15.10.04, 14:58
jak pewnie wiesz, nasze antysojonistyczne (ładny zamiennik antysemity,
prawda?) bałwanki (chciałbym w tym miejscu pozdrawić Rachelkę:), czarownice i
bał... mają ze sobą coś wspólnego) pragną zniszczenia państwa Izrael
A mi to pasuje
Wiesz dlaczego, Fredziu?
Bałwanki będą musiały się zgodzić na powrót polskich Żydów!!! Jeśli uznają
palestyńskie prawo do powrotu, to i żydowskie uznają...
Pomyśl Fredzio
kilka milionów polskich Żydów wróci do RP... najlepsi obywatele... najteższe
głowy... 40 mln ludnosci
Więcej tutaj
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=13564533&a=13564533
-
Jestem zwykłym ombecylem !
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Fredzio 15.10.04, 15:06
      szkoda polske wybudowac niedali nam to okolo 1000 lat wszytko sprzedali i
      wychlali, Erec izrael wybudowalismy ostatnie 120 Lat w takim tempo ze polacy
      nie uznali
      • a.adas Fredzio 15.10.04, 16:10
        Nie chciałbys wrócić i stać się częścią narodu polskiego?
        nie chciałbyś całować ziemi w Galicji?
        ok, Twój ród ma znacznie dłuższą historię, ale troche czasu spędził na polskiej
        ziemi
        a jak się spełni marzenie Arafata, Racheli, czy pszczółki
        to gdzie pójdziesz???
        • moskowit Re: Oh, Adas.... 15.10.04, 17:21
          Nu Ty jestes taki pesymista ;)
          • a.adas Re: Oh, Adas.... 15.10.04, 23:35
            pesymistą, bo
            a) Fredzio nie wróci
            b) Fredzio wróci

???
      • Gość: polit Re: Fredzio IP: 195.127.152.* 16.10.04, 03:00
        120km/ godz to nie jest szybko . Predzej u was nie mozna?
        • Gość: zbalansowany Re: Fredzio IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.10.04, 03:21

Moze jak zrobilibysmy zrzutke na Fredzia i kupili mu jakas ladna komdre
          to Fredzio by do Wroclawia wrocil. Moglby nas nauczyc jak sie uklada proste
          chodniki, bo on jest w tym specjalista.
          • Gość: zbalansowany Re: Fredzio IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.10.04, 03:26
            Dany nie trzeba namawiac.
            Jak tylko odzyska tych 15 kamienic na Piotrkowskiej co to kiedys nalezyaly do
            stryjecznego kuzyna wnuka ciotki jej sasiadki dozorczyni, to na pewno z calym
            majdanem zjedzie do Lodzi i zalozy osrodek do walki z antysemityzmem.
      • Gość: miauuul Re: Fredzio IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.10.04, 23:28
        www.nkusa.org/images/flag-ani.gif
    • Gość: babariba Fredzia wysterczała już polski paszport... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 03:31
      ...pod polskim konsulatem w Jerusalem i tezaż patrzy tylko, jakby za polaka gdzies się w Europie zainstalować...
      www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004101404
      a potem dalej pyszczyć sobie będzie na gomółkę, co mu kordeł zabrał
      • Gość: zbalansowany Re: Fredzia wysterczała już polski paszport... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.10.04, 03:43

Fakt jest faktem, Polska dala sie wciagnac jako czwarty koalicjant w
        hutzpiarska wojne z Irakiem, teraz Izrael mysli ze znalazl sobie glupich
        Polakow ktorzy walczyc beda przeciw Europie za sprawe Eretza.
        A swoja droga to tylko ten debil Szalom potrafil cos takiego wymyslic:

" Już na sam widok obecnego ministra spraw zagranicznych Izraela Silwana
        Szaloma światły Żyd Aba Ewen, mityczny szef izraelskiego MSZ, poliglota i
        wytrawny esteta przewraca się w grobie. Szalom śniady z urodzenia, wzorem
        marokańskich Żydów nosi się z arabską elegencją, fatalnie dobiera krawaty,
        używa prostego hebrajskiego i bez żenady jąka się po angielsku.

Kariera Szaloma związana jest z jego sensacyjnym ożenkiem z Judy Nir-Mozes-
        Szalom, której kolejne voto warto rozszyfrować. Voto Nir ma Judy po pierwszym
        małżonku, jednookim Amiramie Nirze, polskim Żydzie telewizyjnym (był
        dziennikarzem od spraw wojskowych), który dzięki oszustowi pokojowemu Szimonowi
        Peresowi awansował na stanowisko doradcy rządu do spraw bezpieczeństwa.

Krótko po awansie Amiram Nir pokazał izraelskim Żydom, jak się robi kasę na
        handlu bronią i wziął żywy udział w rozkręcaniu amerykańsko-izraelskiej afery
        Irangate. Krótko po ujawnieniu afery Nir przemieszczał się w Ameryce
        Południowej małym samolotem. Miał ze sobą fałszywy paszport, 20-letnią
        sekretarkę osobistą, dwóch ochroniarzy i pilota. Samolot spadł na ziemię w
        niejasnych okolicznościach, załoga wyszła bez szwanku. Jedynie Nir pożegnał się
        z życiem.

Nazwisko Mozes posiada Judy dzięki rodzicom – majętnym panom na wielonakładowej
        gazecie "Yediot Achronot". Poza gazetą Mozesowie trzęsą jajami w milionowych
        interesach, w telewizji handlowej tudzież w różnych geszeftach pozamedialnych.
        Stąd opieka byłego premiera Peresa nad zięciem Mozesów Nirem i opieka obecnego
        premiera Szarona nad kolejnym zięciem Mozesów – Szalomem.

Apetyt Szaloma rośnie w miarę jedzenia. Dyplomatyczny Żyd nr 1 puchnie w
        oczach, patrzy na otoczenie z góry i nie traci nadziei na objęcie stanowiska
        premiera po Szaronie czyniącym kardynal-ne błędy w rodzaju starzenia się i
        brania udziału w machlojkach finansowych, o których już pisaliśmy. Na razie, w
        drodze do wy-marzonego fotela po Szaronie, Szalom nosi się z zamiarem
        skutecznego usefardycznienia aszkenazyjskiego dotychczas MSZ.

Żyd sefardyjski, wyjaśnijmy, przy- był na ziemię biblijnych przodków z krajów
        arabskich, w odróżnieniu od Żyda aszkenazyjskiego, który zawitał z Europy
        Wschodniej, głównie z Polski, i przez długie lata postponował Sefardyjczyka.
        Przybywający do Izraela Szalom został na lotnisku posypany przez
        aszkenazyjskich urzędników agencji emigracyjnej Sochnutu osławionym proszkiem
        DDT i ulokowany w przewiewnym baraku. Szalom nigdy tego białemu Żydowi nie
        zapomni.

Przybyły do Izraela w wieku dziecięcym Szewach Weiss nie miał nic wspólnego z
        posypywaniem Szaloma DDT, ale obciąża go aszkenazyjskie pochodzenie, które bez
        żenady ujawnia. Weiss jest profesorem, pisze książki, posiada w dorobku funkcję
        przewodniczącego Knesetu i wiele innych stanowisk honorowych, których żaden
        szanujący się Żyd Szalomowi nie zaproponuje. Szalom jest z trudem gramotny i
        kiepściutkie teksty pisze za niego żona Judy, była dziennikarka biegająca za
        ministrem w skórzanych czerwonych spodniach."

• fredzio54 Re: Fredzia wysterczała już polski paszport... 19.10.04, 06:41
        lepiej dla polakow aby popierowali nasza polytyke bo zawsze polska byla
        anytsemicka i pro arabska
        • Gość: babariba Fredzia wysterczała już polski paszport... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 07:19
          a co mi zrobisz, jak nie będę popierwał fredzinej polytyky, co ona polega na piciu niedobrej wódki robionej na woda z Morze Martewe?
    • Gość: ABE Fredzio na Prezydenta! ALbo nawet Prymasa! IP: *.dialup.xtra.co.nz 16.10.04, 03:48
      Niech swiat widzi jacy Polacy sa tolerancyjni i pro-zydowscy. Moze nas wreszcie
      zbiorowa jako narod wpisza na Liste Sprawidliwych tego swiata. Tyle lat sie juz
      o to staramy.
      • Gość: jojo Re: Fredzio na Prezydenta! ALbo nawet Prymasa! IP: *.ny325.east.verizon.net 16.10.04, 03:59
        Fredzio ma was wszystkich w dupie,ja tez,wy debile kosmomolskie!!!
        • Gość: babariba dżodżo, ciebie też nad Morze, co one jest... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 04:03
          ...Martwe zaniosło z pragnieniem?
          Fuj!!!
          • Gość: zbalansowany Glosuje na Fredzia IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.10.04, 04:12

Ja wogole uwazam ze nowym ambasadorem Hutzpalandu w Polsce powinien zostac
            Fredek, bo przynajmniej zna perfekcyjnie jezyk polski, nie jak ten niegramotny
            obecny ambasador. A jezeli nie ambasadorem, to przynajmniej attache kulturalnym
            mogli Fredzia mianowac.
            • Gość: babariba [...] IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 04:53
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: babariba powaliło już cenzora tutejszego całkiem... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 19:16
                ...zjadł mi posta, w którym ani 'słów' nie było nieprzystojnych, ani sformułowań.
                Ani chybi ochlany jest niedobrym takim co na wodzie z Morze Martwe jest robione
                • Gość: babariba chyba, że to fredia zjada, albo dżodżo inne IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 19:38
    • bam_buko Fredzio mieszka u Niemca !!! 16.10.04, 05:29
      Przynajmniej z Niemiec zaczal nadawac pare lat temu.Co dziwniejsze pisal lepiej
      po "polskiemu" niz dzisiaj to "robi".
      Kolder zabrali mu na granicy Polsko-Niemieckiej NRdowcy tylko dlatego ze byla
      zasikana i zas....
      • Gość: zbalansowany Re: Fredzio mieszka u Niemca !!! IP: *.mel.dialup.connect.net.au 16.10.04, 06:10
        Nie, prawdziwy Fredzio mieszka w Natanii, gdzies na ulicy Herzla.
        • Gość: Cep Re: Fredzio mieszka u Niemca !!! IP: *.aster.pl 16.10.04, 07:03
          Nie, prawdziwy F54, niezaleznie od tego gdzie mieszka, zaczyna każdy dzień od całowania swego niemieckiego szefa w tłustą dupę. Tak już to ktoś określił i ja to z całą mocą podtrzymuję.
        • bam_buko Re: Fredzio mieszka u Niemca !!! 16.10.04, 23:24
          Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

> Nie, prawdziwy Fredzio mieszka w Natanii, gdzies na ulicy Herzla.

Poczatkowo fredzio54 byl nie zalogowany i pisal z Niemiec (to bylo jakies 4
          lata temu-nie pamietam dokladnie).Ta Natania to wyszla skosunkowo niedawno
          chyba w zeszlym roku.
          Oczywiscie to nie ma wiekszego znaczenia skad ta gnida nadaje ale jestem
          przekonany ze z Niemiec.
          Dodam jeszcze ze fredzio rznie glaba !! poniewaz potrafi pisac po polsku co
          czasmi mozna zauwazyc kiedy dosc trudne zwroty pisze poprawnie a w
          prostych "popelnia bledy".
          Swoja pozorna glupota,naiwnoscia i niby slaba pisownia ta zydwska gnida uprawia
          swoja antypolska robote wywolujac usmieszek i czasmi politowanie ale haslo
          zostalo rzucone,robota wykonana.

Najlepsza metoda na fredka to olewac wtedy znika na jakis czas w
          przeciwienstwie do dany ktorej trzeba poslac pare dluzszych i krotszych.....ona
          to lubi i znika delektowac sie.
          • szlomo.oberluft Re: Fredzio mieszka u Niemca !!! 18.10.04, 23:10
            bam_buko napisał:

> Gość portalu: zbalansowany napisał(a):
            >
            > > Nie, prawdziwy Fredzio mieszka w Natanii, gdzies na ulicy Herzla.
            >
            > Poczatkowo fredzio54 byl nie zalogowany i pisal z Niemiec (to bylo jakies 4
            > lata temu-nie pamietam dokladnie).Ta Natania to wyszla skosunkowo niedawno
            > chyba w zeszlym roku.
            > Oczywiscie to nie ma wiekszego znaczenia skad ta gnida nadaje ale jestem
            > przekonany ze z Niemiec.
            > Dodam jeszcze ze fredzio rznie glaba !! poniewaz potrafi pisac po polsku co
            > czasmi mozna zauwazyc kiedy dosc trudne zwroty pisze poprawnie a w
            > prostych "popelnia bledy".
            > Swoja pozorna glupota,naiwnoscia i niby slaba pisownia ta zydwska gnida
            uprawia
            >
            > swoja antypolska robote wywolujac usmieszek i czasmi politowanie ale haslo
            > zostalo rzucone,robota wykonana.
            >
            > Najlepsza metoda na fredka to olewac wtedy znika na jakis czas w
            > przeciwienstwie do dany ktorej trzeba poslac pare dluzszych i
            krotszych.....ona
            >
            > to lubi i znika delektowac sie.

to prawdopodobne, fredek czesto nawiazuje w postach do Niemiec
    • a.adas No no, Fredziu, nasi Forumowicze chcą Ciebie!!! 16.10.04, 14:15
      Fredzio, wracaj
      • Gość: dana33 Re: No no, Fredziu, nasi Forumowicze chcą Ciebie! IP: *.broadband.actcom.net.il 16.10.04, 14:40
        drogi adasiu. uwazam twoj pomysl za genialny :) przeczytalam sobie reakcje na
        ten twoj post na aktualnosciach i szczegolnie niektore odpowiedzi abe spodobaly
        mi sie ogromnie....
        jesli fredzio wroci, to ja zabiore sie razem z nim...
        poniewaz prawie ze nie bywam na aktualnosciach, to moglabym cie poprosic, ze za
        kazdym razem, jak podajesz tam taki lub inny genialny pomysl, zawiadomic mnie
        tutaj ne forum swiat??? szkoda by mi bylo przepuscic takie perelki....
        wiec ja bede napewno glosowac za tym, zeby ci przyznali nobla...
        serdeczne pozdrowienia i milej niedzieli...
        • Gość: babariba danuś, bez fredzi ten forum by był... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 19:24
          niekompletny jakby i ja zawsze się do apelu stawiam, jak się tu fredzia odemknie... A najpiękniejsze jest, ze znowu my są obywatele jeden państwo i nie jest to Eretz Israel
          • Gość: dana33 Re: danuś, bez fredzi ten forum by był... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.10.04, 13:32
            babariba, mam cie zaczac uwazac za tego, co nie zna zydow???? jak my sie
            przeniesiemy wszyscy do polski, ah, nie musimy wszyscy, wystarczy fredzio szli
            i ja, to to bedzie erec polania, moj drogi, erec polania i nic inaczej,
            gwarantuje ci to... :)
            • Gość: babariba ale przecież tak naprawdę, to żeście... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 19:27
              ...nigdy z Polski nie wyjechali do końca, czego by fredzia nie wypisywała, albo dżodżo inne :)))
              No, może bytami swymi fizycznymi, ale ciągła potrzeba, żeby tu na tym akurat forum znajdować uzasadnienie do podjętej kiedyś decyzji...
              A to śmiesznymi prowokacjami, jak to fredzia próbuje robić, a to próbami chamskich zaczepek, w czym celuje dżodżo.
              Natomiast danuś, jak dochodzi do próby zadania poważnego pytania, odpowiedzi poważnej jakoś zwykle nie ma.
              Nie tak dawno zadałem tu pytanie jednemu z dyskutantów z Izraela, dlaczego jego zdaniem, tak wielu emigrantów (głownie z syjonistycznej emigracji lat 30 ub.w.) z Sokółki po przyjeździe do Ziemi Obiecanej zmieniało porządnie żydowsko brzmiące nazwiska na nazwiska brzmiące z polska, albo przynajmniej słowiańsko?
              www.jewishgen.org/yizkor/sokolka/Sok721.html
              Odpowiedzi się nie doczekałem, ani nawet podpowiedzi jakiejś lub sformułowania intuicji, któraby ten fenomen pozwoliła zrozumieć.
              Pozdrawiam, G.
              • Gość: dana33 Re: ale przecież tak naprawdę, to żeście... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.10.04, 19:45
                nie widzialam nigdy tego pytania, ale zaraz ci odpowiem.
                przede wszystkim, nie bardzo widze ze jest duzo zmienionych nazwisk na polsko
                brzmiace. ale przez wiele lat byl trend na hebraizowanie nazwisk. i w tym twoim
                linku masz przyklady: stein = aben, ale powinno byc ewen (w hebrajskim litery a
                i e maja taki sam znak, tak samo jak b i w), a ewen po hebrajsku znaczy stein
                po zydowsku lub niemiecku, a po polsku kamien. mam kuzyna, ktory w polsce
                nazywal sie friedensohn, czyli syn pokoju, a zhebraizowal to na ben-shalom, to
                samo znaczenie, ale po hebrajsku. w twoim linku napisane jest "ostatnie
                nazwisko w israelu", wiec kobiety mogly wyjsc za maz i zmienic nazwisko, nie?
                a dana, to jak ty myslisz, co to jest? to jest polskie danka zhebraizowane: dan
                to jeden z 12 plemion israela. to byl trend w pierwszych kilkudziesieciu
                latach, kiedy budowalismy nowe panstwo i kiedy hebrajski stawal sie znow
                jezykiem zywym i chcielismy swoje panstwo ze swoimi nazwiskami, a nie z
                polskimi, niemieckimi, wegierskimi i cala reszta. potem to przeszlo, chociaz do
                dzisiaj, w niektorych instytucjach, ktore wysylaja swoich pracownikow za
                granice, hebraizuje im sie nazwiska, oczywiscie za ich zgoda. nu, takie
                meszigas israelskie, niewinne chyba, co?
                a co do imion, tych starych zydowskich, to sie zgadzam. bylyh piekne, i obrazem
                kultury i narodu, ktorego juz prawie dzisiaj nie ma: sheine haje, ruda lywcia,
                lejzer, szmul, rejzel.... ale wyobraz sobie przez sekunde, jakbym nazwala
                swoja corke dzisiaj ruda lywcia.... juz dawno bym byla trup... :)
                • Gość: babariba danuś, ja pytam wtedy, kiedy nie wiem... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 15:07
                  ...a nie po to, zeby kogoś w zakłopotanie wprawić, albo inne bydło napędzić na forum.
                  Wiesz o tym, że sprawa mnie interesuje zupełnie i wyłącznie z poznawczych względów.
                  I dlatego twoja odpowiedź jest jakby 'nie pri cziom', jak mawiali francuscy oficerowie pod Moskwą na początku XIX wieku.
                  Ty odwracasz proporcje i piszesz o tych, którzy zmienili, albo zmodyfikowali w Izraelu swoje sokólskie żydowskie nazwiska.
                  Dla mnie jest to naturalne jakby, bo o to miało chodzić, szczególnie w czasach, kiedy emigranci z Polski byli emigrantami ideologicznymi 'wracającymi' do Ziemi Obiecanej.
                  Mnie interesuje, dlaczego w sumie niemało takich emigrantów porzucało w Eretz Israel noszone przez pokolenia przeżyte żydowskie nazwiska i przyjmowało nazwiska z polska brzmiące.
                  Pozdrawiam, G.
                  • Gość: dana33 Re: danuś, ja pytam wtedy, kiedy nie wiem... IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 01:44
                    ja to chyba nie ponimaju, o co ci chodzi, bo ja nie bardzo widzialam, zeby
                    emigranci w eretz israel zmieniali nazwiska na bardziej polsko brzmiace.
                    chyba ze panie przechodzily na bardziej polsko brzmiace bo wychodzily za maz za
                    takiego co tak sie nazywal.... jak babcie kocham, nie rozumiem tego pytania.
                    ale popytam sie nieco wokol, moze rzeczywiscie cos takiego bylo.....
                    • Gość: babariba danuś, ja pytam wtedy, kiedy nie wiem... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 07:32
                      toż ci link dałem wyżej trochę:
                      www.jewishgen.org/yizkor/sokolka/Sok721.html
                      Jeśli sokólska Elke Yogl w Eretz Israel zamieniła nazwisko na Orzchabsky, to moim zdaniem to 'sokólskie' nazwisko bardziej było żydowskie, niż to drugie.
                      I pierwszy z listy jest to przykład i nie jedyny, chociaż nie będę próbował tu wciskać, że dominujące to zjawisko było. Niedominujące, ale zauważalne jednak...
                      Pomóż mi to zrozumieć, a wtedy może nie tylko ja, ale jeszcze kilku uczestników tego forum może potrafi zrozumieć tak dużą obecność i aktywność tutaj ludzi z prefiksu .il korzystających
              • fredzio54 Re: ale przecież tak naprawdę, to żeście... 19.10.04, 06:49
                Ruch Zinistow zmuszal wielu Izraelczykow zmienic sowje naziwska polskie na
                hebrajskie ja osobiscie nie zmienilem paniemajesz
                Ruch ziny twierdzil ze zydy polskie zaczeli nowa kapitel zyciu i maj diaspora w
                dupie inny meijece inny los
    • a.adas A gdyby odwrócić sytuację? 17.10.04, 11:52
      ostatnio odnaleźli się Indusi, 10 tysięcy ludzi...
      a gdyby także Polacy okazali się zaginionym plemionem?
      (po fali samobójstw My Naród Polski wrócilibyśmy do wiary przodków)
      tylko, gdzie zmieścić trzydzieści osiem milionów ludzi?
      wtedy to by dopiero Fredzio wziął "kołder" (tylko co to........ jest?) i
      wrócił...
      • Gość: dana33 Re: A gdyby odwrócić sytuację? IP: *.broadband.actcom.net.il 17.10.04, 13:33
        adas, spokojnie, ty przeciez wiesz, ze my pelni pomyslow... juz sie znajdzie
        miejszce i dla 38 milionow....
        • a.adas Re: A gdyby odwrócić sytuację? 17.10.04, 13:41
          Fredzio i tak wróci szybciej niż tonic, który się wybiera za morze jak ta sójka
          i wybrać się nie może
          prokuratura jednak nie chce wystawić listu żelaznego, czy co?
          To na pewno nie będzie 38 milionów, po tej fali samobójstw...
          Ciekawe gdzie w odwiedziny jeździłaby Królowa Bona?
          • Gość: dana33 Re: A gdyby odwrócić sytuację? IP: *.broadband.actcom.net.il 17.10.04, 13:53
            do zfatowic, adasiu.... :)
          • fredzio54 Re: A gdyby odwrócić sytuację? 19.10.04, 06:54
            ale polacy chac oddemnie 445$ z obywatelstwo iw czasie Gomulce zkasowali
            1500uS$ zawsze robja geszefty zemna
            Mam dla polakow oferte z mojego tatusia sklepa chcem innego w Wa-wie tam gdzie
            w centrum a moje Kamienica w Pace chetnie zamienie kolo kamiencie w Wa-wie wiz
            a wi koscilo evangeliskiego kolo Muzeon antrapologycznego ladne fasady wypedze
            wszytkich polakow i sprowadze diplomatow i biznesmenow
            to bedzie geszeft
    • Gość: mefet Re: Fredzio - mój ulubiony Żyd z jajami. IP: *.visp.energis.pl 17.10.04, 21:03
      Ma jaja ( acz obrzezane) .Robi antysemitów w bambuko az miło. Podejrzewam
      nawet, że jego ojciec mógł nie byc komunistą a Paletyńczyków zabija w
      samoobronie.

U nas ( w zywieckiem) przed wojna wynajmowali takich zydów na wesela- powaga ,
      sa badania etnograficzne- taka atrakcja. Dziadek opowiadał, że to fajne chłopy
      były- prawdziwe jajcarze.
      • Gość: zbalansowany Swiat wedlug Fredzia. IP: *.mel.dialup.connect.net.au 18.10.04, 02:26
        Pokazal caly swiat ze arafatek jest zbrodniarz terrorysta
        a co mowi gojstwo on aniol jest.
        Wydac ze gojstwo sprawodliwosc nie sa to jednoczene.
        Czeba zabic araftaka juz wczoraj adolf byl tez legytymnie wybrane Niemiecki
        kanclerz !

Zionizm poczebuja takich jak ty aby pokazac ze zydy maja zyc w swoim panstwem
        i gojow na okolo bic jak nas nie respektuja !

cala siwat niech pocaluje nasz tylek !

Rosjani sa lepsze bojowniki niz polacy dowod II WS
        Rosjani sa lepsze pijaki niz polacy
        Rosjani tlucza lepiej swoje baby niz polacy
        Rosjani sa lepsze naukowce niz polacy
        Ruska wodka jest lepsza niz polska
        Ruskie pierogi sa lepsze niz polskie
        Ruska Kuchnja jest lepsza niz polska
        Rosyjska literatura jest wielu ladniesza niz polska
        Rosjanki sa ladniesze i oddane niz polki
        Jak Rosjani rzadzyli w Polsce byl law and order i nie taka anarchia

Przepros tez ze Hitler byl tez wasz i dotego Marszalek Polski
        Rydz szmygli co polske w 39 r odal Adolfa i Stalina !

sproboj polaczku pijaczku ale stoj przed mojego czalga ! ha.. ha...

On bronil polaczkow i potwierdzil ze Litwaki sa mordercy i spolparcownicy
        Hitlera, ja by chcial z wilny Tulkarem zrobic

Proponuje Arabow w Polsce z Dachu Placu Koltury zucic !
        cale Arabstwo 230 mil do Saudi wypedzic ich zamurowa i wode nalac !

perly przed kretyny

Arab is not a human being ! to jest Arabczek mordaczek

Dzeiki ona juz stara i uzywane jest i dotego niezdrowa podarij to ADiota albo
        Sokolo zeby zdechli z reumatizm

Nawet swojego Premiera nie potrafja wozic ?
        biedny zlamal sobie kosci zaras powiedzie ze to Szmyglowiec Sowjecki ? zle
        Tancer mowi tez ze podlaga krzywa jest !

Narod co mnial 7 konikow nie umi latac z samoltami
        przesto nasz IAF pokazal polaka pare miesecy temu CO TO JEST LOTNISTWO

Twoje lzy dla palestynczykow sa lzy krokodila !

Avnery byl kapral dostal kolke egipskaw jedrach i chlopak zwarojowal
        izrael jest demokarcja niech wariaci demonstruja ,ja bede demonstrowal aby taki
        ukupant jak ty ziemie vudza australi wypuscil i odal czarnuchami !

Arabstwo sa nielegalnie ukupancow ziemi Izraela
        Arabstwo won z mojej ziemi nawet do polski !
        jala ruch arabija kalbija iben szarmutija

Puchowa polske nie potrzebuje tutaj bo jest narazie goraca pozatym dostaje sie
        rowmatizm od polskiej kordly

• fredzio54 Re: Swiat wedlug Fredzia. 19.10.04, 06:57
          dzieki ci przyjacielu antysemita jaki perlki napisalem
          amen Izrael erec Izrael tylko dla zydow
          • a.adas Re: Swiat wedlug Fredzia. 19.10.04, 11:45
            Przecie Polaki to zaginione plemię (jak Indusi czy Chazary) to erec Izrael i
            dla nich
            • fredzio54 Re: Swiat wedlug Fredzia. 19.10.04, 11:58
              a.adas napisał:

> Przecie Polaki to zaginione plemię (jak Indusi czy Chazary) to erec Izrael i
              > dla nich
              Polska juz pare razy zginela ostatnio w 1.5.2004 Unia anschluss
              • a.adas Re: Swiat wedlug Fredzia. 19.10.04, 12:11
                nie zbadaj z tematu, Fredzio, nie zbaczaj
                Polska to tylko przystanek w wiecznej tułaczce
                nasz dom zginął 9 ab, i to trzykrotnie
    • Gość: babariba dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:01
      ...chyba i o kordle zapomniała, co ją jej Gomółka zabrała, a może już polski poszport dostała i w Niemcach może być legalnie bez wizy i nie ma o czym pisać?
      • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 07:00
        z tom moja byla kordla jakis polak dostal reume :))))
        tak sie nalezy zlodzieju
        • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 07:12
          Ale Fredziu, kto ci ta kordle podsowiecil?
          Polacy, Niemcy czy Rosjanie?
          • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 07:55
            napewno nie araby ciebie czeba wygnac z Australii bo jestes terrorista rabski
            • Gość: babariba jednak dalej chlejesz to niedobre, fuj.... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 08:00
              I to od same rano
              • fredzio54 Re: jednak dalej chlejesz to niedobre, fuj.... 19.10.04, 08:09
                Polska luksusowa Wodka Careml Mizrachi 45% nie takie pachninony PRLska wodka
                tfuj
                • Gość: babariba z ludziami, co nie znają się... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 08:14
                  ...o merytoriach gadał nie będę. Bo tu doświadczenie trzeba mieć i wysublimowane kubki smakowe.
                  Jak ktos pije takie niedobre na woda z Martwe Morze, to mu potem wszystko smakuje. Fuj...
            • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 08:02
              Fredziu - ja jestem spokojna mezczyzna - ja lubie posiedziec na plazy z
              kieliszkiem winka i jakas mila panienka. Terrorysci - niech oni sie tam u was
              kotluja, bo ja ich tu nie potrzebuje; wasz mosssad tez niech lepiej tu nie
              przyjezdza.
              Lepiej opowiedz cos o swojej merkawie, albo o tych psiach pustynskich, jakie
              one sa duze?
              • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 08:12

> Fredziu - ja jestem spokojna mezczyzna - ja lubie posiedziec na plazy z
                > kieliszkiem winka i jakas mila panienka. Terrorysci - niech oni sie tam u was
                > kotluja, bo ja ich tu nie potrzebuje; wasz mosssad tez niech lepiej tu nie
                > przyjezdza.
                > Lepiej opowiedz cos o swojej merkawie, albo o tych psiach pustynskich, jakie
                > one sa duze?
                Ty spokojny od kiedy jestes anytsemita i terrorista towja zydowska panienka
                czeba glowa ogolic i smala nazmazyc ze sie podalo goja gnoja wroga Izraela
                a siedzis na opca ziemie co zrabowales od auborginaly co mieszkaja w
                rezerwatach gorzej niz arabyw gazie bez kanalizaci bez pratu bez klimatizacje
                bez supermarktu i tylko wolno im chlac
                • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 08:32
                  Fredziu ja nie wiedzialem ze ty jestes taki specjalista od Australii!!!!
                  No gratuluje!!!
                  O mojej panience tak bys nie pisal jakbys ja znal!
                  Ona jest grozniejsza niz Al Kaida, Bin Laden i Hamas razem wziety!! - ty lepiej
                  uwazaj co piszesz bo ci i rwie merkawy nie pomoga!
                  A o tych psiach dalej mi nic nie napisales.
                  • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 08:41

> Fredziu ja nie wiedzialem ze ty jestes taki specjalista od Australii!!!!
                    > No gratuluje!!!
                    > O mojej panience tak bys nie pisal jakbys ja znal!
                    > Ona jest grozniejsza niz Al Kaida, Bin Laden i Hamas razem wziety!! - ty
                    lepiej
                    >
                    > uwazaj co piszesz bo ci i rwie merkawy nie pomoga!
                    > A o tych psiach dalej mi nic nie napisales.
                    Australie znam w tamytm rocku szukalem cie aby ciebie aresztowac bylem w sydney
                    i blue mountain ale ty uciekles z miasta
                    • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 08:48
                      Oj Fredziu, trzeba bylo napisac wczesniej ze przyjezdzasz to powitalbym ciebie
                      kwiatami na lotnisku i przyprowadzilbym zespol aboriginalow zeby ci cos fajnego
                      na powitanie zagrali. A ty moze bys ich nauczyl tanczyc Nagila hava, czy jak
                      tam sie ten wasz taniec nazywa.

PS
                      Jakis flakon tez bym z soba przytargal.
                      • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 09:07

> Oj Fredziu, trzeba bylo napisac wczesniej ze przyjezdzasz to powitalbym
                        ciebie
                        > kwiatami na lotnisku i przyprowadzilbym zespol aboriginalow zeby ci cos
                        fajnego
                        >
                        > na powitanie zagrali. A ty moze bys ich nauczyl tanczyc Nagila hava, czy jak
                        > tam sie ten wasz taniec nazywa.
                        >
                        > PS
                        > Jakis flakon tez bym z soba przytargal.
                        Hava nagila jest pienie taniec sie nazywa Hora Izraelska
                        polacy maja talent wszytkie wojny przygrac ale ladne wojne pojesenki jak
                        indiani spiewadz
                        Ty klamiesz jak wszytkie goje wiedziales dokladnie ze szukam cie i uciekles z
                        maista niebylo cie na forim jakies 2 miesecy z strachu
                        • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 09:19
                          Fredziu, co ty opowiadasz?
                          Gdyby to Dana sie tu wybierala to ja, polowa tego miasta, wszystkie
                          Aboriginaly, kangury i Dingo - wszystko by uciekali!!!!
                          Ale Ty????
                          Caly tutejszy Kahal by cie wital chlebem i sola. No a Gutnick przyjechalby po
                          ciebie swoim Mercedesem!!
                          • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 09:37
                            naszczesie sa W Autrali nie tylko smierdzonce araba i polacy zabalonsowany
                            tylko czyste Anglosaxsony te wasze greci wyglodja jak araby i nie znosze ich
                            • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: *.mel.dialup.connect.net.au 19.10.04, 09:43
                              Fredziu, jak ty pojdziesz do Caulfield, South Yarra i paru innych miejsc tutaj,
                              jak ty zobaczysz tych zydow w halatach i futrzanych czapkach na glowie, jak ty
                              staniesz tam przed sklepem i wciagniesz gleboko powietrze, to ja bede musial
                              wzywac pogotowie do ciebie bo nie bedziesz mogl oddechu zl;apac.

A anglosaksofony tez sa rozne.
                              • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 19.10.04, 10:04

> Fredziu, jak ty pojdziesz do Caulfield, South Yarra i paru innych miejsc
                                tutaj,
                                >
                                > jak ty zobaczysz tych zydow w halatach i futrzanych czapkach na glowie, jak
                                ty
                                > staniesz tam przed sklepem i wciagniesz gleboko powietrze, to ja bede musial
                                > wzywac pogotowie do ciebie bo nie bedziesz mogl oddechu zl;apac.
                                >
                                > A anglosaksofony tez sa rozne.
                                Niech te Hassidim uberja sie jak im wygodnie lepiej wyglodaja niz polskie
                                bosonogo obdarte polskie szejgeci co stoja w Bramie i chlaja
                                wolo ich niz twoich Kolegow arabczko z Litte Damascus z South West sydney
                                wszytkie sklepy w sydney sa w arabskich rekach fili el kaidy
                                te twoje koldzy zabili 300 australczykow w Bali w imie twojego polskiego allah
                                • Gość: zbalansowany Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... IP: 61.68.205.* 20.10.04, 02:14
                                  Fredziu tobie sie juz wszystko pokitwasilo.
                                  Ja mieszkam w melbourne, nie w Sydnej.
                                  Islam jak ci juz pewnie pisalem zupelnie mi nie lezy, bo jest zbyt wiele
                                  dobrego wina do wypicia na tym swiecie zeby ktos mi tego zakazywal. A kotleciki
                                  wieprzowe i szyneczke tez lubie wiec przejscie na judaizm tez mi nie grozi.
                                  Arabskich kolegow znam dwoch, jeden egipski doktor i jeden libanski wlasciciel
                                  knajpy, sa po 50 tce i nie sadze zeby chcieli cokolwiek wysadzac.
                                  • fredzio54 Re: dawajmy fredzię na górę, bo wytrzeźwiała... 20.10.04, 08:58

> Fredziu tobie sie juz wszystko pokitwasilo.
                                    > Ja mieszkam w melbourne, nie w Sydnej.
                                    > Islam jak ci juz pewnie pisalem zupelnie mi nie lezy, bo jest zbyt wiele
                                    > dobrego wina do wypicia na tym swiecie zeby ktos mi tego zakazywal. A
                                    kotleciki
                                    >
                                    > wieprzowe i szyneczke tez lubie wiec przejscie na judaizm tez mi nie grozi.
                                    > Arabskich kolegow znam dwoch, jeden egipski doktor i jeden libanski
                                    wlasciciel
                                    > knajpy, sa po 50 tce i nie sadze zeby chcieli cokolwiek wysadzac.
                                    No przesto cie nie znalzalem nasze wywiady nie sa takie perfekt
                                    wydzisz masz arabskich kolego i wyglodasz ajk arab
                                    mowi sie unas "pokaz mi twoich kolegow powiem kto jestes "
                                    Ty jestes mieki Anytsemita i terrorista wirtualny przesto kochamc takich polakow

• Gość: babariba przestańcie już świntuchy o tej vaginie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 23:57
                          • Gość: dana33 zmienione nazwiska..... IP: *.broadband.actcom.net.il 20.10.04, 00:04
                            dowiadywalam sie tu i tam i oto wynik, babaribko:

nikt nie slyszal o tym, ze po przyjezdzie do israela ktos zmienial swoje
                            zydowskie nazwisko na polsko-brzmiace. zmieniali tylko na hebrajskie albo
                            zosawali przy swoim. ALE, jak mi najlepszy przyjaciel podpowiedzial:
                            zydzi, tysiace z nich, tym napewno zydzi sokolki, zmieniali swoje pieknie
                            brzmiace zydowskie nazwiska na polskie, lub polsko-podobne w czasie wojny i
                            potem juz z takimi zyli albo w polsce, albo przyjezdzali z tymi falszywymi
                            nazwiskami do israela.
                            • Gość: zbalansowany Re: zmienione nazwiska..... IP: 61.68.205.* 20.10.04, 02:06

To mowisz ze Morel dalej u was mieszka jako Morel i jak ktos przyjedzie zeby go
                              wyrzucic z czwartego pietra przez okno to nie bedzie mial klopotow zeby go
                              znalezc?
                              • fredzio54 Re: zmienione nazwiska..... 20.10.04, 09:58

>
                                > To mowisz ze Morel dalej u was mieszka jako Morel i jak ktos przyjedzie zeby
                                go
                                >
                                > wyrzucic z czwartego pietra przez okno to nie bedzie mial klopotow zeby go
                                > znalezc?
                                morel byl polski patriota polowal polaczko akowcow spolpracowniki hitlera
                                nalezy mu virtutimilitari i cala szkoda ze nie zastrzelil tego katolika moczara
                                sz
                                • Gość: babariba albo fredzia zacznij pić co inne albo przestań.... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 15:51
                                  ...całkiem, bo jak pijesz to niedobre to gadasz jakbyś całkiem z LPR-u był, tyltko na odwrót. I do tego się mnie podobny robisz, co miny ćwiczy na pomnikach podtrzymującuch wejścia do pałacu im. Josifa Wissarionowicza.
                                  Giertych on się nazywa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka