Dodaj do ulubionych

Twarzy powstania

20.06.14, 06:35
Kijow nie ma szans z tymi ludzmi.
cs616118.vk.me/v616118947/11d6c/D7F90zOg2rk.jpg
Obserwuj wątek
    • romrus Piekna "terroristka" 20.06.14, 06:42
      Kijow nie ma szans z nia.

"Mam naimie Elena, .....urodzilam sie w Slowiansku......i nie wyjade"

www.youtube.com/watch?v=t1VJcGReoi4
      • romrus "Terroristka" - bis 20.06.14, 06:45
        romrus napisał:
        > Kijow nie ma szans z nia.

"Rzuczylam rodzine, maza, corke.....i bede walczyc do ostatniego naboja obok mieszczyzn..."

www.youtube.com/watch?v=tN2wTGaKT4M
        • romrus Ormianczyk:"slowianski narod nie da sie rozerwac" 20.06.14, 06:48
          Kijow nie ma szans z nim.

www.youtube.com/watch?v=cgFTSoy_N-Q
      • pijatyka Mordy bandytów - oby szybko gryźli ziemię. 26.07.14, 00:47

• romrus Dziadek: "...Poroszenko, jestesz swolocza..." 20.06.14, 06:51
      Dziadek chlopaka, ktorego zastrzelili gwardzisci banderlandu.

Cywil, nie mial broni, jechal z matka do rodziny, zaslonil matke od kuli i zginel, matka w szpitalu.

www.youtube.com/watch?v=AY4GrvTaFdw
    • romrus Babcia z Lugansku: "...Poroszenko to kannibal..." 20.06.14, 06:55
      Kijow nie ma z nia szans.

www.youtube.com/watch?v=EkCxOe0eSV8
      • romrus Babcia wali ostro: "...jestem Chochluszka..." 20.06.14, 07:19
        Kijow nie ma z nia szans.

Wali w jezyku ukrainskim
        "...jestem Chochluszka......zadny my terrorisci i separatisci, wladza po prostu chce naz pozabijac...23 lata nie mieliszmy porzadnej wladzy....kazdy dbal tylko o wlasna kiszen...w Radzie i rzadzie sa sami bandyci...powiesic ich wszystkich...Ukraincy z Zachodu sa normalni, ale sa oszukani...nich przychodza tu i strzelaja, niczego sie nie boje...mozna bylo i zyc w jedynym kraju, w jedynej Ukrainie, ale ja sprzedali.."

www.youtube.com/watch?v=EkCxOe0eSV8
    • arkaf Charkowskie proporcje kto za i kto przeciw 20.06.14, 09:08
      dnia powszedniego w zeszlym tygodniu
      bez ustawki, bez recytacji (nie do konca wyuczonej jak u tej pieknej od rorussa), bez pozowania; ot obrazek zycia prawdziwego

www.youtube.com/watch?v=UJqMKuWWm1c
      • romrus Co ma Charkow do tematu watku, 20.06.14, 15:42
        arkaf napisał:
        > dnia powszedniego w zeszlym tygodniu

...imbecyle?

W Charkowie nie ma powstania.

Ty jeszcze z Zachodu ukrainy zalinkuj pare filmikow, idioto.
        www.youtube.com/watch?v=12EatCkDYtc
        • arkaf bo Charkow na wschodzie Ukrainy nie jest 20.06.14, 16:02
          imbecylowaty idioto

a ma to na temat to, ze w ten sposob odpowiadam na twoje zasrywanie forum jakimis beznadziejnymi zdjeciami i filmami ludzi wzietych prosto z obrazow Hieronimusa Van Akena
          • romrus Bardziej, niz ty kloszardzie, 20.06.14, 16:14
            ...forum zasiera tylko redaktor pijatyka.

Ty swoim pilkarskim syfem, on watkami z przed 5 lat.

Masz tu swoj Charkow
            www.youtube.com/watch?v=wqO3bT4SQiU
            Na Charkow jeszcze nadejdzie czas.
            Pedal Awakow nie dal rady odstrzelic Kernesa.
            Ludzi Awakowa maja teraz w Charkowie przerabane, bo Kernes wrocil.
            Gra o Charkow dopiero sie zaczyna.
            • arkaf glupi i chamski jestes 20.06.14, 16:17
              imbecylu ty zidiocialy
              te filmiki sobie wsadz w cztery litery i biegajac po wlasnym podworku je wysrywaj, zeby dzieci twe mialy co na obiad zjesc
            • arkaf to ta sama baba, ktora kase rozdawala 20.06.14, 16:20
              w Doniecku po jakiejs tam manifestacji
              mowa o tej brzydkiej z tuba

no i patrzac na te geby przyznasz ze prosto z obrazow Van Akena
    • bywszy1 Re: towariszcz romrus+ 20.06.14, 09:19

не мoгли бы Вы немнoзкo ycпoкoитьcя?
      Трещите кaк coрoкa.
      Аж зyбы бoлят oт Вaшей треcкoтни!
      Рaзгoвaривaете caми c coбoй.
      еcли Вaм этo oчень нyжнo,вcтaньте перед зеркaлoм.
    • bywszy1 Re: z geby+ 20.06.14, 16:13

im widac,ze czoknutyje troche.
      Po sto gram?Czy wiecej?
      Szczegolnie ta,z krzywymi nogami.
    • romrus Miejscowy: "...nie popieram separatystow... 20.06.14, 16:40
      ...ale co mam robic? Mam tego dosyc...".

www.youtube.com/watch?v=9rdeGisZJqE
    • romrus "moj dziadek w 1941 zostal ranny okolo tego mostu" 21.06.14, 00:31

Gosc N1, starszy:
      "...jestem zwyklym robotnikem...moj dziadek w 1941 zostal ranny okolo tego mostu...przyszedlem tutaj i wzialem kalasz...wszyscy moi krewni, moi korzenia sa tutaj...stoje za swoja ziemie..."

Gosc N2, mlodszy:
      "...cala moja rodzina jest tutaj i ich stad wyciagnac nie mozna...jestem tutaj od momentu, kiedy zaczeli nas bombardowac...co by zrobil jesli by spotkal Poroszenko?...rozerwal by, rozerwal golymi rekami...juz myslalem, czy nie pojechac do Kijowa i go zabic, wielu ludzi tu tak mysli po nocach..."

www.youtube.com/watch?v=QLeE5KaXnJA

www.youtube.com/watch?v=QLeE5KaXnJA
      • eva15 Re: "moj dziadek w 1941 zostal ranny okolo tego m 21.06.14, 00:37
        Oni chyba powinni skoncetrować się na Kołomyjskim ....
        • bywszy1 Re:co za krwiozecza chrzescianka?+ 21.06.14, 06:54

a moze w deuczlandzie sie tego nauczyla?
          Ma odpowiednie korzenie?
      • arkaf ich dziadki.... w 1939 roku... 21.06.14, 07:28
        kogo tym smetnym pisaniem chcesz wzruszyc ?

ciekawe ilu Polakow zabili w '39 i pozniej ?
        zidiocialy ty imbecylu
    • romrus "Pozegnanie Slowianki" 22.06.14, 15:18
      ic.pics.livejournal.com/arguendi/47553507/476583/476583_original.jpg
      • eva15 Re: "Pozegnanie Slowianki" 22.06.14, 15:41
        Słowianka ma bardzo czarne włosy:-). No ale może tylko pofarbowane.
      • brat_ramzesa dzielni, godni podziwu ludzie 22.06.14, 21:21
        bronia swojej ziemii, ojczyzny
    • romrus Student-poeta 22.06.14, 21:01

"...przed wojna bylem studentem w Chersoniu...slyszalesz moj wiersz?...."
      www.youtube.com/watch?v=oqSgS2jqBOg

A tu ten jego wiersz czyta dziwczyna:
      "Ukraina jest martwa...spalila sie zywcem...zabita w Odesie..."
      www.youtube.com/watch?v=0-U_K5O9_6c
      • arkaf Student - grafoman raczej 22.06.14, 21:47
        Smiechu d'ouzo z tymi twoimi wpisami romrussie
    • romrus Ojciec swiety, czyli po rosijsku Pop 23.06.14, 20:03

www.youtube.com/watch?v=5009X9zlG5Y
      • arkaf oczy pelne szalu 23.06.14, 21:43
        ty chyba juz tez na glowke dostajesz, skoro takie padziewo pokazujesz
    • walter622 Re: Twarzy powstania 23.06.14, 23:25

romrus napisał:

> Kijow nie ma szans z tymi ludzmi.

www.youtube.com/watch?v=bzArJ0iXanA
      Lubo !
      • brat_ramzesa Re: Twarzy powstania 23.06.14, 23:33
        Co bedzie jak Ukraicy i ROsjanie sie dagdaja?niepojete ze moga byc w konflikcie
    • krzysiozboj Re: Twarzy powstania 24.06.14, 08:38
      Romrus, odpiszę Tobie tutaj bardzo brutalnie, można by zrobić podobny wątek o twarzach walki z rosyjskim najeźdzą na Ukrainie z dopiskiem że Rosja nie am szans z tymi ludźmi, za twarze mogłyby nawet robić te idiotki które robiły mołotowy w Odessie, tu też wklejasz uzbrojone młode dziewczyny.

To nie jest za zdrowe i niestety ludzie mieszkający na Ukrainie szybko z tego nie wyjdą. To co się dzieje na wschodniej Ukrainie może niektórym pomóc zrozumieć dlaczego Rosji podbić nie można (np Francuzi tak nie reagowaliby pod żadnym okupantem) ale dla mnie też jasne jest to że tam poleje się jeszcze sporo krwi i nienawiści starczy na kilka następnych pokoleń.
      • romrus Punkt widzenia "banderowca" 25.06.14, 23:16
        krzysiozboj napisał:
        > Romrus, odpiszę Tobie tutaj bardzo brutalnie, można by zrobić podobny wątek o twarzach walki z rosyjskim najeźdzą na Ukrainie z dopiskiem że Rosja nie am szans z tymi ludźmi, za twarze mogłyby nawet robić te idiotki które robiły mołotowy w Odessie, tu też wklejasz uzbrojone młode dziewczyny.

Twarzy sa troche rozny, nie uwazasz?
        Uzbrojona dziwczyna postepuje tak, jak postepowali jej przodkowie.
        Wrog wstapil na jej ziemie, no to karabin do lapy i bronic sie.
        Nie strzela do cywilow, tylko do zolnierzy nieprzyjacela.
        Jej przodkowie nie palili zywcem cywilow w stodolach, a przodkowie tych z Odesy to i owszem.

Ale dobrze ze poruszylesz temat.
        Bomba na Ukrainie - to wywiad z dziennikarzem Ruslanem Kocuba, pierwszym ukrainskim dziennikarzem, ktory odwazyl sie pojechac do "logowiska teroristow-separatistow" Luganska i jego reportazy.

Fajny, uczciwy, otwarty, odwazny gosc.

"...jestem typowym "prawosekom" - pochodze z Iwano-Frankowsku, jestem ukrainojezycznym, jestem katolikem, bylem na Majdanie..."
        "...mialem okazje spotkac wielu ludzi na Wschodzie...to to samo, co nasz Majdan...sa przytomni, maja bardzo wysoka motywacje...nie ma zdnych Czeczencow, nie ma Rosjan, to sa naszy obywacele - Ukraincy...nie ma pijanych w ogole, nawet zapachu alkoholu nie czulem ani razu..walcza o swoje, o oddzielenie nie tyle od Ukrainy, ile od Kijowa..."

Wywiad dlugi, nie dam rady przetlumaczyc.
        Warto posluchac naprawde, ale trzeba lapac ukrainska "mowe".
        Facet mowi czysta prawde i wzywa wladze do rozumu.

Na Ukrainie nastepuje pomajdanny kac, ludzi zaczynaja trzezwiec.
        www.youtube.com/watch?v=OCnXAgQ7XdU#t=163

> To nie jest za zdrowe i niestety ludzie mieszkający na Ukrainie szybko z tego nie wyjdą. To co się dzieje na wschodniej Ukrainie może niektórym pomóc zrozumieć dlaczego Rosji podbić nie można (np Francuzi tak nie reagowaliby pod żadnym okupantem) ale dla mnie też jasne jest to że tam poleje się jeszcze sporo krwi i nienawiści starczy na kilka następnych pokoleń.

Jeszcze raz pisze, nie jest az tak zle, bo moglo byc o wiele gorzej.
        Ostra faza skonczy sie moim zdaniem juz wkrotce.
        Kijow zaczyna rozumiec, ze Donbas nie da sie podbic sila.
        Ten gosc wlasnie mowi, ze jesli beda kontynuowac operacje wojskowa, to partyzantka rozleje sie na caly kraj. Mowi wprost, ze ludzi na Wschodzie nie poddadza sie, nie zloza broni i beda walczyc az do ostatniego naboja. Jedyne wyjscie - koniec operacji wojskowej i pokojowy negocjacji.

Pozdrawiam
        • marko125 Re: Punkt widzenia "banderowca" 25.06.14, 23:25
          I sądzisz, że wynegocjują niepodległosć od Kijowa ?
        • krzysiozboj Re: Punkt widzenia "banderowca" 25.06.14, 23:45
          Romrus, ja naprawdę chciałbym by tam zaczęli ze sobą rozmawiać a przestali strzelać i mordować ale raz nie widzę by któraś ze stron chciała zrobić krok w tył (pustych deklaracji nie liczę) a dwa ja zwyczajnie tu nie wierzę Kijowowi, podobnie jak i nie wierzę Moskwie oraz EU z USA. Ci na samej górze uprawiają brutalną i bezwzględna politykę, nie będą się liczyli z ofiarami, Ukraina rządzi klika oligarchów myślących wyłącznie o swoich majątkach, dodać do tego odradzający się banderyzm i ... zwyczajnie szkoda mi prostych ludzi.

Ja przy Ukrainie, przy rozmowach o walkach tam, o tym co dalej z Ukrainą, natychmiast uciekam myślami do bardzo bliskiego znajomego który tam mieszka a tu uczy moje dzieci gry w szachy. Gdy myślę o takich normalnych, prostych i sympatycznych ludziach w tym kraju to wściekłość bierze mnie i na polityków i też na tych którzy cieszą się z walk tam prowadzonych, z tego że któraś strona tej drugiej dokopała.
          • romrus Re: Punkt widzenia "banderowca" 25.06.14, 23:57
            krzysiozboj napisał:
            > Romrus, ja naprawdę chciałbym by tam zaczęli ze sobą rozmawiać a przestali strzelać i mordować ale raz nie widzę by któraś ze stron chciała zrobić krok w tył (pustych deklaracji nie liczę) a dwa ja zwyczajnie tu nie wierzę Kijowowi, podobnie jak i nie wierzę Moskwie oraz EU z USA. Ci na samej górze uprawiają brutalną i bezwzględna politykę, nie będą się liczyli z ofiarami, Ukraina rządzi klika oligarchów myślących wyłącznie o swoich majątkach, dodać do tego odradzający się banderyzm i ... zwyczajnie szkoda mi prostych ludzi.

No dobra, nie wierzysz.
            Co do Kijowa, UE i USA to sie zgdazam, co do Mockwy to mam watpliwosci:-)

A na powaznie, co Ty Moskwie proponujesz?
            Zostawic mieszkancow Wschodu sam na sam Kijowem?

> Ja przy Ukrainie, przy rozmowach o walkach tam, o tym co dalej z Ukrainą, natychmiast uciekam myślami do bardzo bliskiego znajomego który tam mieszka a tu uczy moje dzieci gry w szachy.

A skad on pochodzi i co sadzi o tej calej zawiruchie?
            • krzysiozboj Re: Punkt widzenia "banderowca" 26.06.14, 01:57
              romrus napisał:

...
              >
              > A na powaznie, co Ty Moskwie proponujesz?
              > Zostawic mieszkancow Wschodu sam na sam Kijowem?

Prawdę powiedziawszy nie potrafiłbym wskazać sensownego rozwiązania bo nie wierzę w to że banderowcy nie dostaną w Kijowie przyzwolenia na swoje wyprawy na wschód a dać ludziom na wschodzie wsparcie z Rosji to wojna domowa, jak nie patrzeć źle. Tu chyba najbardziej wściekły jestem na USA i UE (a szczególnie naszych polityków) bo bez nich nie byłoby tej jatki a dla nich to wyłącznie arena starcia z Rosją. Ukrainę do Europy można było zaciągnąć inaczej, otworzyć jej granice i pozwolić na normalne wybory, bez przewrotu. Rosjan ja rozumiem tutaj, dla nich to "swoi" a jak swoim dzieje się krzywda to trzeba pomóc, tylko cholera czy dozbrajanie będzie dobrą pomocą? Tu powtórzę po raz któryś - za dążenie do nowej zimnej wojny obwiniam USA a owo dążenie do tej wojny jest dla mnie chore, Putin tu święty nie jest ale został niejako sprowadzony do takiej pozycji.

...
              >
              > A skad on pochodzi i co sadzi o tej calej zawiruchie?

Pochodzi z Dniepropietrowska, mieszka we Lwowie, od lat pracuje w Polsce. Jest proeuropejski, jest zwolennikiem otwarcia Ukrainy na UE ale tez nie jest antyrosyjski. Co sądzie o zadymie? - Widać że go to boli, że nie podobają mu się walki. Mocno analityczny umysł i trzeźwo ze sporym dystansem patrzący na całość. Widzi zróżnicowanie Ukrainy, różne "racje" w różnych rejonach i patologie we władzach na każdym szczeblu. Nie ma u niego nienawiści, uprzedzeń, to i nie ma zrozumienia dla wojny.

Ale ten znajomy to jakaś część Ukrainy, myślę że ta najlepsza i tu bez znaczenia czy patrzy przychylniej na wschód czy na zachód. Dopiero co pośrednio dostałem relację z kontaktu u nas z dwójką Ukraińców gdzie jeden był antyrosyjski a drugi antybanderowski i prorosyjski, napięcie wisiało ciągle - to też Ukraina.
              • marko125 Re: Punkt widzenia "banderowca" 26.06.14, 07:39
                Moskwa właśnie zostawiła wschód Kijowowi.
    • romrus Lekarz z Lotwy 25.06.14, 22:49

"...mieszkam w Ridze,jestem lekarzem, mam pracy naukowe...rzuczylem wszystko i bede chirurgiem w Slowiansku...ile?..nie wiem, ale do zwyciezstwa..."

www.youtube.com/watch?v=Vkjf7F1U7pY#t=15
      • dystans4 Re: Lekarz z Lotwy 25.06.14, 23:40
        Chyba przedwczoraj media podawały za Regnum oświadczenie Striełkowa
        "Сo cвoей cтoрoны вынoшy глyбoкyю блaгoдaрнocть Рoccийcкoй Федерaции, кoтoрaя нac тaк "мoщнo" пoддерживaет. Нo я вcё-тaки нaдеюcь, чтo coвеcти, еcли oнa вoдитcя в Мocкве, ещё хвaтит, чтoбы принять кaкие-тo меры. Спacибo", - cкaзaл в зaключение Стрелкoв.

Кaк cooбщaлo ИА REGNUM, 16 июня кoмaндyющегo oпoлчением ДНР Игoрь Стрелкoв призвaл к cрoчнoмy oкaзaнию мacштaбнoй вoеннoй пoмoщи Нoвoрoccии, oтметив: "Онa не пocтyпaет. Через неделю-дрyгyю (a тo и рaньше) мoжет пocледoвaть вoенный рaзгрoм знaчительнoй чacти вooрyженных oтрядoв ДНР и ЛНР". Стрелкoв кoнcтaтирoвaл: "Я вижy oткрoвенный caбoтaж в пoдхoде рoccийcких выcших чинoвникoв к вoпрocy o пoддержке Нoвoрoccии. Он прoявляетcя вo вcем. Пoлaгaю, чтo oн впoлне coзнaтельный".
        www.regnum.ru/news/polit/1815970.html?forprint
        --
        ZBANUJĄ buldoga DO KOŃCA - płaczu nie będzie.
        • romrus Re: Lekarz z Lotwy 25.06.14, 23:59
          dystans4 napisał:
          > Chyba przedwczoraj media podawały za Regnum oświadczenie Striełkowa

Musial podziekowac WWP za wsparcie i zaopatrzenie w bron?
      • pijatyka Re: "bede chirurgiem w Slowiansku" 26.07.14, 00:53
        W Słowiańsku, powiadasz?... ;->

Spier.dalaj do Moskwy, konowale - tam twoja prawdziwa ojczyzna.
    • romrus "Donbas - rosijski Transvaal" 26.06.14, 19:40
      www.youtube.com/watch?v=fbwX1LlXxJ8
      Kiedys rosijski ochotnicy walczyli po stronie Burow.
    • romrus Bracia Zlotuchiny, slepy muzyki 27.06.14, 13:07
      Dwa slepych ulicznych piosenkarze, ktorych w Lugansku zna kazdy.

Na wiecu na rzecz Noworosji:
      www.youtube.com/watch?v=yMR6_kVfruM

Hymn Noworosji w ich wykonaniu:
      www.youtube.com/watch?v=__y5AJrLpCM
    • jk2007 Re: Twarzy powstania 27.06.14, 13:27
      Рoccийcкие «coлдaты yдaчи» в Дoнбaccе
      ttolk.ru/?p=20508
    • romrus Doniecki dzihad 01.07.14, 21:34

"...jestem miejscowym, z obwodu donieckiego...mam naimie Islam...jestem w pospolitym ruszeniu, bo do mojego domu przyszli obcy ludzi, i wskazuja mnie, jak mam zyc w moim domu, chociaz sami normalnie zyc nie potrafia...mam wrazenie ze to sa zombi, absolutnie bezmyslny...walcza przeciwko nam, ale nie rozumia po co i jaki maja cele...jestem, to znaczy bylem obywacelem Ukrainy, ale teraz juz nie...zgadzam sie z moim towarzyszczem broni, nawet faszysci mieli jakis kodeks, a te nie maja zadnego, pojecia honoru nie maja...narzucaja mnie swoi porzadki, a sami chca dotad, gdzie homoseksualizm i narkomania sa na porzadku dziennym...nie chce tego, to brud...Amerikanie te, wiecznie pchaja sie gdzie sie da, ch... wie skad wskazuja nam, mame racje czy nie...spadajcie do siebie, tam mozecie zyc jak chcecie, ja do was nie pcham sie...ale i do swojego domu nie dam pchac sie...tu bedzie tak albo...albo moze mnie nie bedzie...jesli bedzie zyl, nie bedzie tak, jak oni chca, lepiej tu zgine...
      Kiedy bombardowano Slawiansk bylem ranny i bylem w szpitalu, ale moglem chodzic...przybiegla kobieta, poprosila pomoc zabrac ja corke, ktora zostala ranna...pobiegliszmy z noszami, a doktor pokazuje - dziwczynki juz nie ma...i nikt nie moze odwazic sie i powiedziec tej kobiecie, ze jej corka nie zyje...nastepnego dnia odwoziliszmy do kostnicy kierowce Kamazu...widzialem ta dziwczynke...miala 6 lat..."

www.youtube.com/watch?v=0XuPsIsKirw
      Wypowiada sie ten typowy dzihadista na posterunku, nad ktorym jest podniesiona choragw prawoslawna.
      • arkaf Re: Doniecki dzihad 26.07.14, 00:34
        jak myslisz, on zakopywal zwloki ludzi w masowym grobie w Slowiansku ?
    • arkaf Prawdziwe twarze powstania 26.07.14, 00:33
      "jest separatystką", a ostatnie wydarzenia spowodowały, że "wszystko, co ukraińskie wywołuje u niej wściekłość".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16381591,Okradla_zwloki_ofiary_katastrofy_i_pochwalila_sie.html#BoxSlotI3img

gratuluje, ale w glebi twojej duszy jestes dokladnie taki sam
      o czym moga swiadczyc rorusie twoje wpisy na forum
      • romrus Zaklamany kloszardzie 26.07.14, 08:45
        arkaf napisał:
        > "jest separatystką", a ostatnie wydarzenia spowodowały, że "wszystko, co ukraińskie wywołuje u niej wściekłość".

Niektóre rosyjskie i ukraińskie media twierdzą, że post młodej kobiety może być prowokacją... konto kobiety na Instagramie zostało skasowane.

> gratuluje, ale w glebi twojej duszy jestes dokladnie taki sam o czym moga swiadczyc rorusie twoje wpisy na forum

Jestes tepym, zaklamaneym zebrakiem, ktory nie potrafi pisac w jezyku ojczystym.

Nawet jesli ta osoba w ogole istnieje, a nie jest kolejna banderowska prowokacja, to co ona ma wspolnego z powstaniem, imbecyle?

Rozumiem ze ta historia jest cie blizka, bo masz zwyczaj szukac kosmetiki na smietnikach.
        • arkaf Re: Zaklamany kloszardzie 26.07.14, 12:47
          romrus napisał:

> Jestes tepym, zaklamaneym zebrakiem, ktory nie potrafi pisac w jezyku ojczystym
          > .
          >
          > Nawet jesli ta osoba w ogole istnieje, a nie jest kolejna banderowska prowokacj
          > a, to co ona ma wspolnego z powstaniem, imbecyle?
          >
          > Rozumiem ze ta historia jest cie blizka, bo masz zwyczaj szukac kosmetiki na sm
          > ietnikach.

Tak wlasnie reaguje romruss jak mu nerwy puszczaja, poto wyzwisk i nic wiecej.
          Poziomem kultury i czlowieczenstwa rowna sie z ta panienka od kosmetykow.
    • romrus Sztirlitz 26.07.14, 08:48

Ma 19 lat, od dziecinstwa mieszkal w Niemcach, teraz walczy o wolnosc Donbasu.

www.youtube.com/watch?v=ldo4JHXJAtg
    • romrus Fräulein Zeidler 26.07.14, 09:05

Niemiecka dziennikarka w szeregach powstancow
      www.youtube.com/watch?v=l4yQD19dzsk
    • adamusb Re: Twarzy powstania 26.07.14, 09:52
      romrus napisał:

> Kijow nie ma szans z tymi ludzmi.
      > cs616118.vk.me/v616118947/11d6c/D7F90zOg2rk.jpg

Ten wątek powinien mieć inny tytuł:
      Twarze morderców.
      • pijatyka Re: Ten wątek winien mieć tytuł: Twarze morderców 26.07.14, 10:07
        Tą mantrą sromrus próbuje sam siebie przekonać, że jego kumple nie dostaną w dupsko ;->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka