Dodaj do ulubionych

Gole Chlopy w wiedenskim Leopoldinum

30.01.13, 16:27
Tlumy przychodza ogladac gole chlopy w histori sztuki. Doradzaja odwiedzajacym do pokazywania wlasnej golizny , co spotyka sie z entuzjastyczna recepcja. Sadze ze wszyscy propagatorzy zwiazkow partnerskich powinni to obejrzec. RT.com bedzie czekac na Felusia z webbrygada.
rt.com/art-and-culture/news/leopold-nudists-naked-men-095/
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: Gole Chlopy w wiedenskim Leopoldinum 30.01.13, 16:32
      Podobała ci się ta wystawa?
      • 5magna Re: Gole Chlopy w wiedenskim Leopoldinum 30.01.13, 17:11
        Malkontent z tymi wiszacymi posladkami bu wzbudzil najwieksze zainteresowanie....
        • misterpee Re: Gole Chlopy w wiedenskim Leopoldinum 30.01.13, 19:59
          dlatego malkontent gledzi , co pasuje do jego pseudonimu. A propos wystawy, Wystawe odwiedzil Kaiser Franz Josef I, Emperador Maximiliano Habsburg, Arcyksiaze Ferdynand i pozostali rezydenci Kaputzinergruft. Nikt z Wawelgruft nie przyszedl.
          • misterpee Re: Museumsviertel Wien, gdzie jest 30.01.13, 20:53
            Ja idziecie wzdluz Hoffgarten, przy Ringu, za Miaria Teresa Muzeum znajduje sie Museumsviertel
            www.leopoldmuseum.org/en/exhibitions/46/nude-men
            • wtopek odwiedzę 30.01.13, 20:58
              w przyszłym tygodniu jestem we Wiedniu, mamy konferencyjkę :)))
              • 5magna Re: odwiedzę 30.01.13, 21:06
                Czy to nie czasem J-K jedzie na spotkanie Alzheimer Society? Zapisz sobie adres i kierunek bo nie trafisz.....
                • wtopek pozdrawiam tow. majora :))) 30.01.13, 21:11
                  img27.imageshack.us/img27/2568/ubek.jpg
              • misterpee Re: to pozdrow Franza Josefa i Maximiliana 30.01.13, 21:13
                i nie zapomni isc na piwo do Beethoven Haus in Heiligenstadt , Wien
                www.aeiou.at/bt-pfp-k.htm
                • wtopek Re: to pozdrow Franza Josefa i Maximiliana 30.01.13, 21:18
                  zur Wiener Staatsoper...moje ulubione lokum we Wiedniu

blisko wszędzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka