wtracalski 17.09.04, 12:03 Bałwany Stoją Bałwany pod murem I śpiewają chórem Sto lat sto lat sto lat Niech żyją żyją nam Yasin Rantisi Arafat Co krwawą łaźnię robią wam Czy jest ktoś wśród pań i panów Bałwańszy od forumowych Bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek44 Re: Bałwany_12 IP: *.MS-TechEd.59.215.inter.net.il 17.09.04, 18:40 No coz wtracalski, balwany sie denerwuja i to porzadnie, bo nie ma reakcji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 18.09.04, 09:14 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > No coz wtracalski, balwany sie denerwuja i to porzadnie, bo nie ma reakcji. > pozdrawiam Albo Bałwanom język zamroziło Pozdrawiam również Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 09:15 Dlaczego należy eksterminować arabstwo? Autor: Gość: wqrwiony2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 18.09.2004 08:02 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Dlaczego należy eksterminować arabstwo? Ano dlatego, że bez zabicia ostatniego muslimskiego psa razem z jego bękartami nie zapanuje na świecie bezpieczeństwo. I znow Hemar sie klania.... Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 09:23 flamandka napisała: > Dlaczego należy eksterminować arabstwo? > Autor: Gość: wqrwiony2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Data: 18.09.2004 08:02 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Dlaczego należy eksterminować arabstwo? Ano dlatego, że bez zabicia > ostatniego muslimskiego psa razem z jego bękartami nie zapanuje na świecie > bezpieczeństwo. > > > > I znow Hemar sie klania.... Dodam od siebie, ze pare razy dokonalam malej korekty i zmienilam Arabow na Zydow. Od razu podniosl sie krzyk o moj antysemityzm, chociaz w postach poprzedzajacych rasizmu i w ogole nic zlego nic nie widzial panowie. Niejaki pan scan vel konusik, ze dwa razy wyrywal z kontekstu moj post i krzyczal ze gini jest straszna antysemitka. Wiec moze panie Wtracalski, nie czyn drugiemu co Tobie niemile. I otworz drugie oko, bo jak na razie to ja mam wrazenie, ze caly czas ogladasz to forum tylko jednym oczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany_12 IP: *.inter.net.il 18.09.04, 10:22 Arabow nie trzeba eksterminowac. Nalezy jedynie zadbac, aby nie narzucali swojej kultury innym u ktorych zagoscili. Jak dotad nie widze w swiecie konfliktow wywolanych przez religie mojzeszowa, a prawie kazdy konflikt na swiecie jest zwiazany z Islamem i to jest troszke przerazajace. Narazie troszeczke, ale jak to bedzie za lat n.p. piecdziesiat? Co sie dzieje w takiej spokojnej Szwecji(bylem i widzialem)? Co sie dzieje we Francji? co sie dzieje w innych krajach, ktore tak chetnie i z otwartm sercem przyjeli w goscine biednych dyskryminowanych uciekinierow i udzielily im azylu? Ci biedni azylanci natychmiast poczuli sie jak u siebie w domu ( to dobrze swiadczy o gospodarzach) i rozpoczeli boj o tworzenie wlasnych enklaw, ktore rozszerzaja w zastraszajacym tempie. Te niegdys czyste, uporzadkowane Niemcy zamieniaja sie powoli w kraj daleko odbiegajacy od przyslowiowej gospodarnosci i organizacji niemieckiej. Nawet poczta nie dziala tam tak jak kiedys. Zmienia sie obraz Europy i jak to napisala kiedys Fallaci zamienia sie w Eurabie. Nie w Euzydie. Eropa cale wieki bronila sie przed Islamem, az w koncu przegrala. Pozdrawiam wszystkie forumowe balwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Europa już przegrała --- IP: *.aster.pl 18.09.04, 10:36 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Arabow nie trzeba eksterminowac. Uderzająca łaskawość. > Eropa cale wieki bronila sie przed Islamem, az w koncu przegrala. Już przegrała? Tak, należy się zgodzić z tym zdaniem. W końcu za najlepszego europejskiego piłkarza uważa się islamistę Z. Zidane'a. Niedawno widziałem na Eurosporcie jak taki bokser Niemiec o tureckim nazwisku znokautował jakiegoś porządnego Hiszpana (czy Portugalczyka). W Polsce w przewidywaniu tej arabskiej wygranej już z wyprzedzeniem zaczęły spóźniać się pociągi. Poczta nie pozostawała w tyle i też przewidująco się skiepściła. I tego. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Europa już przegrała --- 18.09.04, 11:15 Dodam od siebie, ze te powodzie, ocieplenie klimatu itd...to tez wina Arabow. W takiej Brukseli, zapowiadali na dzis piekna pogode, a jest nieciekawa w sumie, wiadomo od razu czyja to wina. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Europa już przegrała --- 18.09.04, 13:03 flamandka napisała: > Dodam od siebie, ze te powodzie, ocieplenie klimatu itd...to tez wina Arabow. > W takiej Brukseli, zapowiadali na dzis piekna pogode, a jest nieciekawa w > sumie, wiadomo od razu czyja to wina. Ależ skąd, tym razem to faktycznie wina Żydów. Nasi rabini ciągle modlą się o deszcz. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Europa już przegrała --- 18.09.04, 13:07 wtracalski napisał: > flamandka napisała: > > > Dodam od siebie, ze te powodzie, ocieplenie klimatu itd...to tez wina Ara > bow. > > W takiej Brukseli, zapowiadali na dzis piekna pogode, a jest nieciekawa w > > > sumie, wiadomo od razu czyja to wina. > > Ależ skąd, tym razem to faktycznie wina Żydów. Nasi rabini ciągle modlą się o > deszcz. > Wtr. To o co ja znajomego Marocana sie czepialam?Czekaj no czekaj Wtracalski,w przyszlym tygodniu pojade do Antwerpii i zrobie awanture jakiemus rabinowi, juz ja mu wybije z glowy te modly o deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Europa już przegrała --- 18.09.04, 13:35 flamandka napisała: > wtracalski napisał: > > > flamandka napisała: > > > > > Dodam od siebie, ze te powodzie, ocieplenie klimatu itd...to tez wi > na Ara > > bow. > > > W takiej Brukseli, zapowiadali na dzis piekna pogode, a jest niecie > kawa w > > > > > sumie, wiadomo od razu czyja to wina. > > > > Ależ skąd, tym razem to faktycznie wina Żydów. Nasi rabini ciągle modlą s > ię o > > deszcz. > > Wtr. > > > To o co ja znajomego Marocana sie czepialam?Czekaj no czekaj Wtracalski,w > przyszlym tygodniu pojade do Antwerpii i zrobie awanture jakiemus rabinowi, juz > > ja mu wybije z glowy te modly o deszcz. Ok, jeśli ci to sprawi przyjemność. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Europa już przegrała --- 18.09.04, 13:38 wtracalski napisał: .> > > > To o co ja znajomego Marocana sie czepialam?Czekaj no czekaj Wtracalski,w > > > przyszlym tygodniu pojade do Antwerpii i zrobie awanture jakiemus rabinow > i, > juz > > > > ja mu wybije z glowy te modly o deszcz. > > Ok, jeśli ci to sprawi przyjemność. > Wtr. > Pogoda moze sie poprawi, przestanie padac przez szesc dni w tygodniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 10:45 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Arabow nie trzeba eksterminowac. Nalezy jedynie zadbac, aby nie narzucali > swojej kultury innym u ktorych zagoscili. > Jak dotad nie widze w swiecie konfliktow wywolanych przez religie mojzeszowa, a > > prawie kazdy konflikt na swiecie jest zwiazany z Islamem i to jest troszke > przerazajace. Piszesz bzdury Tomku, zastanawiam sie czy swiadomie czy sie nie zastanowiles. Narazie troszeczke, ale jak to bedzie za lat n.p. piecdziesiat? > Co sie dzieje w takiej spokojnej Szwecji(bylem i widzialem)? Co sie dzieje we > Francji? co sie dzieje w innych krajach, ktore tak chetnie i z otwartm sercem > przyjeli w goscine biednych dyskryminowanych uciekinierow i udzielily im azylu? To jest kwestia obowiazujacej politycznej poprawnosci, ktora czersto gesto jest Zydom na reke. > > Ci biedni azylanci natychmiast poczuli sie jak u siebie w domu ( to dobrze > swiadczy o gospodarzach) i rozpoczeli boj o tworzenie wlasnych enklaw, ktore > rozszerzaja w zastraszajacym tempie. Spoko, spoko Zydzi zawsze mieli swoje enklawy ,i mazja do dzis, ale to byc dobre prawda? Te niegdys czyste, uporzadkowane Niemcy > zamieniaja sie powoli w kraj daleko odbiegajacy od przyslowiowej gospodarnosci > i organizacji niemieckiej. Nawet poczta nie dziala tam tak jak kiedys. Taa i to jest wina muzulmanow panie Tomek. Zmienia > sie obraz Europy i jak to napisala kiedys Fallaci zamienia sie w Eurabie. Nie w > > Euzydie. Eropa cale wieki bronila sie przed Islamem, az w koncu przegrala. > Pozdrawiam wszystkie forumowe balwany. Zydow jest po prostu duzo mniej panie Tomku, co nie znaczy, ze ciagna z kas roznych panstw mniej niz muzulmanie, zdaje sie nawet, ze wiecej troszke . Nawet w tych zislamizowanych Niemczech. Kazdy kij ma dwa konce, nawolujecie do krucjaty przeciw Arabom, uwazajcie tylko, zeby nie zmienila sie ona w krucjate, przeciw wszystkim obcym, a wiec przeciw wyznawcom judaizmu tez. Szczerze powiem, ze jestem za ukroceniem dawania p^rzywilejow mniejszosciom religijnym czy tez narodowym, a wiec przeciw dawaniu przywilejow Zydom tez. Czyli tak;Jestes judaista, czy tez islamista, chcesz swojego kosciola, swojej szkoly, zadbaj o to sam, nie wymagaj by wiekszosc ci doplacala. Nie podoba sie w danym kraju?A jedz do swojego i nie narzekaj, ze ci zle. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 18.09.04, 11:05 Zydzi po pierwsze nie narzucaja swojej kultury, a wrecz przeciwnie ( nam nie wolno tego robic w mysl Halachy).Mam oczywiscie na mysli Zydow religijnych. Jest ich znaczna mniejszosc w porownaniu z ateistami. Ateisci natomiast zyja jak kazdy obywatel danego kraju. Po drugie ciagna z kasy jak kazdy inny obywatel, placa podatki i asymiluja sie dosc szybko. Zakladaja rodziny mieszane i po wielu latach juz ich zydostwo zanika. Sa zwyklymi obywatelami,a muzulmanie nie wydaja swoich corek (zazwyczaj) za obcego, bo to jest rownoznaczne z kara smierci w imie honoru rodziny. Ortodoksyjni Zydzi niekiedy wykluczaja takiego czlonka rodziny, ale nie zabijaja. Nie slyszalem o takim wypadku, a u Arabow to jest rzecz normalna. Mam na to wiele przykladow, ktore sa dosc dobrze opisywane w wielu europejskich gazetach. Przykro mi, ze nie zrozumialas co pisze, bo nie brak inteligencji, a nienawisc nie pozwala ci wglebic sie w tekst pisany przez Zyda. W ten to sposob dolaczylas do grona forumowych balwanow. > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Arabow nie trzeba eksterminowac. Nalezy jedynie zadbac, aby nie narzucali > > > swojej kultury innym u ktorych zagoscili. > > Jak dotad nie widze w swiecie konfliktow wywolanych przez religie mojzesz > owa, > a > > > > prawie kazdy konflikt na swiecie jest zwiazany z Islamem i to jest troszk > e > > przerazajace. > > > > Piszesz bzdury Tomku, zastanawiam sie czy swiadomie czy sie nie zastanowiles. > > > Narazie troszeczke, ale jak to bedzie za lat n.p. piecdziesiat? > > Co sie dzieje w takiej spokojnej Szwecji(bylem i widzialem)? Co sie dziej > e we > > Francji? co sie dzieje w innych krajach, ktore tak chetnie i z otwartm se > rcem > > przyjeli w goscine biednych dyskryminowanych uciekinierow i udzielily im > azylu? > > To jest kwestia obowiazujacej politycznej poprawnosci, ktora czersto gesto jest > > Zydom na reke. > > > > > > Ci biedni azylanci natychmiast poczuli sie jak u siebie w domu ( to dobrz > e > > swiadczy o gospodarzach) i rozpoczeli boj o tworzenie wlasnych enklaw, kt > ore > > rozszerzaja w zastraszajacym tempie. > > Spoko, spoko Zydzi zawsze mieli swoje enklawy ,i mazja do dzis, ale to byc > dobre prawda? > > > Te niegdys czyste, uporzadkowane Niemcy > > zamieniaja sie powoli w kraj daleko odbiegajacy od przyslowiowej > gospodarnosci > > i organizacji niemieckiej. Nawet poczta nie dziala tam tak jak kiedys. > > Taa i to jest wina muzulmanow panie Tomek. > > Zmienia > > sie obraz Europy i jak to napisala kiedys Fallaci zamienia sie w Eurabie. > Nie > w > > > > Euzydie. Eropa cale wieki bronila sie przed Islamem, az w koncu przegrala > . > > Pozdrawiam wszystkie forumowe balwany. > > > Zydow jest po prostu duzo mniej panie Tomku, co nie znaczy, ze ciagna z kas > roznych panstw mniej niz muzulmanie, zdaje sie nawet, ze wiecej troszke . > Nawet w tych zislamizowanych Niemczech. > Kazdy kij ma dwa konce, nawolujecie do krucjaty przeciw Arabom, uwazajcie > tylko, zeby nie zmienila sie ona w krucjate, przeciw wszystkim obcym, a wiec > przeciw wyznawcom judaizmu tez. > Szczerze powiem, ze jestem za ukroceniem dawania p^rzywilejow mniejszosciom > religijnym czy tez narodowym, a wiec przeciw dawaniu przywilejow Zydom tez. > Czyli tak;Jestes judaista, czy tez islamista, chcesz swojego kosciola, swojej > szkoly, zadbaj o to sam, nie wymagaj by wiekszosc ci doplacala. > Nie podoba sie w danym kraju?A jedz do swojego i nie narzekaj, ze ci zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany_12 IP: *.inter.net.il 18.09.04, 11:14 Wtracalski, ona Cie nie zrozumie. Balwanki sa swietne i coraz wiecej niestety i mnoza sie w zastraszajacym tempie.Bedzie tych balwankow coraz wiecej. Pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 policz Tomku 18.09.04, 11:18 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Wtracalski, ona Cie nie zrozumie. > Balwanki sa swietne i coraz wiecej niestety i mnoza sie w zastraszajacym > tempie.Bedzie tych balwankow coraz wiecej. > Pozdrawiam > T44 Wszystkie balwanki po Waszej stronie, trudnosci mial nie bedziesz dawalam przeciez przyklady, maja wszystkie cechy wymieniane przez Wtracalskiego. Nawert Dana gdzies stwierdzila, ze to o niej.... Na kazdego balwana z naszej strony, znajde Ci ze dwoch z Waszej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany_12 policz Tomku IP: *.inter.net.il 18.09.04, 11:33 Nie mam zdolnosci wtracalskiego, a szkoda, bo warto by ten cykl balwankow kontynuowac. Mam nadzieje, ze go nie przerwie. Licze gini dobrze i balwanow jak to napisalas z Waszej strony jest duuuzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 policz Tomku 18.09.04, 12:10 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Nie mam zdolnosci wtracalskiego, a szkoda, bo warto by ten cykl balwankow > kontynuowac. Mam nadzieje, ze go nie przerwie. Licze gini dobrze i balwanow jak > > to napisalas z Waszej strony jest duuuzo wiecej. Niech Ci bedzie,ze duuzo wiecej chociaz, co masz napisac innego? , ale po Waszej stronie jest tez duza gromadka, wiec dalej nie rozumiem dlaczego wtracalski widzi tylko na jedno oko, dlaczego zarzut stawia tylko jednej stronie. Co do zdolnosci Wtracalskiego ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 policz Tomku 18.09.04, 13:06 flamandka napisała: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Nie mam zdolnosci wtracalskiego, a szkoda, bo warto by ten cykl balwankow > > > kontynuowac. Mam nadzieje, ze go nie przerwie. Licze gini dobrze i balwan > ow > jak > > > > to napisalas z Waszej strony jest duuuzo wiecej. > > > Niech Ci bedzie,ze duuzo wiecej chociaz, co masz napisac innego? , ale po > Waszej stronie jest tez duza gromadka, wiec dalej nie rozumiem dlaczego > wtracalski widzi tylko na jedno oko, dlaczego zarzut stawia tylko jednej > stronie. > Co do zdolnosci Wtracalskiego > ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Wtrącalski widzi na jedno oko tylko wtedy, gdy mu w drugie sypiecie piasek. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Masz swietny dowod IP: *.ifn-magdeburg.de 20.09.04, 09:18 zaprzeczajacy pieknie temu co piszesz. Chyba ze fredzio to agent opozycji :). On nie narzuca? On narzuca swoja osobe, swoje interesy i swoje uprzedzenia przez wszystkie watki ktore dotad zalozyl od paru lat- od kiedy tu zagladalam na to forum. To gorzej niz z flaki z olejem. Do skrajny egoizm i nieumiejetnosc zrozumienia ze jego anse ktore uogolnia na wszystkich Polakow nie musza kogokolwiek tu interesowac. Wiecej jest spore prawdopodobienstwo ze interesuja naprawde mala grupe niemniej draznia tych, ktorzy przychodza poczytac cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Na razie, Tomku, to wy zagościliście w Palestynie 18.09.04, 15:42 i narzucecie jej mieszkańcomswoje reguły... Ile trzeba żyć w Hutzpalandzie, żeby zapomnieć o szzcytnych ideałach, jakie wpajał ci - między innymi - Św. pamięci Jacek Kuroń? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Jak wy w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku itd, 18.09.04, 22:11 tylko że na o wiele mniej zaborczych zasadach. Pieprzysz, wqrwiony, chorobliwie. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Jak wy w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku itd, IP: *.aster.pl 18.09.04, 22:30 W Poznaniu? Zadziwiasz mnie, Wtrącalski. In minus. Kształciłeś się na niemieckich rewanżystowskich publikacjach z okresu po I Wojnie Św.? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Jak wy w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku itd, 19.09.04, 07:58 Gość portalu: Cep napisał(a): > W Poznaniu? > > Zadziwiasz mnie, Wtrącalski. In minus. > > Kształciłeś się na niemieckich rewanżystowskich publikacjach z okresu po I Wojn > ie Św.? Przecież dobrze wiesz, że uważam to za idiotyzm równy goszczeniu Żydów w Palestynie. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Jak wy w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku itd, IP: *.aster.pl 19.09.04, 08:26 wtracalski napisał: > Gość portalu: Cep napisał(a): > > > W Poznaniu? > > > > Zadziwiasz mnie, Wtrącalski. In minus. > > > > Kształciłeś się na niemieckich rewanżystowskich publikacjach z okresu po > I > Wojn > > ie Św.? > > Przecież dobrze wiesz, że uważam to za idiotyzm równy goszczeniu Żydów w > Palestynie. > Wtr. Nie jestem pewien. Połączenie Poznania z Gdańskiem i Wrocławiem jest wielemówiące. Może przypadkowe. Ale, wybacz, już się z nim tu (i w innych) miejscach spotkałem. W kontekstach łączących niemieckie pretensje do naszych Ziem Zachodnich i Północnych z Waszymi - Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Jak wy w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku itd, 19.09.04, 09:15 Gość portalu: Cep napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: Cep napisał(a): > > > > > W Poznaniu? > > > > > > Zadziwiasz mnie, Wtrącalski. In minus. > > > > > > Kształciłeś się na niemieckich rewanżystowskich publikacjach z okre > su po > > I > > Wojn > > > ie Św.? > > > > Przecież dobrze wiesz, że uważam to za idiotyzm równy goszczeniu Żydów w > > Palestynie. > > Wtr. > > Nie jestem pewien. Połączenie Poznania z Gdańskiem i Wrocławiem jest wielemówią > ce. Może przypadkowe. Ale, wybacz, już się z nim tu (i w innych) miejscach spot > kałem. W kontekstach łączących niemieckie pretensje do naszych Ziem Zachodnich > i Północnych z Waszymi - Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany_12 18.09.04, 09:24 dla natchnienia ssie pejsa juz mu calkiem wyrudzial bo poeta nasz w wieszcza slawie chce miec swoj udzial sapie,steka i gniecie znow pracuje mu glowka to najwieksza na swiecie balwankow porodowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Bałwany_12 IP: *.ipt.aol.com 18.09.04, 09:41 Pisanie textu do melodii reguluje zelazna zasada ,... 1-dna sylaba/1-na nuta Przyklad ; Wtra/cal/ski - do-re-mi lub innej kolejnosci nut . Boje sie ze jak S Stalone zauwazy twoja tworczosc na tym forum , to wznowi produkcje Rockey (ktorys tam) i swiat sie w koncu zawali . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Bałwany_12 18.09.04, 10:20 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Pisanie textu do melodii reguluje zelazna zasada ,... 1-dna sylaba/1-na nuta > Przyklad ; Wtra/cal/ski - do-re-mi lub innej kolejnosci nut . > > Boje sie ze jak S Stalone zauwazy twoja tworczosc na tym forum , to wznowi > produkcje Rockey (ktorys tam) i swiat sie w koncu zawali . > > uklony SPLITI PIPI :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 18.09.04, 12:56 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Pisanie textu do melodii reguluje zelazna zasada ,... 1-dna sylaba/1-na nuta > Przyklad ; Wtra/cal/ski - do-re-mi lub innej kolejnosci nut . > > Boje sie ze jak S Stalone zauwazy twoja tworczosc na tym forum , to wznowi > produkcje Rockey (ktorys tam) i swiat sie w koncu zawali . > > uklony Możesz sobie darować - poetą nie jestem i nie mam zamiaru być. Wygłupiam się tylko dla własnej przyjemności. Lubię, gdy to stoi przy waszej "prozie". Nawiasem mówiąć, wasza proza też nie stanowi wielkiej literatury i jakoś nikomu to nie zawadza, choć moglibyście się z łatwością trochę bardziej potrudzić. A więc, strata czasu na naukę, bo choćby z braku zdolności, nie wykorzystam. Nawet jeśli S. Stalone nie zauważy mojej "twórczości" - ten świat i tak już jest stracony. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 13:04 wtracalski napisał: > Gość portalu: sp;lit napisał(a): > > > Pisanie textu do melodii reguluje zelazna zasada ,... 1-dna sylaba/1-na > > nuta > > Przyklad ; Wtra/cal/ski - do-re-mi lub innej kolejnosci nut . > > > > Boje sie ze jak S Stalone zauwazy twoja tworczosc na tym forum , to wznow > i > > produkcje Rockey (ktorys tam) i swiat sie w koncu zawali . > > > > uklony > > Możesz sobie darować - poetą nie jestem i nie mam zamiaru być. Wygłupiam się > tylko dla własnej przyjemności. Lubię, gdy to stoi przy waszej "prozie". Stawiasz to i przy Waszej prozie, jezeli juz, choc naturalnie nie miales takiego zamiaru. > Nawiasem mówiąć, wasza proza też nie stanowi wielkiej literatury i jakoś nikomu > > to nie zawadza, choć moglibyście się z łatwością trochę bardziej potrudzić. No , no no ale u Was za to orly sa!! Fredzio, toz to perla forumowa.Trzy lata na polskim forum i pisze po polsku co raz gorzej. O innych nie wspomne bo pol dnia by mi zajelo , a zaraz wychodze. Wtracalski, spojrz choc raz troche krytycznie na Wasze wlasne posty,walnij sie choc raz we wlasne piersi a nie ciagle w cudze. Poza tym jaki cel opsiagnales?Wysmiales Dane? Bo przyznasz ze wysmiales, wysmiales waszych zidiocialych rasistow? Pierwszych wierszykow nie czytalam, ale jak znajde czas to zerkne komu tam jeszcze ze swoich dolozyles. > A więc, strata czasu na naukę, bo choćby z braku zdolności, nie wykorzystam. > Nawet jeśli S. Stalone nie zauważy mojej "twórczości" - ten świat i tak już > jest stracony. > Wtr. > Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 18.09.04, 13:25 flamandka napisała: > Wtracalski, spojrz choc raz troche krytycznie na Wasze wlasne posty,walnij sie > choc raz we wlasne piersi a nie ciagle w cudze. > Poza tym jaki cel opsiagnales?Wysmiales Dane? > Bo przyznasz ze wysmiales, wysmiales waszych zidiocialych rasistow? > Pierwszych wierszykow nie czytalam, ale jak znajde czas to zerkne komu tam > jeszcze ze swoich dolozyles. Myślisz, że mi nie wystarczy nieustanne walenie w piersi przez was? Jeszcze mam się sam walić? Nie przesadzasz? Jeśli uznajesz, że wyśmiewam "naszych zidiociałych rasistów", to o co się bijesz? Ciesz się. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 13:37 wtracalski napisał: > flamandka napisała: > > > > > Wtracalski, spojrz choc raz troche krytycznie na Wasze wlasne posty,walni > j > sie > > choc raz we wlasne piersi a nie ciagle w cudze. > > Poza tym jaki cel opsiagnales?Wysmiales Dane? > > Bo przyznasz ze wysmiales, wysmiales waszych zidiocialych rasistow? > > Pierwszych wierszykow nie czytalam, ale jak znajde czas to zerkne komu ta > m > > jeszcze ze swoich dolozyles. > > Myślisz, że mi nie wystarczy nieustanne walenie w piersi przez was? Oj biedny wtracalski, on namawia do kopania, i placze , ze go bija... Jeszcze mam > > się sam walić? Nie przesadzasz? Wcale nie przesadzam,ani, ani... > Jeśli uznajesz, że wyśmiewam "naszych zidiociałych rasistów", to o co się > bijesz? Ciesz się. > Wtr. > Dalej nie rozumiesz, ze^patrzysz tylko jednym okiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Bałwany_12 IP: *.aster.pl 18.09.04, 13:38 Jak się to u nas w pewnych kregach mówi: Jedno oko na Maroko, a drugie na Kangur. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 18.09.04, 14:00 flamandka napisała: > Oj biedny wtracalski, on namawia do kopania, i placze , ze go bija... Ja nie płaczę, ja kicham! > Dalej nie rozumiesz, ze^patrzysz tylko jednym okiem? A ty dalej nie rozumiesz, że sypnęliście mi piaskiem w drugie? Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 14:11 wtracalski napisał: > flamandka napisała: > > > Oj biedny wtracalski, on namawia do kopania, i placze , ze go bija... > > Ja nie płaczę, ja kicham! > > > Dalej nie rozumiesz, ze^patrzysz tylko jednym okiem? > > A ty dalej nie rozumiesz, że sypnęliście mi piaskiem w drugie? > > Wtr. Ee tam to nie piasek to belka w tym drugim oku, Ci przeszkadza. U nas widzisz zdzblo pod lasem... Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 14:11 wtracalski napisał: > flamandka napisała: > > > Oj biedny wtracalski, on namawia do kopania, i placze , ze go bija... > > Ja nie płaczę, ja kicham! > > > Dalej nie rozumiesz, ze^patrzysz tylko jednym okiem? > > A ty dalej nie rozumiesz, że sypnęliście mi piaskiem w drugie? > > Wtr. Ee tam to nie piasek to belka w tym drugim oku, Ci przeszkadza. U nas widzisz zdzblo pod lasem... Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka ReAcha wtracalski 18.09.04, 14:21 Więc kopcie rodacy Mocno i namiętnie Z biura i po pracy Aż im dupa zmięknie Wiesz ja mam miekkie serce, ale twarda dupe, , wiec nie licz na to, ze dupa mi zmieknie. Za kopniaka oddam kopniaka, i to dwa razy mocniejszego, wiec nie placz pozniej, ze gini jest chamka , i antysemitka, ze brzydko sie wyraza. Ja tu nikogo nie nawoluje do rozdawania kopniakow, ale jezli komus odpowiada,to to czemu nie? Lubie dlugie spacery nogi mam mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ReAcha wtracalski 18.09.04, 14:37 flamandka napisała: > Więc kopcie rodacy > Mocno i namiętnie > Z biura i po pracy > Aż im dupa zmięknie > > Wiesz ja mam miekkie serce, ale twarda dupe, , wiec nie licz na to, ze dupa mi > > zmieknie. > Za kopniaka oddam kopniaka, i to dwa razy mocniejszego, wiec nie placz pozniej, > > ze gini jest chamka , i antysemitka, ze brzydko sie wyraza. > Ja tu nikogo nie nawoluje do rozdawania kopniakow, ale jezli komus odpowiada,to > > to czemu nie? > Lubie dlugie spacery nogi mam mocne. > Dzięki za ostrzeżenie. Będę ostrożny. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany_12 IP: *.inter.net.il 18.09.04, 14:29 To smutne,ale nie warto z nimi dyskutowac. Widza tylko czarne (Zydzi) i biale (reszta swiata). Zostaw to wtracalski. Nie warto. Chcialoby sie cos przekazac, porozmawiac, posmiac sie, ale to nie dla tego towarzystwa. Dla nich my jestesmy tylko te czarne charaktery. Mnie sie Twoje balwanki podobaja. Jest w nich sporo humoru i niestety to nie dla tego towarzystwa. Oni nie rozumieja sarkazmu. Oni tylko oceniaja, badaja i stawiaja stopnie. Jest dokladnie jak w balwankach. Juz wiekszosc z nas sie wycofala z tego chorego forum. Ja tez to robie. Niech sie kisza sami ze soba. Od czasu do czasu warto im dla przypomnienia i pobudzenia zaserwowac ktorys numer balwankow. Nic wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Bałwany_12 18.09.04, 14:41 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > To smutne,ale nie warto z nimi dyskutowac. Jak sie nie ma zadnych argumentow, a tylko wyzwiska, to o jakiej dyskusji Ty mowisz Tomku? Widza tylko czarne (Zydzi) i biale > (reszta swiata). Nieprawda, dlatego, ze Wy tu na forum to jeszcze nie wszyscy Zydzi, nie reprezentujecie tu ani wszystkich Zydow z Izraela, ani tych z diaspory, wiec nie pisz bzdur, ze my odnosimy sie do wszystkich Zydow. Zostaw to wtracalski. Nie warto. Chcialoby sie cos przekazac, > porozmawiac, posmiac sie, ale to nie dla tego towarzystwa. Dla nich my jestesmy > > tylko te czarne charaktery. Nie oceniam Waszych charakterow, chociaz z drugiej strony Tomku,oceniam to co piszecie, i az trudno uwierzyc, ze jestescie realnymi ludzmi. Nigdy ale to nigdy z Waszej strony nie spotkalam sie z krytyka czegokolwiek na temat Izraela. Gdy sie Was czyta, to mozna odwniesc wrazenie, ze Izrael to kraina mlekiem i miodem plynaca , wszyscy sa tam zdrowi mlodzi i bogaci, nie ma bandytyzmu, zlodziejstwa, korupcji itd... itd... Wejdz na polskie forum, czy jakies inne, na rzadzie i politykach nie zostawia sie suchej nitki, w Belgii to samo, i tak jest praktycznie wszedzie, tylko nie u Was (mysle tu o Zydach piszacych na forum) Mnie sie Twoje balwanki podobaja. Jest w nich sporo > > humoru i niestety to nie dla tego towarzystwa. Naturalnie, ze bedzie Ci sie podobalo wszystko co napisze Wtracalski, Dana, czy ktos inny, podpiszesz sie nawet pod belkotem Fredzia... Oni nie rozumieja sarkazmu. Jaki sarkazm masz na mysli? Oni > tylko oceniaja, badaja i stawiaja stopnie. Nie zauwazyles, ze Ty tez oceniles?Tyle, ze Ty postawiles dobry stopien po znajomosci, gdyby autorem cyklu balwankow byl powiedzmy split, nie zostawilbys na wierszykach suchej nitki . Jest dokladnie jak w balwankach. > Juz wiekszosc z nas sie wycofala z tego chorego forum. > Ja tez to robie. Niech sie kisza sami ze soba. > Od czasu do czasu warto im dla przypomnienia i pobudzenia zaserwowac ktorys > numer balwankow. Nic wiecej. > Pozdrawiam Ta zaserwujcie najlepiej ten jak to nieladnie balwany forumowe zmieniaja nicki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Bałwany_12 IP: *.ipt.aol.com 18.09.04, 18:31 Podalem te regule bez niecnych intencji my friend ot tak sobie ,... Nie strosz piorek wtracalski , jasna cholero Sprobuj zaspiewac wlasny text pod te melodie sp;lit-niesz se jezyk , nie bedzie szlagieru Chciales sobie pierdnac a nawaliles w spodnie uklony Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_12 21.09.04, 15:06 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Podalem te regule bez niecnych intencji my friend ot tak sobie ,... > > Nie strosz piorek wtracalski , jasna cholero > Sprobuj zaspiewac wlasny text pod te melodie > sp;lit-niesz se jezyk , nie bedzie szlagieru > Chciales sobie pierdnac a nawaliles w spodnie Sam śpiewać nie umiem. Bałwany radzą sobie z każdym tekstem, a jeśli przy okazji połamią język - jeszcze lepiej. Kto pierdnął i kto nawalił - to świetny temat na uczoną dyskusję po kolacji. Wtr. > uklony Odpowiedz Link Zgłoś