wojciech.2349 17.12.14, 19:50 Teraz w tv pokazano kolejki w Rosji. Stały o północy, bo jutro będzie drożej. Pamiętam takie kolejki w PRL-u o 4 rano w trzaskającym mrozie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek1612 Brednie kartoflarza:-) 17.12.14, 19:53 wojciech.2349 napisał(a): > Teraz w tv pokazano kolejki w Rosji. > Stały o północy, bo jutro będzie drożej. Ta kolejke widziales? www.youtube.com/watch?v=amx-JHhtsHw Odpowiedz Link Zgłoś
br0f Re: Brednie kartoflarza:-) 17.12.14, 20:23 daj im spokuj to psychiczni. zacznij im wmawiac ze rosji juz nie ma. ze jest tam dura wielka i jak w nia skocza to moga dostac sie do ameryki bez wizy. beda sie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aspekt-x To nie są brednie, to są fakty! 17.12.14, 22:16 Jestem teraz w Moskwie i widzę co się dzieje. Ludziska na ulicach przed sklepami stoją w kilometrowych kolejkach w oczekiwaniu na otwarcie sklepów rano. Kłótnie, awantury i opluwanie władzy jak nigdy dotąd. Nerwy puszczają wszystkim i już nikt nie liczy się ze słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Borrat, to ty?:-) 18.12.14, 00:33 aspekt-x napisał: > Jestem teraz w Moskwie i widzę co się dzieje. A gdzie ja jestem twoim zdaniem? A gdzie jest DarekVTB? > Ludziska na ulicach przed sklepami stoją w kilometrowych kolejkach w oczekiwani > u na otwarcie sklepów rano. Kłótnie, awantury i opluwanie władzy jak nigdy dotąd. > Nerwy puszczają wszystkim i już nikt nie liczy się ze słowami. Ale ty klamliwy ch@ju:-) Tu takich trolli "prosto z Moskwy" juz przed toba bylo paredzisiat. Jesli by to wszystko bylo w rzeczywistosci, to polska TV nadawala by to 24 non-stop, a youtube by luz sie palil od takich filmikow. Odpowiedz Link Zgłoś
uyxv Jeśli on jutro zarzuci ciebie YouTube z kolejkami 18.12.14, 01:12 to ty wyjdziesz na złamanego ch@ja. Bierzesz to pod uwagę? PS. Po południu RT w informacjach cały czas pokazywała kolejki w Moskwie i wywiady z kupującymi wszystko jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Cierpliwe czekam... 18.12.14, 01:18 uyxv napisał: > to ty wyjdziesz na złamanego ch@ja. > Bierzesz to pod uwagę? > PS. > Po południu RT w informacjach cały czas pokazywała kolejki w Moskwie i wywiady z kupującymi wszystko jak leci. ...na filmiki gdzie: Ludziska na ulicach przed sklepami stoją w kilometrowych kolejkach w oczekiwaniu na otwarcie sklepów rano. Kłótnie, awantury i opluwanie władzy jak nigdy dotąd. Wasze oszalale banderowskie stado trolli mysli, ze jesli zmieniac nicki co 2 dni, to was nikt nie rozpozna. Odpowiedz Link Zgłoś
uyxv Re: Cierpliwe czekam... 18.12.14, 01:32 Wasze? Banderowskie? Co ty pie...sz? Ja o Moskwie nie pisałem, ale słyszałem też w rosyjskiej TV RT że kolejki sklepowe są. Filmów ci nie przyślę, bo mieszkam nie w Moskwie a w Warszawie. PS. Z tymi ch@jami i banderowcami uważaj, bo może ktoś ci niechcący przez przypadek kuku zrobić czego osobiście ci nie życzę, ale cwaniaków forumowych kilku było i paskudnie skończyli. Nie ma w sieni bezimienności i warto to zapamiętać. Wystarczy, że wie kim jesteś dostawca netu i 500 pracowników, a resztę sobie dośpiewaj. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tak 17.12.14, 19:54 kupowalem pralke w sklepie na placu Grunwaldzkim. Stalem od wieczora do rana:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Tak 17.12.14, 20:16 Tak się robi z czasem w każdym systemie przepłacającym pracowników. Ludzie mają kasy dużo i zawsze będzie brakowało masy towarowej. Dzisiaj mamy odwrotnie, towary zalegają sklepy i magazyny a szaraczkom brak na ich kupowanie. Obecny system jest zbudowany na niedopłacaniu pracownikom, ale ludziska się cieszą, że mogą sobie pooglądać towar na wystawach. Zawsze są jakieś plusy i minusy. A prawdziwe gigakolejki są teraz w Doniecku po pomoc humanitarną. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Tak 17.12.14, 20:20 W Polsce tego cudu "zapelnienia polek sklepowych" dokonal Balcerowicz w 1990/91 roku. Mozna bylo tylko cierpliwosc i odwage Polakow podziwiac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Tak 17.12.14, 20:23 Hm, powiadasz przepłacano. Jak wziąłeś pensję 1-go, to na koniec miesiąca mogłeś za to kupić 1/2 tego co na początku. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 za czym ta kolejka stoi? 17.12.14, 19:59 Stawało się najpierw w kolejce, a potem pytało się co sprzedają. Stare czasy, ale w Rosji to chyba niedaleka współczesność. Odpowiedz Link Zgłoś
aspekt-x Elektronika, AGD, meble i wszystko 17.12.14, 22:20 co może się przydać, a jeszcze za ruble można kupić. Wykupują też biżuterię ale większość ekskluzywnych sklepów dziś była nieczynna. Właściciele lepszych sklepów chyba chcą przeczekać ten walutowy armagedon. Za kilka dni sklepy w Moskwie będą świecić pustkami i to jest pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: te.... brudny palcu z "Moskwy" 17.12.14, 22:40 redaktor Kublik ma innego pomysla:Księgowość kreatywna zapobiegnie armagedonowi,to jest pewnik,hehehe: wyborcza.biz/biznes/1,100896,17149387,Banki_w_Rosji_nie_musza_uwzgledniac_dewaluacji_rubla_.html#BoxBizTxt Odpowiedz Link Zgłoś
aspekt-x Re: te.... brudny palcu z "Moskwy" 17.12.14, 22:50 szwampuch58 napisał: >te.... brudny palcu z "Moskwy" Z forumowym bydłem, które nie potrafi napisać jednego zdania bez chamstwa nie dyskutuję. Spakuj gó...arzu tornister i idź spać bo spóźnisz się jutro do szkoły, a uczyć się trzeba, bo w Polsce jest ponoć duże bezrobocie i później nie dostaniesz pracy i zasilisz jakiś przytułek albo zakład karny. Baz odbioru! EOT Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: te.... brudny palcu z "Moskwy" 17.12.14, 22:57 Kto z toba dyskutuje palancie banderowski???....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Kolejny troll z 10 postami:-) 17.12.14, 23:56 aspekt-x napisał: > co może się przydać, a jeszcze za ruble można kupić. > Wykupują też biżuterię ale większość ekskluzywnych sklepów dziś była nieczynna. > Właściciele lepszych sklepów chyba chcą przeczekać ten walutowy armagedon. > Za kilka dni sklepy w Moskwie będą świecić pustkami i to jest pewnik. Pewnik, ze polki w sklepach sa pusty od zakazu importu polskch jablek:-) Pod ktoryms z nickow pisalesz to pare miesiacy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
uyxv Ja mam dwa posty i też jestem trollem? 18.12.14, 00:15 Troll to taki, który zaśmieca fora tysiącami bezwartościowych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Moze i jestes. b/t 18.12.14, 00:38 uyxv napisał: > Troll to taki, który zaśmieca fora tysiącami bezwartościowych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
uyxv No to masz problem, 18.12.14, 01:08 ale niektóre zaburzenia osobowości czasami dają się zaleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Woytus, ja tesz obecnie stalem w kolejce w Polsze. 18.12.14, 00:28 chyba z pol godziny... zdrowy szlag mnie trafial, bo ostatni lat (wtedy po kielbase) tak dlugo stalem ze 30 lat temu... zgadnij co to za sklep byl ? jusz Ci mowie: - APTEKA. jakby k... te wszystkie staruszki nie mogly spokojnie umrzec - siedzac wygodnie w domu przed TiVi. eehh... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: u nas tez kryzys+ 18.12.14, 01:10 bywszy1 napisał: > za wodka trzeba postac. no wiem. Pisalem juz, ze dlatego moja noga wiecej w Szwecji nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:wlasnie w telewizji pokazali+ 18.12.14, 01:04 wszystkie Lamborgini zostaly juz wykupione. No i Ferrari juz sie koncza. Odpowiedz Link Zgłoś