Dodaj do ulubionych

Brawo dla sasiadow

31.07.12, 09:22
ze Wschodu tym razem za zloty medal Ruty Meilutyte na 100 m. zabka.

15-letnia Ruta stracila Mame i sie przeprowadzila do Taty w Anglii. Tam tez dostala sie w rece dobrego trenera.

Przezyla wielkie emocje po wygraniu zlotego medalu co mozna sobie dobrze wyobrazic gdyz rzadko w tak mlodym wieku osiaga sie sukces swiatowy.

PF
Obserwuj wątek
    • mongolszuudan Re: Brawo dla sasiadow 31.07.12, 09:39
      Ciebie, jak Francuzowi, nie ladnie dawac linki na przekletych boche'ow, szwabow, fricow i innych deutschmanow.
      • polski_francuz Na Wschod 31.07.12, 09:47
        od Polski jest Litwa. No powiedzmy na polnocny wschod.

Cos Ty taki dzisiaj agresywny? Ktora u Ciebie godzina? Golneles juz sobie, przyznaj sie bez bicia:)

PF
        • mongolszuudan Re: Na Wschod 31.07.12, 10:43
          Jaka roznica jaka mnie godzina? Dorosly juz, musisz wiedziec ze to w Polsce mezczyzny nie chlaja jedynie podczas przerw miedzy ochlajami, a w Rosji oni chlaja w ogole bez wszelkich przerw.
    • przyjacielameryki Re: Brawo dla sasiadow 31.07.12, 11:45
      polski_francuz napisał:

> ze Wschodu tym razem za zloty med
      > al Ruty Meilutyte na 100 m. zabka
      .
      >
      > 15-letnia Ruta stracila Mame i sie przeprowadzila do Taty w Anglii. Tam tez dos
      > tala sie w rece dobrego trenera.
      >
      > Przezyla wielkie emocje po wygraniu zlotego medalu co mozna sobie dobrze wyobra
      > zic gdyz rzadko w tak mlodym wieku osiaga sie sukces swiatowy.
      >
      > PF

Masz rację. To był fenomenalny sukces Niemki. Brawa dla sąsiadów, tym razem - patrząc ode mnie, z Zachodu.
      • polski_francuz To byla Litwinka 31.07.12, 14:14
        a w blad Cie pewnie wprowadzily blond uroda i niemiecki tekst...

Pozdro

PF
        • przyjacielameryki Re: To byla Litwinka 31.07.12, 15:33
          polski_francuz napisał:

> a w blad Cie pewnie wprowadzily blond uroda i niemiecki tekst...
          >
          > Pozdro
          >
          > PF

Ojojoj, ale gafa!!!! Ja byłem przekonany, że to była Niemka już w trakcie wyścigu który oglądałem na żywo w tv wczoraj po 20.00. Ale widziałem katem oka z tarasu w trakcie rozmowy ze znajomymi i zupełnie nie zauważyłem że to była Litwinka. Twojego linku nawet nie otwierałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka