borrka 11.04.21, 18:47 W każdym razie do tych, którzy na forum nie pracują :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat Re: Borracik, masz jakąś fobię 11.04.21, 20:31 Z herr'em ja się w paru sprawach diametralnie nie zgadzam, ale on jest jednym z najbardziej kulturalnych i kompetentnych dyskutantów na tym forum. Żądanie usunięcia albo blokowania kogoś za poglądy to nie jest sposób na dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Borracik, masz jakąś fobię 11.04.21, 20:55 lubat napisał: > Z herr'em ja się w paru sprawach diametralnie nie zgadzam, .. Ah, to o to chodzi. Ale jak mozna wlaczac w swoje osobiste uprzedzenia wszystkich forumowiczow. Niech sobie zrobi blockade I po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nie masz wyraźnie pojęcia, o co chodzi 11.04.21, 22:06 Więcej lepiej nie komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Nie masz wyraźnie pojęcia, o co chodzi 11.04.21, 22:43 Zalozyles watek, wiec wypada dodac kilka slow wyjasnienia. Te wasze bukwy nie dla wsxystkich sa zrozumiale, a poza tym podpisalam sie pod lubatem. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Przesłanie do forumowiczów 11.04.21, 21:59 To co wkleiłem, jest super. To sklejka trzech plakatów ze studia A.Lebiediewa, były jeszcze ok. 10 lat temu, później razem z liberalizmem znikły. Ten drugi też super. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Przesłanie do forumowiczów 11.04.21, 22:06 Pierwszy obrazek będzie teraz trochę większy, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:17 Niesamowite poczucie humoru. Nie potrafię powiedzieć skąd. Cały polski humor, to te trochę ruskich wpływów i żydowski, w stylu Tuwima, Bałuckiego, czy Slonimskiego. Bez tych wpływów bylibyśmy drętwi jak zdychający chomik, a tak, nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:29 Ten środkowy obrazek najlepszy (z tej zlepki). I podpis (u góry i dołu) z tego obrazka, i facet stojący na tle tokarki (te dwa boczne obrazki słabsze). Niestety, nie ściągnąłem kiedy był, a później zniknął z resztkami otwartego liberalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:33 Jeszcze coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawsze twierdziłem, że Ruskie mają... 11.04.21, 22:36 O wyborze ta czy tamta rusałka (wariant A czy wariant B) była cała wielka dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka I jeszcze czastuszki 11.04.21, 22:48 Czy tak zwane "narodne". Как то раз за водкой я стоял Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: I jeszcze czastuszki 11.04.21, 23:05 Бахыт-Компот. Пьяная-помятая Пионервожатая Odpowiedz Link Zgłoś