Dodaj do ulubionych

Gulag Americana

IP: *.ipt.aol.com 14.06.04, 00:16
www.hinduonnet.com/thehindu/holnus/001200406131827.htm
> Specjalnie dla tych idiotow, ktorzy slepo sa zapatrzeni w 'Ameryke'.

> Nawet realista i cyniczny sceptyk mojego rodzaju, szeroko otwiera oczy
czytajac ten reportaz.
Obserwuj wątek
    • Gość: . No tak, niedziela czyli Guci na denaturacie:-) IP: 196.32.128.* 14.06.04, 00:28
      Stuknij sie w glowe GUciu......Wielkim mlotem.
      • Gość: Macius Gucio: Nie przejmoj sie! IP: *.ip-pluggen.com 15.06.04, 08:47
        Z kretynami dyskusji nie wygrasz, a stuknie sie ten kto sie stuknie ostatni.
        Jesli chca Pax Americana, to niech maja. Za 10 lat bedzie tutaj wiecej STASI
        niz bylo w DDR, a wtedy beda krzyczec o pomoc i wolnosc. Historia sie
        powtarza...
    • Gość: buczynski-bronson Re: Gulag Americana IP: *.nyc.rr.com 14.06.04, 02:25
      Tak gutek, zasiales tera dobrze. 3majo tam niewinne golombki i niewiasty
      dziewicze i wody la nich niedajo i psamy poszczuwajo i tak ten obus sie 3ma.
      qrwa qp rozum, gutek.
      • Gość: Tysprowda Re: Gulag Americana IP: 216.127.68.* 14.06.04, 09:42
        Laboga, to jest przeciez Gulag Saddama, nie Gulag Americana.

W Gulagu Saddama to bylo tak: "3majo tam niewinne golombki i niewiasty
        dziewicze i wody la nich niedajo i psamy NIE poszczuwajo".

Americana, czyli Amerykana, to nowa nazwa Polski. America cane, psy Ameryki.

Jak Dominikana, Domini cane, psy Pana.
        • Gość: Gucio Poziom amerykanskiego zaplucia sie IP: *.ipt.aol.com 14.06.04, 13:03
          > Tysprawda - masz powyzej obraz zydowskiego samozaplucia w stosunku do prawdy
          o 'Ameryce'.

> To mi wyglada na ....religijna nienawisc. Przykre, choc niewatpliwe smieszne.

> Jak jakies wyglupiania sie chorych na oddziale psychiatriii....
          • Gość: Tysprowda Re: Poziom amerykanskiego zaplucia sie IP: 216.127.82.* 14.06.04, 14:11
            Co prowda to prowda.

Chyba oni to maja we krwi, ze pokazesz im swiecace jak byk slonce - a oni cie
            beda chcieli do psychiatry wyslac, kaza ci sie mlotkiem stuknac, naj;epeij
            duzym, tabletki zazywac, zapytaja sie z wielka troska kiedy ze szpitala dla
            czubkow sie urwales, itd, itp, cdn - ze wicie rozumicie - o sloncu nawet nie
            wspomna.

I cala sprawa jest potem nie o jak byk swiecacym sloncu, ale o wyzywaniu sie i
            o poradach jakie tabletki zazywac. Znana metoda dywersji, czyli zbicia Gucia z
            tropu.

Za cholere sie nie przyznaja do prawdy ja im nie pasuje ta prawda.
            • Gość: Gucio To mi przypomina ta opowiesc o... IP: *.ipt.aol.com 14.06.04, 14:17
              > dolinie slepcow, gdzie to im sie jednookie dziecko urodzilo. No i opowiadal
              im tyle glupot o tym jakie to sa kolorowe kwiaty, jak zielona jest trawa i
              drzewa az do czasu, kiedy zdecydowali ze to dziecko ma jakis organ, ktory
              przeszkadza jemu byc normalnym!

> No i po zlapaniu, wylupili mu to oko...

> Przerazajace jest to, co z ludzmi zydy wyprawiaja i do jakiego stopnia daja
              sie ludzie przez zydow oglupic...
    • guciowa Re: Gulag Americana 14.06.04, 13:36
      gucio kochanie,wszędzie cię szukałam. No znalazłam, aby ci ponownie przypomnieć
      o twoich jajach kiedy nie będziesz myślał główką.
      kocham cię gucio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka