Dodaj do ulubionych

Przesłanie do forumowiczów

11.04.21, 18:47
W każdym razie do tych, którzy na forum nie pracują :)
Obserwuj wątek
    • lubat Re: Borracik, masz jakąś fobię 11.04.21, 20:31
      Z herr'em ja się w paru sprawach diametralnie nie zgadzam, ale on jest jednym z najbardziej kulturalnych i kompetentnych dyskutantów na tym forum. Żądanie usunięcia albo blokowania kogoś za poglądy to nie jest sposób na dyskusję.
      • senioryta13 Re: Borracik, masz jakąś fobię 11.04.21, 20:55
        lubat napisał:
        > Z herr'em ja się w paru sprawach diametralnie nie zgadzam, ..

Ah, to o to chodzi.
        Ale jak mozna wlaczac w swoje osobiste uprzedzenia wszystkich forumowiczow.
        Niech sobie zrobi blockade I po problemie.

• borrka Nie masz wyraźnie pojęcia, o co chodzi 11.04.21, 22:06
          Więcej lepiej nie komentuj.
          • senioryta13 Re: Nie masz wyraźnie pojęcia, o co chodzi 11.04.21, 22:43

Zalozyles watek, wiec wypada dodac kilka slow wyjasnienia. Te wasze bukwy nie dla wsxystkich sa zrozumiale, a poza tym podpisalam sie pod lubatem.
    • szwampuch58 Re: Przesłanie do forumowiczów 11.04.21, 20:46
      Uzasadni krotko.
    • buldog2 Re: Przesłanie do forumowiczów 11.04.21, 21:59
      To co wkleiłem, jest super. To sklejka trzech plakatów ze studia A.Lebiediewa, były jeszcze ok. 10 lat temu, później razem z liberalizmem znikły.
      Ten drugi też super.
      • buldog2 Re: Przesłanie do forumowiczów 11.04.21, 22:06
        Pierwszy obrazek będzie teraz trochę większy, chyba.

• borrka Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:17
          Niesamowite poczucie humoru.
          Nie potrafię powiedzieć skąd.
          Cały polski humor, to te trochę ruskich wpływów i żydowski, w stylu Tuwima, Bałuckiego, czy Slonimskiego.
          Bez tych wpływów bylibyśmy drętwi jak zdychający chomik, a tak, nie jest źle :)
          • buldog2 Re: Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:29
            Ten środkowy obrazek najlepszy (z tej zlepki). I podpis (u góry i dołu) z tego obrazka, i facet stojący na tle tokarki (te dwa boczne obrazki słabsze). Niestety, nie ściągnąłem kiedy był, a później zniknął z resztkami otwartego liberalizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka