misterpee 10.03.13, 11:12 www.fromthetrenchesworldreport.com/new-york-cops-will-arrest-you-for-carrying-condoms/37313/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Zly tytul 10.03.13, 11:15 dobry tytul: w Ameryce nawet dziewczeta maja zizi... PF Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: PF - zizi 10.03.13, 12:30 i tak miala szczescie, bo moglaby dostac wiazke promieni taserem, albo jakies polonium. The woman asked Officer Hill why he was stopping her. She wore jean shorts and a tight red shirt and had stood outdoors for half an hour. She’d had a conversation with a passing man. When Officer Hill searched her bag, he found a condom and $1.25. He arrested her for “loitering for the purpose of prostitution.” On the supporting deposition, he filled in the blanks for what she was wearing and how many condoms she had. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz MP - kondom 10.03.13, 13:27 O ile wiem w NY prostytucja zabroniona. Stad to wszystko. Czy to dobrze czy zle - nie mnie sadzic. Jak kto bardzo musi, moze pojechac do Las Vegas i tam poszukac partnerki na jedna noc. Policja patrzy tam na takie grzechu przez palce. Bylem i widzialem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Bron Boze pefcio 10.03.13, 13:39 kiedy bedziesz w nowym jorku nie pozwol swojej polowicy przywdziac cos obcislego bo jeszcze ja jakis nowojorski cop zwinie posadzajac ja o prostytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zona 10.03.13, 14:22 nie lubi jezdzic do Stanow. Nie wiem dlaczego ma negatywne przesady. A z corka to wpierw pojezdzimy po sladach emigracji rodziny, zaczynajac od Litwy a skonczywsz na Australii. PF Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Bron Boze pefcio 10.03.13, 23:27 elka-sulzer napisała: > w nowym jorku nie pozwol swojej polowicy przywdziac cos obcislego Boisz się konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ameryka to chory kraj purytanów. 10.03.13, 17:48 Podejście do seksu w Ameryce jest chyba bardziej pie...ięte, niż w krajach islamskich, a to już naprawdę "osiągnięcie"... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Ameryka to chory kraj purytanów. 10.03.13, 23:25 kylax1 napisał: > Podejście do seksu w Ameryce jest chyba bardziej pie...ięte, niż w krajach islamskich Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś