Dodaj do ulubionych

przepis na pudding

IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 22:01
moze ktos da dobry przepis na pudding aby nasz nowo kreowana inteletualnie
wszechstronnie uzdolniona gabcia mogla cos zjesc w celu poprawienia sobie
iscie zdechlego humoru. nie ma to jak trafic przez zoladek do serca, to zawsze
byla wyprobowana metoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Idiotko, a KTORY z wielu puddingow? Jasne, ze IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 22:07
      white trash-rachelka tego nie wie, bo zywi sie psim zarciem - jak to Polaczki
      w jej Greenpoint: puddingi przerastaja ich mozliwosci finansowe
      i ..mieszkaniowe (potrzebna "aga" i dobry sprzet).
      • Gość: rachelka Re: Idiotko, a KTORY z wielu puddingow? Jasne, ze IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 22:10
        Gość portalu: . napisał(a):

> white trash-rachelka tego nie wie, bo zywi sie psim zarciem - jak to Polaczki
        > w jej Greenpoint: puddingi przerastaja ich mozliwosci finansowe
        > i ..mieszkaniowe (potrzebna "aga" i dobry sprzet).
        gabryska najpierw wyjmij igly kaktusowe z majtek w kwiatki a potem daj przepis
        na rice pudding. to akurat dobre swinstwo dla ciebie.masz racje ja sie tym nie
        zywie.
        • Gość: . Ja taz - rice pudding to dla dzieci-niejadkow i IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 22:37
          rekonwalescentow. I tylko white trash kupuje toto w puszce.. Normalni ludzie
          nawet dla dzieci gotuja go w domu, w odpowiedniej formie i na odpowiedniej
          kuchni.
          A poza tym czy white trash wie, ze w Anglii to bardziej nazwa dania, nizli
          konkretnej potrawy? Nie wie, bo na Greenpoint tego nie ucza.
          • Gość: rachelka Re: Ja taz - rice pudding to dla dzieci-niejadkow IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 22:42

> rekonwalescentow. I tylko white trash kupuje toto w puszce.. Normalni ludzie
            > nawet dla dzieci gotuja go w domu, w odpowiedniej formie i na odpowiedniej
            > kuchni.
            > A poza tym czy white trash wie, ze w Anglii to bardziej nazwa dania, nizli
            > konkretnej potrawy? Nie wie, bo na Greenpoint tego nie ucza.
            nie pink trashu nic nie wiem czego na greenpoint ucza bo spiem pod mostem na
            brooklynie,a to daleko od greenpointa. jedno co wiem o twojej pink trashowej
            angielskiej kuchni to to,ze jest niestrawna. latwo zauwazyc jaki masz tu co
            dzien zly humor,gdyz jak to mowia "you are what you eat hon". uzywaj mniej
            winegaru w twojej kuchni to moze jakis balans rownowagi psychicznej ci powroci.
            • Gość: . A twoje chroniczne klimakterium starej panny to IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 23:54
              od zdrowej polskiej kuchni, idiotko? Polataj sobie..
              PS: A Greenpoint to przypadkiem nie w Brooklyn???
              • Gość: rachelka Re: A twoje chroniczne klimakterium starej panny IP: *.twcny.rr.com 03.10.04, 00:18

> od zdrowej polskiej kuchni, idiotko? Polataj sobie..
                > PS: A Greenpoint to przypadkiem nie w Brooklyn???

no pink trash zawiodlas mnie, z twoim wyksztalceniem i manicure?
    • Gość: rachelka Re: przepis na pudding IP: *.twcny.rr.com 02.10.04, 23:39
      gabi do not wait too long to have some fun:)
      www.strangecosmos.com/content/item/2813.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka