Dodaj do ulubionych

45 years later

26.09.14, 08:25
45 lat temu Bitelsi wypuscili swoja plyte Abbey Road.

Az sie wierzyc nie chce, ze tyle lat minelo. I az sie wierzyc nie chce, ze takich plyt juz nikt potem nie nagrywal.

Ciekaw jestem kto byl w londynskiej dzielnicy St. John’s Wood i widzial te ulice?

PF
Obserwuj wątek
    • humbak Re: 45 years later 26.09.14, 08:58
      Tak to już jest z dobrymi albumami, że później nikt już czegoś takiego jak one nie nagrywa.
    • arkaf Re: 45 years later 26.09.14, 09:58
      Paradoksem jest to ze byl to nagrany ostatni material studiowy Chrabaszczy, a wyszedl jako przedostatni; jako ostatnie wyszlo wielkie "g" - let it be, bardziej plyta solowa Paula, anizeli zespolu calego
      • mrs.courvoisier Re: 45 years later 26.09.14, 19:45
        chrząszczy
    • zeitgeist2010 Re: 45 years later 26.09.14, 20:59
      polski_francuz napisał:
      >
      > Ciekaw jestem kto byl w londynskiej dzielnicy St. John’s Wood i widzial te ulice?

I did. Ages ago. Don´t remember much.

Do you happen to know what´s up with de_oakville? Shall we do some mourning on all saints day?
      • polski_francuz Re: 45 years later 26.09.14, 23:10
        D'oakville'a trafil szlag na kacapskich idiotow. Zaczepiali go caly czas. Wyczuli szlachetnego czlowieka.

I przestal pisac na forum. I mnie Go brakuje.

PF
        • zeitgeist2010 missing de_oakville 05.10.14, 12:02
          polski_francuz napisał:

D'oakville'a trafil szlag na kacapskich idiotow. Zaczepiali go caly czas. Wyczuli szlachetnego czlowieka. I przestal pisac na forum. I mnie Go brakuje.

Jezeli to prawda, to bardzo dziwne. Swiat jest wystarczająco obszerny, aby sie czuc komfortowo. Nikt nikogo nie zmusza do zwracania uwagi na zjawiska, ktore na uwage nie zaslugują.
          • polski_francuz Sensibility 05.10.14, 12:11
            jest sprawa bardzo osobista. I nie kazdy ma skore slonia albo nature sportowca:)

PF
    • wojciech.2349 Re: 45 years later 26.09.14, 23:14
      polski_francuz napisał:
      > Ciekaw jestem kto byl w londynskiej dzielnicy St. John’s Wood i widzial t
      > e ulice?
      -------------------
      Być może szedłem tą ulicą,
      ale nie wiedziałem, że to ważne.
      • polski_francuz Re: 45 years later 26.09.14, 23:18
        Wojciechu, Wojciechu...bylem w 1991 w Rzymie by negocjowac prace i zaszedlem na plac sw. Piotra by na takiego jednego Pana na bialo ubranego popatrzec.

I to bylo wazne:)

PF
        • kaszebe12 -A tak poza tym , pefciu... 05.10.14, 12:22
          ...prosilem ciebie o podzielenie sie wrazeniami z " uroczystych akademii TPPR w ktorych uczestniczylem"...nic ?
        • wojciech.2349 Re: 45 years later 05.10.14, 12:32
          W Anglii nie interesowały mnie budynki, muzea, ... .
          Interesowały mnie wyłącznie księgarnie.

Jak ja zazdrościłem ich Anglikom.
          • polski_francuz Londynskie ksiegarnie 05.10.14, 13:36
            przypominaja mi znakomity film "Notting Hill" i niezpomniana piosenke José Feliciano o tym jak slonce zachodzi jak dziewczyna sobie poszla.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka