Dodaj do ulubionych

Polska protestuje przeciw relacjom białoruskich...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:29
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: oki Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.7cities.net 21.09.04, 14:52
      Bialoruska? To polska prasa bije rekordy chamstwa i propagandy,
    • Gość: krzys Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.015-280-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 21.09.04, 16:53
      pacyfie,ty jestes popieprzony. twoje opinie sa tak samo madre jak ty, nie
      zajmuj miejsca ty popaprany baranie
    • Gość: Realista Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.09.04, 19:27
      Białorusini, wracajcie z powrotem na drzewa!
    • Gość: Kris Re: Polska protestuje przeciw relacjom białoruski IP: *.cab18.mus.starman.ee 21.09.04, 20:07
      I pewnie!Tylko polskie media maja monopol na prawde ,a kysz lobuzy!
      • janosik6 kiedy wrescie polaczki zakaplexione czepiac sie 21.09.04, 21:47
        Bialorusinow i Rosjan .
        Kiedy nam przykreca kurki z ropa i gazem ?
        Ja bym na miejscu Putina tak zrobil .
        I odkrecil dopiero jakby kwach z millerkiem na czworakach do Moskwy sie
        podczolgal z ozorem na wierchu .
        Dawanie dupy "usa" nie daje gwaracji ze dupczacy "jankesi" beda sie narazali..
        • janosik6 Re: kiedy wrescie polaczki zakaplexione przestana 21.09.04, 21:51
          czepiac sie .....tak mialo byc.

itd itd
        • Gość: Kris Re: kiedy wrescie polaczki zakaplexione czepiac s IP: *.cab18.mus.starman.ee 21.09.04, 22:11
          janosik6 napisała:

> Bialorusinow i Rosjan .
          > Kiedy nam przykreca kurki z ropa i gazem ?
          > Ja bym na miejscu Putina tak zrobil .
          > I odkrecil dopiero jakby kwach z millerkiem na czworakach do Moskwy sie
          > podczolgal z ozorem na wierchu .
          > Dawanie dupy "usa" nie daje gwaracji ze dupczacy "jankesi" beda sie narazali

Ja tez sie dziwie!zakrecic kundlom kurki,nich laja dalej.Poskarza sie
          UE,ojojoj,nam gazu nie daja!a czemu maja dawac?Ja sprzedaje towar komu chce i
          zwisa mi co inni mowia,moj towar i wara od niego!.Polacy po prostu nie zdaja
          sobie sprawy co to takiego.Kontrakty rowniez zaleza od sytuacji politycznej,nie
          zawsze sa gwarancja.Cala Europa wlazi do dupy Putinowi za ten gaz,i
          zapewniam ,nie sa to idioci pokroju Polakow,a nasi mysla ze zawsze za nas inni
          beda sie wstawiac,najpierw samim sobie srajac w garnuszek!Jasne,wlazic do dupy
          nie elegancko,ale zachowac przyzwoitosc nie zaszkodziloby,plusow na Rosji
          dzisiaj nie zarobimy w oczach zachodu,co najwyzej ogolna pogarde(to zreszta
          mamy od wiekow?).Trzeba po prostu miec wyczucie kiedy mozna,a kiedy morde w
          kubel!
          Czolgac to sie beda,nie te to nastepne rzady,taka juz nasza rola od wiekow,a
          jezeli zbytnio bedziemy podskakiwac to ,z powodu miejsca w Europie(miedzy
          Wschodem a Zachodem)abysmy nie przeszkadzali powaznym partnerom,po prostu
          podziela miedzy siebie,likwidujac przeszkode,to juz bylo, i nie wykluczone ze
          jeszcze bedzie!
    • Gość: ZZ Narodnaja Wola IP: *.top.net.pl 21.09.04, 22:16
      Fajna nazwa tej gazety. W wieku XIX istniała organizacja terrorystyczna o tej
      nazwie. To oni zabili cara Aleksandra II bombą.
      Ciekawe, czy Łukaszenka nadał swej gazecie taką właśnie nazwę z powodu nieuctwa
      czy też miał w tym jakiś cel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka