engine8 18.05.18, 18:07 Prawda czy Fake News? Po co on by tam leciala? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23418486,spotkanie-merkel-i-putina-w-rezydencji-w-soczi-prezydent-rosji.html#Z_BoxNewsImg&a=66&c=96 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry1989 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 18:16 Hej! engine8 napisał(a): > Po co on by tam leciala? -odpowiedzieć na pytanie czy pakt Schröder-putin dalej jest aktualny. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 18:21 Jak to po co? Sprawdzic papiry rozwodowe Putina i przygotowac wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
vvig.il Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 18:44 A moze prosi o azyl poliryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 18:55 Jakby Kim polecial to byloby to prawdopodobne.. bo on si epewnie o siebie boi ale Angelika do Rosji? Az tak durna to ona nie jest. Do Stanow by przyleciala szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
vvig.il Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 21:12 Moze poleciala mu zasugerowac ze mu odda troche za darmo nowych cennych obywayeli. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 21:17 Przytulic sie pojechala do obcego chlopa... O i dzentelmen - kwiatki kupil... Trump ja inaczeje wital. No ale dla Trumpa to ona stara baba. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 23:32 engine8 napisał(a): > Jakby Kim polecial to byloby to prawdopodobne.. bo on si epewnie o siebie boi a > le Angelika do Rosji? Az tak durna to ona nie jest. Do Stanow by przyleciala s > zybciej. czego sie Kim boi ... Trumpa ... hehehe o czym mialaby ona rozmawiac z gostkiem ? , by sie dowiedziec jakie Niemcy sa brzydkie i ona tez .... ameryka first i wszystko jasne . inni musza dbac sami o wlasne interesy nie dajac soibie narobic na glowe . oto cala tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Po co? 18.05.18, 18:44 Swiat sie zaczyna chwiac. I w takiej sytuacji trzeba rozmawiac. Zrobilbym podobnie do pani Merkel w podobnej sytuacji. Cieszy zachowanie Putina: dal kwiaty zamiast grozic psem. Widac i on ma stracha przed przyszloscia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Po co? 18.05.18, 18:53 No Putin wie ze Markelowa przylecila zeby Trumpowi na nerwach zagrac, inne turki tez tak robia. Wiec on sie cieszy ze sam Trumpa denerwowac nie musi - inni za niego to robia. A placem grozic nie musi - teraz Markelowa ma interes. Makronowi zona nie pozwala sie do Angeliki przytulac to moze Putin. No i plecy Niedzwiadka tez chyba widac na obrazkach wiec to powazne spotkanie nie tylko strategiczne ale i operacyjne. No wiec zobaczymy co z tego wyniknie... byc moze wiecej emigrantow w europie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Po co? 18.05.18, 19:06 Ja wole Stany od Rosji. I pani Merkel tez. Ale wasz prezio napedza poteznego stracha obserwatorom. I jeszcze, Putin jest w porzo, przeciez Benio Natanjahu go odwiedzil i uczestniczyl w procesji Krasnej Armi:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Po co? 18.05.18, 20:19 Eh, Nietenyahoo to nie mial wyboru. Pewnie Putin powiedzial ze nie ma czasu bo idzie na defilade... No wiec Zyd jak Zyd - sie nie obraza jak jest interes i mowi "To ja cie tam spotkam i po defiladzie kupie lunch?" Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: wybacz pan+ 19.05.18, 08:25 engine8 napisał(a): > Eh, Nietenyahoo to nie mial wyboru. Pewnie Putin powiedzial ze nie ma czasu bo > idzie na defilade... No wiec Zyd jak Zyd - sie nie obraza jak jest interes i m > owi "To ja cie tam spotkam i po defiladzie kupie lunch?" <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< No,a pan jak Polak pie..z od rzeczy. Wiecej komentarzy nie dodam,bo po co niszczyc moralnie Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Po co?+ 19.05.18, 08:28 polski_francuz napisał: > Ja wole Stany od Rosji. I pani Merkel tez. Ale wasz prezio napedza poteznego st > racha obserwatorom. I jeszcze, Putin jest w porzo, przeciez Benio Natanjahu go > odwiedzil i uczestniczyl w procesji Krasnej Armi:) > > PF <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Jak widze,spoufalil sie pan z Beniem. Ma pan dobry humor. Byl pan teraz na procesji koscielnej pod przewodnictwem pedofili? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Spoufalenie sie+ 19.05.18, 08:40 Czy pan andrzejek dostapil juz zaszczytu pogadania z Panem Trumpem? W koncu sa w jednym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Po co? 18.05.18, 23:39 polski_francuz napisał: > Swiat sie zaczyna chwiac. I w takiej sytuacji trzeba rozmawiac. Zrobilbym podob > nie do pani Merkel w podobnej sytuacji. Cieszy zachowanie Putina: dal kwiaty za > miast grozic psem. grozenie psem ... to konstruktywny wklad na fs, nt spotkania kanclerza Niemiec z preziem Rosji tzw francuskiego intelektualisty polskiego pochodzenia opiekujacego sie doktorantami . q ... katastrofa . szczere wspolczuje tym doktorantom z Francji > Widac i on ma stracha przed przyszloscia. balwan do n- tej , powiedzial co wiedzial, dlaczego idioci, rzekomo opiekuja sie francuskimi doktorantami, kolejna tajemnica ducha snietego Odpowiedz Link Zgłoś
jerry1989 Re: Po co? 18.05.18, 23:46 Hej! karbat napisał: > grozenie psem ... to konstruktywny wklad na fs, nt spotkania kanclerza Niemiec > z preziem Rosji -a można coś więcej powiedzieć o tym spotkaniu? trump popsuł imprezkę. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 21:52 Jaka tam randka. Zwyczajne spotkanie robocze jakich zawsze było wiele. No tacy są Niemcy - pragmatyczni, rozsądni i podobnie jak Amerykanie dobrze dbają o interesy. Ciekawe co napiszesz jak Trump spotka się z Putinem? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 23:02 Rozumiem wyborcze obiecanki "America First", rozumiem cheć ich realizacji, ale proszę nie tym sposobem i nie tym stylem! W tym działaniu i w tym składzie administracja Trumpa (która nie jest akurat najlepsza) osiągnie on to co właśnie widzimy na własne oczy, wiec nie rozumiem zarzutów do Frau Merkel że poleciała na rozmowy do Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry1989 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 23:44 Hej! monalisa2016 napisał(a): > ale proszę nie tym sposobem i nie tym stylem! -można przecież inaczej-najechać jakieś państwo tłumacząc to tym że władza się w nim zmieniła. czekamy aż putin wreszcie zgodzi się na wojska ONZ w Donbasie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax4 Nie zgodzi się nigdy. 19.05.18, 15:57 Podobnie jak USA nie zgodziłoby się na wojska ONZ w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 23:46 na Kreml leci min. do spr. zagr. Niemiec , po nim min. ds gospodarki , teraz Merkel niemieccy pielgrzymi .... nie moga bez Putina . Putin , powiedz nam co zamierzasz , co planujesz . zrob cos , bo nam narcyz robi na glowe . faktem jest, Putin nie musi sie ruszac z domu , Kremla . a Wlosi , nowy rzad , zapisali w swoim programie , - zniesienie sankcji wobec Rosji stanowisko Wloch , wobec Polski i paru wojewodztw baltyckich Odpowiedz Link Zgłoś
jerry1989 Re: Randka Markelowej z Putinem? 18.05.18, 23:50 Hej! znowu mantra jaki ten putin wielki? dorzuć jeszcze, że ta randka "nie miała analjogów w mirie" ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Randka Markelowej z Putinem? 19.05.18, 10:57 jerry1989 napisał: > znowu mantra jaki ten putin wielki? dorzuć jeszcze, że ta randka "nie miała ana > ljogów w mirie" ;) ? . gdzie napisalem , ze Putin jest wielki ? ..... to nie ja jezdze na Kreml . robia to inni, prawie masowe pilegrzymki , sprawdz sobie , kto od ca 2- ch lat odwiedzal Putina w Rosji , w czym problem ... to tylko fakty , cos sie nie zgadza . widzisz co innego niz kazdy normalny , co nie ma oczu tam gdzie slonce nie dochodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Randka Markelowej z Putinem? 19.05.18, 00:01 www.faz.net/aktuell/politik/ausland/merkel-deutschland-braucht-gute-beziehungen-zu-moskau-15596862.html musze tlumaczyc ... ? . Merkel , - Niemcy potrzebuja dobrych stosunkow z Rosja pytanie , ile razy Merkel byla juz w Soczi , na Kremlu ? .... Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Randka Markelowej z Putinem? 19.05.18, 00:12 Merkel była na unijnym szczycie a potem w imieniu unii poleciała do Moskwy, to mówi już dużo w czyim interesie, gdyby było inaczej, przyjazniej zza oceanem poleciała by do Washingtonu. Jeden przeciw całemu swiatu i to w jakim tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: czytam i sie dziwuje+ 19.05.18, 09:21 Towarzysze,kompleksyb was zrzeraja. Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: czytam i sie dziwuje+ 19.05.18, 17:32 Ja mysle ze Pan sie ostatnio genralnie zle czuje nie tylko fizycznie i ta chec do rzygania moze byc wynikiem powaznych problemow. Radze udac sie do lekarza i odpoczac troche jak najpredzej oraz wycofac sie z polityki... Wlasna zolc Pana zrzera. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: panie,zmartwiony jestem+ 19.05.18, 18:44 engine8 napisał(a): > Ja mysle ze Pan sie ostatnio genralnie zle czuje nie tylko fizycznie i ta chec > do rzygania moze byc wynikiem powaznych problemow. Radze udac sie do lekarza i > odpoczac troche jak najpredzej oraz wycofac sie z polityki... Wlasna zolc Pan > a zrzera. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< nawet w tym watku potomkowie szmalcownikow bez Zyda sie obejsc nie moze. Potrzebny im jest jak tlen do zycia. Wiec kto sie ma leczyc,patrzac na to plemie? Zmartwiony jestem stanem tych ludzi.W koncu nie sa mnie obcy. Wiec problem dla was jest bardzo powazny. Leczyc sie! Leczyc sie!! I jeszce raz leczyc sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Post oddzielny do pana P.F+ 19.05.18, 18:53 polski_francuz 18.05.18, 19:06 Ja wole Stany od Rosji. I pani Merkel tez. Ale wasz prezio napedza poteznego stracha obserwatorom. I jeszcze, Putin jest w porzo, przeciez Benio Natanjahu go odwiedzil i uczestniczyl w procesji Krasnej Armi:) PF <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Jeden z panskich wspolplemiencow pana balwanem nazwal. Niestety musze sie z nim zgodzic. Benio,a dla pana balwana pan premier,pojechal na obchody Dnia Zwyczestwa. Zaproszony z powodu udzialu jewriejew radzieckich w IIWS w szeregach Armii Radzieckiej a takze w IISW w ogole. ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8_%D0%B2%D0%BE_%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B9_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B5 Co do procesji:Czy bral pan udzial w proceji po przewodnictwem Facetow w sutanach. Bo sie panu wszystko popier...! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Balwan a ludzie 19.05.18, 19:48 Balwan jest ze sniegu. Snieg jest zestalona woda. Miedzy ziarnami sniegu jest powietrze. Powiedzmy, ze jakies 60-70 % balwana jest zatem woda. Popatrzmy na czlowieka, ktorego przykladem jestem, ludzkie cialo zawiera okolo 60 % wody. Jestesmy zatem dosc podobni. Dodajmy jednak uczciwie, ze z wiekiem zawartosc wody w organizmie maleje. Co do polityki...no coz zbytnia arogancja, ktorej Benio N. jest dobrym przykladem, na ogol zle sie konczy. Po drugie, Palestynczycy zyja w strefie Gazy, jak Twoi wspolplemiency w Oswiecimiu podczas wojny. Chociaz ich nie gazuja produktem IG Farben a raczej gazuja ich odbieraniem im perspektywy jakiegokolwiek zycia. Moge im tylko wspolczuc i im wspolczuje. A do Benia odczuwam obrzydzenie, jak do kazdego ktory daje rozkaz bys strzelac do nieuzbrojonych ludzi. Niech jedzie do Stanow i tam se postrzela do licealistow jak taki bohater. W koncu Benio jest, jak i Palestynczycy czlowiekiem. I ma okolo 60 % wody w swoim ciele. Nie mowie, ze jest balwanem... PF Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re:natomiast ja czuje obrzydzenie+ 19.05.18, 21:02 w stosunku do balwanow uczedzialajacych porady w zakresie moralnosci. Znamiennym jest,ze sami maja moralnosc na poziomie dziennym. P.S Oprocz 60-70% wody w ciele odrozniaja sie tez tym,ze cierpia na wodoglowie. Przyznac musze,ze brzydze sie panem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Désolé 19.05.18, 21:51 mon vieux. Zydzi sa takimi samymi ludzmi jak Palestynczycy. I jak ja sam. I tacy gowniarze jak Benio N. wierza w cos innego. I sa gotowi za te wiare wysadzic swiat w powietrze. Radzilbym sie obudzic. Skonczyles dobra polska uczelnie. Masz normalna kobiete za zone. Jesli ludzie staja sie wyjatkowi to przez ich inteligencje, pracowitosc i, czasem, przez troche szczescia. A nie przez obrzezanie czlonka. I nie za to, ze maja matke Zydowke. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Randka Markelowej z Putinem? 19.05.18, 20:24 Na moje lewe znacznie słabsze oczko to lipa. Lecieli do Soczi by porozmawiać o pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Randka Markelowej w Chinach 24.05.18, 11:02 nie certoli sie Angela,jak Naryz chce byc na aucie to jego sprawa: www.bild.de/politik/ausland/angela-merkel/merkel-in-china-55778232.bild.html Odpowiedz Link Zgłoś