Dodaj do ulubionych

Historia magistra vita

03.08.18, 08:07
Faszystowska partia AfD osiagnela 17% intencji glosow i jest juz tylko jeden procent mniej od socjalistow w sondazach w Niemczech.Ten smutny wynik potwierdza rozpowszechnianie sie rasistowskich i szowinistycznych tendencji w Europie.

Szkoda, ze powina byc historia magistra vitae a zamiast sie z historii uczyc i z niej wyciagac wnioski powtarzamy w Europie stare bledy raz po raz.

PF
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Faszystowska? 03.08.18, 08:43
      Znowu ulegasz leftystom z derszpigiel. Dla nich wszystko na prawo jest faszystowskie.
      A ty idąc w stadzie zapomnialeś że masz rozum i możesz myśleć?
      • polski_francuz Re: Faszystowska? 03.08.18, 09:41
        Co innego u was na prawo (herbata z whiski z Alaski zamiast piwa), czy w Polsce na prawo (przypalowac Zydom) a co innego w Niemczech na prawo (wygazowac ich). Co prawda Zydow to juz dzis nie wygazuja. Ale Murzynow i Arabow to kto ich wie.

PF
        • lont12 Re: Faszystowska? 03.08.18, 10:11
          Murzynów AIDSują, a na Arabów jedynym sposobem jest sterylizacja.
        • bywszy2 Re: Faszystowska? 03.08.18, 10:42
          polski_francuz napisał:

> Co innego u was na prawo (herbata z whiski z Alaski zamiast piwa), czy w Polsce
          > na prawo (przypalowac Zydom) a co innego w Niemczech na prawo (wygazowac ich).
          > Co prawda Zydow to juz dzis nie wygazuja. Ale Murzynow i Arabow to kto ich wie
          > .
          >
          > PF

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          szwagierka profesorka z Politechniki Gliwickiej twierdzi,ze wydobycie oraz wydajnosc w wydobyciu wegla spadly,wiec czemu sie dziwic,ze juz nie dadza rady popalic.
          Wiec trzesa portkami i sprowadzili amerykancow,bo boja sie ,ze im ktos da popalic.
          Rozumiem,ze PF teskni za czasami,kiedy komus mogli dac popalic,ale sam stwierdzil,ze nie sa juz te czasy.Wiec musi cierpiec.Nu,a ja razem z nim.Jestem czlowiekiem uczuciowym i obdarzra empatie nawet malego szczurka z cierpieniami.
        • felusiak1 Re: Faszystowska? 03.08.18, 17:31
          Piździsz jak nakrecony. Zrywasz nalepki z derszpigiel i biegasz z nimi po forum.
          Leftyści z derszpigiel wszędzie widzą faszystów tylko nie tam gdzie widać ich gołym okiem.
          • polski_francuz Re: Faszystowska? 03.08.18, 20:12
            Eh felusiak, felusiak. Der Spiegel nie widzi AfD jako faszystow. Ja ich tak widze. Ucz sie niemieckiego. Przyda Ci sie.

PF
    • j-k SPD zatracila swoj Socjaldemokratyczny charakter.. 03.08.18, 10:00
      a pisze Ci to jako dlugoletni Socjaldemokrata
      i stala sie Partia bez profilu...

Nic dziwnego, ze moj syn glosuje na AfD - i ja go rozumiem
      po tych wyczynach Merkel ze sprowadzeniem (bez zgody Narodu)
      1,5 mln imigrantow ekonomicznych.
      • polski_francuz Re: SPD zatracila swoj Socjaldemokratyczny charak 03.08.18, 10:13
        "i stala sie Partia bez profilu..."

Pewnie po Szrederowskiej Agendzie 2010. Ktos to musial zrobic. Ale faktycznia partie podupadla.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka