Gość: ytko IP: *.proxy.aol.com 03.11.04, 20:53 komuch broni swoich!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janko Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:11 Nie można powiedzieć, że wybory nie były fałszowane, jeśli nie udowodniono ani jednego przypadku. Można tylko powiedzieć, że jeszcze go nie znaleziono. Poza tym co może zrobić 600 - osobowa grupa obserwatorów w 48 milionowym kraju, w którym chciano nawet ( ale się nie udało) wyrzucić z komisji wyborczych przedstawicieli opozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA PLUDRO POWINNO UPIC SIE,POLOZYC W SADZAWCE IP: *.sympatico.ca 03.11.04, 21:30 Ten petak jest bezczelny. Przyjdzie czas gdy mlodego pijaka zamknie sie w slowojce. My mu bedziemy pamietali do chwili az usiadzie na osla lawke. Dlaczego takie miernoty maja nas reprezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: PLUDRO POWINNO UPIC SIE,POLOZYC W SADZAWCE 04.11.04, 00:53 Czy Siwiec ucałował ukraińską ziemię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Kto wybral Siwca na euro-parlamentarzyste?!?!?! IP: *.eranet.pl 04.11.04, 09:01 Pamiec ludzi w naszym narodzie jest bliska totalnej amnezji. Jak ta kanalia mogla zostac euro-poslem?!?! Panie Siwiec: Lepper tez stwierdzil, ze na Bialorusi wybory byly wolne i nie zostaly sfalszowane. Jeden wart drugiego. Tylko ja sie pytam: kto ich wybral?!?! t. Odpowiedz Link Zgłoś
xr67 Głupie ludzie :-) 04.11.04, 14:49 A swoja drogą Siwiec to inteligentny gość. 100x wolę jego słuchać niż na przykład takich towarzyszy jaki Miller i Janik od których gadania dostaję ścisku w żołądku i coś mi napływa do przełyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logical SIWIEC SCHLAL SIE NA KOSZT JANUKOWYCZA ???!!!!!!!! IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 04.11.04, 22:04 ....Ja jestem daleki od poetyki "przestępstwo musiało być, ale nie udało go się wykryć". Skoro nie stwierdziliśmy przypadków fałszowania, to znaczy, że wybory nie zostały sfałszowane. ..... siwiec to facet oblakany albo pijany !!! skoro stawia rownosc pomiedzy swoim osadem a rzeczywistoscia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzefNaJajach Re: SIWIEC SCHLAL SIE NA KOSZT JANUKOWYCZA ???!!! IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 04.11.04, 22:06 Gość portalu: Logical napisał(a): > ....Ja jestem daleki od poetyki "przestępstwo musiało być, > ale nie udało go się wykryć". > Skoro nie stwierdziliśmy przypadków fałszowania, > to znaczy, że wybory nie zostały sfałszowane. > ..... > > siwiec to facet oblakany albo pijany !!! > skoro stawia rownosc > pomiedzy swoim osadem > a rzeczywistoscia !!! a swoja droga jak taka menda mogla zostac szefem obserwatorow? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Głupie ludzie :-) 06.11.04, 19:37 xr67 napisał: > A swoja drogą Siwiec to inteligentny gość. 100x wolę jego słuchać niż na > przykład takich towarzyszy jaki Miller i Janik od których gadania dostaję > ścisku w żołądku i coś mi napływa do przełyku :-) Tylko dlatego, że Siwiec nie ma takiego wzięcia w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NewJersejczyk Re: Kto wybral Siwca na euro-parlamentarzyste?!?! IP: *.175.216.36.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 06.11.04, 19:31 Odpowiedż jest prosta; PARTIA KOLESIÓW, która dzieki sławetnej kresce Mazowieckiego pozostała u żłoba. Ich buta i pewność siebie poparte tym co nakradli w PRL-u, została tym samym zalegitymizowana. A więc, w sumie macie to czegoście chcieli jako społeczeństwo. A pan Oleksyb z miedzianym czołem ogłasza jaką to ofiarą jest pomówień, bo przecież on i jemu podobni pracując pod nadzorem Moskwy, strasznie się ponoć napracowali dla POLSKI..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: general SIWIEC =KANALIA odezwal sie... IP: *.proxy.aol.com 04.11.04, 06:10 i znowu chce sie zygac sluchajac tego gnojka, smierdzacego zydowskiego pacholka, ktory nie zasluguje na miejsce w jakimkolwiek parlamencie, a tym bardziej nie jako przedstawiciej polskiego spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieslo12 Re: PLUDRO POWINNO UPIC SIE,POLOZYC W SADZAWCE IP: 202.144.91.* 04.11.04, 08:58 CHLOPIE!EPOKA CI SIE POMYLILA!wolni ludzie???wolnosc nie ma ograniczen. czy rozumiesz to Czerwony Pajaku! jezeli Ukraina ma byc wolna to na pewno nie moze byc takiego stanu, pod ktorym ty sie podpisujesz - WYBORY BYLY WOLNE! a co z rownoscia obywateli wobec prawa, dostepu do informacji - Quae Volumus Liberter!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Wiecej takich obserwatorow i juz Ukrainy nie ma. IP: *.fastres.net 03.11.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wiecej takich obserwatorow i juz Ukrainy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 00:03 Sa tez inni obsrewatorzy. Siwiec nie jest jedyny. Inni mowia vco innego. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Inni mowia cos immego ale on jako prawdziwy IP: *.fastres.net 06.11.04, 21:50 Polak musi sie czyms wyroznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak w filmie Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:50 I kto to mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaluch Re: Siwiec mówi co widział a nie co kto chce IP: *.icpnet.pl 03.11.04, 22:05 Opowiadanie bez dowodów to tak jakbym nazwał wszystkich, którzy sie przede mna produkowali nazwac klamcami, choc nie wiem czy jest tak w istocie, ale taka jest moja koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K. Re: Siwiec mówi co widział a nie co kto chce IP: *.ia.pw.edu.pl 04.11.04, 13:05 I racja. Nie widział, bo całkiem prawdopodobne, że tam, gdzie był, nie było fałszerstwa. Fałszować wyniki można na wiele sposobów i w wielu miejscach. Zresztą, wobec wielu innych problemów, które wymienił, to, czy wyniki sfałszowano, nie jest aż tak istotne - i tak nie są tak miarodajne, jak powinny być. Sam proces głosowania i liczenia głosów mógł być w porządku, skoro tak wiele było problemów z listami wyborców, kampanią, itd. Inna sprawa, że w pierwszej turze wielkiego fałszerstwa mogło nie być i nie powinno być - ot, trochę "podkręcili". I tak w zasadzie było wiadomo, że druga tura będzie i kto w niej będzie. Uwagę trzeba zwrócić na drugą turę - to tu wszystko się zdecyduje i tu spodziewałbym się najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.04, 22:06 Biedny Panie Siwcu, co Pan opowiada. To juz nie te czasy. W przedszkolu dzieci z Pana smialyby sie. Za kogo Pan masz czytelnikow. Szkoda, ze Polska wyslala takiego dennego obserwatora. No slepy, nic nie widzial. Biedny Panie po cos Pan tam jechal, czego Pan pilnowal, na drugi raz siedz Pan w domu. Pana czas skinczyl sie i czas zajac sie ogrodkiem. Wstyd mnie za Pana - Polski bohater. Tschüß. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deSade mareczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:16 z tym kilkudniowym zarostem i stylowa grzyweczką wygląda niesamowicie, świetny fachowiec i profesjonalizta, a jak fajnie papę parodiuje haha król dowcipu po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek P.Siwiec... IP: *.ppp.get2net.dk 03.11.04, 22:45 Swietny polityk (oczywiscie - p.Siwiec!).Sprawdzic,czy ma magistra,i na prezydenta goscia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LTO Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: 193.178.228.* 03.11.04, 22:48 Siedze na Ukrainie od trzech tygodni i wstyd mi przed Ukraincami za takich jednodnodniowych "obserwatorow" jak MS. A przy okazji, na oficjalnej stronie tutejszej CKW nie ma wymienionego ani jednego akredytowanego obserwatora z Polski, czy dziennikarza z polskich mediow (choc wiem, ze polscy zurnalisci sa i teksty w GW i Rzepie sa dobre). Sa Czesi, Slowacy, Wegrzy, a nas, przynajmniej pod polskim szyldem, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.rene.com.pl 03.11.04, 22:57 Ufff...nie sfłaszowano! Dzięki! Uspokoił mnie pan. A już się bałem... Dzięki Siwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buteleczka Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 23:04 Czy Siwiec ucałował ziemię ukraińską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.pronet.lublin.pl 03.11.04, 23:11 Brawo ku..... Siwiec!!! Umiesz jezdzic po pijaku,calowc ziemie "na papieza" ze swoim kumplem grubym Olkiem ale juz uczciwie przyznac ze wybory na Ukraine byly sfalszowane nie potrafisz????????? Rownie dobrz mogli z Siwcem na Ukraine wyslac Leppera,Ikonowicz,Jaruzelskiego itp. wielkich synow Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali A co ta pijaczyna może powiedzieć mądrego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:10 Jest głupi jak jego pan z pałacu namiestnikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: A co ta pijaczyna może powiedzieć mądrego? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 03.11.04, 23:33 I coś w tym jest. Z dnia na dzień Siwiec opuszcza stanowisko szefa Biura Bezpieczeństwa Narodowego idzie do Brukseli - tak jakby zakończył pracę w hurtowni masła. Czy ten rezydent niektórych polaków, wie co to jest bezpieczeństwo państwa? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek K Czy to ten sam pijaczyna .... IP: 209.250.149.* 03.11.04, 23:49 Czy to ten sam pijaczyna, ktory, udajac Papieza, calowal ziemie a Stolzman rechotal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Czy to ten sam pijaczyna .... Sąd go uniewinnił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.04, 00:35 Odezwijcie się, jak przyjmujecie opinię Siwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.vc.shawcable.net 04.11.04, 00:41 opinie chrzczonych nozem i mowiacych po polsku nie Polakow nie sa nigdzie (poza Gazeta Zaborcza) miarodajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:24 A ty baranie czym jesteś chrzczony? Chyba ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukrainiec Re: Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 03:27 trudno bylo sfalszowac sama procedura glosowania - urny byly z przezroczystej plexi a przy kazdej stal czlowiek z naszej ukrainy i patrzyl ile kto wrzuca kart do srodka. ale samo liczenie glosow wskazuje na mozliwosc falszerstwa - wg juszczenki w oparciu o podpisane sprawozdania lokalnych komisji wyborczych rozklad glosow powinien byc juszcz ok 45 % - januk ok 38 %. inni kandydaci ( moroz, kinach )tez twierdza, ze centrala ukradla im glosy na korzysc januka - wszyscy teraz licza glosy w oparcie o sprawozdania komisji lokalnych i nikomu nie wychodzi ten wynik co centralnej komisji w kijowie. beda protesty. zainteresowanych zapraszam na strone www.pravda.com.ua - jest tez angielska wersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:21 A proszę: No, brawo Mareczek!!!! Nie wiem gdzie, co i kiedy ty obserwowałeś skoro nawet Centralna Komisja Wyborcza Ukrainy przyznaje fakt iż w 5 regionach Ukrainy głosowało więcej biuletynów wyborczych niż było wydano!! Kto nie wierzy zapraszam: www2.pravda.com.ua/archive/2004/november/2/3.shtml I jak to wytłumaczy nam Pan "Obserwator"??? Gratuluje takiej polityki ukraińskiej a la SLD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana, Kijow Re: Ciekawi mnie opinia wolnych Ukraińców. IP: *.244.159.dialup.iptcom.net 04.11.04, 20:00 Co my, Ukraincy, myslimy na ten temat? Myslimy, ze jednak wybory zostaly sfalszowane, i ze falszerstwo zostalo tak zawodowo zorganizowane, ze nikt nie jest w stanie tego udowodnic, w tym obserwatorzy. To nie ich wina, i polski posel tylko wyrazil opinie organizacji, ktora przedstawia. Nie zgadzam sie z nim w innym – ze skoro obserwatorzy nie stwierdzili przypadkow falszowania, to znaczy, ze wybory nie zostaly sfalszowane. Problem polega na tym, ze Ukraina ma troche dziadowski system wyborow (jak slusznie powiedzial posel – „jak w Polsce za PRL”), w ktorym jest mnostwo dziur i ktorym mozna latwo manipulowac. Zgodnie z ustawodawstwem Ukrainy wszystko bylo niby OK, i obserwatorzy nie maja do czego sie czepiac, natomiast manipulacje na tych wyborach odbywaly sie za pomoca licznych, mowiac jezykiem obserwatorow, „nieprawidlowosci”: pomylek w listach wyborcow, presji wywieranej na wojskowych, panstwowych urzednikow, lekarzy, nauczycieli – sa liczne swiadectwa, ze wszystkim tym ludziom grozono, ze jezeli nie oddadza swoj glos za Janukowicza, straca prace; juz nie mowiac o tym koszmarze, ktory odbywal sie w naszych mediach przed wyborami i przypominal czasy ZSRR... Nie wiem, czy to jest prawda (z naszymi mediami nigdy nie wiadomo!), ale teraz w prasie duzo mowi sie o ekipach „wyborcow”, ktorzy przejezdzali z jednego regionu do drugiego i glosowali za Janukowicza kilkakrotnie za pomoca tzw. „wypisowych” kuponow, i ze w niektorych regionach ilosc wyborcow, ktorzy oddali swoje glosy w ogole byla wieksza od ilosci wydanych kartek wyborczych. Za to wiem na pewno, ze wielu ludziom po prostu nie udalo sie przeglosowac: spedzilam w dzielnicy wyborczej okolo 20 minut i za ten czas zauwazylam, ze okolo osmiu osob nie dostalo wyborcze kartki do glosowania. Niektorych po prostu nie bylo w listach wyborcow, imiona i nazwiska innych byly zapisane z takimi bledami, ze zaden normalny czlowiek nie moglby je popelnic, trzecim odmowiono na podstawie tego, ze nie mieli drugiego zdjecia w paszporcie (my musimy kazde dziesiec lat wklejac nowe zdjecie do paszportu)... Wydaje sie, ze wladza, ktora dobrze zna wszystkie dziury w prawie, tym razem wybrala droge skomplikowania wyborow i stworzenia iluzji lekkiej plataniny. Formalnie prawo nie zostalo poruszone i obserwatorom nic innego nie pozostawalo, jak uznac wybory za „demokratyczne”. Taka „wolna” Ukraina. Mydlenie oczu na wysokim poziomie jest niestety specjalizacja naszej wladzy. Wiem, ze w Polsce tez duzo sie mowi o korupcji, ale w porownaniu z tym, co tu sie dzieje, naprawde nie macie na co narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Siwiec nie wie co to fałszerstwo... 04.11.04, 00:43 nie każdemu niewpisanemu chciało się robić awantury, większość pewnie wyszła i miała to gdzieś. poza tym zamknięcie mediów, jeden kandydat w telewizji, bojówki, etc. to też jest fałszerstwo. itd. itd. ministrze z Kalisza fałszowanie to nie tylko dosypywanie głosów do urn... co robiliście przed 89 :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm muszę jeszcze napisać coś... 04.11.04, 00:46 Siwiec jest pan jakimś nieukiem... """Społeczeństwo ukraińskie jako jedyne z krajów b. ZSRR miało możliwość wyboru""" sorry gościu, ale rozumiem, że według pana Litwa, Łotwa i Estonia, a obecnie także Gruzja są mniej demokratyczne od Ukrainy i tam wyboru nie ma... Spoko. Ucałuj lepiej ziemię kaliską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Tomaszews Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: 195.135.202.* 04.11.04, 00:45 pan Siwiec po raz kolejny okazal sie tepakiem, jak wtedy, gdy z ze swoim kumplem Kwasniewskim(nigdy nie nazwe go prezydentem) wysmiewali papieza. Niech przyjedzie na Ukraine, pomieszka tu tydzien, popatrzy, poslucha i wtedy powie, czy wybory sa czy nie sa demokratyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.chello.pl 04.11.04, 15:14 niedemokratyczne wybory to noe to samo co SFALSZOWANE wybory... ale dal takiego ignoranta jak Ty widze ze to bez roznicy.. .zyj w swoim smiesznym swiecie nadal, w ktorym w miejscu mozgu sidzi platforma z wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Jest kolosalna roznica w sposobach ujecia sprawy IP: *.bredband.comhem.se 04.11.04, 01:12 Jesli Siwiec twierdzi, ze wyborow "NIE SFALSZOWANO" to jest on bardzo pewny siebie,albo bardzo glupi albo naiwny albo wszystkie trzy rzeczy naraz. Wyrazenie to jest bardzo kategoryczne, ze wyklucza w zasadzie mozliwosc jakiegokolwiek falszerstwa i powinno byc zastapione wyrazeniem " NIE STWIERDZONO" przykladow falszerstwa z uwagi na to, komisja skontrolowala jedynie maly wycinek calej precedury wyborczej.Przekrety z pewnoscia byly, ale dokonano ich bez udzialu komisji. Darmozjad siwiec obwozi tylek po swiecie i gra wielkiego obronce demokracji. Jeszcze pare miesiecy temu sprzedawal sie skorumpowanemu rezymowi ex-komuchow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windsor Lepper i Siwiec -Najbystrzejsi Obserwatorzy IP: *.cogeco.net 04.11.04, 01:18 Kolejny polski rekord naj... zostal ustanowiony. Mamy najlepszych w Europie Wschodniej obserwatorow wyborow powszechnych w osobach: Lepper - Najbystrzejszy Obserwator wyborow na Bialorusi Siwiec - Najbystrzejszy Obserwator wyborow na Ukrainie Obaj "obserwatorzy" maja tez wielkie uzdolnienia aktorskie, co moze po czesci tlumaczyc ich wypowiedzi publiczne na temat wyborow. Potrafia tez widziec to - czego inni nie widza. Nie wyjasnione pozostaja okolicznosci w jakich Najbystrzejsi Obserwatorzy doszli do ogloszonych przez siebie wnioskow. Bylo to przed trzecim, czy czwartym pollitrem samogonu? Delirrium, to wg slownika wyrazow Webster'a " sporadyczne lub okresowe zaklocenia swiadomosci zwiazane z goraczka lub zatruciem substancjami objawiajace sie halucynacjami ( widzenie tego, czego nie ma)i ogolnym stanem incoherencji, niemoznosci spojnego wyrazania mysli". Najbystrzejszym Obserwatorom nie mozna jednak jednego przypisac - delirium tremens. To moze jednak miec miejsce, gdy obaj, jako obserwatorzy drugiej tury wyborow na Ukrainie uslysza wyniki wyborow - Juszczenko prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.chello.pl 04.11.04, 01:20 Największy specjalista od niefałszowania wyborów się odezwał. Czy to SLD uważa, że ludzie mają aż tak krótką pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che guevara [...] IP: 217.153.221.* 04.11.04, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: buuuuahahahahahaha!!! Siwiec to komuch??? IP: *.chello.pl 04.11.04, 02:01 Nawet tu oszukują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.chello.pl 04.11.04, 01:59 ale widze ze Wy wiecie ze sfałoszowano... OBWE i nie dopatrzylo sie falszerstw (tylko nieprawiodlowosci o ktorych mowi Siwiec), falszerstwo wyborcze a niedemokratyczna kampania to nie to samo... ale wy wiecie lepiej... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.chello.pl 04.11.04, 02:07 Podtruto głownego kandydata opozycji, pozamykano niezależne gazety, ostatnie 2 procent głosów liczy się 3 dni, żeby maksymalnie skrócić kampanię opzycji przed drugą turą, wyniki nijak nie zgadzają się z sondażami, groźby użycia bojówek z Doniecka itd... Masz rację, to tylko drobne nieprawidłowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.11.04, 15:16 tak, nieprawidlowosci! wiesz co to znaczy FALSZERSTWO WYBORCZE? widze ze nie wiec kup sobie slownik. Siwiec nie twierdzi ze wybory byly demokratyczne przeciez! Ludzie wy jestescie tak zaslepieni nienawiscia do kazdego z SLD ze juz czytac nie umiecie... albo i myslec - mysli za was tvn z wyborcza i janem maryja rokita n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.247.159.dialup.iptcom.net 04.11.04, 03:25 Jestem teraz na Ukrainie i chce powiedziec , ze ukrainski narod obudzili sie, ludzie chca demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.11.04, 03:38 10% lokali wyborczych widzial a moze nie.... co z reszta 90%,takich obserwatorow do obserwatorium albo na obserwacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.11.04, 04:36 Jakie znaczenie ma opinia pana Siwca? Miast rozwodzic sie nad wyborami na Ukrainie nalezy zajac sie wyborami w Polsce. Stawiam pytanie - jaka mamy pewnosc, ze osobnik Siwiec wygral wybory do parlamentu europejskiego??? Zreszta moje watpliwosci dotycza nie tylko tej postaci. Jaka mamy pewnosc, ze chociazby te wybory nie byly sfalszowane? Prawde powiedziawszy wierzyc mi sie nie chce, ze Polacy oddawali swoje glosy na tego czlowieka. A zatem kontrolujmy przede wszystkim wlasne podworko. Patrzmy na rece swoim wlodarzom, bo jak na razie to oni jawnie kpia z poddanych, wymachujac sztandarem ze sloganem- demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: 69.158.5.* 04.11.04, 06:39 Siwiec to wiejski idiota. Wszyscy oserwatorzy trabia ze "wybory nie byly demokratyczne" a ten baran sprzedajny co? Pewnie za duzo samogonu wytrabil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal nie mowi ze byly demokratyczne IP: *.chello.pl 04.11.04, 15:18 tylk oze nie sfalszowane - czytaj baranie uwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Siwiec: wyborów na Ukrainie nie fałszowano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:45 To przecież oczywiste! Jeśli wygrywa (obojętnie jak) sitwa to jest to normalne jak oddychanie! Lecz gdyby się zdarzyło inaczej?!?!? Oooo, to wtedy wybory sfałszowane jak nic! Wystarczy posłuchć "pierwszego". Jak się zaczęli dobierać do tyłków kolesi, to cała reszta (oprócz oczywiście tychże kolesi) jest be i knuje zamach stanu! Odpowiedz Link Zgłoś