cs137 Gini próbuje tutaj stworzyć wrażenie, że tylko... 19.10.04, 19:31 ..."zrewanżowała" się w stiosunku do mnie czymś, co ja poprzednio robiłem w stosunku do innych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jak kazda handlarka sledzi, Ceesie, jak kazda IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 19:34 bazarowa handlarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pare wyjaśnień IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 19:41 cees, tak jak pamietam, to wlasnie nihil i jego koledzy "namierzyli" cie wtedy, a nie gini, prawda? gini po prostu zanotowala to sobie i uzyla wtedy, kiedy jej to "pasowalo". ale pamietam dobrze, ze to byl nihil i jego koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Dano -- tak, to był Nihil z jakims Iblisem (już.. 19.10.04, 19:55 chyba dawno zmienił nick na inny, a może go juz tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Pare wyjaśnień IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.10.04, 21:34 Tak dana , i po tej prowokacji ,... uklony =============================================================================== Re: Nihila juz namierzyłem. cs137 01.12.2003 00:49 zarchiwizowany Aha, zapomniałem dodać, że o wiele wiecej szczegółow podałem w tych postach po hebrajsku. =============================================================================== Nihila juz namierzyłem. cs137 01.12.2003 00:47 zarchiwizowany Gość portalu: Iblis napisał(a): Obrabianie kogos, o kim sie nie ma zielonego pojecia jest mozliwe tylko przez spluwaczke, jaka ty zwyrodnialy chuju sie zademonstrowales. Kochasiu, widzisz, ja mam studentów, którzy są uzdolnionymi hackerami... Nihila mi w ciagu kwadransa namierzyli. Dalej wszystko juz możesz uzyskac przez Internet za drobną oplatą. Emeryt, żonaty, 64 lata.... =============================================================================== Szczegóły biografii Nihila, które ustaliłem, zawarłem w tych wątkach po hebrajsku, he, he! =============================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 A propos postu Sp;lita 19.10.04, 22:20 Post, ktory Sp;lit przytoczyl, był ewidentnym robieniem sobie jaj. Zadnych studemntow o umiejetnosaciach hakerskich nie mialem, zreszta "namierzenie" kogos na postawie IP postu na Forum w GW jest jest zwyczajnie niemozliwe, umiejetnosci hakerskie nic tu nie pomoga. Tylko osoby nie majace pojecia o komputerach moga uwierzyc w takie banialuki i ja na to wtedy liczylem. Informacje o tym, ze Nihil ma 64 lata i 19-letnia zone, mozna bylo znalezc na Forum, bo on sam to podal. Trabil o tym tyle na Forum, ze wiele osob to zapamietalo. Gdyby ktos przeczytal te hebrajskie teksty, w ktorych rzekomo zawarlem dane, to by akurat zobaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Ceesiu 19.10.04, 22:23 A dlaczego ujawniles informacje na FA , ktora podalam ci w liscie prywatnym? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Znowu fantazjujesz, Gini 19.10.04, 23:12 gini napisała: > A dlaczego ujawniles informacje na FA , ktora podalam ci w liscie prywatnym? Dzieki Bogu do mego prywatnego adresu jeszcze sie nie dokopałas, wiec nie opowiadaj, ze jakiś list od Ciebie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ceesiu masz skleroze? 19.10.04, 23:20 cs137 napisał: > gini napisała: > > > A dlaczego ujawniles informacje na FA , ktora podalam ci w liscie prywatn > ym? > > Dzieki Bogu do mego prywatnego adresu jeszcze sie nie dokopałas, wiec nie > opowiadaj, ze jakiś list od Ciebie dostałem. Masz skleroze ceesiu?Nie prowadziles ze mna korespondencji?A z jakiego adresu wysylales mi swoje zdjecia?Czy naprawde uwazasz tu wszystkich za idiotow? Czy do korespondencji nie wystarczy adres gazetowy? Przysylales i dostaweles ode mnie listy, wyobraz sobie, ze niektore jeszcze mam. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ceesiu masz skleroze? Nie, 2 hondy i toyotę 19.10.04, 23:24 Jedna honda bardzo stara, córka nia jeździ do szkoły. A po co to chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 I jeszcze motocykl "Yamaha" i zwykły rower 19.10.04, 23:30 A co Cię tak nagle moje pojazdy zaczęły interesować? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ceesiu masz skleroze? Nie, 2 hondy i toyotę 19.10.04, 23:31 cs137 napisał: > Jedna honda bardzo stara, córka nia jeździ do szkoły. > > A po co to chcesz wiedzieć? Widze, ze skleroze masz tez skoro zapomniales, ze pisales do mnie takie mile listy z serdecznosciami .I zapomniales, ze ci odpisywalam. No coz, starosc nie radosc ceesiu.Ale moze postaraj sie sobie przypomniec, jak na FA ujawniales to co Ci wyslalam w chwili szczerosci na priwie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, do mnie tyle ludzi pisze... Kopsnij mi 19.10.04, 23:47 Nie chce mi sie.A teraz zegnaj prostaku z Oregonu, niech ci zona cos kopsnie. Dlugo bedziesz jeszcze zawracal glowe na dwoch forach, swoja malutka osobka? Na mnie juz nie licz , gnido, mam ciekawsze zajecia . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, a może tego listu po prostu nie było? C 20.10.04, 00:04 Bylo, nawet kilka listow , tyle, ze przeciez wstyd sie przyznac, ze jest sie plociuchem z tytulem profesorskim.Zegnaj kabotynku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Gini...wytrzyj usteczka. Hehehehe!!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.10.04, 00:31 www.funegreets.com/insults/instro.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Gini, a może tego listu po prostu nie było? C IP: *.broadband.actcom.net.il 20.10.04, 00:32 moze jest sie wstyd przyznac gini, albo moze "nie chce mi sie", bo ich nie bylo. jak nie podrzucisz tu jakiegos, gini, to znaczy ze ich nie bylo... preciez je zachowalas podobno.... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, a może tego listu po prostu nie było? C 20.10.04, 00:37 Dana, mam listy cesa, i on wie o tym dobrze, nie bede jednak priwow publikowac na forum. Zdaje sie , ze czytalas post, w ktorym informowal, ze wysylal mi jakies zdjecia? To co zapomnial raptem, ze do mnie pisal i ze mu odpisywalam? Dana na poczatku, ceesio byl bardzo mily , szczegolnie na priwach... Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Gini, a może tego listu po prostu nie było? C 20.10.04, 00:56 List byłoby trudno opublikowac na Forum w taki sposób, ze ludzie mieliby gwarancję, że jest autentyczny. Tutuaj na Forum mozna wstukać wszystko ręcznie i będzie wyglądać idealnie tak samo. Kiedy ta korespondencja miała by mieć miejsce? Od półtora roku kłocimy się jak pies z kotem. Czxy pamięta sie kazdy list sprzed roku lub więcej? Ja musiałem juz parokrotnie oprózniać mó mailbox, bo przekraczałem limit 20 MB (limit zwiekszoano dopiero ostatnio). Gini, ja Ci dam jedną dobrą radę na przyszłość. Jeśli chcesz mnie oskarżać o jakieś niesłychanie podłe uczynki, to NAJPIERW mnie oskarżaj, a potem dopiero ujawniaj moje nazwisko na Forum. Jeżeli robisz to w odwrotnej kolejności, to kto Ci uwierzy? NAJPIERW sama się opuszczasz bardzo podłego postępku wobec kogoś, a potem nagle tego kogoś zaczynasz oskarżać o nieetyczne postępowanie wobec Cibie. To jest TYPOWA obrona podłych kreatur i nikt w to nie wierzy. Widocznie na kurasch "Jak postępoqwać podle" przysypiałas w czasie wykładu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Caluski pożegnalne dla Gini IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 03:51 a w co mamy sznownego profa calowac?czy juz wytarles lezki mazgaju,zeby buzia byla czysta? papuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: A propos postu Sp;lita IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.10.04, 22:50 cess ! To nie zmienia stanu rzeczy , czy sie wyglupiles , czy nie - Wszyscy wiemy ze sie wyglupiles kopniakiem "ponizej pasa" sugerujac wyzszosc nad plebem i rowniez wiemy ze odplacono ci za te idiotyczna zagrywke pieknym za nadobne . Druga sparawa to , pianie hymnow pochwalnych pod wlasnym adresem palcami po klawiaturze przez wyimaginowana studentke , ale to mozna zrozumiec , biorac pod uwage srodowisko i osoby ktore maja bezposredni wplyw na twoje zachowanie ,... Poprostu starasz sie pozbyc demony do ktorych sie nie mozesz przyznac w domu ani w srodowisku gdzie pracujesz i jeszcze raz poprostu ; Fruit Fly :))) Czujesz sie niedoceniony , cess :) A tak na marginesie , rozumiem dlaczego Oregon jeden ze Stanow z najwyzszymi podatkami , jest na krawedzi bankructwa ,... Macie popie#dolone priorytety :) uklony ============================================================================== www.freerepublic.com/focus/f-chat/1200406/posts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Sorki, split, ale plebs plebsem, by nie cytowac IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:56 Zagloby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Sorki, split, ale plebs plebsem, by nie cytow IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.10.04, 23:14 Nie pamietam cie z czasow kiedy cess sie popisywal , ale mozesz skorzystac z archiwum ,... Nie zapominaj ze od plebsu tez mozna sie uczyc ,... Filozofii , instynktu samozachwczego nie naucza cie na Cambridge , a nigdy nie wiesz kiedy moze ci sie ta umiejetnosc przydac - Na ten temat pogadaj z rattler'em , troche widzial i przezyl w zyciu , zna tez kilka jezykow , jak ty , tak twierdzisz ,... Niepotrzebnie sie zrecie ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Split, odpowiedziałem Ci długim e-mailem IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.10.04, 22:27 Z respektem my friend , ale nie przypominam sobie zebym ci dawal moj E-mail adress ,... Nie wiem ile zainwestowales , zeby go zdobyc , to z przykroscia stwierdzam ze skrzynka pusta :( a to dlatego , ze od czasu do czasu go zmieniam i jest mi przykro , ze zapomnialem cie zawiadomic - Sorry :( uklony Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mnie tylko wkurza, gdy robi z siebie durnia. Bo 20.10.04, 00:18 nie musi - ma o czym mowic w przeciwienstwie do naszych Las Palomas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: A propos postu Sp;lita IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 23:36 oj, pamietam, pamietan.... jak je wtedy zobaczylam i przeczytalam, cesie, to zasmiewalam sie do lez.... dobrze, ze nie wybrales jakiegos tekstu, co zachwalal service panienek.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Pare wyjaśnień 19.10.04, 19:54 cs, jesteś niereformowalny! Jak mam Cie chronic, jak sam kłapiesz bez opamietania? Przepraszam za ostre sformułowania, ale nie wiem już, co Cie może przekonać do dyskrecji we własnym interesie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dzieki gini nie znamy TYLKO numeru jego kolnierzyk IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 19:57 oraz wielkosci "cup" biustonosza jego zony. JAKA wiecej prywatnosc mozesz teraz chronic, Kropeczko? Musztarda po obiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Kropko: 19.10.04, 20:12 kropka napisała: > cs, jesteś niereformowalny! > Jak mam Cie chronic, jak sam kłapiesz bez opamietania? > Przepraszam za ostre sformułowania, ale nie wiem już, co Cie może przekonać do > dyskrecji we własnym interesie!!! Dziękuję za Waszą ochrone i bardzo ją doceniam, zdajac sobie sprawę, ze to dla Was dodatkowy poważny wysiłek. Mnie już chodzi głównie o to, żeby Józek wystęopujący pod róznymi nickami przestał wycierac sobie gębę moim nazwiskiem, to wszystko. A tutaj zobaczyłem, ze się dyskutuje jakies fakty z przeszłosci, przedstawiając je w przekręony sposób, wiec chciałem to wjaśnić. Dlatego jeszcze się odezwałem. Na zasdazie "nic o mnie beze mnie" trawestując znane powiedzenie. Naprawde już chcę zniknąc jako Cs137 i pojawić sie może pod innym nickiem, tylko muszę nauczyć sie radykalnie zmienić styl. Kiedys, ponad rok temu załozylem sobie logowany nick, z którego nadałem ok. setki postów typu "rozrywkowego" (nikogo nie obrażających) no i nigdy nikt się nie zorientował, ze to byłem ja. Zatem sprawa jest możliwa do przeprowadzenia. A że będe pojawiał się pod innymi nielogowanymi nickami, to powiedziłem trochę prowokacyknie w stosunku do Gini. Żeby ona teraz, jak tylko ktokolwiek nieznany ją zaczepi, myślała, że to ja. Parnoików zwalczajmy ich własną bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie obrazajac plci niewiesciej, to nasze panie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 20:15 zdradzaja pod tym wzgledem (branie nieznanych za starych wrogow)niewiartgodna glupote: bylem juz nawet Toba, ze o Maurycym, Gabrieli, Krzysiu 52 etc. nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Kropko: 19.10.04, 21:01 cs137 napisał: > kropka napisała: > > > cs, jesteś niereformowalny! > > Jak mam Cie chronic, jak sam kłapiesz bez opamietania? > > Przepraszam za ostre sformułowania, ale nie wiem już, co Cie może przekon > ać do d d Möchte der Versuch glücken! Ist doch jetzt an unserm Hof alle Freude ausgelöscht! Atmen wir doch, wie unterm Leichentuch. > > dyskrecji we własnym interesie!!! > > Dziękuję za Waszą ochrone i bardzo ją doceniam, zdajac sobie sprawę, ze to dla > Was dodatkowy poważny wysiłek. > > Mnie już chodzi głównie o to, żeby Józek wystęopujący pod róznymi nickami > przestał wycierac sobie gębę moim nazwiskiem, to wszystko. > > A tutaj zobaczyłem, ze się dyskutuje jakies fakty z przeszłosci, przedstawiając > je w przekręony sposób, wiec chciałem to wjaśnić. Dlatego jeszcze się odezwałem > . > Na zasdazie "nic o mnie beze mnie" trawestując znane powiedzenie. > > > Naprawde już chcę zniknąc jako Cs137 i pojawić sie może pod innym nickiem, tylk > o > muszę nauczyć sie radykalnie zmienić styl. Kiedys, ponad rok temu załozylem > sobie logowany nick, z którego nadałem ok. setki postów typu "rozrywkowego" > (nikogo nie obrażających) no i nigdy nikt się nie zorientował, ze to byłem ja. > Zatem sprawa jest możliwa do przeprowadzenia. > > A że będe pojawiał się pod innymi nielogowanymi nickami, to powiedziłem trochę > prowokacyknie w stosunku do Gini. Żeby ona teraz, jak tylko ktokolwiek nieznany > ją zaczepi, myślała, że to ja. Parnoików zwalczajmy ich własną bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Z KOGO cytat? Ten niemieckojezyczny - nie moge IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 21:18 rozpoznac... Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Z KOGO cytat? Ten niemieckojezyczny - nie mog 19.10.04, 21:35 Gość portalu: . napisał(a): > rozpoznac... Z klasyki. Pisuje tu czasami dama, ktora tekst ten przekazuje. Twierdzi ona, ze Austriak jest Niemcem. Ja jej wierze, bo madre dziewczynisko, ze starczyc moze za troje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tak jak...Adolf Hitler? Ten Austriak co Niemcem... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Tak jak...Adolf Hitler? Ten Austriak co Niemc 19.10.04, 21:46 A o Mozarcie juz kiedys slyszales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale nie, ze byl... LIBRECISTA !!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola A byl ??? 19.10.04, 21:53 Ktos tak twierdzi czy czegos nie udalo ci sie zrozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A byl ??? 19.10.04, 22:07 Jak ceesio chroni swoje dane. Najpierw rozpacza prosi o ochrone a nastepnie podbija linki do googla z nazwiskiem.Czy ten facet jest normalny w ogole? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16831439&wv.x=1&a=16853399 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Why, how now? do you speak in the sick tune? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:14 Of what, lady? of speaking honourably? is not marriage honourable in a beggar? Is not your lord honourable without marriage? I think you would have me say, 'saving your reverence, a husband:' an bad thinking do not wrest true speaking, I'll offend nobody. Is there any harm in 'the heavier for a husband'? None, I think, an it be the right husband and the right wife; otherwise 'tis light, and not heavy: ask my Lady Beatrice else; here she comes. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Why, how now? do you speak in the sick tune? 19.10.04, 22:37 Gość portalu: . napisał(a): > Of what, lady? of speaking honourably? is not marriage honourable in > a beggar? Is not your lord honourable without marriage? I think you > would have me say, 'saving your reverence, a husband:' an bad thinking > do not wrest true speaking, I'll offend nobody. Is there any harm in > 'the heavier for a husband'? None, I think, an it be the right husband > and the right wife; otherwise 'tis light, and not heavy: ask my Lady > Beatrice else; here she comes. No nie wiem czy dobry, stary William bedzie sie tu czul dobrze. Ja opuszczam ten stragan. God natt! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Re: Why, how now? do you speak in the sick tune? 20.10.04, 00:07 www.funegreets.com/insults/inshooker.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Kropeczko a gdzie jest pos Ceessa "Pare Wyjasnien" IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 22:25 Jemu nie wolno sie bronic? On nie moze zaprzeczyc temu co Gini i inni mu mu zarzucaja? Jego wytlumaczenie nie bylo ci na reke? O CO TOBIE CHODZI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . O to, by sie SZEFOWA NIE DOWIEDZIALA IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:29 O tej calej aferze...Bo jaka gwarancja, ze z pania Ceesowa nie chodzila razem do szkoly? ZADNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Kropka KRECI, MECI i MANIPULUJE. Dlaczego? IP: *.nikeconsultants.co.uk 20.10.04, 15:17 1. Usunela watek w ktorym Mosze oglosil ze Gini opublikowala Ceesa dane. 2. W odpowiedzi na ten watek w ktorym Mosze zapytal sie dlaczego, w zasadzie usprawiedliwila Gini czyn dajac nam wyklad jak powinnismy sami byc ostrozni. Tym postem po prostu odpowiedziala ze to jego wina 3. Na post BigObserwer w ktorym on potwierdzil jej teze odpisala: Dziekuje. Przez to jeszcze raz zrzucila wine na Ceesa. 4. Cess napisal post pod tytulem Pare Wyjasnien w ktorym wyjasnil ze on swoich danych nikomu nie dawal i ze to podla Gini je wykopala a potem opublikowala. A CO ZROBILA KROPKA? Wyciela ten post!! Ciekawe ze dala glos Gini i wszystkim jej obronca a Post Ceesa ktory wyjasnil co sie stalo zostal wyciety. Czy to tylko babska solidarnosc czy cos innego nie wiem ale wiem ze to bardzo smierdzi:-( Kropki zachowanie to kretactwo i czysta manipulacja tylko dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Wyciela jeszcze jeden nikorzystny dla Gini post!!! IP: 5.5.* / 80.58.46.* 20.10.04, 15:36 Byl tu post, teraz istnieja tylko na niego odpowiedzi, pod tytulem Niewinna Gini w ktorym ktos napisal ze Gini przez jakis czas w swoim automatycznym podpisie miala wpis TO JEST ZONA CESSA. Podpis ten mial lacze do intrnetowaj strone Cessa zony na ktorej bylo nawet jej zdjecie. Takie chamstwo nie powinno byc tolerowana przez administracje tego portalu a Kropka po prostu ochrania Gini i ukrywa jej przestepstwa. Najpierw wyciela moj post w ktorym oglosilem jej podlosc a potem na tym watku manipuluje postam w celu pokazania Gini w jak najlepszym swietle. Ja tez nie mam pojecia dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Wyciela jeszcze jeden nikorzystny dla Gini po 20.10.04, 16:03 post został wycięty własnie dlatego, że był w nim adres do strony ze zdjęciem. Też źle? Zdecyduj się na coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Przesliczna, zielono-oczna Kropeczko IP: 200.162.72.* 20.10.04, 16:42 tego na pewno nie zauwazylas, co jest zupelnie zrozumiale, ale link na tym poscie byl celowo zmieniony i nie byl dzialajacym laczem. Nadal jednak nie rozumie dlaczego postanowilas zrzucic wine na ofiare ochraniajac przestepce. Usuniecie mojego postu w ktorym napisalem ze Gini podala Ceesa dane bylo tego pierwszym krokiem. Ona to zrobila i ty doskonale o tym wiesz. Zreszta mogla sie sama bronic. Potem te "dziekuje" na post Bigobserver, jakby ci po prostu ulzylo, i pod koniec wyciety post Ceesa w ktorym on sie bronil w obliczu oszczerstw umieszczonych na tym poscie przez Gini i pare innych osob. O co tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Przesliczna, zielono-oczna Kropeczko IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 16:49 mosze pozwol,ze spytam czy ty masz jakies zajecie w zyciu,czy forum to twoj cel egzystencji? pare osob jak dla mnie (papugi)przedstawia sie jak niedorosle ,zawziete dzieci bijace sie tornistrami w czasie przerwy szkolnej. ten profesorek tak zapowiadal,ze zniknie ,aby swoje tragedie przezyc a wczoraj nawet caluski gini w buziaczka dawal. ile wy macie lat, i czy naprawde nic innego nie macie do roboty, tylko sie wirtualnie prac po pyskach i wyzywac, a od czasu do czasu rozpetac afery,aby bylo o czym mowic na szare,zle miesiace? napedzasz maszyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Recheleczko podaruj sobie taki pogardliwy post IP: 5.5.* / 80.58.14.* 20.10.04, 17:45 w moim kierunk i w kierunku zinteresownaych tym tematem. Takie pytanie "czy nie masz nic innego do roboty" jest w twoim przypadku po prostu smieszne. Zauwaz Racheleczko ze ja wpisalem na tym watku zaledwie 9 posto a ty 27. A wyszukiwarka ujawnia cie, w porownaniu z czestorliwoscia moich postow, jako niesamowita gadule ktora naprawde powinna cos ze swoim zciem zrobic:-) heh! Uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Recheleczko podaruj sobie taki pogardliwy pos IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 19:24 Gość portalu: Mosze napisał(a): > w moim kierunk i w kierunku zinteresownaych tym tematem. Takie pytanie "czy nie > > masz nic innego do roboty" jest w twoim przypadku po prostu smieszne. Zauwaz > Racheleczko ze ja wpisalem na tym watku zaledwie 9 posto a ty 27. A > wyszukiwarka ujawnia cie, w porownaniu z czestorliwoscia moich postow, jako > niesamowita gadule ktora naprawde powinna cos ze swoim zciem zrobic:-) heh! > Uklony mosze tozto ja papuga wiec i gadam, to nie chodzi ile(tez chodzi bo zdrowie najwazniejsze) ale chodzi co i jak. w koncu ktos cos tobie i innym moze powiedziec,nawet jesli tak ladnie jest przezywany,bardzo trafnie skadinnad:)a czy ty nie pisales gdzie indziej,tak dla scislosci:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Przesliczna, zielono-oczna Kropeczko 20.10.04, 17:12 nie podlizuj się :-) W calej tej awanturze staram się być bezstronna. Z kilkoma osobami spędziłam wiele godzin na szukaniu, porównywaniu, cenzurowaniu, skreślaniu nowych i starych wątków. Zapewniam Cie, że nie sprawiło mi to żadnej przyjemności, a wręcz przeciwnie. Zupełnie nie interesuje mnie kto jest winien, kto zaczął, a kto skończy. W tej chwili interesuje mnie wyłącznie usuwanie wszystkiego, co może naprowadzić na ślad prywatności któregokolwiek z forumowiczów. Nawet jesli pisze on sam. A jak ta afera potrwa jeszcze trochę, to zacznę wycinać posty mówiące o krajach z których piszecie. Nie macie dość? Bo ja juz dostaję lekkiego świra. A wiesz czym grozi ześwirowana kropka? Lepiej, żebys sie nigdy nie dowiedział :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Przesliczna, zielono-oczna Kropeczko IP: 5.5.* / 80.58.14.* 20.10.04, 17:56 Nie wiem jakie byly twoje intencje poniewaz wynik byl bardzo jednostronny. Wyciecie mojego pierwszego postu tez nie mialo nic do czynienia z wycinaniem danych. Moze to tylko tak niezrecznie wyszlo? Pzdr Mosze PS Sliczna ta zielona iskierak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Przesliczna, zielono-oczna Kropeczko IP: *.twcny.rr.com 20.10.04, 19:21 kropka napisała: > nie podlizuj się :-) > > W calej tej awanturze staram się być bezstronna. Z kilkoma osobami spędziłam > wiele godzin na szukaniu, porównywaniu, cenzurowaniu, skreślaniu nowych i > starych wątków. Zapewniam Cie, że nie sprawiło mi to żadnej przyjemności, a > wręcz przeciwnie. Zupełnie nie interesuje mnie kto jest winien, kto zaczął, a > kto skończy. W tej chwili interesuje mnie wyłącznie usuwanie wszystkiego, co > może naprowadzić na ślad prywatności któregokolwiek z forumowiczów. Nawet jesli > > pisze on sam. > A jak ta afera potrwa jeszcze trochę, to zacznę wycinać posty mówiące o krajach > > z których piszecie. > Nie macie dość? Bo ja juz dostaję lekkiego świra. > A wiesz czym grozi ześwirowana kropka? > Lepiej, żebys sie nigdy nie dowiedział :-) > mam nadzieje,ze zrobilas to samo w poscie niejakiego chalerki i pana scana. te osoby,osoba,zajmuja sie ujawnianiem nickow profesjonalnie od wielu juz miesiecy ku uciesze i radosci wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do kabotyna z Corvallis 20.10.04, 00:08 Skoro sie wczoraj tak dramatycznie pozegnales, to idz sie przywitaj i poinformuj wielbicieliswego plotkarskiego talentu, ze zostajesz komediancie niewydarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Do golebicy (z nadwaga) z Brukseli: 20.10.04, 00:20 www.funegreets.com/insults/inscows.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Gini, zawsze uwazalem cie za plytkiego czlowieka IP: *.nikeconsultants.co.uk 20.10.04, 00:35 Dzisiaj juz nawet tyle ci nie dam. Jestes dnem dna:-( Odpowiedz Link Zgłoś