Dodaj do ulubionych

Żal mi Żydów

03.08.14, 13:16
Utalentowani ludzie.. muzycy, naukowcy.. (jakże ogromna była by dziś lista Polaków-laureatów nagrody nobla, gdyby uwzględnić na niej wszystkich Żydów-Polaków). Od zarania wieków prowadzeni na rzeź i holokaust przez swoich okrutnych liderów.
Obserwuj wątek
    • 1.igor.uk A niby czemu ma byc ich zal? 03.08.14, 13:34
      Kazdy,kto bezposrednio spotkal sie z Zydem,zauwaza,ze ich stosunek do otaczajacych ich ludzi,innej narodowsci ,jest,delikatnie rzecz ujmujac,pogardliwy.Oni wierza w swoja wyjatkowosc ,cociaz niczym wyjatkowym nie wyrozniaja sie.
      • radar105 Re: A niby czemu ma byc ich zal? 03.08.14, 14:01
        zal mi Palestinczykow 300 dzieci juz zabitych co one sa winne ?
        • 1.igor.uk Radar. 03.08.14, 14:09
          Jak by zabili zydowskich dzieci,nawet nie koniecznie w tak duzej ilosc,to media na zachodzie nie pisaliby nic o Rosji,Ukrainie,samolocie malezyjskim.Tematem numer jeden bylaby okrutna zbrodnia,popelniona przez barbazyncow-antysemitow.
          • mrs.courvoisier Re: Radar. 03.08.14, 16:02
            te mordowane palestyńskie dzieci to genetyczni potomkowie Żydów biblijnych - czujesz bluesa?
            • caesar_pl Re: Radar. 03.08.14, 19:30
              A co robili Niemcy z Zydami za pomoca Polakow?-zapomnial,nie?
              • yurek11111 Re: Radar. 04.08.14, 02:02
                Mozna sparafrazowac:
                A co robili Zydzi z Polakami za pomoca Armii Czerwonej?-zapomnial,nie?

caesar_pl napisał:

> A co robili Niemcy z Zydami za pomoca Polakow?-zapomnial,nie?
            • polski_francuz Dear Ms Courvoisier 03.08.14, 19:49
              czynisz mi uprzejmosc odpowiadajac na me posty. I mimo, ze Twych pogladow nie podzielam, zywie do Aussies i sympatie i szacunek. I te dwa sentymenta zmuszaja mnie by dac moja opinie.

Dyskutujesz z typkiem, ktory olewa wszystko oprocz Rosji i jej spraw sprawek. On nie czuje bluesa on czuje tylko czastuszki.

I tracisz z nim cenny czas...

PF
        • j-k winni sa islamycy bandyci z hamasu. 03.08.14, 19:02
          radar105 napisał(a):
          > zal mi Palestinczykow 300 dzieci juz zabitych co one sa winne ?

one nic.
          wine za ich smierc ponosza islamscy bandyci z hamasu sztrzelajacy rakietami w Israel
          i otrzymujacy "zwrotne prezenty"
      • bywszy1 Re: panie ajgor+ 03.08.14, 15:50

ma pan racje.
        Juz nieraz stwierdzilem,ze panem gardze.
        Chociaz nie wiem nic o panskiej przynaleznosci narodowej.
        Jest pan poprostu wankoj biezrodnym.
        A jako taki,wyjatkowo wyroznia sie pan wsrod innych.
      • marsaqua Re: A niby czemu ma byc ich zal? 03.08.14, 20:03
        bo ich rekigia jest nasycona rasizmem , pogardą I nienawiscia do niezydow , ktorym swoimi marnymi osiagnieciami oni nie dosiegaja do pięt.
    • blue.skay Moze maja boskie geny ... 03.08.14, 15:24
      Od zarania wieków prowadzeni na rzeź i holokaust przez swoich okrutnych liderów.

Ciekawe stwierdzenie. Czy historia tego narodu rzeczywiscie potwierdza to, co piszesz?
      • mrs.courvoisier maja geny ... 03.08.14, 16:04
        nauka to potwierdza
        • blue.skay I tradycja ... 03.08.14, 16:08
          Szczesciem czlowieka ciemnego jest to, ze nie wie o swojej niewiedzy.
          • 3.ndd Nie zal sie nad Zydami 03.08.14, 17:48
            Oni sobie dadza rade . Zal sie nad cywilami w Gazie za ich idioctwo ze wybrali Hamas na swoja wladze . Dostali rezym co trzyma ich za morde . Kto podnosi glowe dostaje kulke w glowe .
            Hamas dostal od Izraela cement na budowanie Gazy. Zamiast tego budowali schrony pod budynkami mieszkalnymi , szpitalami, szkolami i meczetami . Schrony tylko dla siebie nie dla cywili . Stamtad wystrzeliwuja rakiety na Izrael . To potwierdzila dziennikarka finlandzka. Dzieci i kobiety sluza im za zywa tarcze . I nie dawajcie sie nabierac na fotografie zmasakrowanych palestynskich dzieci . Czesc z nich to ofiary wojny w Syrii i takze fotografie zydowskich dzieci zamordowanych
            przez palestynczykow (np. rodzina Fogiel) .
            Bylo u Hamasu kilka "wypadkow w pracy" . Wubuchly im rakiety na wyrzutniach kolo szkol i szpitali . Zabici i ranni cywile . Ale zrzucic to na Izrael mozna.
            Poczytajcie o Palywoodzie.
            www.ironicsurrealism.com/2014/08/02/must-see-video-pallywood-the-palestinian-lies-exposed/
            • blue.skay Spokojnie ... 03.08.14, 17:52
              Zydzi to madry narod i od Boga dostali ta ziemie w wieczyste posiadanie.

Hamas to organizacja terrorystyczna i to jest powszechnie wiadomo.

Alleluja i do przodu ...
              • yurek11111 Tak spokojnie jak na wojnie... 04.08.14, 01:43
                Sami sa o tym przekonani ,tylko jak sa takim madrym narodem,to czemu dopuscili do tego co sie wydarzylo z nimi....?

re:Zydzi to madry narod

Sami sa o tym przekonani,a jezeli sa tacy madrzy,to niech przekonaja innych....

re:od Boga dostali ta ziemie w wieczyste posiadanie
        • jane-panzram Re: maja geny ... 03.08.14, 19:03
          Nauka jaka? Tajemna nauka szamana?
      • marsaqua raczej maja szatanskie geny ... 03.08.14, 20:05
    • jane-panzram Re: Żal mi Żydów 03.08.14, 18:37
      O, to te 70 lat temu Niemcy byli ukrytymi przywodcami Zydow?

Dzial Swiat to kopalnia matolectwa w dawce terminalnej. Wchodzisz rano i wiesz, ze dzis dpwiesz sie takich rzeczy, ze najbardziej szalone teorie spiskowe cie rozsmiesza swa prymitywna prostota!
      • kaszebe12 Re: Żal mi Żydów 03.08.14, 19:23
        -Wlasnie francuski lewicowy filozof , niejaki Szmul Trigano ,opublikowal dzielo p.t. "Zydzi , przyszli pariasi republiki".-Owo dzielo wywolalo niemala konsternacje wsrod internautow , skoro sam premier Francji oswiadczyl niedawno ,ze Zydzi sa awangarda republiki francuskiej. -Zal mnie Zydow.
        • blue.skay Witaj kaszebe na barykadach ... 03.08.14, 19:43
          Zydzi to wyjatkowo madry narod i Twoj Prezydent ma calkowita racje.
          • kaszebe12 Re: Witaj kaszebe na barykadach ... 03.08.14, 19:48
            Witaj , blue...madrosci zydowskiej nie mozna zaprzeczyc , a pisalem o premierze , ktory ma racje.
            • blue.skay Ciesze, sie, ze wrociles ... 03.08.14, 19:53
              Mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie jest OK.
              • kaszebe12 Milo , blue ... 03.08.14, 22:47
                ...dziekuje serdecznie , wszystko OK , juz po wspanialych , polskich wakacjach .-Mam nadzieje ,ze podobnie u Ciebie.
                • blue.skay W tym roku ja padlem ofiara ... 04.08.14, 02:02
                  Ze wzgledu na miejsce zamieszkania w rzeczy samej.

Dalsza rodzina i przyjaciel ze studiow ... Robilem za przewodnika, pieklem miesiwa podawalem wina i bawilem rozmowa. Bylo fajnie, zwlaszcza, ze kumpel pomagal mi w budowie wedzarni na wlasny uzytek.

Wakacje w tym roku? Tydzien w Nowym Jorku i to wszystko.
    • trach-ciach W kontekście losu Palestyńczyków 03.08.14, 19:37
      myśląc o Żydach (co rzadko mi się zdarza) jakoś żal mi serca nie ściska.
      • kaszebe12 Re: W kontekście losu Palestyńczyków ? 03.08.14, 19:50
        - A moze warto pomyslec o losach tysiecy baltyckich , ukrainskich , polskich rodzin zeslanych na Syberie w 1941 -ym ? -Zal mnie Zydow.
        • trach-ciach Wtedy wszyscy cierpieli nie tylko Żydzi. 03.08.14, 20:18
          Cierpieli przez Niemców i przez Sowietów.
          • kaszebe12 -Przez sowietow ? 03.08.14, 22:09
            - badz laskaw zainteresowac sie prawda historyczna , trach.
            • emeliusz Kto wywiózł w czasie II WŚ 1 200 000 Polaków 04.08.14, 10:12
              Kto wywiózł w czasie II WŚ 1 200 000 Polaków na Syberię? Po 800 000 ślad zaginał.
              Kto zamordował niewinnych 45 000 Polaków w Miednoje, Ostaszkowie i Katyniu?

PS.
              Nie do mnie, ale ponoć kto pyta nie błądzi.
              • jane-panzram Re: Kto wywiózł w czasie II WŚ 1 200 000 Polaków 04.08.14, 11:41
                On mowi o Zydach.
                Zydzi w 39, 40 roku uciekali z sowieckiej czesci okupowanej Polski do niemieckiej, bo mysleli, ze gorzej niz tam nie ma.
                Nie mieli swiadomosci, co ich czka po drugiej stronie...
                • kaszebe12 Re: Kto wywiózł w czasie II WŚ 1 200 000 Polaków 04.08.14, 20:51
                  - A ci znalezieni u Lietukisa ...to byli Marsjanie ? -Dlaczego otwarcie klamiesz ?
    • marsaqua a teraz sami stali sie rzenikami, ludobójcami, 03.08.14, 20:01
      bestiami, bo sa I byli rasistami, szowinistami, supremacistami, Hitler sie od nich (z talmudu) uczyl rasizmu. takich ludzi nie ma co żalować, to jest ich wybor.
    • krzyysioo Re: Żal mi Żydów 03.08.14, 20:03
      Jeśli już to tymi laureatami byliby najczęściej polscy Żydzi (tu też mało kto chce wspominać skąd oni u nas się wzięli, jakoś taki "smrodliwy" temat dla tej niby lepszej Europy). Naród który się nie asymiluje i dba o swoją odrębność, też i czystość rasową/narodową. I niestety ja bardzo rzadko słyszę Polak żydowskiego pochodzenia a zdecydowanie częściej polski Żyd, ten "drobiazg" robi kolosalną różnicę.

Natomiast to czego im można zazdrościć i czego powinno się od nich uczyć to nacisk na edukację (stąd tyle wybitnych postaci u niech), brak kompleksów, w końcu naród wybrany (tu Polacy często mają problem i muszą mieć jakiegoś "pana") a też i oddania dla ojczyzny, w tym wypadku dla ... Izraela gdzie kraj zamieszkania ma raczej niewielkie znaczenie.

A na rzeź nie wiem czy prowadzą ich liderzy, ot mają smykałkę do uzyskiwania dominacji nad innymi a dwa z racji braku asymilacji tworzą kręgi zamknięte dla innych. Jedno i drugie rodzi frustrację u pozostałych, w czasach kryzysowych szybko podpadają pod "wroga".
    • marsaqua żal ci tych bestii?.... 03.08.14, 20:44
      oczywiscie nie wszyscy sa bestiami, ale wiekszosc z nich popiera bestiastwo swoich. Takie maja bestialskie geny? Czy to raczej talmudyczna tresura?

www.veteranstoday.com/2014/08/01/sociopaths/
      • bywszy1 Re: żal ci tych bestii?.... + 03.08.14, 20:59

marsaqua napisał(a):

> oczywiscie nie wszyscy sa bestiami, ale wiekszosc z nich popiera bestiastwo swo
        > ich. Takie maja bestialskie geny? Czy to raczej talmudyczna tresura?
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        z pana wyraznie wylazi tresura pisma swietego.
        To dzieki niej odbylo sie przedstawienie w jedwabno,szmalcownictwo panskich wujka i ciotki?
    • bywszy1 Re: Żal mi Żydów 03.08.14, 21:03
      Re: Chor wujow
      boavista4 03.08.14, 18:43 Odpowiedz
      wszyscy spiewaja to sama litanie.
      W Hitlerowskiej marynarce sluzylo setki tysiecy zydow niemieckich.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nawet i tutaj Zydzi wykazali sie swym bochaterstwem.
      Setki tysiecy marzynarzy zydowskich.
      Dla germancow nawet miejsca nie bylo.
      Idioto,zmniejszyl bys ich ilosc do kilkunastu tysiecy.
      I tak bylo by zbyt duzo!
      • boavista4 Re: szkoda czasu 03.08.14, 22:15
        na durne dyskusje, z kim ? z bywszym i kumplami.
        • kaszebe12 Re: Szkoda czasu ? 03.08.14, 23:03
          - Dyskusje z "kumplami" sa bezsensowne , natomiast wyjasnianie prostych faktow historii tym "nieuswiadomionym" i "zapominalskim" nie jest strata czasu , boavista.-Wlasnie mlodzi Polacy zapominaja o tym , komu "zawdzieczac" masowe zsylki na Sybir 41-ego roku , zapominaja o tym ,ze ci sami zbrodniarze wrocili do powojennej Polski z armia sowiecka , zapominaja o tym , ze Auschwitz i Pawiak funkcjonowaly po wojnie , zapominaja o tym , kto skwapliwie wykonywal rozkazy Moskwy , kto torturowal , "sadzil" i skazywal na smierc tylu polskich patriotow...
      • jane-panzram Re: Żal mi Żydów 03.08.14, 23:12
        Dla niego to pewnie Hitler byl Zydem.
        No i wyszedl na idiote. A statkow w tych Niemczech mrowie a mrowie. Tlok taki byl na morzu ze sie brytyjskie statki nie miescily.
    • melord Re: Żal mi Żydów 04.08.14, 09:06
      3.ndd napisał:

> Zal sie nad cywilami w Gazie za ich idioctwo ze wybrali
      > Hamas na swoja wladze . Dostali rezym co trzyma ich za morde . Kto podnosi glow
      > e dostaje kulke w glowe .

Mam zal do zydow,ze nie zlikwiduja lotnisk i samolotow palestynskich ,czolgow i ciezkiej artylerii Hamasu,ktore dzien i noc bombarduja swoje szpitale,szkoly,niszcza dom po domu,dzielnice po dzielnicy...powinni interweniowac lecz nie chca,beznamietnie jedynie obserwuja mordowania swych braci za murem getta Gaza

Zal mi zydowskich dzieci,ktore wozone sa na wycieczki integracyjne, musza z lezakow i kanap wystawionych na wzgorzach obserwowac spadajace rakiety Hamasu na pobliska pustynie,jak rowniez obserwowac horror samodestrukcji Palestynczykow przy biernej postawie IDF

Izrael jako milujacy pokoj kraj,posiadajacy laureatow pokojowej nagrody, Nobla nie powinien dopuscic by kilka/kilkanascie km. od ich miast i osiedli dochodzilo do takiego bestialstwa.

Izrael powinien interweniowac i nalezy ja najszybciej zwolac Rade Bezp.ONZ by odpowiednia rezolucja zmusic ich do tego....innego wyjscia nie ma by ta masakre powstrzymac.

amen
      • surfer_dude Re: Żal mi Żydów 04.08.14, 09:14
        Lecz się melord, chociaż i tak nie ma to już większego sensu.
        • melord hey jude..ops dude 04.08.14, 10:01
          surfer_dude napisał:

> Lecz się melord, chociaż i tak nie ma to już większego sensu.

czego jak czego ,lekarstwa w Polsce nie brakuje...
          kazdy weekend lecza mnie wraz z karkowka i odmowic ciezko
          czy to ma sens?...chyba niema lecz tradycja nalezy kultywowac jude,dude czy jak ci tam
          za dwa dni opuszczam ten piekny kraj i "lekarzy" ,dzieki ktorym wypilem lekarstw na 2-3 lata in advance

wracajac do meritum do ktorego nic nie wniosles oprocz standarowego belkotu...
          Izrael powinien wreszcie interewniowac,czy ma dalej patrzec w blogim spokoju?
          jeszcze jedno...w telewizorni pokazywali jak zydki siedzac na kanapach , patrzac w strone getta Gazy, klaszcza w rece...ciekawe z jakiego powodu?
          moze ty dude znasz odpowiedz
          • surfer_dude Re: hey jude..ops dude 04.08.14, 13:26
            Nie da się merytorycznie dyskutować, gdy to forum niemal w całości, podobnie jak wszystkie europejskie/rosyjskie media potępiacie reakcje obronna Izraela na ataki Hamasu - jakby nie było organizacji terrorystycznej.
            • jane-panzram Re: hey jude..ops dude 04.08.14, 13:45
              Wyobraz sobie, ze hdyby to Hamas ostrzeliwal Izraelczykow cywilow, szpitale i szkoly, a wszystko to pod pretekstem ze ukrywaja terrorystow, to bylabym przeciwko takim zbrodniom.

Wsrod 1500 zabitych Palestynczykow 300 ofiar to dzieci. To 20% ofiar, tak ci uprzytomnie. Pewnie do Hamasu nalezaly, albo ukrywaly w szkole terrorystow?

Pod tym pretekstem oni prowadza eksterminacje cywili.

Ja Zydow cenie i zawsze cenilam, jednak to co teraz robia to zbrodnia.
              • surfer_dude Re: hey jude..ops dude 04.08.14, 18:45
                Pomijam złośliwość w tytule, która mnie nie dotyczy, Hamas od kilkunastu lat ostrzeliwuje na ślepo cywilne obiekty, potencjalnie szpitale i szkoły. Robi to z premedytacja, w przeciwieństwie do strat w Gazie, które wynikają z chowania się za żywe tarcze. Gdyby wierzyc mediom prawie wszyscy zabici, to kobiety ciężarne i dzieci. To jest czysta propaganda, ale z łatwością przełykana przez podobnych tobie, przyznaje, ze jest was większość.
                Izrael walczy o przetrwanie i musi reagować na rakiety z Gazy. Każdy by tak zareagował. Ci, co to negują, negują prawo do istnienia Izraela. I tu każdy może to sobie prywatnie negować, chociaż to państwo legalnie zaistniało, trzeba przyznać - bez zgody arabów z tego regionu. Ale - klocki w przeszłości i teraz ustawiają mocarstwa.
                Jordania, to tez Palestyna. Zapytaj ich, czy chcą się rozwiązać. Arabowie palestyńscy, to tylko część społeczności palestyńskiej, chociaż uzurpują sobie prawo do bycia prawdziwymi Palestyńczykami. Tu chodzi wyłącznie o wymazanie Izraela z mapy i dziwi mnie retoryka rządowych mediów, które wprowadzają dodatkowy mętlik w tej skomplikowanej sytuacji.
    • marsaqua czy żal wam hitlerowców-brodniarzy wojennych, 04.08.14, 10:33
      wzietych do niewoli lub straconych po wojnie? Mnie nie. Izraelczycy to wspólczesni hitlerowcy, którzy na oczach calego świata dokonują eksterminacji prawdziwych biblijnych Żydow-Palestyńczyków.
    • bywszy1 Re: Żal mi Żydów,ktorzy sie nie asymiluja+ 04.08.14, 11:30
      Re: Żal mi Żydów
      krzyysioo 03.08.14, 20:03 Odpowiedz
      Jeśli już to tymi laureatami byliby najczęściej polscy Żydzi (tu też mało kto chce wspominać skąd oni u nas się wzięli, jakoś taki "smrodliwy" temat dla tej niby lepszej Europy).
      Naród który się nie asymiluje i dba o swoją odrębność
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      nu jakzez nie asymiluja?
      asymiluja sie!
      Reszta?To sama holota!
    • xystos Re: Żal mi Żydów 04.08.14, 11:44
      Svenska Nathalie, 20, tar värvning i Israels armé

20-åriga Nathalie är född och uppvuxen i ett litet småländskt samhälle. Nu har hon brutit upp med sin trygga tillvaro för att flytta till Israel och ta värvning i den israeliska armén.

Publicerat kl 06:00
      Dela

– Jag älskar Israel väldigt mycket. Det finns mycket kärlek till det här landet och jag känner att jag kommer göra en god gärning, säger Nathalie.

För fyra veckor sedan inledde Israel sin offensiv i Gaza. Över 300 mil därifrån, i en liten ort i Småland, förberedde Nathalie sig på att bryta upp från landet hon är född i för att resa till Israel och ta värvning i armén.

Hon lämnade det lilla samhället och för några dagar sedan kom hon fram till kibbutzen Rosh Hanikra i Israels norra del. Där har hon precis gjort sig hemmastadd och väntar nu på att få börja sin utbildning som fitnessledare inom militären.

Det här är en resa som hon inte är ensam om. En talesperson för Israels försvarsmakt uppger för Svenska Dagbladet att mellan 15 och 20 svenska medborgare i nuläget är en del av den israeliska militären.

– Jag kommer inte ha någon vapentjänst utan kommer mer hjälpa soldaterna att hålla sig i form.

Nathalie har dubbelt medborgarskap. Hennes pappa kommer ursprungligen från Israel och familjen bodde där under två år när hon var liten. Hon har en stor släkt i landet och många vänner så banden är starka. Beslutet att resa togs enkelt.

– Jag har gått och funderat på det här väldigt länge, om jag ska ta värvning eller inte. Men när jag väl bestämde mig fanns det ingen tvekan om att jag skulle göra det. Det känns helt rätt, säger Nathalie.

I och med att Nathalie tar värvning blir hon en del av en infekterad konflikt. Israels agerande i Gaza har mötts av hård kritik internationellt samtidigt som antalet dödsoffer stiger för var dag.

– Jag tar inte värvning på grund av konflikten. Jag gör det för att jag älskar Israel och vill gå genom något som även min kompisar gör, säger Nathalie.

Viktor Mattsson
      viktor.mattsson@sverigesradio.se

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5928996
      nawiazujac do tego artykulu; gdy 1WS a puzniej 2WS wybuchly,niemieckie mniejszosci narodowe w np.krajach ameryki lacinskiej dobrowolnie do matecznika jechali by walczyc
      przeciw wrogom Rzeszy Niemieckiej,z Zydami podobnie.

mimo wszystko pozostalo troche wolnoswci w neutralnym Sveriges Radio-takich
      faktow sie nieprzemilcza jak to sie robi w PR,przemilczanie prawdy jest najochydniejsza
      cenzura

powyzsze odemnie

Pzdr.

PS"Nathalie har dubbelt medborgarskap. Hennes pappa kommer ursprungligen från Israel och familjen bodde där under två år när hon var liten. Hon har en stor släkt i landet och många vänner så banden är starka. Beslutet att resa togs enkelt."

w artykule niepodano ze rowniez mama Nathalie jest Zydowka,szwedzka od wielu generacji ?? czy tez przybyla po 2SW (babcia) ?

gdy obywatele EU na bliski wschod jada by walczyc w ktorejs partyzantce muslimskiej - to jest beeeeee !

ZEN
      • bywszy1 Re: Żal mi Żydów+ 04.08.14, 14:14

szwedzi pochodzenia arabskiego walcza w Syrii.
        Nikt nie powiedzial,ze to"bee"
        Tylko sa obawy co do powrotu wyszkolonych "terorystow"
        A SD(Szwedcy demokraci,negatywnie nastawieni do imigracji) pragneloby odebrac im obywatelstwo.
        • bywszy1 Re: Żal mi Żydów.P.S+ 04.08.14, 14:56

w zeszlym tygodniu odwolano alarm w calym panstwie norweskim.
          Sprawa byla zwiazana z norwezskimi bojownikami-muzulmanami w Syrii.
          Czym sie to skonczylo?Tajemnica.
          O niebezpieczenstwie kilkakrotnie ostrzegala szef Policji Bezpieczenstwa.
          Cala policja w miejscach publicznych,zazwyczaj bez broni,byla uzbrojona po uszy.
          • xystos Re: Żal mi Żydów.P.S+ 04.08.14, 15:28
            tak sie sklada "bywszy1" ze ja jestem jednym z zalozycieli SD i czlonkiem parti od jej rejestracji
            jestem rowniez Polakiem i Narodowcem,staramy sie zarejestrowac ND przed przyszlymi
            wyborami do Sejmu

nie oluj na Palestynczyków gdyz oni bronia swego kraju Palestyny od 1948 roku
            dluga to wojna lecz okupanci wkoncu opuszcza Palestyne,gwarantuje ci to
            tylko co z Polskimi obywatelami z koszernymi korzeniami ?,bedzie jeszcze dla nich
            miejsce w Polsce ? czy tez w innym Aryjskim Europejskim Kraju (USE) ?

madry czy glupi ? moja definicja; glupcem jest ten co czyni zlo i mysli ze
            ujdzie bezkarnie

nawróc sie "bywszy1" jeszcze jest czas po temu

ZEN
            • bywszy1 Re: Żal mi Żydów.P.S+ 04.08.14, 19:16
              xystos napisał:
              nie oluj na Palestynczyków gdyz oni bronia swego kraju Palestyny od 1948 roku....
              <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
              co to znaczy "oluj"?
              panie,jakis z pana "niegramotnyj" zalozyciel.
              Czytac pan umie?Po polskui?
              I gdzie jak "oluwam" kogokolwiek?
              A Palestynczykow nawet nie wspomnialem.
              Mowa byla o Syrii.:
              "
              szwedzi pochodzenia arabskiego walcza w Syrii.
              Nikt nie powiedzial,ze to"bee"
              Tylko sa obawy co do powrotu wyszkolonych "terorystow"
              A SD(Szwedcy demokraci,negatywnie nastawieni do imigracji) pragneloby odebrac im obywatelstwo."

Tak ze panie,pan zalozyciel,prosze nie pier... od rzeczy!
              I powiem szczerze,jak na SDowca jest pan zbyt ...!
    • jk2007 Rosja dla Żydów 04.08.14, 15:33
      ttolk.ru/?p=21196
    • blue.skay To wybrancy Boga. 04.08.14, 16:14
      jw.
      • lech.junosza Nie znęcajcie się nad "bywszym" ... . 04.08.14, 19:18
        ChMWR! Niech chociaż to gnoja pocieszy.
        • bywszy1 Re:junoszku+ 04.08.14, 20:46

czy pod kontuszem ma pan majtki wyprane+
          Czy w obes..nych lazi,potem jak pan twierdzi,s.a pan wyzej swj geby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka