smagliczka2 07.03.14, 15:36 Przyłączcie się do bojkotu wątków pisanych przez agentury kremlowskie. Zostawcie prowokatorów w spokoju. Pełna ignorancja - to najlepszy sposób. Nie ma lepszego. Z głupotą i ciemnotą, to i sam Jezus przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyjacielameryki Re: Wojciech, Kylax i inni. 07.03.14, 15:42 Masz rację. To samo mówi borka! Z chuliganami, bandytami i wszelkiej maści bolszewikami nie zadajemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Więc zacznijcie to robić. 07.03.14, 15:48 Wiemy dość dobrze kto jest kto. Zostawić to łajno własnej fermentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Więc zacznijcie to robić. 07.03.14, 16:49 Uważasz się za coś lepszego tylko dlatego że masz inne zdanie w jakiejś sprawie? Gratuluję dobrego samopoczucia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Tak proszę Pana. 08.03.14, 01:46 Nie obrażam, nie wyśmiewam i nie przeklinam. Nie prowokuję i nie manipuluję historią. Mam również dobre samopoczucie i ma prawo pisać to, co uważam za stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Tak proszę Pana. 08.03.14, 02:55 > Nie obrażam, nie wyśmiewam ... No tak ... Zostawić to łajno własnej fermentacji - a to niby czym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Powiem Panu co to jest. 08.03.14, 13:24 To jest bardzo oględnie napisany fragment w odpowiedzi na bluzgi pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt ja juz tak robię 07.03.14, 16:39 romrusa olewam juz od dawna za chamstwo, Reszta kremlowskiej hasbary ma u mnie bana od paru dni. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa apeluje o to samo 07.03.14, 15:44 forum oczysci sie od glupich i napastliwych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
j.jastrzebiec Popieram ta propozycje. 07.03.14, 15:52 Chamy nie maja ambicji, o czym swiadczy wpis ramzesa, ktorego nie przeczytalem, bo niby po co? Chamow zaczyna skrecac, to dobry objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Polemika z kreaturami goebbelsowieckimi bez sensu 07.03.14, 16:37 To tylko putlerowskie sobaki, chwilowo spuszczone z łańcucha. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Smagliczka daje do zrozumienia 07.03.14, 16:46 ze jest gorrsza od Jezusa ! to znaczy ze jest chrzescijanka !!!! pewnie sprzeda talmud w antykwariacie ! ... Poperam jej dobre zamiary !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Wojciech, Kylax i inni. 07.03.14, 16:48 Dwóch deklarujących "wstrzemięźliwość" już wielokrotnie prosiłem w sumie o coś podobnego w stosunku do mnie, nawet nie wiesz jak bardzo bym się cieszył gdyby dotrzymali danego tu słowa i nie skakali do kostek z misją jakąś tam. A przy Kylaxowi używać argumentu że Jezus z czymś tam przegrał jest dosyć niebezpieczne, on ma specyficzne podejście do "Jezusa" Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Bojkot 90% wątków. :))))))) 07.03.14, 17:52 Bo tyle jest zakładanych przez agenturę kremlowską. Od czasu do czasu można coś im odpisać, ale nikt nie nadąży za maszynowymi wpisami, jakie oni produkują... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Pracujecie dla Kremla ? 07.03.14, 17:58 bo 3/4 wpisow to wasze glupoty o Rosji, ty sie zgadzam, nie zakladajcie watkow nie piszcie, wyjdzie wszystkim na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Wojciech, Kylax i inni. 07.03.14, 17:58 Ma ktos liste nikow tych agentow - wlacznie z rezerwowymi poniewaz wielu z nich uzywa wiecej niz jednego... ? niektorzy nawet po 4-5 Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Podaję kilka nicków. :) 07.03.14, 18:04 igor.uk (i różne odmiany), eva15, 5magna, brat_ramzesa, lubat, darekcośtam, solaqua333, 5muchomor, berek_p, tornson (choć to raczej polski wielbiciel Putina) itd. Jest też cała masa nicków jednorazowych, które napiszą 3 wpisy i znikają na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Jeestes zupelnie jak Nixon 07.03.14, 18:27 on zrobil liste tych co nalezy nie zapraszaC. Twoja lista to jakvy policyjny donos. juz spadles do takiego dna ze jestes kapusiem / mOGLBYS PRZYNAJMNIE UDAWAC CZERWONEGO KAPTURKA. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nie przeżywaj tak. 07.03.14, 19:32 Ciesz się, że Ciebie nie napisałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Podaję kilka nicków. :) 07.03.14, 18:35 eva15 = elka_sulzer = mara571 ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: To lubię!... 07.03.14, 18:56 ubiquitousghost88 napisał: > adamniemichnik ----------------- Ubi, a to Ci się u...u..udało. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: To lubię!... 07.03.14, 19:25 Teraz Qlwa My czyli Towarzycho Wzajemnej Adoracji ? Głupio byłoby nie zgadzać się Wam z samym sobą. Cheja i do dzieła.............milczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nie. Eva i mara to zupełnie różne osoby. 07.03.14, 19:31 Elka_sulzer chyba też, choć nie mam 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Podaję kilka nicków. :) 08.03.14, 10:26 engine8 napisał(a): > eva15 = elka_sulzer = mara571 ? Być może. Niby dyskutują, ale n/t Ukrainy milczenie i absolutna jedność w obsrywaniu UE i Polski(w Polsce w takiej czy innej formie, zawsze samo zło) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 propozycja 07.03.14, 20:18 Smagliczko, mam taką propozycję. W wątkach naszych piszemy co myślimy, a wątkach karaluszych piszemy tylko w adresie postu bez tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Niezbyt czuje 07.03.14, 20:22 propozycje smagliczki. Zaczynaja sie donosy na nicki: ten to zdrajca a tamten to zboj. Bylbym raczej za akcja admina przy tekstach zbyt prorosyjskich. A co do admina mozna by sie faktycznie zastanowic czy ktos moglby Kropce pomoc, tak by admin byl caly czas obecny i "czujny". PF Odpowiedz Link Zgłoś
borrka PF, nie badz taki brukselski:) 07.03.14, 20:28 Sam w tych "przekomarzaniach "uczestniczylem, ale teraz musi byc koniec z tolerowaniem kagiebistow. Kazdy dobrze wie, who is who, a jak sie pomyli, czy zapomni, co za problem? To sa ludzie zlej woli i z dyskusji z nimi nic nie wynika. Z bojkotu wynika szansa, ze sobie pojda w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: PF, nie badz taki brukselski:) 07.03.14, 20:48 borrka napisał: > Z bojkotu wynika szansa, ze sobie pojda w ..... Nie licz na to! Będą gromadzić się po kilkoro w "swoim" wątku, by naprodukować liczbę postów odpowiednią do tłumaczenia na rosyjski. Wtedy będą mogli pokazać, że opinie są podzielone i poza granicami Rosji jest sporo ludzi popierających Kreml. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Brudna robota 07.03.14, 21:14 Dam Ci przyklad: krzysiocostam. Pisze jakby mial faktycznie profil propagandzisty. Ale zalil sie przed Darkiem na to, ze go biore na takiego. Propagandzista, ktory sie zali to rzadki okaz. I juz sam nie wiem. Moze ja tez sie myle. Moze zaczniemy hucpy jak za Stalina: to ten zdradzil, nie to inny...I czar forum prysnie. Bylbym moze zostawil "brudna robote" adminom. PF Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Bandycki napad ruskich faszystow zmienil sytuacje. 07.03.14, 20:22 Nie ma miejsca na "dyskusje" i zarty z kagebowskimi propagandystami i pozytecznymi idiotami. To nieetyczne, w sytuacji, gdy ruskie wojsko przyszlo do sasiadow zabijac i rabowac. Co, chcecie ich przekonac, ze Kreml zle zrobil? Mowcie im otwarcie - polityke Rosji mozna porownac z III Rzesza. Nie dajcie sie wciagac w jakies polemiki! Z kim tu polemizowac, na mily Bog? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka PS. Jedyne czym ich mozna uderzyc... 07.03.14, 20:38 To bojkot. Przeciez przychodza tu, by prowadzic prowokacyjne "dyskusje", a tak d..a blada. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Forum Rosja zbojkotowano... 08.03.14, 01:57 I wyzionelo ducha. Taki bojkot jest ryzykowny, bo zgodnosc pogladow nudzi, ale trzeba jednak skonczyc z napedzaniem kremlowskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Borrka, wiemy ... 08.03.14, 02:18 kto jest kto. Zgodnosci pogladow nigdy tak do konca nie bedzie ... Dlatego z nuda nie bedzie rowniez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Mysle, ze wiemy... 08.03.14, 02:29 Chociaz zupelnie ostatnio zdarzylo sie nieporozumienie - zainteresowani wiedza. Nie do konca sie z Toba zgadzam - na forum sa zapewne silne podzialy dotyczace polityki wewnetrznej, ale imponujaca dyscyplina zapobiega mieszaniu watkow czysto polskich i osciennych. To naprawde fajne, ale grozi monotonia - mysle, ze umialbym wskazac paru forumowiczow, skrajnie odbiegajacych ode mnie pogladami na temat polityki wewnetrznej, z ktorymi jestem w 100% zgodny w ocenie Rosji. Cos jakby nauka nie poszla w las:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Przylaczam sie rowniez ... 08.03.14, 01:51 ze wzgladow sanitarnych w rzeczy samej. Tak na powaznie, to juz dawno nalezalo to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Powietrze jakies ... 08.03.14, 02:16 dziwnie rzeskie. Wow ... magia pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 i beg to differ 08.03.14, 03:44 bojkot niczego nie daje. ono są jak inwazja karaluchów albo nawet pluskiew. zamiast bojkotować należy ich potraktować DDT czyli za$ierać ich wątki zbiorowo tak, żeby przeszła im chęć do pisania czegokolwiek. zastosujmy ich taktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Smagliczce i reszcie męsko-damskiej QPL... 08.03.14, 09:12 Wesołego Dnia Kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś