Dodaj do ulubionych

załozyc forum "Putin"

21.04.14, 13:49
Forum "świat" zostało tak zasr.ne przez propagandzistów Putina , ze własciwie nie da sie go czytac ,nie da sie normalnie dyskutowac.
Pełno idiotycznych sloganów prorosyjskich, proputinowskich.
A świat to przeciez tylko Rosja i jej imperialno-bandycka polityka.
Osobiście ja Krakus chętnie bym porozmawiał z Polonusami mieszkającymi za granica , za oceanami, w innych krajach o sprawach waznych , codziennych.
Ale nie da sie. Bo w kazdym watku (chocby był o potrawach narodowych w Angoli) musi zanleźć się banda rosyjskich agitatorów i opinie "jak to dobrze Putin robi a kto ma inne zdanie jest idiotą".
Mam sugestie.
Czy nie mozna by było załozyć osobnego forum "Putin" , albo "Rosja" i niech tam ci wszyscy propagandziści i "komisarze" sra.ą, plują i rzygaja.
Kto z nas zechce się w tym ich gó.nie babrac- niech wchodzi na to forum.
Wierm , ze to cięzka robota dla administratora -wyrzucanie tam takich gó.nianych wątków , ale chyba nie ma innej rady.

Obserwuj wątek
    • remik.bz erratum 21.04.14, 13:50
      winno byc: "a świat to przeciez nie tylko Rosja...."
    • cumentator Zasmradzanie forum 21.04.14, 14:07
      Cierpisz na zaniki w korze mozgowej i dlatego nie czujesz ze forum zasmradzane jest wypocinami wypranych zmanipulowanych ofiar propagandy wplywu CIA i prymitywncyh rusofobow. Takiego smrodu nie mozna pozostawiac bez odpowiedzi.
    • borrka Istnieje forum "Rosja". 21.04.14, 14:18
      Ale martwe.
      Lubianka potrzebuje publiki z "wrogiego obozu", a to co sie dzieje od czasu agresji na Ukraine, przekracza granice.
      Zalew web brygad raportuja ze wszystkich forow.
      Osobiscie nie odpowiadam na ich zaczepki, bo i po co?
      Ani ja ich nie przekonam, ani oni mnie.
      • j-k alesz dlaczego, borek ? 21.04.14, 15:26
        borek napisal:
        > Osobiscie nie odpowiadam na ich zaczepki, bo i po co?
        > Ani ja ich nie przekonam, ani oni mnie.

alesz dlaczego, borek ?
        rozmowa z WEB-brygada zastepuje mi audycje slawnego onegdaj Radia Erewan :)

ras-putin, dwa-putin...

www.google.pl/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1034&bih=875&q=matrioszka+putin&oq=matrioszka+putin&gs_l=img.12..0.2376.7581.0.9691.16.12.0.4.4.0.86.965.12.12.0....0...1ac.1.41.img..0.16.981.EsuOvkqSIf0#facrc=_&imgdii=_&imgrc=zLCLaEYLZi9m_M%253A%3BxfUcvayMU1wnmM%3Bhttp%253A%252F%252Fvaldaiclub.com%252Fmedia%252Fmain%252F1c%252F33215.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fvaldaiclub.com%252Fbooks%252F65421.html%3B600%3B340
    • tojabogdan pół biedy, gdy pisze się na temat problemów świata 21.04.14, 14:51
      administrator winien chyba sam założyć forum od nazwie "forum świat" i tam przenosić wszystki wątki oraz wpisy osobiste, szczególnie obrażające innych uczestników, a nie mające związku z tematem. Brak argumentów nie usprawiedliwia tonu, a zwłaszcza wulgarności. Tak, jak i ten tutaj założony wątek. Zżymanie się na rzeczywistość jest infantylne.
      Forum jest spolaryzowane, bo świat jest spolaryzowany. Ale próby odsądzania od czci i wiary inaczej widzących problemy, jest bezsensem i jest niebezpieczne.
      Przy niektórych tematach administrator jest jednak aktywny. Na ogół wątki krytyczne wobec Izraela lądują na oślej (na zasadzie: albo dobrze, albo nic), w najlepszym wypadku przenoszone są na forum BW.
      • remik.bz akceptujesz propagandę na forum? 21.04.14, 17:29
        tojabogdan napisał:

>> Forum jest spolaryzowane, bo świat jest spolaryzowany. Ale próby odsądzania od
        > czci i wiary inaczej widzących problemy, jest bezsensem i jest niebezpieczne.

Problem w tym , ze tu nie ma "inaczej widzących problemy", nie ma stron w dyskusji.
        Z jednej strony są ludzie emocjonalnie podchodzący do niebezpieczeństwa związanego z rosyjskim imperializmem, z jego nawrotem, widzący w zwiazku z tym zagrożenia dla swoich rodzin, swoich domów. Ci ludzie piszą emocjonalnie, z potrzeby serca.
        A z drugiej strony jest potęzna grupa agenturalna (tak to okreslę) , która po prostu pisze na zlecenie, robi beznamiętnie propagande. Na dodatek wyjatkowo prostacka propagande. Nie stara się nawet dyskutować, odpowiadać na nasze zarzuty, obawy.
        Wiec ja po prostu proponuje , aby tych propagandzistów dać do jednego wora , niech tam sobie agituja i nie przeszkadzają innym w normalnej dyskusji o swiecie.
      • j-k i slusznie... :) 21.04.14, 17:53
        tojabogdan napisał:
        Na ogół wątki krytyczne wobec Izraela lądują na oślej (na zasadzie: albo dobrze, albo nic),
        w najlepszym wypadku przenoszone są na forum BW.

i slusznie.
        za mojej przyszlej Admiralicji na FS tesz tak pozostanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka