Dodaj do ulubionych

zdjecia ze szkoly!!!

07.09.04, 23:04
w czasie porwania dzieci. widac terrorystow i materialy wybuchowe.

nyhederne.tv2.dk/article.php?id=1285445&forside
na dole pod artykolem, w ramce nacisnij 'fotos'. zeby obejrzec video, nalezy
sie zalogowac.
Obserwuj wątek
    • 14words Te wiadomosc podano tu juz 2 razy. Polakow nie 07.09.04, 23:09
      interesuje NIC, czego nie przezuje i nie wypluje z siebie Gazetka Zydowska...
      Zydy znow rzadza polskimi myslami. Hahahaha!!! A Polaczki sie probowaly
      buntowac...
      • sol4000 Re: Te wiadomosc podano tu juz 2 razy. Polakow ni 07.09.04, 23:13
        14words napisał:

> interesuje NIC, czego nie przezuje i nie wypluje z siebie Gazetka Zydowska...
        > Zydy znow rzadza polskimi myslami. Hahahaha!!! A Polaczki sie probowaly
        > buntowac...

zrob mi, prosze przysluge sprawdz, czy wszystko masz w porzadku miedzy uszami.
        ok?
        • 14words A CO mam sprawdzac? Zobacz nizej. I zobacz KIEDY 07.09.04, 23:28
          te posty nadano. I co? Wyraznie interesuje to tylko Polonusow, bo dziwnym
          trafem czytaja cos poza GW. Takich wlasnie jak ty. A ci z kraju juz niczego
          spoza papki GW nie zauwazaja, nie widza, nie chca dostrzec.
          Gazetka Zydowska cie ubodla? Ja tam przeciwko Zydom nic nie mam, nie lubie
          tylko podlych Zydow. Podobnie jak i glupich i podlych Polakow. A w tej Gazetce
          Zydowskiej, to jakis naprawde wyjatkowy gnoj.
          • janosik6 polaczkowata zakomplexiona TV polonia pokazala 08.09.04, 00:08
            wrescie wyplula z siebie urywek z tego video ze szkoly.
            Pokazal caly swiat ,nawet turcy oboncy wielcy czeczenskich kundli to pokazali
            wczesniej jak polaczkowate przyglupawe media.
            A juz jaki byl komentarz nie bede sie wypowiadal .
            • 14_words W zadnym z polskich glownych TV chyba nie bylo 08.09.04, 01:16
              Muzulmanskim lizidupkom swiat sie wali, a moze...handluja bronia z Basajewem?
          • sol4000 Re: A CO mam sprawdzac? Zobacz nizej. I zobacz KI 08.09.04, 01:24
            14words napisał:

> te posty nadano. I co? Wyraznie interesuje to tylko Polonusow, bo dziwnym
            > trafem czytaja cos poza GW. Takich wlasnie jak ty.

ciesze sie, ze mnie czytasz-:)

> A ci z kraju juz niczego
            > spoza papki GW nie zauwazaja, nie widza, nie chca dostrzec.

w koncu to jest forum wlasnie tej gazety i wielszosc komentuje ukazujace sie tu
            artykuly, wiec chyba nic w tym dziwnego?

> Gazetka Zydowska cie ubodla? Ja tam przeciwko Zydom nic nie mam, nie lubie
            > tylko podlych Zydow. Podobnie jak i glupich i podlych Polakow.

ja nie lubie po prosu podlych ludzi, a ci, jak byc moze wiesz sa wszedzie...

• Gość: . Video jest juz i na BBC. Komentarz anglojezyczny IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 00:08
      news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3636196.stm
      Nie wiem, jak to sie w Polsce otworzy, w UK nie trzeba sie logowac, trzeba
      tylko miec program (sam go sciagalem).
      Video po prawej u gory.
      • Gość: . Re: Video jest juz i na BBC. Komentarz anglojezyc IP: *.range81-156.btcentralplus.com 08.09.04, 02:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka