vel_rym Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 14.01.10, 16:46 Rymy poszły się zabawić, bal urządzić, dom zastawić noc przetańczyć, proszę Zosi, powalcować, pokokosić, pić szampana aż do rana, poderwać jakiegoś pana, oczarować panien kilka ... w karnawale to jest chwilka, później posty no i dieta, o czym każda wie kobieta )))) ---- Odpowiedz Link
kitani Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 14.01.10, 22:08 Trochę mnie to ubawiło, i pytanko się zrodziło Czy karnawał, to kur nawał? Odpowiedz Link
1sophie1 Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 14.01.10, 23:42 pojawiło się pytanie, odpowiadam chętnie na nie! karnawałem zwę ja tańce przy muzyce i hulance. mróz na dworze nie przeszkadza nikt zabawy nie odradza! ale zaraz, czy w kurniku także zabaw jest bez liku? może ktoś rozwinie tezę, w kurnikowy bal nie wierzę Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 15.01.10, 21:33 otóż niech rozwieję troski, tu karnawał też jest boski nie zwyczajny to Kurniczek, wszystkich zabaw tu nie zliczę aż pod piórem cierpnie skóra teraz będzie... TECHNO KURA Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 15.01.10, 21:53 Techno Kura odjazdowa, nawet teraz cierpnie głowa Jakie skoczne i rytm piania, tańce bale, balowania Krok sprężysty, nawet bardzo zadzierzysty Nastroszyła mocno piórka, techno biała śwarna Kurka Rapowały kurze łapki, na pazurkach miała klapki Płytę nimi miksowała, ta taneczna Kurka biała I grzebieniem wachlowała, bardzo skocznie w rytm "doćwierkała" Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 15.01.10, 22:03 Techno Kura odjazdowa, nawet teraz cierpnie głowa Jakie skoczne i rytm piania, tańce, bale, balowania Krok powabny lecz sprężysty i do tego zadzierzysty Nastroszyła bardzo piórka, techno biała śwarna Kurka Rapowały łapki kurze , raz na dole raz na górze Płytę nimi miksowała, ta taneczna Kurka biała Na podwórze poleciała, tam radośnie zagdakała Zniosłam jako dziś na grzędzie, jajecznica z niego będzie Odpowiedz Link
aga-kosa Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 16.01.10, 14:45 Klasyk pisał :"pewna kwoka , traktowała świat z wysoka " .Wytłumaczcie starej kurze jak zatanczyć ma na rurze. Żeby wdzieku miała wiele i kurczakom na niedzielę Obiad dobry zgotowała Bo przybędą tu kurczęta z racji babcinego święta. A ja tańczyć chcę..................... Odpowiedz Link
kitani Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 16.01.10, 14:48 Kogut szalona głowa to mi się podoba. Pomysłów ma bez liku u siebie w kurniku. Do gromnicznej niech tak będzie, wesoło na naszej grzędzie Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 16.01.10, 15:46 Do malokntentów nie należy Pani Kitani Jak widać na tej grzędzie wesoło będzie Odpowiedź Ci chcę udzielić, nie natomiast nic rozdzielić Uwielbiam poezję śpiewaną, także te recytowaną Abyś dobry humor miała i też ze mną się uśmiała Oto piosenka, także osoba, myślę, że Ci się spodoba. Bardzo „wesoła" Teraz coś innego, może nie wesołego Śpiewa z Córką, Ona jest jak piórko Głos ma piękny, bardzo wdzięczny "I nic i nic" my Odpowiedz Link
kitani Re: KURNIKOWY KARNAWAŁ 16.01.10, 21:34 Podobają mi się obie i nie są mi obce wcale, ale pierwszej wersja zmieniona wzruszyła ma ramiona Odpowiedz Link