Dodaj do ulubionych

Jak Świat światem prymitywizm i fałsz rodziły...

11.01.13, 10:03
...wyłącznie prymitywizm i fałsz.

Michnikowi musiał się urodzić bękart "igor_uk".
Lepsza okazja do wyładowania całej swej, genetycznie umotywowanej nienawiści w stosunku do obu narodów: i polskiego, i rosyjskiego w życiu mu się nie przydarzyła.

Nie wierzcie tej "częstochowskiej" reklamie nowego "TPPR"-u w roli logo forum "Rosja i świat".
Kiedy oba narody przed 20 laty zostały spuszczone z łańcucha, wiecie sami kto dał dyla na Zachód w pierwszej fali cwaniaków - ten kto miał pieniądze na to, znaczy robił kasę w poprzednim systemie: "instytutki" i złodzieje.
Oni tam do dziś obrośli w piórka i moderator "Rosji i świata" miał z czego czerpać dla stworzenia swojej web-brygady.
Igor-uk & Co. nie są dostojni ani Polakom, ani Rosjanom buty czyścić.
Wystarczy otworzyć profil tego indywiduum, żeby się przekonać, iż ten arogancki cham nie kryje przed Polakami i Rosjanami swych, odziedziczonych po tatusiu, niskich instynktów:
1. Uwłacza W.W,Putinowi, pomiatając zdjęciem Głowy Państwa Rosyjskiego;
2. Przechwala się prymitywną potrzebą "pyskowania" na forum (które miałoby, wg "założeń oficjalnych", pogłębiać przyjaźń polsko-rosyjską).
Jak dodamy do powyższego jego kenofobiczną skłonność plucia po Chinach, to obraz staje się kompletny.
Ten cham to cham pożyteczny... tylko i wyłącznie dla Michnika & Co., aby komunikować codziennie czytelnikom GW: "Tylko takie śmieci mogą być obrońcami Rosji!"
Manipulacja mózgami Polaków par excellence.
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!

Obserwuj wątek
    • 5magna Re: Jak Świat światem prymitywizm i fałsz rodziły 11.01.13, 10:11
      www.youtube.com/watch?v=nWRh3cqbPx4
    • ubiquitousghost88 Ten brak dyskutantów potwierdza moją hipotezę... 11.01.13, 22:07
      ...o podstawowych założeniach forum michnikowej gadzinówki...
      Towarzycho wzajemnej adoracji robi w pory na samą myśl, że mogłoby się wychylić.
      To o take Polske oni walczyli...
    • ubiquitousghost88 Re: Ten brak dyskutantów potwierdza moją hipotezę 12.01.13, 08:52
      On jest za głupi na michnikoidalnego.
      Takie oskarżenie w ogóle by mi nie przyszło do głowy.
      On jest michnikojadalny - bez swego padre padrone straciłby fish & chips, jego ulubiony przysmak_uk.
      Ty nie widzisz, nie chcesz widzieć, czy ci nie wolno dojrzeć przyczyny, dla której tacy pożyteczni półinteligenci jak on mają przyzwolenie cwaniaków, którzy właśnie ruszyli z ofensywą wyjaśniania całemu światu niewybaczalnego błędu Depardiejewa?
      wyborcza.pl/magazyn/1,130289,13182974,Czy_celebryci_trzesa_gospodarka.html

• kaszebe12 Re: Ten brak dyskutantów potwierdza moją hipotezę 12.01.13, 09:33
        ...Przepraszam , ale z kim, i o czym, dyskutowac ?
        • igor_uk kaszebe. 12.01.13, 09:44
          ubi potrzebowal uznania jego "geniuszu" ,jak wiadomo - nie zablysnal.Teraz probuje zaistniec,opluwajac mnie i udzielajacych sie na forum "Rosja i Swiat".
          On nie pierwszy i nie ostatni .kazdy ma swojego francowatego -:) .

p.s. Fajnie ty wczoraj dowaliles pefcie,ktory nie potrafi napisac nawet jednego slowa po francusku,zeby nie popelnic bledu. Ja rowniez go kiedys poprawialem ,po tym on przestal popisywac sie swoim francuskim.
      • mongolszuudan Re: Ten brak dyskutantów potwierdza moją hipotezę 12.01.13, 09:47
        ubiquitousghost88 napisał:
        > którzy właśnie ruszyli z ofensywą wyjaśniania całemu światu niewybaczalnego błędu Depardiejewa?

Czy naprawde myslisz ze chec zachowac swoja, ciezka praca zrobiona, kase od grabiezcy jest bledem niewybaczalnym i niezrozumialym?
        • ubiquitousghost88 Szacowny Mongołku... 12.01.13, 09:54
          ...jak mogłeś nie wyczuć ironii pod adresem autorki artykułu, "wybitnej" i "bezstronnej" dziennikarki Washington Post...

mongolszuudan napisał:

> ubiquitousghost88 napisał:
          > > którzy właśnie ruszyli z ofensywą wyjaśniania całemu światu niewybaczalne
          > go błędu Depardiejewa?
          >
          > Czy naprawde myslisz ze chec zachowac swoja, ciezka praca zrobiona, kase od gra
          > biezcy jest bledem niewybaczalnym i niezrozumialym?
          • mongolszuudan Re: Szacowny Mongołku... 12.01.13, 10:26
            Uwazam, ze ta sprawa jest taka normalna, zrozumiala i naturalna, ze po prostu nie moze byc obiektem niczyej ironii - ani waszej, ani autorki WP. Caly halas z powodu czyna Depardieu to wlasnie cos chore, niezrozumiale, nienormalnie. Swobodny czlowiek swobodnego kraj wybral kraj gdzie jemu wygodniej i do ktorego on ma oprocz tego jakies sentymenty. W czym problem masowej paranoi na Zachodzie? Nie mozna znalezc innego objasnianie oprocz tego ze paranoja jest normalnosc dla terazniejszego swiatu zachodnego.
            • ubiquitousghost88 Re: Szacowny Mongołku... 12.01.13, 18:04
              Tobie jak nie idzie do głowy, to nie idzie.
              Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, że ja, między wierszami, wyśmiałem Panią Jabłońską?
              Co, koniecznie, tylko dla Ciebie, miałem słowo "niewybaczalny" wziąć w cudzysłów?
              A jak tego cudzysłowu nie było to Tobie baśka nie pracuje?
              Weź, przeczytaj jeszcze raz i zrozum wreszcie, że mnie nie można wrzucić do jednego worka z zachodnimi śmieciami pseudo-intelektualnymi!
              Od dwudziestu lat nikt nie zjebał sprzedajnych Polaków bardziej od Diepardiejewa!
    • misterpee Re:ubiquitousghost88 prymitywny pies lancuchowy 12.01.13, 15:52
      Nalezaloby tego post wrzucic do kosza, bo naprawde nie ma z kim dyskutowac. Jest to szkalowanie ponizej pasa, wiadomo komu sluzy.
      • ubiquitousghost88 To czemu nie wrzucasz, Dziewico Częstochowska? 12.01.13, 18:06
        misterpee napisała:

> Nalezaloby tego post wrzucic do kosza, bo naprawde nie ma z kim dyskutowac. Jes
        > t to szkalowanie ponizej pasa, wiadomo komu sluzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka