a.adas 06.08.04, 23:08 Dzień dobry. Jestem Adaś. Czasem tutaj pisuję. Proszę nie usuwać moich postów. Wydaję mi sie, ze funkcja Pani Kropki jest jak najbardziej słuszna i potrzebna. Popieram Panią Kropkę! adas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Niech żyje nasza kochana Pani Gospodarz!!! IP: 192.115.56.* 06.08.04, 23:22 nie podlizuj sie adasiu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suraester Re: Niech żyje nasza kochana Pani Gospodarz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:31 wszystkie antysemickie treści powinny być usuwane, nie żyjemy w islamskim kraju jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Niech żyje nasza kochana Pani Gospodarz!!! 07.08.04, 00:06 Ja się podlizuję? Stwierdzam tylko oczywiste fakty. Pani Kropka jest odpowiednią osoba na odpowiednim stanowisku. Napiszę więcej, funkcja opiekuna Forumowej gromadki została jakby stworzona tylko i wyłącznie dla Niej. Popieram Panią Kropkę! adas Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Miałbym jeszcze drobną prośbę... 07.08.04, 02:09 Proszę dać szansę Pani Guciowej. Bez Niej Forum straciłoby znacznie na swej atrakcyjności. Pisząc wprost, stałoby się nudne. Tak, wiem - wiązałoby się to z koniecznoscią pewnej ochrony gucia, ale w końcu i tak forumowa pszczółka wymaga specjalnej troski. Moze najlepiej byłoby usuwać wyłącznie posty gucia i zostawiać Guciowej, a nie hurtem wyrzucać na Oślą? Ale cóż ja - laik, mogę wiedzieć o Kropkowym fachu??? Popieram Pania Kropkę! adas Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Miałbym jeszcze drobną prośbę... 07.08.04, 02:15 no dobra, Adasiu. To o co chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas To o co chodzi? :) 07.08.04, 02:31 Lich... hmm Pani Gospodarz nie śpi:) A, miałbym jeszcze jedną niewielką prośbę, zeby koledze nierz.. zmienić komisyjnie nickname na "nieżyt jelita", gucio... na "pszczólkę", a UFO... na "UFOujadka". Z chęcią napisałbym: Popieram Pania Kropkę! ale skończyły mi się duże "P" na dzisiaj Dobranoc adas Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Znaczy sie na wczoraj... a moze jednak na dzisiaj? 07.08.04, 02:33 E, sam już nie wiem... co o tym wszytskim myśleć a Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Znaczy sie na wczoraj... a moze jednak na dzi 07.08.04, 02:42 to powołuj komisję i zmieniamy :) Nie zapomnij o konsultacjach ze związkami zawodowymi, bo sie zainteresowani odwołają i sąd uniewazni Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Zwiazek zawodowy antysemitów? Aż tak źle nie jest 07.08.04, 02:49 Jeszcze??? Proszę wyciąć ten post, zaraz po przeczytaniu... Dziecku pozwalać na buszowanie (też tu się źle kojarzy) na FA Świat!!!???? Dziwna metoda wychowawcza :) Naprawdę muszę iść spać adas Jako, ze post ulegnie zniszczeniu, proszę żeby nie traktować mnie poważnie. Przynajmniej nie zawsze... a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE E, dowcipnis IP: *.dialup.xtra.co.nz 07.08.04, 02:51 zachciewa ci sie osobowosci naszego forum reformowac? Tak ci zalezy zeby u nas tak bylo nudno jak u was? A i czemu jak jedno-stronniczo? Czyzby cie muza opuscila jak doszedles do nicka "polaczkowaty" albo "kielecki zasraniec". Nu, come on, rusz glowa Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: E, dowcipnis 07.08.04, 03:01 pierwsze łatwe pajączkowaty drugie trudniejsze kiepski zaskroniec???? E tam, nie warto przerabiać, materiał źródłowy jest wystarczająco głupi.Ale za to: bona aberacji? Odpowiedz Link Zgłoś