22.10.14, 17:19
UE zdradza Ukruine:-)
Po negocjaciach o gazie:
"Dlaczego znow nie zostala podpisana umowa i znow sa problemy?
Oettinger: jesli 7 miesiacy bedziecie brac mieso w sklepie i nie placic, rowniez bedziecie mieli problemy":-)
www.1tv.ru/news/world/270233

Jak mozna?
Przeciez Ukruina zawsze w/g UE miala prawo nie placic Rosji.
Wystarczylo zakrecic kurek i powiedziec: waszy malpy, wy i zaplacicie:-)
Obserwuj wątek
    • brat_ramzesa Re: Zdrada:-)Ani gazu ani forsy z UE, ni h...a 22.10.14, 18:25
      Juz wiadomo ze rozkradli kase przeznaczona na splate dlugow
      "merkury-3godzinę temu
      Oceniono 33 razy31
      Co czy ja mam banderowcow w dowodzie ?. Zmarnowali 25 lat nippodleglosci , ktora dostali przez przypadek , Wybierali samych zlodziei i oddali gospodarke mafiozom
    • brat_ramzesa z emeryturami od listopada tez "piz.ziec" 22.10.14, 18:30

• yurek11111 Nieplacenie to wypadkowa sytucji... 22.10.14, 22:07

Oddajcie Ukrainie Krym ,wycofajcie sie z Donbasu,wyplaccie Ukrainie reparacje wojenne zwiazane z wywolaniem wojny na jej terytorium,i wtedy sie Rosji zaplaci zaleglosci za gaz i zapomni sie nawet,ze od ekipy Januka,nie wolala o placenie zaleglosci...
      • yurek11111 Nieplacenie to wypadkowa sytuacji... 22.10.14, 22:09
        "a" sie nie wyswietlilo....:-)))
        • romekrus Odbilo sie, yureczku? 22.10.14, 22:18
          yurek11111 napisał:

> Oddajcie Ukrainie Krym ,wycofajcie sie z Donbasu,wyplaccie Ukrainie reparacje w
          > ojenne zwiazane z wywolaniem wojny na jej terytorium,i wtedy sie Rosji zaplaci
          > zaleglosci za gaz i zapomni sie nawet,ze od ekipy Januka,nie wolala o placenie
          > zaleglosci...

Chochly twierdza ze Krym i Donbas to sa biedni, utrzymywani na koszt bogatych Galicji i Wolynia, regiony-biorcy. O jaki podatki i czasowy problemy cie chodzi?
          Jesli Krym i Donbas powroca do Ukruiny, to kasy na gaz bedzie jeszcze mniej.
      • berek_p Re: Nieplacenie to wypadkowa sytucji... 22.10.14, 22:35
        Kiedy wy ukraińcy zapłacicie za eksploatację rosyjskich ziem w tym Odessę,Donbas i Krym ?
        Chwała Noworosji !
    • krzyysioo Re: Zdrada:-) 22.10.14, 23:30
      Może nieco brutalnie napiszę ale moim zdaniem Ukraina płaci tak wysoką cenę bo miast coś z sobą robić przez ostatnie 25 lat to grała urodziwą pannę do wzięcia, nie wiem czy i Białoruś za jakiś czas nie skończy podobnie. Tu sporo lepiej wyszły te kraje które dały dyla od Rosji po rozpadzie ZSRR. Idealnie z całą pewnością nie jest ale myślę że Litwa, Łotwa i Estonia nie tęsknią za reaktywacją ZSRR a kraje Europy środkowej tym bardziej.

Czy UE zdradziła? Czas się przyzwyczaić ze ona zawsze cyniczna była (myślę o krajach zachodu) to raz a dwa mieszać się w "rodzinne sprawy" zawsze mocno ryzykowne jest, Ukraina z Rosją mordy sobie poobijają a za jakiś czas się dogadają, ten kto będzie te kraje godził za jakiś czas oberwie od obu, Polska będzie tu pewnie pierwsza w kolejce.
      • pijatyka Re: miast coś z sobą robić 23.10.14, 00:11
        A nie zauważyłeś, biedny matołku, że kacapia interweniowała na Ukrainie dopiero w momencie gdy ta właśnie próbowała coś zrobić ?...
        • krzyysioo Re: miast coś z sobą robić 23.10.14, 10:06
          Ile razy można prosić? - Nie pisz po pijaku, głupoty wtedy wypisujesz.
    • brat_ramzesa Polski najemnik u banderowcow zarabia 900 dol 23.10.14, 10:24
      na dzien...skad to wiem ?bo sie tym chwala, nawet jednego personalia znam
      • vladexpat Reklamujesz swoje usługi? 23.10.14, 10:34
        brat_ramzesa napisał:

> na dzien...skad to wiem ?bo sie tym chwala, nawet jednego personalia znam

Zaskoczyłeś mnie. Nie wiedziałem, że pracujesz na rzecz "banderowców". No bo jak inaczej odczytać taką werbunkową kryptoreklamę?
    • vladexpat Gdzie? 23.10.14, 10:31
      Od dawna Zachód tłumaczy Ukrainie, że musi wziąć sprawy we własne ręce. Że musi uniezależnić się od kaprysów Moskwy. Czy coś się zmieniło?
      • brat_ramzesa Co to jest "ukraina"? 23.10.14, 10:37

• vladexpat Re: Co to jest "ukraina"? 23.10.14, 10:43
          Co to jest "ukraina" nie wiem. Zaś Ukraina jest to niepodległe od ćwierćwiecza państwo, które, żeby było śmieszniej, jest sygnatariuszem karty ONZ z bodaj 1945 roku. A niepodległe państwo, powinno samodzielnie lub w ramach zawieranych sojuszów dbać o swoją integralność i niepodległość. To jest jedno z najważniejszych zadań państwa.
          • brat_ramzesa Re: Co to jest "ukraina"? 23.10.14, 11:02
            "Dbac o integralnosc" za wszelka cene czli bomby kasetowe, fosforowe, prsladowania na tle etniczym..nono, ja myslalem to mieszkancy DANEGO regionu decyduja o swojej przyszlosci i przynaleznosci, przypomnij sobie ze na wschodzie chcieli zmienic USTROJ czyli fedealizacje za co junta poslala im czolgi i karabiny zaiste ciekawa dialektyka epatujesz, wlasciwie to moralnie parszywa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka