Dodaj do ulubionych

FREDZIO SZELI !!!!!!

IP: 192.117.117.* 21.07.04, 23:17
nu, nareszcie, fredziu szeli, zaczynaja cie doceniac!!!!
jeszze takie abo-takmalo podsmiechuja sie, ale nicha, fredzio, ja dobrze
wiem, co ty piszesz. oni tych twoich perelek nie rozumieja, ale zoll zejn...
achi hashuw, ze my rozumiemy :)
ishar koach, dash
Obserwuj wątek
    • gini Re: FREDZIO SZELI !!!!!! 21.07.04, 23:26
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, nareszcie, fredziu szeli, zaczynaja cie doceniac!!!!
      > jeszze takie abo-takmalo podsmiechuja sie, ale nicha, fredzio, ja dobrze
      > wiem, co ty piszesz. oni tych twoich perelek nie rozumieja, ale zoll zejn...
      > achi hashuw, ze my rozumiemy :)
      > ishar koach, dash

Dana , nie zapominaj, ze Fredzio byl tu przed Toba.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=1444935&wv.x=1&a=1451686
      Ja po raz pierwszy o nim uslyszalam bardzo dawno.
      Ale wtedy jeszcze pisalam sie jako ania a IP pokazywalo mi tylko chello be.
      Wiec dopisali mi Ania z Belgii.
      • Gość: dana33 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: 192.117.117.* 21.07.04, 23:31
        a co ma piernik do wiatraka? oczywiscie, ze byl przede mna. ale pluli wszyscy
        na niego, a teraz prosze jakie wstawianie sie do zniwiarek.... a ile ja sama
        oberwalam, bo uwazalam zawsze, ze fredzio jest swietny. tylko gini, co
        dohemara, to sie zgadzamy, co do fredzia to nie: ja naprawde uwazam ze on ma
        swietne niektore powiedzonka, a ty i reszta piszecie to ironicznie. ale jestem
        w 100% przekonana, ze fredzio nie zniknie, ile byscie sie z niego nie
        nasmiewali... :)
        • Gość: totyle Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.176.6.107.Dial1.Phoenix1.Level3.net 21.07.04, 23:36
          tobie dana daleko do niego.Ty jestes msciwo-zlosliwa on jest rozbrajajacy i
          prawie niewinny.
          Takiego Zyda sam bym przed niemcami i arabami ukrywal.Ty zas musisz polegac na
          Sharonie.
          Nu dana podenerwuj sie troche na mnie dzisiaj.I will make your day.
        • gini Re: Dana u mnie strzelaja 21.07.04, 23:38
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11780611&wv.x=1&a=11792409
          Swieto narodowe jest .Zwroc jedynie uwage jak ja czy moi znajomi traktujemy
          Guciow, choc Guciowa jest zazdrosna strasznie.
          Dla telusia tez wytlumaczenia nie znajde, ciekawe czy znajdziesz wytlumaczenie
          dla pana jojo?
          • Gość: dana33 Re: Dana u mnie strzelaja IP: 192.117.117.* 21.07.04, 23:44
            przede wszystkim gini, mazel tow z powodu swieta, no i takie strzelanie to nic,
            gini, jak strzelali tutaj arabowie do muchtara tej wioski, co pod moimi oknami
            (strzelali do niego, bo on nie chce ze swoja wioska do autonomii), to ja to
            slyszala jakby pod drzwiami mi strzelali....
            co do jojo, to jesli masz dzisiaj laskawy dzien, to zwroc uwage, ze on tak
            bluzga tylko wtedy, jak mu sie bluzga, a tak to on dosc spokojny czlowiek.. :)
            nu, ide spac, u nas juz pierwsza w nocy. ale nie mam watpliwosci, ze jutro sie
            spotkamy... :)
            • gini Re: Dana u mnie strzelaja 21.07.04, 23:54

> przede wszystkim gini, mazel tow z powodu swieta, no i takie strzelanie to
              nic,
              >
              > gini, jak strzelali tutaj arabowie do muchtara tej wioski, co pod moimi
              oknami
              > (strzelali do niego, bo on nie chce ze swoja wioska do autonomii), to ja to
              > slyszala jakby pod drzwiami mi strzelali....

Ale ale, dzis byla depesza, ze strzelaliscie tez z helikopterow.Ale wybaczam,
              pewnie to na uczczenie belgijskiego swieta.
              Belgowie race i fajerwerki, a Wy prawdziwymi uczciliscie.

> co do jojo, to jesli masz dzisiaj laskawy dzien, to zwroc uwage, ze on tak
              > bluzga tylko wtedy, jak mu sie bluzga, a tak to on dosc spokojny czlowiek.. :)

Ta ten co zalozyl watek dla ciebie to mu strasznie nabluzgal.
              Dana sa jakies granice zaklamania , pokaz post , w ktorym ten facet nabluzgal
              twojemu spokojnemu jojo?
              Dana, Kropka wie ile z nia darlam kotow za cenzure, jezeli napisalam kropka
              tnij, to napisalam bo tak mi podyktowalo sumienie.
              Cale niebo mam w fajerwerkach.

> nu, ide spac, u nas juz pierwsza w nocy. ale nie mam watpliwosci, ze jutro
              sie
              > spotkamy... :)
    • mcattery Re: FREDZIO SZELI !!!!!! 21.07.04, 23:57
      ja tez uwazam , ze fredzio to fajny gosc. Mam nadzieje, ze dostanie predko
      awans. Mowie powaznie.
      • Gość: ABE Niech zyje Fredzio!! na pohybel calej reszcie! :D IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.07.04, 00:22
        • Gość: totyle Re: Niech zyje Fredzio!! na pohybel calej reszcie IP: *.176.6.107.Dial1.Phoenix1.Level3.net 22.07.04, 01:34
          Fredzio tys jest nasz.Jak ci sie krzywda bedzie dziac w Izraelu-wiesz
          rozne to kalejdoskopy po ludziach chodza to rwi do Wroclawia ile mozesz tylko
          predkosci dozwolonej nie przekraczaj.Szkoda na mandaty.Merkawa zostaw to i tak
          juz kupoa zlomu.Ja ci podesle taka miniaturke zdalnie kierowana to sobie po
          wroclawskich plantach tych szwabow postraszysz co jeszcze polakow o mienie
          jakies nekaja a wam nie wyplacili za holokaust.
          Fredzio ile dostales na dzisiaj za holokaus?No wlasnie.Nada,zipo.
          Damy im szkole to im sie odechce napadac na cale wieki wiekow Amen.
    • fredzio54 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! 22.07.04, 07:23
      Toda Raba moja Droga
      pisze cala prawde o polakow znam sie na polske i narod historie zwyczaje a
      oni sie caly czasz denerwuja, czuje sie naprwade jako "Mochiach be shaar "
      Nasze Dzieci nie umja po polsku a te kreteny nie rozumja ze znami moge sie
      jeszcze po polsku porozumic ! na stepne pokolie nie !

• Gość: dana33 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 07:46
        wlasnie, nie pomyslalam o tym, ze nastepne pokolenie juz nie bedzie znalo
        polskiego...
        fredzio, ty moze i czasem piszesz prawde, ale nie cala, bo wiesz, ze i w polsce
        jest masa dobrych rzeczy, a totyle, ooops, takmalo to nie polska i polacy.
        znow mamy goracy dzien, nie? :)
        • Gość: hassam sobie Re: na dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:37
          cześć danka , już mnie nie ma ,czasami jednak sobie wpadnę jak do znajomków ,
          ale fredek jest spoko ,dobrą reklamę zrobiliśmy - wróg polaków nie, ale bydła
          którego jest wszędzie pełno tak ,w polsce też - niestety , no i patrz kminią i
          nawet jeszcze o tym piszą ... danka ale wy jeszcze sobie ręce zedrzecie przy
          tych klawiaturach ....
          • Gość: dana33 Re: na dane IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 09:45
            NARESZCIE!!!! juz sie zatesknilam i prosze, znow cudowny nik!!! te dwa ss to
            tak a propos hassan czy hussein??? :)
            nie zedrzemy, nie zedrzemy, to swietne cwiczenie palcowe przeciw
            reumatyzmowi... :)
            a fredzia wyczules pierwsza klasa....
            • Gość: hassam sobie Re: na dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:37
              hassam to taki ukłon , masz jeszcze fajnych forumowiczów , no i przeczytałem
              gdzieś wierszyki , i mam jeszcze taki

Raz akrobata z miasteczka Szczyrk
              nie znosił filozofa Kierk -
              egaarda.Zwłaszcza na trapezie
              wymyślał jemu ile wlezie.
              Aż się tym cały gorszył cyrk .
              (w.szymborska,z.machej)
              i tak trzymajcie ...papa
              • gini Re: na dane 22.07.04, 11:43
                Gość portalu: hassam sobie napisał(a):

> hassam to taki ukłon , masz jeszcze fajnych forumowiczów , no i przeczytałem
                > gdzieś wierszyki , i mam jeszcze taki
                >
                > Raz akrobata z miasteczka Szczyrk
                > nie znosił filozofa Kierk -
                > egaarda.Zwłaszcza na trapezie
                > wymyślał jemu ile wlezie.
                > Aż się tym cały gorszył cyrk .
                > (w.szymborska,z.machej)
                > i tak trzymajcie ...papa

CCCp lepsze limeryki pisze.Wziales alcaprimka?
                Jak nie to wyslij torbe do apteki.
                • Gość: hassam sobie Re: na dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:14
                  Jest rolnik na Labradorze ,
                  Co chujem sieje i orze ,
                  Nawozi i okopuje .
                  A wszystko wyłącznie chujem .
                  Szczęśćboże !
                  (s.balbus,j.baluch)
                  • Gość: hassam sobie Re: na dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:19
                    i co frajerze podobało się , karzełku musisz jeszcze trochę podrosnąć żeby
                    zobaczyć gdzie chcesz iść...
                    • gini Re: na dane 22.07.04, 12:28
                      Gość portalu: hassam sobie napisał(a):

> i co frajerze podobało się , karzełku musisz jeszcze trochę podrosnąć żeby
                      > zobaczyć gdzie chcesz iść...
                      Przestan czytac Zawadekiego, wyslijj torbe po alkaprim.
              • Gość: dana33 do hassama IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 11:49
                wloz to na ten watek z wierszykami, ten terazniejszy... :
                dzieki
    • jarek_grzyb Re: FREDZIO SZELI !!!!!! 22.07.04, 09:40

oni tych twoich perelek nie rozumieja, ale zoll zejn...

Ty uwielbiesz robic z siebie kretynke jeszcze wieksza niz naprawde jestes, ale
      zoll zejn...
      • Gość: dana33 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 09:46
        alez, alez, grzybeczku, nie wiesz ze najszczesliwsi ludzie na swiecie to idioci?
        • Gość: mirex Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 11:45

> alez, alez, grzybeczku, nie wiesz ze najszczesliwsi ludzie na swiecie to
          idioci?

alez, alez, dana, mialas okazie pracowac z idiotami w szpitalu psychiatrycznym?
          skad takie pomysly?
          • Gość: dana33 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 11:51
            mirexie szanowny, ja z nimi pracuje dzien w dzien pare godzin, jesli jeszcze
            nie zauwazyles... :)
            wysil sie i zastanow sie ciutko nad tym co napisalam, jestem pewna, ze
            zrozumiesz... :)
            • Gość: mirex Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 12:06
              dano szanowna, z kim ty pracujesz i jakimi metodami ty ty tylko wiesz, co
              sadzisz o przypadku bobby fischera na podstawie swojej praktyki psychiatrycznej?
              • Gość: dana33 Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 12:33
                nie przeczytalam tego watku. ale sprawdze, to sie ustosunkuje...
                • Gość: mirex Re: FREDZIO SZELI !!!!!! IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 12:39
                  www.forward.com/main/article.php?ref=popper200407211120
                  tak zeby ci ulatwic, widziane ze strony twojego narodu :)
        • jarek_grzyb Re: FREDZIO SZELI !!!!!! 22.07.04, 11:54

> alez, alez, grzybeczku, nie wiesz ze najszczesliwsi ludzie na swiecie to
          idioci
          > ?

Ciesze sie , ze czujesz sie szczesliwa.
          Zastanawiam sie tylko, ktore z was dwojga jest bardziej szczesliwe-ty czy pedzio
          • gini ReDana czy Ty rozumiesz antysemitow? 22.07.04, 11:59
            Ja nie rozumiem ty widac tak.Skoro wolno komus tam darowac grzechy bo jest
            Zydem czy Polakiem to wolno i nienawidziec.
            Tebydleta polskiego pochodzenia co wyrzucily dziewczyne z pociagu, ja bym
            zlinczowala.
            Ale wiadomo ja zla kobieta jestem.
            • Gość: dana33 Re: ReDana czy Ty rozumiesz antysemitow? IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 12:44
              nie, ja nie rozumiem antysemitow, nie rozumiem tych, co nienawidza murzynow,
              nie rozumiem wogole tych co nienawidza, ale ja ich toleruje, tzn. nie
              przeszkadza mi z nimi rozmawiac. zlinczowac? a co to da? ale dozywocie z
              ciezkimi robotami, to tak, niech poczuja, niech sie pomecza. a zlinczowac, to
              sie stawiasz na jednym poziomie z nimi. nie jestes zla. ale chyba mloda i
              emocje biora u ciebie gore nad rozsadkiem. ale nie martwi sie, zestarzejesz sie
              to i emocje pojda na drugi plan... :)
              • Gość: mirex Re: ReDana czy Ty rozumiesz antysemitow? IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 12:53

>ale nie martwi sie, zestarzejesz sie
                > to i emocje pojda na drugi plan... :)
                bobby fischer ma 61 lat, jak dr dana interprtuje ten przypadek?
                • Gość: dana33 Re: ReDana czy Ty rozumiesz antysemitow? IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 14:04
                  nic nie ma do interpretowania. facet nie ma wszystkich w domu juz od lat.
                  potrzebuje specjaliste. a jego twierdzenie ze nie bylo holocaustu jest dosc
                  rozpowszechnione, na forum rowniez. wiec moze ty mi wyjasnisz, jak to moze byc,
                  ze nie bylo holocaustu, jak masz na to dowody, jak jeszcze tamta generacja nie
                  zupelnie wymarla, jak masz w domu rodzicow z numerem na reku, jak sa tacy,
                  ktorzy tam byli i milcza, bo nie sposob o tym mowic. jak wytlumaczysz majdanek
                  i oswiecim i ten zwal dziecych bucikow? tys to tam ulozyl tak pour la chec?
                  sam wiesz, ze wszystko prawda, to co mam analizowac? fiznietych?
    • Gość: babariba i kordła oraz te niedobre... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 12:08
      ...co je fredzia pija z wodą z Morze Martwe. Fuj...
    • tees1 zabawa z ogniem 22.07.04, 12:16
      Ja nie wiem co o tym stylu Fredzia myslec. Styl to czlowiek - mowia.
      Fakt, wyglada to jego pisanie na celowa karykature, przeciez nikt tak nie moze
      myslec. Mozna te jego niewybredne, rasistowskie, antypolskie i antyarabskie
      teksty odbierac jako zart. "Perelki" humoru, jak napisano (w
      domysle, "subtelnie" - kto nie rozumie, ten wieprz). Wtedy jednak konsekwentnie
      trzeba by takze doszukiwac sie humoru, i go cenic, w licznych rasistowskich,
      antysemickich i antyarabskich wypowiedziach innych osob. Jest to jednak zabawa
      z ogniem. Wiekszosci ludzi nie bawia, nawet smieszne lub udawane, ataki na
      nich. Przeciwnie, zwykle nie dodaje to usmiechu, ale zlosci. A po co komu
      wiecej zlosci?

Mnie jacys obcy Zydzi nie interesuja. Ciekawia mnie ci, ktorzy byli/sa czescia
      Polski. Jest taki stereotyp przedwojennego Zyda, z miasteczka, ktorego jezykiem
      ojczystym byl jidysz, zas po polsku mowil co prawda chetnie, ale slabo.
      Oczywiscie nikogo takiego osobiscie nie znalem. Teraz widuje kogos takiego -
      Fredzia - tu na forum. Mysle sobie - czyzby oni byli wlasnie tacy?
      • gw_bush Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 12:38
        tees1 napisał:

> Ja nie wiem co o tym stylu Fredzia myslec.

Moze to Ci troche pomoze

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13976592&a=14032750

. "Perelki" humoru,

To perlki tej samej jakosci jak te o wagonie zydow na mydlo ale kretynstwo nie
        moze tego pojac i pies im morde lizal.
        • Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:08
          sluchaj bushu, rozumiem, ze cie ponosi na kretynstwa tego swiata i z racja.
          ale nie napisalam, ze WSZYSTKO co pisze fredzio, to perelki.
          mimo to, sprobuj spojrzec sie lagodniejszym okiem. fredzio pisze nie tylko
          antypolsko, on tez gotow do rozmow. no i ton jego wypowiedzi nie ten sam co ton
          tych, co pisza zydzi do gazy, death to israel i inne tego rodzaju powiedzonka.
          pozdrowienia, nawet jak nie tolerujesz mojego zdania... :)
      • Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 12:55
        drogi teesie, takich zydow z miasteczka, ktorych jezykiem byl jidysz, mozesz
        dzisiaj znalezc w brooklynie, mea shearim i w bnei brak, to chyba wszystko. a
        fredzio mieszka a natanii jak pisze, z to sliczne miasto wypoczynkowe nad
        morze, gdzie on pewnie nic, tylko nasze dziewczyny w mini bikini oglada... :)
        ty masz tutaj do czynienia z zydami polskimi, ktorzy wyjechali z polski juz po
        maturze albo nawet i po studiach i znaja polski doskonale. fredzio kiedys
        pisal, ze wyjechal z polski jako male dziecko, wyobrazam sobie ze w emigracji z
        1956, i chyba w takiej sytuacji kalecznie jezyka jest normalne. a nam, ktorzy
        wyjechali juz jako dorosli i znaja polski jezyk dobrze, czytanie jego
        "polamanca" jest naprawde smieszne. i nie mow mi, ze jak pisal o arabach w
        zwiazku z pianiem na temat, ze my potrzebujemy ich rope "oni maja rope a my
        zapalki" ze to nie perelka. mozliwe, ze dla ciebie nie. ale roznica w dowcipach
        polega nie tylko na tym, kto je opowiada, ale rowniez, kto ich slucha, zgadza
        sie? jak pisze "israel od wisly do jordanu" to ty sie nie smiejesz? bierzesz to
        na serio? jesli tak, to brakuje ci troche humoru.
        i sam powiedz, czy to co fredzio pisze to naprawde o tyle gorsze od tego, co
        wypisuje tu hanes, wqrwiony, goldbaum czy abe? "zydzi do gazu".... give me a
        break, tees.
        • tees1 Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:23

> i nie mow mi,
          > "oni maja rope a my
          > zapalki" ze to nie perelka.
          > "israel od wisly do jordanu" to ty sie nie smiejesz?

smieje sie. chociaz fredzio o odrze pisal.
          jeszcze bardziej mnie ubawila jego propozycja, zeby arabom zabrac ich rope, bo
          za drogo za nia biora. raz, ze propozycja czysto bandycka, dwa, ze niby zydzi
          beda brali taniej?

> i sam powiedz, czy to co fredzio pisze to naprawde o tyle gorsze od tego, co
          > wypisuje tu hanes, wqrwiony, goldbaum czy abe? "zydzi do gazu"

nie gorsze. wlasnie problem w tym, ze te jego perelki sa zanurzone w czyms o
          konsystencji "zydzi do gazu". wolalbym tego nie roztrzasac, ale sama zaczelas.
          • Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:30
            oj, nu, nie umiem ci wytlumaczyc, jak widze, ale ja czytam to inaczej, dla mnie
            tam nie ma nic wspolnego z zydzi do gazu. brudne ulice i krzywe kamienice? nu,
            moze to nie akurat najbardziej mile napisac to, ale mieszkasz w polsce? to sam
            wiesz. a ze on na arabow ciety? to ja wiecej niz rozumiem. ja natomiast nie
            rozumiem takiej matki israelskiej, ktora po pogrzebie swojego dziecka, ktore
            zginelo w jakims zamachu mowi: mam nadzieje, ze to ostatnie ofiary. bo ja w
            takim wypadku to bym nic, tylko chyba chciala wybic ich do ostatniego. nu,
            kazdy z nas odzczuwa to samo troche inaczej, nie?
          • fredzio54 Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:31
            tees1 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > i nie mow mi,
            > > "oni maja rope a my
            > > zapalki" ze to nie perelka.
            > > "israel od wisly do jordanu" to ty sie nie smiejesz?
            >
            > smieje sie. chociaz fredzio o odrze pisal.
            > jeszcze bardziej mnie ubawila jego propozycja, zeby arabom zabrac ich rope,
            bo
            > za drogo za nia biora. raz, ze propozycja czysto bandycka, dwa, ze niby zydzi
            > beda brali taniej?
            >
            > > i sam powiedz, czy to co fredzio pisze to naprawde o tyle gorsze od tego,
            > co
            > > wypisuje tu hanes, wqrwiony, goldbaum czy abe? "zydzi do gazu"
            >
            > nie gorsze. wlasnie problem w tym, ze te jego perelki sa zanurzone w czyms o
            > konsystencji "zydzi do gazu". wolalbym tego nie roztrzasac, ale sama zaczelas.
            Polska bezczelnosc nigdy nie twierzylem ze czeba poslac polakow do gazu
            przyznaj sie ze sami jestescie kaput
        • gw_bush Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:30

czy to co fredzio pisze to naprawde o tyle gorsze od tego, co
          > wypisuje tu hanes, wqrwiony, goldbaum czy abe? "zydzi do gazu".... give me a
          > break, tees.

To pokaz nieswieza pulardo kto takie "zydzi do gazu" zakwalifikowal
          jako "perelke".

Twoja glupota przygniata. Nie widzisz tego perelko ?
          • Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:32
            szanowny buszu. ja dzisiaj nie w humorze oddawac pieknym za nadobne. jak bede,
            to odpowiem ci twoim jezykiem. cus cie ponioslo dzisiaj? pewnie ja. git.
            • gw_bush Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:34

> szanowny buszu. ja dzisiaj nie w humorze oddawac pieknym za nadobne. jak
              bede,
              > to odpowiem ci twoim jezykiem. cus cie ponioslo dzisiaj? pewnie ja. git.

No to kto nazwal to "perelka" ?
              • Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:44
                ja, niezwieza pularda, oczywiscie, ale nie wszystko.
                • gw_bush Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:49

> ja, niezwieza pularda, oczywiscie, ale nie wszystko.

I dalej nie dociera ?

zoll zejn pulardo.

• Gość: dana33 Re: zabawa z ogniem IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:53
                    wszystko dociera. ktos zaprotestowal pod tymi wpisami?
                    zapomniales dopisac "niezwieza"
                    • gw_bush Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 14:17

> wszystko dociera. ktos zaprotestowal pod tymi wpisami?
                      > zapomniales dopisac "niezwieza"

Poniewaz nadal nie rozumiesz roznicy pomiedzy omijaniem i lekcewazeniem pewnych
                      watkow zakladanych przez margines a zakladaniem na ich czesc watkow pochwalnych
                      i nazywanie bydlecych wypocin "perelkami" nie widze sensu dalszej wymiany zdan.
                      Nie moge cie nadal nazywac nieswieza pularda, bo to swinstwo w stosunku do
                      pulardy.
                      Bywaj glupolu z ciemnogrodu.

• fredzio54 Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:09
        tees1 napisał:

> Ja nie wiem co o tym stylu Fredzia myslec. Styl to czlowiek - mowia.
        > Fakt, wyglada to jego pisanie na celowa karykature, przeciez nikt tak nie
        moze
        > myslec. Mozna te jego niewybredne, rasistowskie, antypolskie i antyarabskie
        > teksty odbierac jako zart. "Perelki" humoru, jak napisano (w
        > domysle, "subtelnie" - kto nie rozumie, ten wieprz). Wtedy jednak
        konsekwentnie
        >
        > trzeba by takze doszukiwac sie humoru, i go cenic, w licznych rasistowskich,
        > antysemickich i antyarabskich wypowiedziach innych osob. Jest to jednak
        zabawa
        > z ogniem. Wiekszosci ludzi nie bawia, nawet smieszne lub udawane, ataki na
        > nich. Przeciwnie, zwykle nie dodaje to usmiechu, ale zlosci. A po co komu
        > wiecej zlosci?
        >
        > Mnie jacys obcy Zydzi nie interesuja. Ciekawia mnie ci, ktorzy byli/sa
        czescia
        > Polski. Jest taki stereotyp przedwojennego Zyda, z miasteczka, ktorego
        jezykiem
        >
        > ojczystym byl jidysz, zas po polsku mowil co prawda chetnie, ale slabo.
        > Oczywiscie nikogo takiego osobiscie nie znalem. Teraz widuje kogos takiego -
        > Fredzia - tu na forum. Mysle sobie - czyzby oni byli wlasnie tacy?
        Moj Drogi wydac jako polak nie amsz zielone pojecia o yzdow i jut dwano nie
        mowi sie w Izraelu bo Jidisz Ben Gurion zabronil ! moj polski jest slaby
        bo niedalo mi sie nauczyc bylem jako dziecko z polski wypedzony a W Izraelu
        mowi sie bo hebrajsku najladniszy jezyk na swiecie i boski do tego
        • Gość: mirex Re: zabawa z ogniem IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 13:18
          fredzio przebaczam ci wszystko....
          powiedz ile ty masz lat? :)
          • Gość: mirex Re: zabawa z ogniem IP: *.abhsia.telus.net 22.07.04, 13:22
            a i jeszcze , jaka cholera w internet cie wpuscila :)

• fredzio54 Re: zabawa z ogniem 22.07.04, 13:28
              Gość portalu: mirex napisał(a):

> a i jeszcze , jaka cholera w internet cie wpuscila :
              Jestem w srotku zycja :))))))))) i polski anytsemitzm i ignorcja wpuscila mnie
              na internetu moje rodaki lubja moje kawaly o polske i polakow
              szkoda ze raby to nie rozumja :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka