5muchomor 09.02.14, 14:09 Skąd u nas Rosjan tyle agresji i pogardy dla ludzi wokoło? www.ntv.ru/novosti/839816/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk2007 Dostojewski o tym pisał: 09.02.14, 14:21 "Czy jestem drżącą kreaturą, czy też mam prawo?” Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: przemoc w Rosji 09.02.14, 15:08 Sromotnikowi już spowszechniały wiadomości o zatłuczonych niemowlętach i maltretowanych na śmierć ciut starszych w Pomrocznej, o dzieciątkach składowanych w beczkach na kiszoną kapustę, więc poszedł podleczyć swoją skundloną duszę na Sachalin:( Odpowiedz Link Zgłoś
slava_rossii Re: przemoc w Rosji 09.02.14, 15:33 Mongłowie , carzy czy komuniści mieli szacunek do poddanych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 dobra uwaga 09.02.14, 21:48 slava_rossii napisał(a): > Mongłowie , carzy czy komuniści mieli szacunek do poddanych ?? czasem mieli laskawosc Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: 2 trolli, podszywajacy pod Rosjan 09.02.14, 19:54 romrus napisał: > niewiadomo jak dostal. Jak to "niewiadomo" ? A bazar w Grodnie, na którym nawet Papuas z Pigmejem nie mieliby większych kłopotów z załatwieniem sobie takich papierów -:) Wspomnij chociażby aferę Sokol lub chryję z panią Romanowicz, która za zasługi dla krzewienia polskiej kultury na Białorusi otrzymała z polskiego MSZ dziękczynny dyplom i ... dożywotni zakaz wjazdu do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 chybiłeś 09.02.14, 21:14 walter622 napisał: > A bazar w Grodnie, masz rodowód bazarowy, a ja nie lubie szemrane geszefty Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: przemoc w Rosji 09.02.14, 20:23 Przemoc nie od хoрoшей жизни. Forumowe zycie tez obniza stope. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Nic swietego! 09.02.14, 20:31 Ida z karabinami do szkoly i cerkwi zeby mordowac ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa handel bronią i dostęp do niej 09.02.14, 23:30 Istnieją ludzie chorzy, maniacy..... o różnych stopniach i dysfunkcjach psychicznych. Często taka osoba jest czasem agresywna i zagraża każdemu człowiekowi niezależnie od kraju, narodowości, wieku, płci itd. Są oczywiście przestępcy dla których zabicie człowieka jest łatwe jak wypicie szklanki herbaty... Z drugiej strony wiadomo,że handel bronią jest to wysoko dochodowy biznes. Lobby handlowe bronią domaga się umożliwienia swobodnego handlu bronią. Czasem broń legalna jest źle, niechlujnie przechowywana. I powyższe uwarunkowania są przyczyną zdarzeń w których dochodzi do zabijania przypadkowych ludzi. Takie zdarzenia miały miejsca po całym świecie, USA,Francji, Norwegii, ostatnio też w Rosji. Tak jest zjawisko międzynarodowe gdzie żądza zysku przegrywa ze zdrowym rozsądkiem... Bywa też tak, że są osobnicy którzy swoją frustracje, niepowodzenia, czy imaginacje spowodowane użyciem środków halucynogennych (np. muchomorami, itp.), przy braku dostępu do broni palnej przekształcają w pogardę do niektórych narodów lub zwykłych ludzi zaczynając tematy politykierskie, subiektywnie przedstawione, w postaci czarnej lub szarej propagandy ... Ciężkie przypadki, uleczalne....niestety wyjątkowo rzadko.. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii swobodny dostęp do Netu i skutki... 10.02.14, 15:43 ja bym jednak ograniczyl swobodny dostep do Netu... kradniesz czas ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Re: swobodny dostęp do Netu i skutki... 10.02.14, 21:06 Ja bym jednak ograniczył swobodny dostęp do broni palnej. Internet umożliwia wymianę różnych poglądów, to nie tuba jednostronnej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jusz wyjasniam: - " u nas Naroda mnogo" 10.02.14, 15:05 jusz wyjasniam: - " u nas Naroda Mnogo" - to stary (jeszcze carski) slogan przetrwal i komunizm i czasy po... dzisiaj w Rassiji "Naroda" malowato... (Rosja bedzie niedlugo druga Kanada - ludnosciowo...) a stare nawyki pozostaja Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 mialem racje 10.02.14, 19:18 kolejny "Czy jestem drżącą kreaturą, czy też mam prawo?” cas1961.livejournal.com/2397509.html Odpowiedz Link Zgłoś