Dodaj do ulubionych

Jak typujecie

15.08.12, 16:51
Za niecałe trzy miesiące w usa będą wybory prezydenta.
jak typujecie. Obama ponownie czy Romney?
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Re: Jak typujecie 15.08.12, 16:58
      felusiak1 napisał:
      > Za niecałe trzy miesiące w usa będą wybory prezydenta.
      > jak typujecie. Obama ponownie czy Romney?
      -----------------------
      Nie wiem kto zacz ten Romek,
      ale obstawiam tego z Afryki.
    • igor_uk Re: Jak typujecie 15.08.12, 16:58
      Zdecydownie Obama.
      Za nim stoi London City.Jak chcesz,moge rozwinac temat.

p.s. W jednym z moich watkow liczylem na twoja pomoc,ale ty nie zauwazyles mojego wolania.
    • polski_francuz Pomoz 15.08.12, 17:00
      a co mowia sondaze?

PF
      • felusiak1 Re: Pomoz 15.08.12, 17:15
        co mówią sondaże nie ma znaczenia. pytam o twoje zdanie. powiedzmy inaczej
        jak ty głosowałbyś?
        • wojciech.2345 Re: Pomoz 15.08.12, 17:19
          felusiak1 napisał:
          > co mówią sondaże nie ma znaczenia. pytam o twoje zdanie. powiedzmy inaczej
          > jak ty głosowałbyś?
          -------------------------------------------
          Aktualny prezydent jest ładny.
          Ma ładną żonę i dzieci.
          On wygra.

To pewne.
        • polski_francuz Zbyt malo 15.08.12, 18:32
          wiem by glosowac.

Moge, z duzym trudem powiedziec kogo uwazam za korzystniejszego dla Polski - Romney'a. Wyglada na to, ze bedzie chcial "odzyskac serca" Polakow i moze wreszcie zniesie wizy.

Bo dla interesow Francji chyba jest bez roznicy czy jeden czy drugi.

Dla Europy byloby dobrze, aby ktos wreszcie zaatakowal sie za rozrost "przemyslu" bankowego. Ale chyba zaden nie ma na tyle cojonnes.

Tyle tylko moge powiedziec.

PF
    • br0fl0vski Re: Jak typujecie 15.08.12, 17:25
      7, 14, 21, 31, 37, 41
      • sowietolog Re: Jak typujecie 16.08.12, 16:17
        > 7, 14, 21, 31, 37, 41

Dzięki za numery totka. Lecę wysłać. Jak wygram, to 10-proc. prowizja dla Ciebie, broffciu... ;-)
    • przyjacielameryki Re: Jak typujecie 15.08.12, 17:44
      Ja, zdecydowanie na Romneya.
    • felusiak1 Re: Jak typujecie 15.08.12, 21:27
      jak do tej pory wojtek i igor obstawiaja obame a przyjaciel romneya.
      francuski nie obstawia ale wazy a brof zabawia sie w numerologie. ciekawe co mowia kart?
      potrzebna cyganka.
      • mara571 moge oddac typ po konwecji republikamow? 15.08.12, 22:11
        Na razie wygra Obama.
        • br0fl0vski Re: moge oddac typ po konwecji republikamow? 17.08.12, 16:05
          oddajac typ po konwecji republikamow ryzykujesz utrate punktow z aeroplan i kilometrowych punktow z wizy. tak wiec nie ryzykuj i typuj przed konwencja.

nie martw sie kazde typowanie jest bez znaczenia tak jak glosowanie bo skryptu nie zmieni . dodam ze typowanie Obamy utwierdzi cie w twojej nieomylnosci.
    • malkontent6 Re: Jak typujecie 15.08.12, 22:04
      Jeszcze do niedawna z żalem typowałem Obame, ale od soboty uważam, że Romney ma duże szanse. Zauważyłem, że Obama też sobie z tego zdaje sprawę.
    • bluejays Obama. 15.08.12, 22:52
      jw.
    • gocha033 Nie typuje. 16.08.12, 02:48
      Jednak znajomi z West Coast & East Coast mowia, ze Obama.

Interior chyba tu nie zwyciezy.

J.K.
      • felusiak1 Re: Nie typuje. 16.08.12, 03:06
        to się nazywa flyover country a nie interior.
        • yurek11111 Gdyby wyborcy kierowali sie rozsadkiem,to 16.08.12, 03:36
          powinien Prezydentem zostac Mitt,ale ja to traktuje jak mit ,poniewaz pianobijca zwykle zwycieza,mocno sie obawiam,ze Obama wygra i dalej bedzie pograzal USA....
          Typuje wbrew "global warming",z zimnej Australii(w nocy w Canberze z 19 na 20 lipca ma byc minus 2)...
          • misterpee Re: Gdyby wyborcy kierowali sie rozsadkiem,to 16.08.12, 05:23
            jeeli wygra Obama to biali beda potestowac, jezeli Mitt wygra to moga byc rozruchy w getcieRozruchy moga byc tak czy tak bo sytuacja w USA jest rewolucyjna. Byc moze Izrael zacznie wojne z Iranem, wobec czego Obama zistanie generalissimusem i wybory nie beda potzebne nikomy. Powstanie dyktatura z Obama i Mittem. A zreszra . wszyscy wiemy ze roznicy miedzy oboma facetami nie ma , podobnie jak nie bylo miedzy Buszem i Obama.
            dyskusja jest bezprzedmiotowa.
            • br0fl0vski Re: Gdyby wyborcy kierowali sie rozsadkiem,to 16.08.12, 07:09
              dodam do tego co napisales tylko obrazek
              • misterpee Re: Gdyby felus zostal prezydentem 16.08.12, 16:42
                to bylobo to samo co Obama lub Romney. Ciekawsza historia na dzis to azyl dany Julkowi Ansange w Ekwadorze. Ciekawe czy anglicy zdecyduja sie atragnac na teren ambasady !
                • br0fl0vski Re: Gdyby felus zostal prezydentem 16.08.12, 17:31
                  nie jest wykluczone ze sprobuja
                  • a74-7 Re: Gdyby felus zostal prezydentem 16.08.12, 18:47
                    teraz problem jak Assange'a wyciagnac z ambassady i wywiezc do Ekwadoru :-D
                    Beda strzec dziury jak koty :-)
                    Prezydent Ekwadoru swietnie przywalil faktami , ze sie wyraze , pokazali na RT w calosci , n na BBC patrzylismy na dzrzwi ambasady ,hehe
                • g-48 Re: Gdyby felus zostal prezydentem 16.08.12, 19:11
                  Tez bym glosowal na felusia! Bo politycy siedza w pierwszych lawach w parlamencie a tacy banksterzy jak felus w pierwszych lawach w sadzie.
                  • misterpee Re: Felus sie nadaje 16.08.12, 19:59
                    bo potrafi cyganic bez zmruzenia oka. A prezydent to klamca, ktory najpierw obiecuje gory zlota, a potem okazuje ze jest to tylko puste gadanie. Takim jest Obama, Bush, kazdy po kolei.
                    • a74-7 Re: Felus sie nadaje 16.08.12, 20:54
                      Brytyjska krolowa mowi ze rzadza grey forces
                    • g-48 Re: Felus sie nadaje 16.08.12, 21:11
                      bo potrafi cyganic bez zmruzenia oka.
                      Na co sie nadaje? Na pierwsza lawke w parlamrncie czy w sadzie?
        • gocha033 Re: Nie typuje. 17.08.12, 16:19
          felusiak1 napisał:
          > to się nazywa flyover country a nie interior.

A to bardzo przepraszam. Podobalo mi sie zdanie trzeciego znajomego, ktory mieszka
          w Alabamie i ktory zawsze ja sobie chwali (pomieszkujac wczesniej w San Diego, CA):

" u nas w Alabamie, kazdy zna swoje miejsce" :)
    • felusiak1 Re: Jak typujecie 17.08.12, 04:21
      Marszałek rzekł był niegdyś o polakach: "wspaniały naród tylko ludzie do doopy"
      założyłem wątek tylko dlatego abyśmy mogli porównać nasze typy dzień po wyborach. ale niestety nie udało się. karaluchu wyszły ze szpar i zasrały.
      "
      • br0fl0vski Re: Jak typujecie 17.08.12, 15:58
        Jak widzisz felusiak usunieto pare kawalkow naszego dialogowania. byly w swej istocie bardzo niewinne mimo tego draznily cenzora. cenzura jest zawsze objawem slabosci systemu.

powtorze zatem krotko to co chcialem ci przekazac zebys przestal sie martwic o rzeczy poza twoja kontrola bo to objaw szalenstwa.

wszystko jest stracowne bo gra sie znaczonymi kartami w polityce czas to dostrzec. i dla rozrywki radze posluchac co o tym mowia
        George Carlin ,
        Bill Hicks ,
        Gerald Celente

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka