Gość: pacyfista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oki Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.7cities.net 21.09.04, 14:52 Bialoruska? To polska prasa bije rekordy chamstwa i propagandy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.015-280-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 21.09.04, 16:53 pacyfie,ty jestes popieprzony. twoje opinie sa tak samo madre jak ty, nie zajmuj miejsca ty popaprany baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.09.04, 19:27 Białorusini, wracajcie z powrotem na drzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.cab18.mus.starman.ee 21.09.04, 20:07 I pewnie!Tylko polskie media maja monopol na prawde ,a kysz lobuzy! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 kiedy wrescie polaczki zakaplexione czepiac sie 21.09.04, 21:47 Bialorusinow i Rosjan . Kiedy nam przykreca kurki z ropa i gazem ? Ja bym na miejscu Putina tak zrobil . I odkrecil dopiero jakby kwach z millerkiem na czworakach do Moskwy sie podczolgal z ozorem na wierchu . Dawanie dupy "usa" nie daje gwaracji ze dupczacy "jankesi" beda sie narazali.. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: kiedy wrescie polaczki zakaplexione przestana 21.09.04, 21:51 czepiac sie .....tak mialo byc. itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: kiedy wrescie polaczki zakaplexione czepiac s IP: *.cab18.mus.starman.ee 21.09.04, 22:11 janosik6 napisała: > Bialorusinow i Rosjan . > Kiedy nam przykreca kurki z ropa i gazem ? > Ja bym na miejscu Putina tak zrobil . > I odkrecil dopiero jakby kwach z millerkiem na czworakach do Moskwy sie > podczolgal z ozorem na wierchu . > Dawanie dupy "usa" nie daje gwaracji ze dupczacy "jankesi" beda sie narazali Ja tez sie dziwie!zakrecic kundlom kurki,nich laja dalej.Poskarza sie UE,ojojoj,nam gazu nie daja!a czemu maja dawac?Ja sprzedaje towar komu chce i zwisa mi co inni mowia,moj towar i wara od niego!.Polacy po prostu nie zdaja sobie sprawy co to takiego.Kontrakty rowniez zaleza od sytuacji politycznej,nie zawsze sa gwarancja.Cala Europa wlazi do dupy Putinowi za ten gaz,i zapewniam ,nie sa to idioci pokroju Polakow,a nasi mysla ze zawsze za nas inni beda sie wstawiac,najpierw samim sobie srajac w garnuszek!Jasne,wlazic do dupy nie elegancko,ale zachowac przyzwoitosc nie zaszkodziloby,plusow na Rosji dzisiaj nie zarobimy w oczach zachodu,co najwyzej ogolna pogarde(to zreszta mamy od wiekow?).Trzeba po prostu miec wyczucie kiedy mozna,a kiedy morde w kubel! Czolgac to sie beda,nie te to nastepne rzady,taka juz nasza rola od wiekow,a jezeli zbytnio bedziemy podskakiwac to ,z powodu miejsca w Europie(miedzy Wschodem a Zachodem)abysmy nie przeszkadzali powaznym partnerom,po prostu podziela miedzy siebie,likwidujac przeszkode,to juz bylo, i nie wykluczone ze jeszcze bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Narodnaja Wola IP: *.top.net.pl 21.09.04, 22:16 Fajna nazwa tej gazety. W wieku XIX istniała organizacja terrorystyczna o tej nazwie. To oni zabili cara Aleksandra II bombą. Ciekawe, czy Łukaszenka nadał swej gazecie taką właśnie nazwę z powodu nieuctwa czy też miał w tym jakiś cel? Odpowiedz Link Zgłoś