Dodaj do ulubionych

Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic?

IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 02:28
dlaczego mój post o Gini, i o tym ze on ujawniła osobiste dane innego
forumowicza na anonimowy forum, został przez ciebie wycięty? Nawet nie
wylądował na oślej tylko po prostu przepadł. Czy administracja tego portalu
toleruje a może przez twoje zachowanie zachęca do takiego postępowania? Czy
nie widzisz ze taki post jest nasz próbą oczyszczenia tego bagna?
O co Ci chodzi, możesz to łaskawie nam wyjaśnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Tez juz sie o to awanturuje w dwoch watkach: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 02:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824696
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824132&a=16824132
      A moze zadaniem GW jest podsycanie polskich ciagotek antysemickich i tylko my
      nie mozemy tego zrozumiec? Mnie, Anglikowi, w glowie sie to nie miesci... Ale
      coz, polska demokracja i polskie prawo po ... post-komunistycznemu.
      • Gość: Mosze Kropki zachowniem jestem zaskoczony:-((( IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 02:49
        To jest przynajmniej dziwne. Myslalem ze taka Kropka zostawi moj post poniewaz
        on tylko moze jej pomoc. Ujawnianie danych osobistych to powazna sprawa a moj
        post mial tylko za cel zwalczanie takiego chamstwa.
        • Gość: . Dla mnie tez; mysle, ze w nocy Kropka spi, a na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 02:55
          forum czuwa jakas dziumdzia, ktora twego postu po prostu sie przestraszyla
          i...czeka z postem w kieszeni na decyzje naczalstwa. I tyle.
        • Gość: rachelka Re: Kropki zachowniem jestem zaskoczony:-((( IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:23
          Gość portalu: Mosze napisał(a):

> To jest przynajmniej dziwne. Myslalem ze taka Kropka zostawi moj post poniewaz
          > on tylko moze jej pomoc. Ujawnianie danych osobistych to powazna sprawa a moj
          > post mial tylko za cel zwalczanie takiego chamstwa.

mosze moze pamietasz nick chalarka,on to bowiem ujawnil pare dni temu nazwisko
          jakiegos bogu ducha winnego profa z chicago. gdzie byles wtedy spales? nie
          pamietasz jak pan scan podawal dane wq.. z numerem telefonu i dana radosnie sie
          smiala. gdzie wy wszyscy krzyczacy tutaj glosno byliscie ? a moze chodzi tylko o
          ochrone niektorych wam przyjaznych pajacow,a inni jak to sie mowi too bad. a
          nasza kropeczka jak wrzeszczala,ze bedzie hakowac i banowac to ty mosze rowniez
          spales,cos mi to wybiorczo smierdzi.
          • Gość: Mosze Re: Kropki zachowniem jestem zaskoczony:-((( IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 04:13
            Nie bylem tu jak podawano dane ludzi o ktorych ty piszesz a gdybym byl to bym
            taki sam post napisal. Bylem kiedys jak podano Nazwisko Kingfisha i wtedy tez
            protestowalem.

Nie ma to zadnego znaczenia czyje to byly dane. To jest rzecz chamska i nikt
            nie powinien tego tolerowac. Czy ty chcesz to tolerowac?
            • Gość: . Zobaczymy, czy Kropka bedzie to tolerowac... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:25
              H. Luczywo stara sie wspolpracowac z moja redakcja (i mnie zna - jako jedynego
              tu Anglika z plynnym polskim; hehehehe...)- bedziemy rozmawiac bez posrednictwa
              netu...
              • Gość: . Zdobyc dane gini z logona w GW. Nie wiem, czy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.10.04, 02:10
                prawdziwe...
                A wspomniana pani z GW od lat wspolpracuje z moim Daily Telegraph...To przeciez
                wszyscy wiedza.
          • Gość: dana33 Re: Kropki zachowniem jestem zaskoczony:-((( IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 09:02
            rachelciu szmatelciu. pan.scan nigdy nie podawal zadnych danych wqrwielszczaka,
            oprocz tego, ze pisze z polskiego krakowa, a nie z lewantynskiej kafejki.
            podal link, przez ktory kazdy z nas moze sprawdzic, skad ktos pisze, ale bez
            absolutnie zadnych danych, inaczej wszystko byloby skasowane, a nie bylo.
            ja cieszylam sie oczywiscie. po tym, jak wqrwielszczak przez miesiace klamal,
            manipulowal i krecil na forum, obrazajac przy tym w niewybrednych slowach mnie
            osobiscie i caly moj narod, zlapanie wqrwielszczaka na ewidentnym klamstwie
            bylo po prostu balsamem na moja dusze..... :)
            • gini Re: Dano 19.10.04, 09:19
              Zeby zarzucic komus klamstwo, trzeba miec niezbite dowody , a ani pan scan, ani
              Ty ich nie macie.Juz profesor, udowodnil, ze mozna pisac z dowolnego adresu, a
              i ja wczesniej tez, bo podrobili moj wlasny adres.
              • gini Re: Do durnia na zakonczenie 19.10.04, 09:37
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11780611&wv.x=1&a=11795533
                Probowalam z Toba durniu, nie raz po dobroci, i na priwie i na FA, co dostalam
                w zamian?Jedynie porcje obelg i nic wiecej, ze o ujawnianiu wiadomosci z
                prywatnej korespondencji juz nie wspomne.
                Jestes plociuch i tyle.
                A teraz zegnam.
              • Gość: . Ale nie przy logowaniu sie. A ty, ZALOGOWANA, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 12:11
                podalas na forum rzeczywiste dane personalne Ceesa i jego zony. Zlamalas
                netykiete w najpowazniejszym punkcie i powinnas zostac za to z forum wywalona
                na zbity pysk. I tyle.
                • gini Re: Ale nie przy logowaniu sie. A ty, ZALOGOWANA, 19.10.04, 12:22
                  Te dane podal ten debil sam, bouwazal, ze jak napisze, ze jest profesorem na
                  hamerykanskim uniwersytecie, i zona, tez, to wszyscy przed nim padna,
                  specjalnie podawal tyle info o sobie, by mozna bylo te strone znalezc, proste?
                  Poza tym tlumaczyl, ze jak dane sa w necie to mozna je ujawniac.
                  Pan profesor jest chyba dwa razy glupszy od krowy.
                  • Gość: . Czyjesz sie bezpieczna, bo o zerach jak ty nie ma IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 12:25
                    zadnych stron internetowych. BEZ ODBIORU - wykorzystalem twoj post tylko po to,
                    by ten watek PODBIC: z zawistnymi lumpami nie gadam.
                    • gini Re: Czyjesz sie bezpieczna, bo o zerach jak ty ni 19.10.04, 12:37
                      A skad wiesz co o mnie jest a czego nie ma lumpie?Ja po prostu nie chwale sie
                      tak jak pan profesor.
                      • Gość: . Z komunistyczna matura? Chyba, ze w kronikach IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 18:51
                        policyjnych...
    • Gość: totyle Re: Kropko, odpowiedz, gdy grzecznie cie pytaja.P IP: *.176.6.215.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 03:27
      A nie mowilem?kto mieczem wojuje od miecza gine?
    • Gość: rachelka Re: Zbierasz juz na wieniec dla gini? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:39
      nie na pieluszki dla ciebie
    • Gość: rachelka Re: I na wkladki"incontinence"dla babci rachelki. IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 04:04
      ty lepiej sobie pampersa kup bo bacia rachelka cwiczy co dzien i to w real
      gym,podczas gdy ty swoje rachityczne miesnie palcow cwiczysz jeno co dzien na
      swym kompie. wstyd dimwicie,zebys tak nisko spadla z takim wyksztalceniem. co z
      ciebie zostalo dziewczyno zamienilas sie w brudna,angielska wycieraczke.
    • Gość: rachelka Re: A SKAD wiesz, ze rachelka ma krzywe giry? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 04:08
      gabryska skadinand sama sie dziwie ,ze czlowiek z takim jak ty wyksztalceniem
      tego typu teksty wypuszcza. ty musisz byc bardzo down on your luck.
      • Gość: . To tez dla ludzi...A sama zaczelas z PIELUCHAMI IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:11
        To twoja inspiracja, bo - pamietajac Kabaret Starszych panow - na podpaski
        menstruacyjne jestes juz za stara.
    • Gość: . Kolejny uprasza sie o zabanowanie, Adminie... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:09
      No, za to was adminki H. Luczywo po glowce nie poglaszcze...
    • Gość: . Dalej, Guciu: pokaz swe klasowe pochodzenie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:12
    • Gość: Mosze Gucio ty jestes za glupi do takiej dyskusji IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 04:16
      Twoje kretynskie posty tylko pomagaja tym z ktorymi z tak wielka nienawiscia
      walczysz. Dodam tylko ze taki buc jak ty nawet tego nie zrozumie:-(
    • Gość: . Mosze taki Zyd, jak Rachelka Zydowka... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:30
      Nie kompromituj sie do reszty...
    • Gość: . To caly angielski jaki znasz? Dalej, moron! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:31
    • Gość: . Ty znow trutniu o rachelce...Dobrana z was para... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:35
      RACHELKI serce w ruinach Harlemu
      Skradl raz Murzyn okrutny, ach czemu?
      Potem cialo zawiodl smialo do basementu,
      I pod rapu z radia ryki
      Wykorzystal Murzyn dziki
      I to ze szczetem:Mobutu Ariki
      A kiedy wschod zaczal ciut zlocic graty
      Powiedzial jej twardo, ze "nie zaplati"
      Tak bezlitosnie ja zdaniem tym zranil,
      Ze nagle serce uwiezlo jej w krtani.
      Za oknem wiatr rozwial smog Ameryki...
      Ariki, Ariki, Ariki
      Rachelka wstala i wyszla bez slowa.
      Nie wybiegl za nia,nie dofinansowal.
      Nie ujrzy jej wiecej z nim Harlem dziki...
      Ariki, Ariki, Ariki
      Afrykanczyku jak noz bezlitosny
      Naciales dziewczat jak roz z kraju sosny
      Ze tylko szept z toba szedl nienawisci:
      "Nie uiscil, nie uiscil, nie uiscil..."

GUCIO z groszem sie nie liczyl,
      Kiedy nie mial, to pozyczyl,
      Dla rodzinki upominki tansze zabral.
      I odkladal to i owo na ksiazeczke docelowa,
      Najpierw podjal, potem objal, a nie nabral...
      A kiedy wschod by zaczal zlocic graty
      Gucio by nie palnal, ze "nie zaplati".
      Och, Afrykanin ja zdaniem tym zranil,
      Ze nagle serce uwiezlo jej w krtani.
      Za oknem wiatr rozwial smog Ameryki...
      Ariki, Arijki, Ariki
      Rachelka wstala i wyszla bez slowa.
      Nie wybiegl za nia,nie dofinansowal.
      Nie ujrzy jej wiecej z nim Harlem dziki...
      Ariki, Ariki, Ariki
      Afrykanczyku jak noz bezlitosny
      Naciales dziewczat jak roz z kraju sosny
      Ze tylko syk z toba szedl nienawisci:
      "Nie uiscil, nie uiscil, nie uiscil..."

• Gość: . Nie"profanuje", moron. To sie INACZEJ nazywa... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:47
      I jest zabiegiem w pelni legalnym i dopuszczalnym...

Minal sierpien, minal wrzesien
      Znow pazdziernik i ta jesien
      Rozpostarla melancholii mglisty woal
      Nie zaluje letnich dzionkow
      Roz, poziomek I skowronkow
      Lecz jednego, jedynego jest mi zal…

Addio bisurmany! Addio wraze syny!
      Na smietniku historii ladowac przyszlo wam
      I chlodnymi rankami znow RACHELKA lapami
      Z gnijacych szmat wygrzebie antysemicki scam.
      To coz , ze beda znow
      Obelgi i cytaty
      Gdy pomne wciaz
      Ten swiezy miazsz
      W glow sciecia przebogaty.
      Addio bisurmany! Addio sukinsyny!
      Przez dlugie zle miesiace
      Wasz odor bede czul.

Owszem byla frajda wielka:
      CEP, TOTYLE I RACHELKA,
      GUCIO, KOKOSZ, WSZYSTKOJEDNO itepe
      Bral za serce zar ich zdrady.
      Klamstwa, bluzgi i roszady
      Lecz to wszystko znika gdzies w jesiennej mgle.

Addio bisurmany! Addio wraze syny!
      Na smietniku historii ladowac przyszlo wam
      I chlodnymi rankami znow RACHELKA lapami
      Z gnijacych szmat wygrzebie antysemicki scam.
      To coz , ze beda znow
      Obelgi I cytaty
      Gdy pomne wciaz
      Ten swiezy miazsz
      W glow sciecia przebogaty.
      Addio bisurmany! Addio sukinsyny!
      Przez dlugie zle miesiace
      Wasz odor bede czul.

(takze: Kabaret Starszych Panow)
    • Gość: . Popisuj sie dalej. Nie kazdy wie,zes z wiochy spod IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:49
      Jedwabnego rodem...I ze UBecka kariere "Solidarnosc" ci przedwczesnie
      przerwala...
    • Gość: . Hahahaha...Cieciem w PGR byles...Hrabia, co psy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 06:20
      obrabia, herbu "Widly i kupa gnoju" ...
    • gini Czesc durniu z tytulem profesora 19.10.04, 08:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16750371

O co sie mazesz bekso?Jak ty podajesz cudze dane, to jest ok, i kazesz
      tlumaczyc gini, ze nie robisz nic zlego , ale jak sie poda twoje to sie mazesz
      bekso.
      Napisze ci to co juz ci pisalam sto razy, sam ujawniales swoje dane, i nie
      tylko, ujawniales tez informacje z priwow, .
      Gdyby rzeczywiscie zalezalo ci na anonimowosci , to nie ciagnal bys tematu,
      bynajmniej nie tutaj, gdzie juz w grudniu zeszlego roku pojawily sie twoje
      dane.Miales sie wycofac i sie nie wycofales, ba podawales nowa mase danych
      lacznie z panienskim nazwiskiem swojej zony, ktore nikomu do wiadomosci
      potrzebne nie jest.
      • Gość: totyle Re: Czesc durniu z tytulem profesora IP: *.176.6.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 08:50
        A coz to za mazgaj?Nie czytalem tego ze ten chliptas sie zwierzal ze swych
        danych.Poc to robil?Wariat nastepny?Brat dany?
        • Gość: rachelka Re: Czesc durniu z tytulem profesora IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 15:55
          Gość portalu: totyle napisał(a):

> A coz to za mazgaj?Nie czytalem tego ze ten chliptas sie zwierzal ze swych
          > danych.Poc to robil?Wariat nastepny?Brat dany?
          mnie dziwi jedna rzecz,dlaczego ludzie,ktorzy powinni sami reprezentowac jakis
          poziom intelektualny bo i pracuja w takich jednostkach i sa wyksztalceni,maja
          ochote na schodzenie do magla i rzucanie wyzwiskami spod budki z piwem. ciekawe
          dlaczego np ten profesor zaczyna rozmowe z kims zupelnie nieznajomym od
          slownictwa typu"przechodzona kurtyzana". nie dziwi mnie to u gabryski bo to
          swir,ale u kogos na takim stanowisku,to chyba cos tu nie pasuje.ja osobiscie nie
          jestem zwolenniczka publicznego oglaszania danych,ale sa tu patologiczne
          osobniki,ktorych albo podnieca straszenie innych,albo tez publikuja co im sie
          nadarzy.pan scan jest tego swietnym przykladem.
          • Gość: . Przechodzona? Fakt. Ale kurtyzana? Z twym BRAKIEM IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.10.04, 00:56
            WSZELKICH PO TEMU WARUNKOW? Hahahahaha!!!
            www.funegreets.com/insults/insults.htm
      • gini Re:Duren sie pozegnal z FA 19.10.04, 08:50
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16817470
        Ale zaznaczyl, ze i tak zostanie, i bedzie robil to co robi juz od jakiegos
        czasu , czyli pisal z roznych adresow i pod roznymi nickami.
        Tak sie zabawia hamerykanski profesur.
        • gini Re:Duren sie pozegnal z FA 19.10.04, 08:57
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16609780&wv.x=1&a=16609780
          A tutaj duren przeprowadzal szkolenie dla spamerow i innych prowoczkow.Ciekawe
          z ilu adresow duren pisal do tej pory?
          Durniowi sie wydaje, ze jest szalenie inteligentny, ba cos tam nawet na temat
          etyki wspominal.Tylko czy czlowiek uczciwy musi zmieniac nicki i adresy?
          • Gość: totyle Re:Duren sie pozegnal z FA IP: *.176.6.45.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 09:01
            Hucpiaz.Ja go fredziem poszczuje.
            Do dany juz sie dobralismy a na tej lachudrze nie bedzie suchej nitki.
            Oczywiscie w miare czasu inernetowego bo ja przeciez za przychlastem nie bede
            gonil.
            • Gość: dana33 Re:Duren sie pozegnal z FA IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 12:30
              ach, ach, zerowcu, a gdzie to sie tak ty ze swoja zgraja do mnie dobraliscie?
              nie dowartosciowuj sie, zerowcu, bo jak byles nic to i zostales nic. chamski
              prostak z domkiem, c'est tout.
    • kropka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 14:20
      Po sprawdzeniu na kilku forach wyjaśniam najbardziej ogólnie, bo w szczegóły
      nie mam ochoty się babrać:

1. uważajcie, co piszecie o sobie na forum. Pamiętajcie, że wszystko co tutaj
      piszecie może się obrócić przeciw Wam. To tylko kwestia cierpliwości i
      interpretacji

2. link do oficjalnej strony internetowej nie jest zabronionym ujawnianiem
      danych osobowych. Autor strony musi zdawać sobie sprawę, że informacje fruwają
      po internecie. I chyba po to tę stronę tworzy. Jednak yciąganie takich rzeczy w
      kontekście odtajnienia anonimowego nicka na forum nie jest na pewno eleganckie
      i nie powinno się tego robić. Ale między "nie powinno" a "nie wolno" jest
      różnica.
      Ces pisząc na forum sam podał linkę, po której wspięła się Gini. To wszystko.

3. wspólnymi siłami kilku aesów i administracji portalu powycinaliśmy co się
      udało odszukać.

4. autorzy tego całego zamieszania otrzymali maile wyjaśniające. Mam nadzieję,
      że zrozumieją ich treść.

5. i proszę mi tu nie znosić awantur z F.Aktualności. Dość mam roboty z wątkami
      na naszym forum. Następnym razem nogi z d... powyrywam!!!
      pozdrawiam licząc na zakończenie afery.
      • Gość: Less Droga Kropko twoja odpowiedz jest przynajmniej IP: *.mad.east.verizon.net 19.10.04, 15:00
        smieszna.

Co to za roznica jak i skad Gini zdobyla jego zony nazwisko?
        Danych sie nie podaje na forum i latwosc ich zdobycia nie ma z tym nic
        wspolnego. Sa ludzie dla ktorych znalezienie twoich danych na podstawie twojego
        IP jest latwo ale to nie znaczy ze wolno im te dane publikowac na forum bo
        latwo je bylo znalezc.

Mosze spytal sie ciebie dlaczego usunelas post w ktorym on oglosil ze Gini to
        zrobila, ostrzegajac innych zeby sie z nia nie zadawac. Wycinalas jej posty a
        wiec to zrobila... O co ci chodzi?? Dlaczego post ktory ujawnil tak plytkiego
        chama ci przeszkadzal?
        • gini Re: Panie less 19.10.04, 15:09
          Gość portalu: Less napisał(a):

> smieszna.
          >
          > Co to za roznica jak i skad Gini zdobyla jego zony nazwisko?
          > Danych sie nie podaje na forum i latwosc ich zdobycia nie ma z tym nic
          > wspolnego. Sa ludzie dla ktorych znalezienie twoich danych na podstawie
          twojego
          >
          > IP jest latwo ale to nie znaczy ze wolno im te dane publikowac na forum bo
          > latwo je bylo znalezc.
          >
          > Mosze spytal sie ciebie dlaczego usunelas post w ktorym on oglosil ze Gini to
          > zrobila, ostrzegajac innych zeby sie z nia nie zadawac. Wycinalas jej posty a
          > wiec to zrobila... O co ci chodzi?? Dlaczego post ktory ujawnil tak plytkiego
          > chama ci przeszkadzal?

Prosze w takim razie wytlumaczyc panu cessowi, ze sie myli.Pan cess publikuje
          rozne dane , i uwaza, ze mu jest wolno.Ba publikuje rowniez dane, uzyskane na
          priwie.
          Sprawa jest znana, bo pan cs szaleje na wszystkich forach, a jego dane byly juz
          publikowane na forum swiat i na FA w grudniu zeszlego roku o czym pan cs wie.
          Dane te i inne tak naprawde publikowal sam.
          Administracje wlasciwie czeka syzyfowa praca, bo powinna, wyciac polowe postow
          ceesa , w ktorym sa informacje o nim i jego blizszej i dalszej rodzinie.
          • Gość: less [...] IP: *.mad.east.verizon.net 19.10.04, 15:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • gini [...] 19.10.04, 15:22
        • Gość: . Watpie, czy Kropka ci odpowie. Przynajmniej przed IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 17:01
          tekstem w dobrej zachodniej prasie, opisujacym wspieranie chamskiego
          antysemityzmu Polakow przez redakcje ponoc opiniotworczej GW - przeciez ta baba
          nawet jawnie rasistowskich epitetow Gucia NIE WYKROPKOWALA!.
      • Gość: dana33 Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 15:14
        nie sledzilam az tak dokladnie, jak doszlo do ujawnienia prawdziwego nazwiska
        ceesa, ale mysle, ze nawet jak sa oficjalne strony internetowe forumowiczow, to
        nie znaczy to, ze wiemy, ze cees to wlasnie nazywa sie srulek, ma zone i 10
        dzieci i mieszka w honolulu, ani widzac strone o ptaszkach, ktora napisal
        jozek, wiemy, ze ow jozek pisze na forum pod nikiem kugelhupf. gini znajac
        nazwisko ceesa, wykorzystala jego strone internetowa, zeby pod tym
        "usprawiedliwieniem" podac publicznie dane jego i jego zony. do tego stopnia
        jest ona swinia, ze pod nastepnymi paru swoimi postami ciagle wracala i
        powtarzala adres strony.
        droga kropko, rozumiem ze sa jakies kody etyczne, ktorych musimy sie wszyscy
        trzymac. ale gini, jak widac, ma zla opinie wszedzie, gdzie sie zjawia, i to w
        krotkim czasie. cos w tym jest, nie uwazasz? [nie, nie czekam na odpowiedz, to
        tylko tak do przemyslenia... :)]
        • Gość: Mosze [...] IP: *.hvr.al.charter.com 19.10.04, 15:18
          • Gość: dana33 Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 15:23
            nie jestem taka pewna, ze ona ubeckie cus tam, ale mysle, ze jest
            sfrustrowanym, niezadowolonym z zycia czlowiekiem, dosc zlym czlowiekiem, ktory
            lata po forach i atakuje i bluzga gdzie moze, i jesli ma mozliwosc dolozyc
            komus w taki swinski sposob jak zrobila to ceesowi, to potem siedzi i zaciera
            raczki z zadowolenia.
            nie ma jak widac sposobu zabanowac jej, mimo wielu, wielu protestow co do jej
            zachowania sie, ona sama nie jest gotowa zrewidowac swojego postepowania i moze
            cos zmienic, wiec nie pozostaje nam nic innego, tylko ja ignorowac.
            • gini Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:26
              No i zenow sie skarzysz na bluzganie, moze poczytaj najpierw swoje posty, i
              posty twojego ulubienca csa, ktory wchodzi do watku tylko po to by
              napisac, "gini do garow " To jest ok, wg Dany.
          • gini Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:24
            To ja sie pytam w takim razie jest pan cs skoro publicznie podaje panienskie
            nazwisko swojej zony, zyciorys ojca i inne takie.
            Moze on po prostu nie lubi swojej zony.
            • Gość: dana33 Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 15:26
              gini, ces podal TUTAJ NA FORUM sam we wlasnym poscie imie i nazwisko i adres
              pracy swojej zony? jesli tak, jesli masz do tego link, obiecuje ci, ze
              natychmiast napisze tutaj na forum post do ceesa, ze ma to co chcial i zeby nie
              krzyczal duzo i przeprosze ciebie.
              • gini Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:33
                Dana , juz w maju 2003 napisal ktos na forum, podajac, gdzie cs i jego zona
                pracuja.Podejrzewam, ze byl to sam cs, wiec jak ja wiedzac, ze moje dane sa
                umieszczone na stronie internetowej uniwersytetu , w ktorym pracuje to zdaje
                sie, ze idiotyzmem jest podac namiary na ten uniwersytet.
                Ceesio drogi chcial sie pochwalic dlatego wciaz pisal o zonie o sobie o ojcu, z
                samych jego postow moizna ulozyc jego zyciorys, wiec o co i do kogo pretensja?
                Wiesz dobrze , ze ten link opublikowano tutaj juz w grudniu, cs sie poplakal
                mial zmienic nick, ale zamiast zmienic kontynuowal pisanie o swojej rodzinie i
                o sobie.
                Ba podawal tez strony do innych, ktorzy w ogole na forum nie pisza, i
                twierdzil, ze to nic zlego.Wiec o co mu chodzi w koncu?
                • Gość: dana33 Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 15:51
                  wiem gini o tej poprzedniej historii. to wtedy robil nihil i jego przyjaciele,
                  zapomnialam juz ich niki. i wtedy juz pisalam, ze to swinstwo. to co on pisze
                  sam o sobie to jego sprawa. ja tez wszystko co pisze o sobie, to robie to bo
                  tak chce. natomiast jesli ktos to czyta i wykorzystujac to co ja pisze, podalby
                  moje wszystkie dane (zanim to zrobilam sama, oczywiscie)i mojego meza i dzieci
                  BEZ mojej zgody, to byloby swinstwo. zrozum gini, ze nawet jak jest prawdziwe
                  nazwisko i dane, ktos kto nie zna danej osoby nie polaczy tego nazwiska z jego
                  nikiem. a nawet jak z nego nikiem, to nie koniecznie z jego zona, mezem czy
                  dziecmi. jesli pisalas na priva z ceesem, to napisz mu co chcesz, jezykiem
                  jakim chcesz, pluj na niego, zone, dzieci i cala reszte, ALE NA PRIVIE, nie na
                  otwartym forum. on ci kiedys dal swoj adres prywatny, ale dal go tobie, nie
                  mnie, nie srulkowi i nie jozkowi. tobie. i w zadnym wypadku, ale to absolutnie
                  w zandym wypadku nie wolno ci bylo podac tego na otwartym forum, bez jego
                  zgody, nawet jak sie na niego wscieklas. jak ci wiadomo, tym roznimy sie od
                  zwierzat, ze umiemy, a raczej powinnismy umiec panowac nad wlasnymi odruchami.
                  • gini Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:59
                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

> wiem gini o tej poprzedniej historii. to wtedy robil nihil i jego
                    przyjaciele,
                    > zapomnialam juz ich niki. i wtedy juz pisalam, ze to swinstwo. to co on pisze
                    > sam o sobie to jego sprawa. ja tez wszystko co pisze o sobie, to robie to bo
                    > tak chce. natomiast jesli ktos to czyta i wykorzystujac to co ja pisze,
                    podalby
                    >
                    > moje wszystkie dane (zanim to zrobilam sama, oczywiscie)i mojego meza i
                    dzieci
                    > BEZ mojej zgody, to byloby swinstwo.

Sluchaj, po pierwsze, jezeli on sam ujawnia te dane, to o co pretensja do kogos?
                    Jak sie podaje gdzie sie pracuje, i wie sie, ze tam jest strona z info, to
                    zdaje sie, ze daje sie wskazowke, jak te info odszukac.
                    Wiec podajac wskazowki swoj zawod i miejsce pracy, zdaje sie, ze wyraza zgode,
                    na to, by poznac jego dane.

zrozum gini, ze nawet jak jest prawdziwe
                    > nazwisko i dane, ktos kto nie zna danej osoby nie polaczy tego nazwiska z
                    jego
                    > nikiem.

Dana, ale on caly czas dawal tyle informacji, ze polaczyli, polaczyli to juz w
                    grudniu jak dobrze pamietasz, a polaczyli po tym jak szantazowal mossadem i sam
                    namierzal innych, prawda?

a nawet jak z nego nikiem, to nie koniecznie z jego zona, mezem czy
                    > dziecmi. jesli pisalas na priva z ceesem, to napisz mu co chcesz, jezykiem
                    > jakim chcesz, pluj na niego, zone, dzieci i cala reszte, ALE NA PRIVIE, nie
                    na
                    > otwartym forum.

Dana ja podalam ten link wtedy kiedy twierdzil, ze to nic zlego, bo sam podal
                    info o kims.A na priwie pisacv z nim wiecej nie zamierzam bo mam przykre
                    doswiadczenia z priwowania z panem csem.
                    A na jego zone ani dzieci nie bluzgam, bo nic mi nie zrobili.

on ci kiedys dal swoj adres prywatny, ale dal go tobie, nie
                    > mnie, nie srulkowi i nie jozkowi. tobie. i w zadnym wypadku, ale to
                    absolutnie
                    > w zandym wypadku nie wolno ci bylo podac tego na otwartym forum, bez jego
                    > zgody, nawet jak sie na niego wscieklas. jak ci wiadomo, tym roznimy sie od
                    > zwierzat, ze umiemy, a raczej powinnismy umiec panowac nad wlasnymi odruchami.

Ale on mi nie dawal zadnego adresu, sam zaczal do mnie pisac sympatyczne listy,
                    a gdy mu napisalam cos o sobie rozgadal to na FA.
                    I taki jest twoj pan ceesio.Nie mowiac juz o tym, ze jak pisal na priwe
                    sympatyczne listy na forum ukrytym obrabial mi tylek, bo myslal, ze mnie tam
                    nie ma.
                  • kropka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 16:11
                    Dano, czymś innym jest wywlekanie na forum informacji z prywatnych maili czy
                    spotkań osobistych, a czymś zupełnie innym cytowanie informacji publikowanych
                    na forum.
                    Każdy wie (a przynajmniej powinien wiedzieć), że forum jest miejscem
                    publicznym, że wpisy funkcjonują do końca świata i jeden dzień i że każdy może
                    mieć do nich dostęp. I nie tylko forumowicze mają dostęp. Wpisz sobie
                    jakikolwiek temat w google, a wyskoczą Ci posty z forum.
                    I dlatego trzeba dwa razy pomyśleć, zanim kliknie się "wyślij". A niektórzy
                    nawet trzy razy. A niektórzy jeszcze więcej.
                    • Gość: . To swietna i wieczna dokumentacja POLSKIEGO IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 16:56
                      PARANOICZNEGO ANTYSEMITYZMU. Czy o utrwalenie tegoz w WWW po wsze czasy
                      istotnie Gazecie Wyborczej chodzi? Ja sie ciesze: mam fajne dane... I napewno
                      wykorzystam z powolaniem sie na zrodlo.
                      Zobacz, Kropko, jakie piekne antysemickie obelgi mam chocby w tym watku:
                      staloby sie za nie przed sadem grodzkim chocby w UK, ale GW nawet nie raczy
                      wykropkowac...
                      Poczytaj sobie, jakie zarzuty postawiono chocby oblakanemu klerykowi z Londynu,
                      Abu Hamzie - tak, tak, sa i zniewagi rasowe...
                      uk.news.yahoo.com/041019/325/f4u68.html
                      • Gość: rachelka Re: To swietna i wieczna dokumentacja POLSKIEGO IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 16:59
                        gabryska a to swietna dokumentacja twojego chamstwa,nie trzeba daleko szukac
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824738&wv.x=2&a=16825117
                        • Gość: . Co tu jest chamstwem? MENSTRUACJA? To ciagle IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 17:03
                          slowo dla oswieconych Polakow i Polek "zakazane", podobnie jak...KLIMAKTERIUM?
                          • Gość: rachelka Re: Co tu jest chamstwem? MENSTRUACJA? To ciagle IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 17:11
                            Gość portalu: . napisał(a):

> slowo dla oswieconych Polakow i Polek "zakazane", podobnie jak...KLIMAKTERIUM?

chamstwem jestes ty gabryska,zamiast soba cos reprezentowac wnosisz poziom kibli
                            z poczekalni dworcowych i ziejesz ich smrodem. co ty masz a czego nie masz
                            naprawde nie interesuje polowy ludzi tu piszacych. sprawiasz wrazenie idiotki
                            feminazi,ktora to musi sie spowiadac,kiedy miala ostatni okres i z iloma
                            chlopami sie przespala lub sie na to nie zalapala. pewnie tez zapinasz stanik
                            przy otwartym oknie lub podciagasz majtki na ulicy,bo czujesz sie w ten sposob
                            wyzwolona. to jest twoj problem mnie na przyklad nie interesuja twoje czynnosci
                            fizjologiczne,wiec sie odczep ode mnie dimwicie z brytanii.
                            • Gość: wiktor Re zazdrosci rachel IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.red.bezeqint.net 19.10.04, 17:31
                            • Gość: . Kible, bo mowa o FIZJOLOGII kobiety? Czys ty sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 18:19
                              przypadkiem, wielce postepowa, z choinki ojca Rydzyka nie urwala? Choc i on
                              bardziej w tym zakresie od ciebie otwarty - jak bez odwolania sie do
                              menstruacji uczyc chocby kalendarzyka malzenskiego; no JAK? Ty, najwyrazniej,
                              od TALIBOW - nawet samo slowo "okres" to grzech nieczysty... Amin.
                              • Gość: rachelka Re: Kible, bo mowa o FIZJOLOGII kobiety? Czys ty IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 18:37
                                gabryska odpieprz sie ode mnie. ty jestes tak pokrecona mentalnie,ze nadajesz
                                sie do leczenia zamknietego z tym swoim urojonym swiatem mar sennych. stracilam
                                ochote jakiejkolwiek wymiany zdania z toba,ty reprezentujesz smrod i poziom
                                kibli a mnie to nie pociaga. pisz sobie do innych,bardziej cierpliwych nickow,ja
                                mam cie powyzej dziurek w nosie. a te twoje brednie islamskie wez tez ze soba,bo
                                pasuja do koloru i zapachu twoich majtek, wyzwolona feminazistko.
                                • Gość: . Nudzisz i opluskwiasz bez sensu ku uciesze forum z IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 18:40
                                  twej bezdennej glupoty. BEZ ODBIORU, bo...ODSTAJESZ!
                            • Gość: . PS: gdybym byl kobieta, to bym dawal stanik do IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 18:21
                              zapiecia wybranym panom...A jako pan sam bym takiej drobnej przyslugi KOBIECIE
                              nie odmowil.Ale ty nie pojmiesz, nie jestes kobieta, choc moze i jestes/bylas
                              samica...
                          • Gość: dana33 Re: Co tu jest chamstwem? MENSTRUACJA? To ciagle IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:30
                            samo slowo nie jest chamskie. ale uzywajac je w zdaniu skierowanym do obcej ci
                            w gruncie rzeczy osoby w kontekscie w jakim uzylas to slowo: owszem jest, i
                            wulgarne i chamskie. i nawet jak to odpowiedz na chamski post do ciebie, to
                            naprawde zawsze trzeba oddawac ta sama moneta????
                    • Gość: dana33 do kropki z uznaniem za cierpliwosc, ale.... :) IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:14
                      wszystko rozumiem. ale mysle ze nie wyrazilam sie jasno. powiedzmy ze mam
                      wlasna internetowa strone na ktorej pisze powiedzmy sprawozdania z podrozy z
                      moja rodzina. na tej stronie jestem dana r. podaje wszystkie swoje i mojej
                      rodziny dane. oprocz tego pisze na forum pod nikiem "zdziebelko" :) srulik,
                      ktory rowniez pisze na forum wie, ze zdziebelko i dana r to ta sama osoba. ale
                      wie to tylko srulik i nikt wiecej. srulik chce mi dolozyc. oglasza na forum
                      wszystkie moje dane wziete z mojej strony internetowej. i nagle cale forum wie,
                      ze "zdziebelko" nazywa sie dana r. i zna wybryki dzieci i meza w podrozach.
                      cale forum moze, jesli zechce, od tego momentu dokladac mi ironicznymi
                      smieszkami na temat zycia podrozniczego mojego i mojej rodziny. a ja w zyciu
                      nie mialam ochoty, zeby np. gucio wiedzial, jakiego koloru majtki preferuje moj
                      maz. nu, wiec srulik mial prawo oficjalnie zwiazac "zdziebelko" z dana r?
    • Gość: Pollak Gini jest naprawde podlym czlowiekiem IP: *.velocitus.net 19.10.04, 15:36
      Ona nawet przez jakis czas w swoim automatycznym podpisie podawala link do
      strony internetowej Ceesa Zony z podpisem To jest Ceesa Zona.

jesli to nie jest podlosc i szczyt chamstwa to nie wiem co jest.
    • gini Re: Ale ty bredzisz:-( 19.10.04, 15:37
      Gość portalu: Less napisał(a):

> Podajesz link do postu na ktory sama tak odpowiedzialas:
      >
      > Re: Czy ktos tutaj mógłby wytłumaczyc Gini, że...
      > Autor: gini
      > Data: 16.10.2004 10:10 + dodaj do ulubionych wątków
      >
      > skasujcie post
      >
      > + odpowiedz
      >
      > ------------------------------------------------------------------------------
      -
      > -
      > Zwracam honor ceesiu, juz mi wytlumaczyles.

Dlatego, ze ja w tym dniu zwrocilam ceesiowi uwage, ze opublikowal czyjes dane,
      ceesio przekonywal mnie wiec, ze on nie zrobil niçc zlego.
      Wiec w czym problem?Puscilam link z jego danymi , ktore sa znane wiekszosci od
      roku, i ceesio zmienil zdanie.
      Bo jak kali ukrasc krowe to dobrze, a jak kalemu ukrasc krowe to juz zle.
      Dalej nie odnosisz sie do tego, co zrobiml ceesio, czyli opublikowal informacje
      uzyskane ode mnie na priwie.
      Chodzi po prostu o to by dokopac wstretnej gini.
      A kopcie soie dalej.
    • bigobserver Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:43
      Troche ta cala sytuacja traca dziecinada.
      Dane Pana Tomka podano juz przed wieloma miesiacami jako odpowiedz na jego
      zapowiedz podania danych innych forumowiczow.
      Straszyl,grozil, szantazowal i trafila kosa na kamien.
      Nie zrobila tego Gini lecz koledzy z Polonii amerykanskiej.
      Gdyby Panu Tomaszowi zalezalo na zachowaniu anonimowosci juz po ujawnieniu jego
      danych moglby przeciez zalogowac sie pod innym nikiem i sprawa bylaby
      zalatwiona.
      Mam wrazenie, ze on sam wcale nie chce byc anonimowy bo nie sadze ze
      badanie nanostruktur polprzewodnikow nie wymaga logicznego myslenia.
      • kropka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 15:52
        dzięki, Bigobserver :)
      • Gość: rachelka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 16:47
        bigobserver napisał:

> Troche ta cala sytuacja traca dziecinada.
        > Dane Pana Tomka podano juz przed wieloma miesiacami jako odpowiedz na jego
        > zapowiedz podania danych innych forumowiczow.
        > Straszyl,grozil, szantazowal i trafila kosa na kamien.
        > Nie zrobila tego Gini lecz koledzy z Polonii amerykanskiej.
        > Gdyby Panu Tomaszowi zalezalo na zachowaniu anonimowosci juz po ujawnieniu jego
        >
        > danych moglby przeciez zalogowac sie pod innym nikiem i sprawa bylaby
        > zalatwiona.
        > Mam wrazenie, ze on sam wcale nie chce byc anonimowy bo nie sadze ze
        > badanie nanostruktur polprzewodnikow nie wymaga logicznego myslenia.

panie bigobserwerze dwie rzeczy.
        po pierwsze zgadzam sie z toba co do opinii o profie,ktory zamiast zajmowac sie
        nauka i w wolnej chwili porozmawiac kulturalnie o czymkolwiek na forum robi
        obrzydliwa,godna potepienia krecia,brudna robote straszac lub bluzgajac na innych.
        a teraz co do nanostruktur i logicznego myslenia. kiedys podales nam info o
        sobie,jestes muzykiem. ja rozumiem,ze jak sie czyta nuty,komponuje czy slucha
        kantaty opus.... to sie mysli logicznie,ale naukowcy jakiekolwiek masci musza to
        samo czynic. nanotechnologie robia sie bardzo popularne,gdzyz wszystko robi sie
        mniejsze,ale bardziej precyzyjne. to jest jedyna moja obrona nanomyslenia (-9),
        skadinad bardzo ciekawego.
        • bigobserver Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 16:52
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> kiedys podales nam info o
          > sobie,jestes muzykiem. ja rozumiem,ze jak sie czyta nuty,komponuje czy slucha
          > kantaty opus.... to sie mysli logicznie....

Muzykiem ???

Ja cos takiego napisalem ?
          • Gość: rachelka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 16:57
            bigobserver napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
            >
            > > kiedys podales nam info o
            > > sobie,jestes muzykiem. ja rozumiem,ze jak sie czyta nuty,komponuje czy sl
            > ucha
            > > kantaty opus.... to sie mysli logicznie....
            >
            >
            >
            > Muzykiem ???
            wydawalo mi sie cos napomkneles n/t,ze kiedys jesli sie myle to mea culpa. mysl
            moja nie byla na temat tego co robisz tylko potrzeby logicznego myslenia w
            nanostrukturach,ktore ty kwestionowales:)
            • bigobserver Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? 19.10.04, 18:12

> bigobserver napisał:
              >
              > > Gość portalu: rachelka napisał(a):
              > >
              > > > kiedys podales nam info o
              > > > sobie,jestes muzykiem. ja rozumiem,ze jak sie czyta nuty,komponuje
              > czy sl
              > > ucha
              > > > kantaty opus.... to sie mysli logicznie....
              > >
              > >
              > >
              > > Muzykiem ???
              > wydawalo mi sie cos napomkneles

Mam dla Ciebie propozycje.
              Obejrzyj lub posluchaj sobie, jesli lubisz opere "Didon" (Henry Desmarets)

To dobrze nastraja mimo, ze Tragedia.
              • Gość: rachelka Re: Droga Kropko czy mozesz laskawie to wyjasnic? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 18:16
                bigobserver napisał:

>
                > > bigobserver napisał:
                > >
                > > > Gość portalu: rachelka napisał(a):
                > > >
                > > > > kiedys podales nam info o
                > > > > sobie,jestes muzykiem. ja rozumiem,ze jak sie czyta nuty,komp
                > onuje
                > > czy sl
                > > > ucha
                > > > > kantaty opus.... to sie mysli logicznie....
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > Muzykiem ???
                > > wydawalo mi sie cos napomkneles
                >
                >
                >
                > Mam dla Ciebie propozycje.
                > Obejrzyj lub posluchaj sobie, jesli lubisz opere "Didon" (Henry Desmarets)
                >
                > To dobrze nastraja mimo, ze Tragedia.
                dziekuje za tip,ale akurat za opera nie przepadam. uwielbiam jazz,ostatnio
                polubilam wersje afrykanska. moge i tobie polecic posluchanie african jazz
                pioneers lub hugh masekela. sa swietni:)
    • Gość: dana33 Re: Niewinna Gini IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 16:11
      dosc trudno dyskutowac, bo cees sie tu nie wlaczyl i nie mozna sprawdzic, czy
      gini mowi prawde, bo dopoki nie zlapalam jej jak to sie mowi "z reka w
      kieszeni" nie moge twierdzic, ze klamie. proponuje nam wszystkim postawic kropke
      (nie kropke zniwiarke) i nie wracac do tej historii. gini ma szanse udowodnic,
      ze nie podaje zadnych danych forumowiczow, ma szanse zaczac pisac normalnym
      jezykiem, i ma szanse dac przyklad innym, ze mozna zmienic ton. moze uda sie
      cos zmienic w stosunkach miedzy forumowych, nie wielka milosc, ale wystarczy
      chyba poprawny ton. trzeba sobie tylko wyobrazic, ze to co piszemy, mowimy
      bezposrednio do osoby, ktora stoi naprzeciw nas.... :)
      • gini Re: Niewinna Gini 19.10.04, 16:30

> dosc trudno dyskutowac, bo cees sie tu nie wlaczyl i nie mozna sprawdzic, czy
        > gini mowi prawde, bo dopoki nie zlapalam jej jak to sie mowi "z reka w
        > kieszeni" nie moge twierdzic, ze klamie. proponuje nam wszystkim postawic
        kropk
        > e
        > (nie kropke zniwiarke) i nie wracac do tej historii. gini ma szanse
        udowodnic,
        > ze nie podaje zadnych danych forumowiczow, ma szanse zaczac pisac normalnym
        > jezykiem,

Doprawdy dano?A jakim jezykiem mam pisac do kogos, kto pisze do mnie gini do
        garow flejtuchu?Jaki to ten normalny jezek?Zafajdance, szmatelki i inne?

i ma szanse dac przyklad innym, ze mozna zmienic ton.

Tak ionni beda mi lac pomyje na glowe a ja bede przepraszac , ze zyje.Na
        kolanacvh w ogole zaczne pisac.

moze uda sie
        > cos zmienic w stosunkach miedzy forumowych, nie wielka milosc, ale wystarczy
        > chyba poprawny ton. trzeba sobie tylko wyobrazic, ze to co piszemy, mowimy
        > bezposrednio do osoby, ktora stoi naprzeciw nas.... :)

O tym poprawnym tonie to ja juz pisalam iles tam razy, ale jak poprawnie mozna
        rozmawiac z typkami, ktore przychodza tylko nabluzgac?Nie uwazasz, ze sa jakies
        granice ludzkiej cierpliwosci.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9526256&wv.x=1&a=9526924
        A tu zobacz sobie, mialam jego zdjecie duzo wczesniej, mialam zdjecia jego
        corek, nic nie publikowalam z priwow w przeciwienstwie do niego.
        • leje-sie Gini klamie 19.10.04, 18:02
          Tutaj link do watku glownego w tej sprawie.

Gini okazala sie forumowa Glen Close co Ceesiowi krolika ugotowala, czyli
          innymi slowy stalkerem, czyli innymi slowy ponurym typem, ktory nie spocznie az
          swego wroga forumowego nie namierzy i nazwiska do ogolnej wiadomosci nie poda.

I nikomu nie zycze by sie za nim taka stalkerka nienawiscia dyszaca snula, dane
          osobowe namierzala i do wiadomosci psycholi forumowych podawala. Juz sie do
          ceesa glowny swir FA dobiera - szczescie, ze lapki za krotkie.

Jej tlumaczenia g. warte (gini warte oczywiscie) - cees ma prawo robic co chce
          z wlasnymi danymi, a jej od nich wara. Daleko zreszta od informacji, ktore cees
          o sobie podal a ogromem pracy, ktory Gini sobie zadala, by jego dane na FA moc
          opublikowac.

Tak wiec jest roznica miedzy swirami bezsilnymi a wariatami, ktore krzywde moga
          uczynic. Gini nalezy do tej drugiej kategorii.

Badzcie ostrozni.
          • Gość: rachelka Re: Gini klamie IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 18:12
            ok ale gini nie jest tu jedyna,ktora publikuje dane. pan scan vel chalarka
            opublikowl juz pare razy dane jakis nieznanych sobie osob implikujac,ze sa to
            piszacy na forum ludzie. cieszylo to sie duzym poparciem wielu forumowiczow. co
            do danych o poszczegolnych osobach,jesli juz raz cos napomkniesz o swoim
            nazwisku,pracy,czy podasz jakies dane osobiste to juz jest to publiczna
            wiadomosc. nie dziw sie,ze bedzie to trabione. co do osobnika o ktorym
            mowisz,nic nie tlumaczy jego chamstwa w stosunku do sobie nieznajomych kobiet.
          • gini Re: Gini klamie 19.10.04, 18:17
            leje-sie napisał:

> Tutaj link do watku glownego w tej sprawie.
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16750371
            > Gini okazala sie forumowa Glen Close co Ceesiowi krolika ugotowala, czyli
            > innymi slowy stalkerem, czyli innymi slowy ponurym typem, ktory nie spocznie
            az
            >
            > swego wroga forumowego nie namierzy i nazwiska do ogolnej wiadomosci nie poda.
            >
            > I nikomu nie zycze by sie za nim taka stalkerka nienawiscia dyszaca snula,
            dane
            >
            > osobowe namierzala i do wiadomosci psycholi forumowych podawala.

Po pierwsze te dane byly juz dawno opublikowane, o czym pan cs wiedzial.
            Ja go wcale nie musialam namierzac.Od namierzania to byl ceesio, ale rozumiem,
            ze jemu wolno.

Juz sie do
            > ceesa glowny swir FA dobiera - szczescie, ze lapki za krotkie.
            >
            > Jej tlumaczenia g. warte (gini warte oczywiscie) - cees ma prawo robic co
            chce
            > z wlasnymi danymi, a jej od nich wara.

Zaraz zaraz, skoro on publikuje dane o sobie to o co do mnie pretensja?.

Daleko zreszta od informacji, ktore cees
            >
            > o sobie podal a ogromem pracy, ktory Gini sobie zadala, by jego dane na FA
            moc
            > opublikowac.

Widzisz, ja jestem na forum troche dluzej, wiec wiem troche wiecej od ciebie.

>
            > Tak wiec jest roznica miedzy swirami bezsilnymi a wariatami, ktore krzywde
            moga
            >
            > uczynic. Gini nalezy do tej drugiej kategorii.
            >
            > Badzcie ostrozni.
            >
            Uskarzasz sie tu na swira, gdzie byles jak ujawniano dane Zawadzkiego?Gdzie
            byles, jak byla dyskusja donosu na niego do kuratorium, ktorego twoj krystalowy
            ceesio nie potepil.Bo innych dane mozna publikowac i nie widzi sie nic zlego
            nawet w donosach do pracy.
            I gdzie tu gini naklamala?
            • leje-sie Gini klamie 2 19.10.04, 18:39
              > Zaraz zaraz, skoro on publikuje dane o sobie to o co do mnie pretensja?.

To jest wlasnie roznica - to sa jego dane i jemu wolno. To nie sa Twoje dane i
              Tobie nie wolno.

Wyszukiwarka na nazwisko ceesia reaguje? Bylo przed Toba podane? Przez niego?

Jesli odpowiedz na te trzy pytania jest nie to klamiesz.

Dane, ktore o sobie cees publikowal byly rodzaju: mialem ojca, matke, zone,
              dzieci, ciotki, wujkow i znajomych. Ty zas sobie zadalas trud, by go wysledzic.
              Jestes wiec stalkerem forumowym.

> Uskarzasz sie tu na swira, gdzie byles jak ujawniano dane Zawadzkiego?Gdzie
              > byles, jak byla dyskusja donosu na niego do kuratorium, ktorego twoj
              krystalowy
              >
              > ceesio nie potepil.

Pelne swoje imie i nazwisko JZ podawal i podaje bez ustanku. Przypuszczalnie z
              powodu manii urojeniowych i wielkosciowych. Co do informacji do kuratorium to w
              tym przypadku bylo to jak najbardziej sluszne, zwlaszcza gdy JZ do swego
              procederu zaczal wciagac uczniow. Chyba, ze uwazasz, ze JZ ze swoja daleko
              posunieta choroba psychiczna jest dobrym pedagogiem?

Wiec klamiesz.
              • Gość: rachelka Re: Gini klamie 2 IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 18:49
                leje-sie ja tylko odpowiem za siebie. nie cenie sobie nikogo, a szczegolnie
                czlowieka reprezentujacego nauke,ktora kojarzysz z jakims tam poziomem
                inteligencji i kultury czlowieka,ktory pisze najgorszego typu wulgaryzmy do
                osoby,jak ja,nieznajomej temu panu. ja poznalam tego typa 3 dni temu i znajomosc
                zaczal od latarnianych porownan i to dosc ostrych. to jest wstyd i hanba,ze
                ludzie nauki,ktorzy powinni dawac przyklad kultury osobistej calemu swiatu
                schodza do poziomu sprzataczy kibli miejskich,bez obrazania tych ostatnich.
              • gini Re: Gini klamie 2 19.10.04, 18:56
                leje-sie napisał:

> > Zaraz zaraz, skoro on publikuje dane o sobie to o co do mnie pretensja?.
                >
                > To jest wlasnie roznica - to sa jego dane i jemu wolno. To nie sa Twoje dane
                i
                > Tobie nie wolno.

Zaraz, zaraz, ale ja jestem oskarzona, ze cos tam ujawnilam, a te dane byly
                znane duzo wcvzesniej.

>
                > Wyszukiwarka na nazwisko ceesia reaguje?

Reaguje jak najbardziej.

Bylo przed Toba podane?

Alez bylo jak najbardizj,.

Przez niego?

Nie, nie przez niego z tym, ze juz po ujawnieniu, a przypominam bylo to w
                grudniu, nie negowal, i jak tu jz ktos pisal, nie zmienil nicka, mimo, ze
                wiedzial, ze te nazwisko bylo publikowane, ze sam dal wlasciwie wszystko na
                tacy.
                Ktos komu zalezy na animowosci, nie podaje swojego miejsca, pracy, tytulu
                naukowaego i informacji o calej rodzinie.Tak robi ktos, kto nie chce pozostac
                anonimowy, wiec niech nie rozpacza, ze cos ktos opublikowal.

>
                > Jesli odpowiedz na te trzy pytania jest nie to klamiesz.
                >
                >
                > Dane, ktore o sobie cees publikowal byly rodzaju: mialem ojca, matke, zone,
                > dzieci, ciotki, wujkow i znajomych. Ty zas sobie zadalas trud, by go
                wysledzic.

Wyobraz sobie, ze nie zadalam sobie zadnego trudu,bo nie ja je wysledzilam. a
                informacje byly duzo bardziej szczegolowe.
                Informacja typu moj wujek nazywa sie tak, a tak,a nazwisko panienskie mojej
                zony brzmi tak a tak, ja pracuje tu i tu, to nie sa informacje ogolne.

>
                > Jestes wiec stalkerem forumowym.
                >
                > > Uskarzasz sie tu na swira, gdzie byles jak ujawniano dane Zawadzkiego?Gdz
                > ie
                > > byles, jak byla dyskusja donosu na niego do kuratorium, ktorego twoj
                > krystalowy
                > >
                > > ceesio nie potepil.
                >
                > Pelne swoje imie i nazwisko JZ podawal i podaje bez ustanku.

Tyle, ze Jozefow Zawadzkich moze byc wielu, ktos podal dane do pracy i ktos
                doniosl do kuratorium, ale to Ci nie przeszkadza naturalnie.

Przypuszczalnie z
                > powodu manii urojeniowych i wielkosciowych.

A u ceesia to nie manie podawac caly swoj zyciorys?

Co do informacji do kuratorium to w
                >
                > tym przypadku bylo to jak najbardziej sluszne, zwlaszcza gdy JZ do swego
                > procederu zaczal wciagac uczniow.

A wciagal uczniow?Skad te informacje?Bo nic o tym nie wiem jak na razie.
                I twoja hipokryzja, doniesc na Zawadzkiego jest ok, ale napisac cos o ceesiu to
                juz jest be

Chyba, ze uwazasz, ze JZ ze swoja daleko
                > posunieta choroba psychiczna jest dobrym pedagogiem?
                >
                > Wiec klamiesz.
                >
                > Po pierwsze nigdzie nie udowodniles mi klamstwa, po drugie, skad wiesz
                cokolwiek o zdrowiu psychicznym pana JZ?Badales go?
                A prostactwo ceesa, ktory wyzywa kobiety to o czym swiadczy?Dobrym pedagogiem
                jest?
                Tylko, ze na niego nikt nie doniosl.0
                >
                • Gość: rachelka Re: Gini klamie 2 IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 19:06
                  problem gini jest w tym,ze mamy tu typowe "power struggle" na tym forum. grupa
                  ciemnych typkow uzurpuje sobie prawo dominowani nad innymi i nadawania tonu
                  forum. ja zauwazylam to na sobie,chociaz jestem uszczypliwa to staram sie nie
                  byc chamska bo w koncu czlowiek nie musi tak sie zachowywac,ale grupa pewnych
                  ludzi z ich prowodyrami przebiera miarke. popatrzcie co robi ta zwariowana
                  kropka,czy wiktorek, czy ten profesorek cs czy inne typy. jaki to jezyk obiera
                  do jakiejkolwiek dyskusji,jaki styl i chamstwo leci z kazdego wpisu. nie
                  dziwilabym sie,gdyzby to jakas ciemna masa pisla,ale to wszystko ludzie
                  wyksztalceni a zachowuja sie jak bydlo na pastwisku.
                • leje-sie Gini klamie 3 19.10.04, 19:36
                  > Zaraz, zaraz, ale ja jestem oskarzona, ze cos tam ujawnilam, a te dane byly
                  > znane duzo wcvzesniej.

Paserka Gini? Czy stalkerka Gini? Tak jakbys powiedziala, ze lepiej byc
                  alfonsem niz k'rwa. Moze i lepiej, ale nie w moim swiecie, bo oba zawody
                  oceniam jednakowo. A poza tym klamiesz - wlozylas w wygrzebywanie danych ceesia
                  wiele wlasnej pracy, czasu i zapalu. Wiec jestes i paserka i stalkerka.

Co do JZ - powtarzam - podaje swoje dane. Wciagal swoich - maloletnich -
                  uczniow.

Rozmowa zas samego z soba na 100 nickow - jest oznaka zdrowia psychicznego
                  zapewne? Aby podac pierwszy z brzegu przyklad.

Nie w tym rzecz jednak - wariatow na forach bez liku, ale wlasnie na tym, ze
                  jest/byl nauczycielem maloletnich.
                  • gini Re: Gini klamie 3 19.10.04, 21:39
                    leje-sie napisał:

> > Zaraz, zaraz, ale ja jestem oskarzona, ze cos tam ujawnilam, a te dane by
                    > ly
                    > > znane duzo wcvzesniej.
                    >
                    > Paserka Gini? Czy stalkerka Gini? Tak jakbys powiedziala, ze lepiej byc
                    > alfonsem niz k'rwa.

Jzka paserka?Co jeszcze napiszesz?

Moze i lepiej, ale nie w moim swiecie, bo oba zawody
                    > oceniam jednakowo. A poza tym klamiesz - wlozylas w wygrzebywanie danych
                    ceesia
                    >
                    > wiele wlasnej pracy, czasu i zapalu.

No to jakies dowody daj, bo to co piszesz to jest zwykle pomowienie.

Wiec jestes i paserka i stalkerka.

A ty zwykla swinia po prostu.

>
                    > Co do JZ - powtarzam - podaje swoje dane.

Gdzie podaje swoje, dane,tzn miejsce pracy i telefony?Jego dane wyciagnieto i
                    umieszczono na forum, ale obludnik nie chce tego zauwazyc.

Wciagal swoich - maloletnich -
                    > uczniow.

Dowody jakies prosze na to podac bo to nastepne pomowienie.

>
                    > Rozmowa zas samego z soba na 100 nickow - jest oznaka zdrowia psychicznego
                    > zapewne? Aby podac pierwszy z brzegu przyklad.

Tlko, ze wiekszosci z tych nickow to podroby sa.

>
                    > Nie w tym rzecz jednak - wariatow na forach bez liku, ale wlasnie na tym, ze
                    > jest/byl nauczycielem maloletnich.

Taa ale ceesio przyznajacy sie do korzystania z uslug hakerow studentow jest ok.
                    Przestan pisac rzeczy, ktore nie maja oparcia w faktach.Do czytania Zawadzkiego
                    czy kogo innego nikt cie nie zmusza .
        • Gość: dana33 Re: Niewinna Gini IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:24
          gini, zbalsamowanego nazwalam zafajdancem po dluuuuugich miesiacach, po tym,
          jak czytalam niesamowita ilosc atakow na israel i na zydow, i po tym, jak mimo
          mojej prosby, ze osoba hitlera jest czerwona granica dla mnie, sprowokowal i
          znow zacytowal hitlera. rachelcie nazywam szmatelcia w zaleznosci od jej postu.
          jak mnie tu miesiacami wyzywano od kurew, mlodszych czy starszych,
          sjonistycznych czy nie, kiedy zastanawiano sie co oznacza 33 i pozwol, ze nie
          zacytuje tego o rozmiarach czego dystkutowano, nigdy nie zwrocilam im postow co
          do ich ewentualnej alfonsowej dzialanosci, ani nie pytalam sie o ich rozmiary.
          jak ci pisza "gini do garow flejtuchu" masz pare mozliwosci: mozesz nie
          zareagowac wogole, mozesz zareagowac ironia, mozesz zareagowac smiechem. no i
          mozesz zareagowac wlasnie takim samym stylem. dochodzi do tego, ze juz nie
          uzywasz innego jezyka w swoich postach. ze nie widzisz tego np. ze nazwalas
          mnie wycieruchem bez tego, ze ja zaatakowalam sie podobnym slowem. twoje posty
          w 90% sa napisane wulgarnym jezykiem. a mozna oddac elegancko tez.
          ale co ja cie bede wychowywac, gini, ty juz duza dziewczynka, mozesz sama
          zdecydowac, czy chcesz nalezec do grupy wulgarnej tego forum, czy nie. czy
          chcesz pisac sobie z ludzmi, czy wolisz zeby po krotkim czasie ignorowano cie.
          naprawde, nie ma sensu dalej o tym mowic, bo ty doskonale rozumiesz o co mi
          chodzi, a ja nie mam ochoty wiecej wyjasniac i tlumaczyc. jestes dorosla i
          wiesz dobrze co robisz.
    • Gość: rachelka Re: Co za MENDA! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 17:59
      Gość portalu: patience napisał(a):

> To nie moj tytul lecz cytat z postu na FA, ktory jest krotka i wezlowata
      > wymiana zdan miedzy Gini a innym forumowiczem, a zarazem rodzajem oswiadczenia
      > Gini, co do tego, co ona uwaza, ze jej wolno:
      >
      >
      > Co za MEDA!
      > Autor: Gość: Pollak IP: *.velocitus.net
      > Data: 19.10.2004 16:04 + dodaj do ulubionych wątków
      > ---------------------------------------------------------------------------
      > Gini napisała:
      > >Od dwoch lat pisze pan wciaz o sobie i swojej rodzinie , co latwo sprawdzi
      > c,
      > >wiec o co i do kogo ma pan pretensje?
      >
      > A po co kretynko sprawdzasz?
      >
      > To ze on pisze gdzie pracuje nie daje ci zielonego swiatla do publikowania jego
      >
      > danych jesli nawet latwo je bylo znalezc?

a czy myslisz,ze on mial prawo obrazac,publikowac dane innych i zachowywac sie
      chamsko w stosunku do wielu tu piszacych? co dalo mu podstawy do tego typu
      traktowania wielu ludzi,fakt,ze na jakiejs tam uczelni pracuje? czego i kogo ty
      bronisz? jak popatrzysz na polowe forum to nic tylko kazdy papla bez
      zapamietania o sobie i innych,podajac intymne szczegoly, wiec nie dziw sie,ze te
      same szczegoly beda powtorzone w innym czasie. jak chcesz byc anonimowy to
      zamknij dziob, a nie gadaj jaki numer majtek masz na sobie. logiki troche
      panowie i panie.
      • Gość: dana33 Re: Co za MENDA! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:33
        tu masz przyklad rachelko: odpowiedzialas, co odpowiedzialas, ale jakbys
        zamiast slow takich jak "zamknij dziob" uzylabys innych, moze twoj post bylby
        odczytany inaczej i odpowiedz tez mialabys na innym poziomie.
        • Gość: rachelka Re: Co za MENDA! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 19:40

> tu masz przyklad rachelko: odpowiedzialas, co odpowiedzialas, ale jakbys
          > zamiast slow takich jak "zamknij dziob" uzylabys innych, moze twoj post bylby
          > odczytany inaczej i odpowiedz tez mialabys na innym poziomie.

dobrze danus,ze czytam wybiorczo,moj zamknij dziob, jest sto razy lepszy od 100
          wpisow zbzikowanej gabryski,ktorej juz wogole nie otwieram wiec sie nie martw.
          ja jak ty duza dziewczynka,ale jeszcze rozrozniam kolory, a ze nigdy nie bylam
          ani hippie ani feminazi to jeszcze wiem do czego stanik i majtki sluza i jak je
          nosic i kto ma to ogladac . thanks god for small favors. kiedy jedziesz nad
          niagare,beczki juz mam?
          • Gość: DANA33 Re: Co za MENDA! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:47
            owszem zgadzam sie rachelciu, ze ten dziob jest duzo lepszy od innych, ale np
            ironiczne "usteczka" bylyby lepsze niz dziob, ty farsztejst, zawsze mozna
            znalezc cos lepszego....
            a ta moja beczka ma takie metalowe zabezpieczenia? bo inaczej nic z niagary.
            jak ma, to zaczne planowac... :)
            • Gość: rachelka Re: Co za MENDA! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:17
              Gość portalu: DANA33 napisał(a):

> owszem zgadzam sie rachelciu, ze ten dziob jest duzo lepszy od innych, ale np
              > ironiczne "usteczka" bylyby lepsze niz dziob, ty farsztejst, zawsze mozna
              > znalezc cos lepszego....
              > a ta moja beczka ma takie metalowe zabezpieczenia? bo inaczej nic z niagary.
              > jak ma, to zaczne planowac... :)
              nu dana bez przesady, po co metalowa zapadka? niagara plynie predko wsiadziesz
              na gorze,zabijemy wieko gwozdziami i za pare sekund fiktor cie zlapie z
              recznikiem na dole, tyle chyba wytrzymasz i ja tez zreszta. w beczce jak to w
              beczce bedzie mozna pare spraw poruszyc a moze i rozwiazac wazne sprawy swiatowe.
              • Gość: dana33 Re: Co za MENDA! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 20:33
                rachelciu, nu, ty nic nie kapujesz, ja wytrzymam, ty tez, ale beczka nie!!!!!
                farsztejst? nu, wiec dawaj te zapadki czy jak to tam...
                • Gość: rachelka Re: Co za MENDA! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:39

> rachelciu, nu, ty nic nie kapujesz, ja wytrzymam, ty tez, ale beczka nie!!!!!
                  > farsztejst? nu, wiec dawaj te zapadki czy jak to tam...
                  rany danus,ty nie wierzysz w technike amerykanska,tozto jak ruska,gniotsa nie
                  lamiotsa. i beczka wytrzyma i my wytrzymamy,rzadnych zapadek nie trza.kup
                  reczniki,bo u nas jakies cienkie ostatnio, o to sie martwie,nu i czy fiktor nie
                  zwiednie,tam duzo kobit ladnych a on cus ma problemy ze skupieniem sie. nie
                  chcesz potem nagolasa jego szukac,bo wladza cie zwinie z miejsca.
                  • Gość: dana33 Re: Co za MENDA! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 23:32
                    wladza mnie nie zwinie rachelciu, wladza padnie z przerazenia... :)
                    zaczynam szukac recznikow. u nas vardinon robi fajne, grube i w kolorkach...
      • Gość: patience Rachelko, jesli Kajtus ukradnie lizaka... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 19:52
        > a czy myslisz,ze on mial prawo obrazac,publikowac dane innych i zachowywac sie
        > chamsko w stosunku do wielu tu piszacych?

Pierwsze slysze, ale rzadko bywam, wiec calkiem mozliwe ze jakas awantura, a
        nawet wiele awantur mi umknęlo. Co nie zmienia faktu, ze jesli Kajtus ukradnie
        lizaka, to taki sam czyn Piotrusia wykonany pozniej przestanie byc kradzieza.
        Czyny Kajtusia nie powoduja, ze czyny Piotrusia przestaja byc przestepstwem.

Ponadto Gini nie opublikowala danych Ceesa tylko jego zony. Zamiescila je w
        swojej sygnaturce. Przynajmniej ja to widzialam na wlasne oczy. Podoba ci sie
        taki obyczaj? Masz na przyklad dzieci? A podobaloby ci sie gdyby cie ktos
        pociagnal za jezyk, a potem latal z sygnaturka, w jakiej szkole i klasie je
        mozna znalezc? Najlepiej jeszcze z rozkladem lekcji i kiedy je mozna znalezc
        wychodzace po lekcjach do domu...

Zgadzam sie z toba co do ciagu dalszego, ze ludzie sa czesto za malo ostrozni,
        duzo gadaja, a potem ktos taki jak Gini znajduje namiary na zone i je puszcza w
        swiat. Tylko ze nie zgadzam sie z twoim koncowym wnioskiem. Internet nie jest
        rajem dla osob o bandziorowatych obyczajach, tylko dla ludzi normalnych.
        Istnieje cos takiego jak netykieta. Ludzie maja prawo chodzic po ulicach miast
        bez broni i w poczuciu bezpieczenstwa zapewnianego przez kodeks karny.

Netykieta jest rodzajem takiego kodeksu karnego internetu. Gini to troll. To
        nie pierwszy jej numer w tym stylu. Trollowanie jest sprzeczne z netykieta. Ja
        jestem adminem na innym portalu. Za taki numer zrobilabym jej cos w rodzaju
        kary symbolicznej: zablokowalabym jej nika, ktorego uzyla do publikacji
        namiarow na zone. To nie jest ban, gdyz nie blokujesz IP, a winowajca
        oczywiscie natychmiast sobie zaklada nowego nika. Ale ten, ktory posluzyl do
        robienia czynnosci trollowatych - ma stracony.

Zebym byla dokladnie zrozumiana: nie mam bynajmniej na mysli samej Gini. Mam na
        mysli kazdego, kto trolluje tak, jak ona to zrobila.
        • Gość: rachelka Re: Rachelko, jesli Kajtus ukradnie lizaka... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:14
          po czesci zgadzam sie z toba. ale pewne reguly gry nie powinny byc nigdy
          naruszone. ja jestem przeciwna ujawnianiu prywatnych faktow,bo to niczemu ani
          nikomu nie sluzy,ale cs byl chamski i to dla wielu osob,stad i obrona tego pana
          rzadna. ja nie czuje sympatii do jakiegos chamka forumowego,ktory wyciera sobie
          gebe o kazdego kogo napotka i to w sposob wulgarnie-prymitywny.jesli sam
          szczebioce o sobie za duzo,to jego problem,nie gini,ona to poskladala a on
          trzepal bezmyslnie. o ile mi wiadomo cs tez straszyl i grozil wielu innym wiec i
          stad te krokodyle lzy faszywe sa nieco. a na koniec prawie co dzien jakis cham
          cos tu wyswietli jak np. pan scan,ktory tu wielu szantarzuje od lat. reguly fair
          play musza byc sprawiedliwie respektowane przez wszystkich,jesli nie sa to masz
          takie a nie inne tego rezultaty. wniosek "zamykac dziob a nie trzepac o swych
          starych,kolezankach,kolegach,miejscu pracy czy wymiarze majtek" swiat to
          widzi,czyta i notuje.
          • cs137 Rachelciu, kłamiesz, oświadczam 19.10.04, 20:17
            Napisałaś przed chwilą, że "publikowałem dane innych osób". Twierdzę, że łzesz.
            • Gość: rachelka Re: Rachelciu, kłamiesz, oświadczam IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:19
              cs137 napisał:

> Napisałaś przed chwilą, że "publikowałem dane innych osób". Twierdzę, że łzesz.
              to powtarzam za innymi,czy to prawda nie wiem i mnie to nie interesuje. to co
              wiem bo sama zaznalam to twoj wulgarny i prymitywny epitet,niejeden
              zrezta,reszta to historia,ja sie tym nie podniecam.
              • cs137 Jesli "danymi osobowymi" było sformułowanie 19.10.04, 20:24
                Zdaje się, że o kims napisałem, że jest "seasoned courtesan". No jeśli to było
                według Ciebie zdradzaniem danych osobowych, to rzeczywiście chyba masz rację...
                • Gość: rachelka Re: Jesli "danymi osobowymi" było sformułowanie IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:28
                  cs137 napisał:

> Zdaje się, że o kims napisałem, że jest "seasoned courtesan". No jeśli to było
                  > według Ciebie zdradzaniem danych osobowych, to rzeczywiście chyba masz rację
                  cs nie rob z siebie badziej glupiego niz jestes. nie wiem,czy do twojej zony co
                  dzien na dzien dobry nadajesz tekst typu"jak tam zdrowie moja przechodzona
                  kurtyzano"? sproboj moze i do niej to i pasuje i tym sie zachwyca,a jesli nie to
                  polecam studiowanie "bon tonu",gdzyz moze ci sie to przydac w zyciu. podobno
                  jestes czlowiekem na poziomie to wyczysc jezyk, od tego trzeba zaczac.
                  • cs137 Przyganiał kocioł... 19.10.04, 20:33

> podobno
                    > jestes czlowiekem na poziomie to wyczysc jezyk, od tego trzeba zaczac.
                    • Gość: rachelka Re: Przyganiał kocioł... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:36
                      cs137 napisał:

>
                      > > podobno
                      > > jestes czlowiekem na poziomie to wyczysc jezyk, od tego trzeba zaczac.
                      >
                      nie cykaj cs tys nie cykada,wciel w zycie. mnie tu paluszkim nie pokazuj zacznij
                      od siebie, zamiast bawic sie w 5 latka "nie ja winien ona winna bo mi dawac nie
                      powinna"
                • cs137 Dowcip 19.10.04, 20:31
                  Staruszkę przechdząca przez ulice we Lwowie omal nie rozjechał fiakier.
                  "Uważaj, jak łazisz, k....o!!!" wrzasnał dorożkarz.
                  Staruszka, szalenie zraniona, widzi, że z przeciwka nadchodzi starszy pan, jej
                  dobry znajomy.
                  "Panie radco!"
              • Gość: Mosze Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 22:31

Broniac Gini Rachelka napisala ze Cees sam podawal czyjes dane.
                Zpeytana czyje odpowiedziala:

"powtarzam za innymi,czy to prawda nie wiem i mnie to nie interesuje"

PAPUGA!

• gini Re: Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga 19.10.04, 22:39
                  A nie podawal danych tego pana ze Szwecji?Lacznie z info o jego bracie?Bo
                  podobno i tak wszyscy wiedzieli, jeszcze pozniej udowadnial, ze co w internecie
                  publikowane to i na forum.
                  I ciekawe czy ceesio sie wysili i odpowie na pytanie o ujawnieniu na FA
                  informacji z prywatnego listu .
                  I ciekawe dokad ceesio bedzie tu jeszcze skamlal.
                  • Gość: . Mosze, mam wrazenie, ze jakas suka tutaj wyje... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:55
                  • Gość: dana33 Re: Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 23:40
                    gini, przestan.... ten pan ze szwecji pisze tu na forum pod jakims nikiem?
                    przeciez takich stron jest tysiace w internecie. ale nie kazdy tu pisze i nie
                    masz zadnego polaczenia miedzy ta strona a nikiem jakiegos forumowicza.
                    z ceesem wiedzialas. po co wlaczylas w to jego zone? po co podawalas adres
                    internetowy zony ceeska na forum???
                    • gini Re: Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga 19.10.04, 23:58

> gini, przestan.... ten pan ze szwecji pisze tu na forum pod jakims nikiem?
                      > przeciez takich stron jest tysiace w internecie. ale nie kazdy tu pisze i nie
                      > masz zadnego polaczenia miedzy ta strona a nikiem jakiegos forumowicza.
                      > z ceesem wiedzialas. po co wlaczylas w to jego zone? po co podawalas adres
                      > internetowy zony ceeska na forum???

A skad wiesz czy nie pisze?I dlaczego dawac namiary na calkiem nieswiadomego
                      czlowieka i pisac o jego koligacjach rodzinnych, skoro wolno to wolno.
                      Widzisz na dodatek ceesio swiadomie podawal informacje o sobie, a ten czlowiek
                      jest nieswiadomy, ze o nim pisze sie na jakims forum publicznym.
                      Powtarzam Ci Dana wiecej te forum osob czyta jak na nim pisze,ceesio, ktory tak
                      sie oburzal gdy opublikowano w grudniu jego dane, sam pozniej publikuje i
                      twierdzi, ze wolno.

Bo usilowalam ceesiowi wytlumaczyc, ze nie wolno podawac niczyich danych z czym
                      sie nie zgodzil, teraz kreci, udaje, ze w ogole nie prowadzil ze mna
                      korespondencji, bo fakt jest faktem, ze wypaplal na FA co mu napisalam na
                      priwie.
                      Rozumiem, ze pasuja Ci jego poglady, ale postaraj sie raz byc obiektywna.
                      Masz tu link, gdzie ten pan zacheca do klikania w jego nazwisko w googlach, w
                      samo nazwisko, wiec jak klikniesz w samo nazwisko to ukaze sie nazwisko zony
                      naturalnie i dane.Jemu zalezy na czyms przeciwnym niz chronieniu swoich
                      danych , jemu zalezy na rozglosie, bo jest glupkiem po prostu.Gdyby mu
                      zalezalo, na wyciszeniu sprawy nie latal by po wszystkich forach.
                      A o jego zonie podawal tez cos Gucio na FA, wtedy go z dobroci serca pogonilam.
                      Ale ceesio uwaza, ze jemu wolno wszystko.
                      Ide sobie stad, bo nie moge nawet czytac tej zaklamanej gnidy.
                      • kropekuk Re: Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga 20.10.04, 00:10
                        www.funegreets.com/insults/inscow.htm
                    • cs137 Dano, ten "pan ze Szwecji" to publiczna figura 19.10.04, 23:59
                      Mówiło się w pewnym momencie o jego kandydowaniu do Sejmu z ramienia UW,
                      zdjecia, wywiady były w prasie. On był bardzo aktywnym działaczem zagranicznych
                      przedstawicielstw "Solidarności" w latach 80-tych, potem mówiło się, że wróci,
                      na początku lat 90-tych istotnie pare lat politykował w Polsce. W końcu jednak
                      do tego Sejmu nie kandydował, podobno dlatego, ze jedgo brat też miał
                      kandydować, dwóch braci na listach wyborczych do Sejmu byłoby za dużo. Brat był
                      potem przez kilka lat Prezydentem Miasta Stołecznego Warszawy. To są zawodowi
                      politycy, znane osoby, publiczne figury. Gini po prostu słabo się orientuje "who
                      is who".
                      • kropekuk Hehehe...Mam wrazenie, ze z jego synalkiem gralem 20.10.04, 00:13
                        w tenisa, gdy posiadl korty w Parku Skaryszewskim...Czy o tego tatusia chodzi?
                • Gość: rachelka Re: Rachelka czyli jeszcze jedna forumowa Papuga IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 03:48
                  Gość portalu: Mosze napisał(a):

>
                  > Broniac Gini Rachelka napisala ze Cees sam podawal czyjes dane.
                  > Zpeytana czyje odpowiedziala:
                  >
                  > "powtarzam za innymi,czy to prawda nie wiem i mnie to nie interesuje"
                  >
                  > PAPUGA!
                  >
                  moszku kiedy ty spac idziesz?love u 2 distraction
                  papuga
                  • Gość: . Hehehehe!!! Hihihihi!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.10.04, 03:51
                    www.funegreets.com/birthday/bday20.htm
          • Gość: patience Re: Rachelko, jesli Kajtus ukradnie lizaka... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 21:11
            Wlasciwie i zgadzam sie z toba, i nie. Zgadzam sie ze trzeba byc bardzo
            ostroznym, i ze internet nie powinien byc miejscem dla bandziorów z jednej, a
            paranoikow z mania przesladowcza z drugiej strony. Powinien byc po prostu dla
            noormalnych. Szczerze sie tez musze przyznac, ze sie sama zaliczam do
            paranoikow z mania przesladowcza i dzieki temu nikt nigdy moich danych nie
            opublikuje bez mojej zgody:))))) Ale jednym z objawow tej paranoi jest, ze sie
            nie wypowiadam w sprawach, ktorych nie widzialam na oczy. Bo mam daleko
            posunieta paranoje oraz manie przesladowcza, ze wszyscy naokolo chca
            manipulowac moja opinia:)))))))) Dlatego obojetnie co ty mi ewentualnie powiesz
            na temat zaszlosci i co mnie powie cees, mnie to wlasciwie nie interesuje.
            Netykieta tak samo jak prawo nie dziala wstecz. Tez mnie specjalnie nie
            interesuje kto kogo uwaza za chama, bo potyczki na slowa to jedno, niechby
            nawet i ostre, a naruszanie netykiety to drugie. Tez szczerze powiem, ze w
            dawnych czasach miewalam rozmaite przygody i wdawalam sie w rozmaite pyskowki,
            ale jak sama zostalam adminem, to zrozumialam dopiero, co to znaczy troll. Wole
            10 spammerow niz 1 trolla. Ze spamerami zwykle bardzo latwo sobie poradzic, a z
            trollami duzo trudniej. Przede wszystkim dlatego, ze spammer wlasciwie wszystko
            robi jawnie - produkty jego dzialalnosci widac od razu, a troll ma do
            dyspozycji privy, knucie intryg rozciagnietych w czasie, i tak dalej. Pyskowki,
            nawet bardzo ostre, sa zwykle krotkotrwale i bez dalszych konsekwencji.
            Dzialania trolla w duzej mierze wykonywane sa chylkiem, ze ich nie widzisz, a
            rykoszety sie ciagna miesiacami. Serdecznie nienawidze trollowania. A w twoim
            poscie wydaje mi sie, ze masz pomieszane i pyskowki, i trollowanie. Jak ktos
            komus kaze zamknac dzioba, to tylko pyskowka, ktora nmormalny admin w ogole nie
            zawraca sobie glowy. Jak ktos komus zaczyna grzebac w prywatnym zyciu - to
            troll. Nie ma znaczenia, czy ktos byl nieostrozny i sam o sobie za duzo
            wskazowek zostawil. To niczego nie usprawiedliwia. A poza tym masz racje, ze
            pewne reguly nie powinny byc nigdy naruszane. No ale beda naruszane, jesli
            trolle wykonuja jakies ewidentne zlamania nektykiety i pozostaja bezkarne. To
            je zacheca do dalszej dzialalnosci, a takze zacheca innych, ktorzy na to
            patrza.
            • Gość: rachelka Re: Rachelko, jesli Kajtus ukradnie lizaka... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:16
              no ja rowniez sie z toba zgadzam,ale jak mowisz gazeta jest niekonsekwentna a i
              ludzie pozwalaja sobie na zbyt wiele. jak w zyciu za glupote trzeba placic a
              milczenie zawsze bylo,jest i bedzie zlotem. jesli jednak obie osoby robia
              podobne rzeczy to nie widze gorszej winy jednej osoby nad druga,poprostu obie sa
              jednakowo winne.ja nie banuje,ani tego robic nie potrzebuje,gdyz mam inny cel
              zycia a forum nie jest moim zyciem,chociaz wciaga i to bardzo:)pozdr.
              • Gość: . Rachelko, you're so cute! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.10.04, 00:34
                www.funegreets.com/insults/insbaby.htm
    • agendaforamerica Jozka Zawadzkiego tez tak broniles Moszuniu?... 19.10.04, 18:33
      ...bo jakos sobie nie przypominam.
      • Gość: . A KTOREGO? Jest ich na FA bardzo wielu.... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 18:35
        • agendaforamerica Przepraszam droga Kropko, jeszcze tylko odpowiem.. 19.10.04, 19:27
          ...temu Panu i juz mnie tu nie ma.

Ano tego Jozka, ktory przez bezmyslna nienawisc niektorych Forumowiczow i ku
          uciesze innych o malo nie stracil pracy (w realu rzecz jasna).
      • Gość: rachelka Re: Jozka Zawadzkiego tez tak broniles Moszuniu?. IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 18:38
        agendaforamerica napisał:

> ...bo jakos sobie nie przypominam.
        robi sie tu duzo watkow na jednym. mozesz pokrotce powiedziec o co chodzilo?
        moszunio nie bronil takze wielu innych ujawnianych wulgarnie przez pana scana.
        • kropka Re: Jozka Zawadzkiego tez tak broniles Moszuniu?. 19.10.04, 18:54
          Rany Julek! Idźcie z tym na FA albo gdziekolwiek.
          To nie są osoby ze Świata i niewiele ludzi wie o co chodzi.
          Mam nadzieję, że nie będziecie wyjaśniać :-)
          Kończmy juz z tą aferą, baaaardzo proszę
    • Gość: rachelka Re: Pare wyjaśnień IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 19:23
      cs powiem ci jedno. ja ciebie poznalam 3 dni temu,ale na twoje chamskie
      wypowiedzi nie trzeba bylo dlugo czekac. jesli reprezentujesz nauke to wstyd,ze
      ludzie tacy jak ty ponizaja sie do tego stopnia po to by poprostu rozmawiac z
      rodakami. to czyta caly swiat i fakt,ze nie umiesz powstrzymac sie od zwyklych
      prymitywnych wulgaryzmow w stosunku do osob tobie zupelnie nieznanych dobrze o
      tobie nie swiadczy. reszta to historia i mnie osobiscie malo to interesuje,ale
      chyba lepiej bys zrobil poswiecajac wiecej czasu na bardziej ambitne projekty
      niz gnojenie ludzi na FA czy FS,czego tobie zycze.
      • Gość: . Rachelko: czy ty znasz znaczenie slowa IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 19:33
        "wulgaryzm"? Sprawdz w slowniku, bo wulgaryzmem nie jest wszystko to, co we
        wlasna milosc rachelki bije; nie jest tym np. wynik twego testu na IQ...;)
        Polataj sobie, La Paloma!
    • Gość: . Miejscowosc z IP podaje KAZDA legalna wyszukiwarka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 19:29
      domen. I tylko kompletnego analfabete internetowego mozna tym "straszyc". Albo
      GOLEBICE, LA PALOMA...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka