Dodaj do ulubionych

Oj Felusiak , felusiak ,...

IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 01:10
Bedziesz musial kopac gleboka dziure , zeby kite schowac ,...

=============================================================================

Editorial: Failed states?/Iraq, Afghanistan on the edge
August 7, 2004 ED0807

You hear it all the time from defenders of the war in Iraq: Lots of progress
is being made, but the cynical media are ignoring this "good news." In fact,
things aren't going better in Iraq
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: *.twcny.rr.com 08.08.04, 01:38
      nie on jeden. te szczekania na temat wojny to juz wychodza....tylko zal mi tych
      mlodych ludzi, ktorzy po nic gina.
      • Gość: sp;lit Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 02:27
        Felusiak "pyskuje" z kultura i podpiera sie rzeczowa logika (w jego mniemaniu)
        na ten temat , (co cenie) i zasluguje na respect , reszta holoty wymachujaca
        szabelka , z krasula na czele , zasluguje tylko na to zeby ich oszczac ,...

uklony
        • Gość: felusiak Splicie ty muy yedyny IP: *.nyc.rr.com 08.08.04, 17:21
          Niestety link kieruje mnie do login page i w zwiazku z ta niemoca nie moge zajac
          zadnego stanowiska.
          • Gość: sp;lit Re: Splicie ty muy yedyny IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 17:49
            A szkoda , (ja tez nie lubie sie logowac bo skrzynke zasmiecaja) wczoraj
            wszystko bylo cacy , na tacy ,... No bull , rzeczowe podejscie do tematu .

Myslalem ze gdzies "od kuchni" znajde , ale niestety pilnuja wlasnosci ,...

Well , next time , felusiak :)

uklony
          • Gość: . Felusiaku klamiecie z tym linkiem IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 19:19
            Editorial: Failed states?/Iraq, Afghanistan on the edge
            August 7, 2004 ED0807
            You hear it all the time from defenders of the war in Iraq: Lots of progress is
            being made, but the cynical media are ignoring this "good news." In fact,
            things aren't going better in Iraq
            • Gość: murzyn lubie cie, fallusiak, duza buzka, z jezyczkiem IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.04, 22:14
              • Gość: Tysprowda Re: lubie cie, fallusiak, duza buzka, z jezyczkie IP: 193.188.161.* 16.08.04, 07:22
                Jak Brezniew z Honekerem sie znaczy, nunie?
            • Gość: sp;lit Re: Felusiaku klamiecie z tym linkiem IP: *.ipt.aol.com 08.08.04, 22:48
              Nie klamie bo sprawdzilem , dzieki za text a na przyszlosc powstrzymaj sie z
              podobnymi zarzutami , zanim nie podeprzesz czyms wiarygodnym . Masz ten text bo
              sie zalogowales , albo "schowales" wczoraj .

uklony
    • Gość: sp;lit Re: Oj Felusiak , felusiak ,... Up ! IP: *.ipt.aol.com 15.08.04, 22:15
    • Gość: Tysprowda Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: 193.188.161.* 16.08.04, 07:17
      Im gorzej, tym lepiej.

Oto buszoloma felusiaka motto.

Ponizej ego wlasne slowa na temat protestow przeciwko I Zjazdowi Wielkiej
      Starej Partii buszewikow w Nowym Jorku, na ktorym to I Zjezdzie w Nowym Jorku
      Wielka Stara Partia wybierze rezydenta Bialego Domu na pierwszego sekretarza.

<< A ja sie ciesze. Im wiecej demonstrantow tym lepiej.
      Im bardziej radykalne hasla tym lepiej.
      Im wieksza rozroba tym lepiej. >>

Sie znaczy fajno jest.

Pieniadze plyna wartka struga na wojenki, a z tej strugi zawsze komus cos
      skapnie do kieszeni.

Musi felusiak tez na tym korzystac, wiec jest za, a nawet i przeciw wstrzymaniu
      strugi napedzanej radykalnymi haslami aby stworzyc wieksza rozrobe i miec
      wiecej demonstrantow.

• Gość: felusiak Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: *.nyc.rr.com 16.08.04, 09:34
        Nie, towarzyszu tysprowda, to nie motto, to moje pobozne zyczenie.

Im wiecej oszolomow demonstrujacych w NYC, im wieksza zadyma tym bardziej pewne
        zwyciestwo mojego konia.
        • Gość: Tysprowda Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: 193.188.161.* 16.08.04, 10:01
          Sie znaczy, buszolomie felusiaku:

<<Im wiecej oszolomow demonstrujacych w NYC, im wieksza zadyma tym bardziej
          pewne zwyciestwo mojego konia >>- buszoloma.
    • Gość: felusiak Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: *.nyc.rr.com 16.08.04, 09:46
      Przeczytalem ten edytorial i jeszcze mnie smiech nie puszcza.
      Autor powtarza DNC talking points.
      Nawet jesli uznamy, ze Irak byl pomylka to jest to i tak woda po obiedzie.
      Dalej czytamt, ze administracja Kerry'ego mialaby wieksze szanse naprawic
      zwichniete stosunki z Francja i Niemcami. Ciekawe jak? Kerry reprezentowac
      bedzie interes USA, ktory nie jest zbiezny z interesem Francji i tymczasowo Niemiec.
      A moze ma nadzieje, ze oba panstwa wysla wojsko do Iraku. God bless'em.
      Nie wiem tez o jakich pozorach stabilizacji mowi autor. Wszystko co czytam w
      prasie lub ogladam w telewizji pokazuje Irak w dymie wybuchow. Jedyne co do mnie
      dociera to nowe trupy. Jakie pozory ma na mysli autor.

Chociaz bardzo bym chcial aby wojsko wrocilo z Iraku do domu, to niestety jest
      to niemozliwe. Wyjscie z Iraku teraz oznacza rzez, setki tysiecy trupow i
      dezintegracje terytorialna. Rezolucja 1441 i wczesniejsze mowia wyraznie, ze
      integralnosc terytorialna Iraku nie moze byc naruszona.
      • Gość: Tysprowda Re: Oj Felusiak , felusiak ,... IP: 193.188.161.* 16.08.04, 10:03
        Ola boga, cie choroba.....

<<Rezolucja 1441 i wczesniejsze mowia wyraznie, ze integralnosc terytorialna
        Iraku nie moze byc naruszona.>>

Onaz ta rezolucja tez mowila, ze saddam mial sie rozbroic z BMR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka