Dodaj do ulubionych

dla tych co lubia pyfko

IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:00
tylko czasem nie naduzywajcie alkoholu, i tak paru tu chyba w amoku pisze:)
www.mylifeisbeer.com/beer/bottles/bottlesbybrewery.php
Obserwuj wątek
    • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:02
      Cool, I'll have to try evry single one
      • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:12
        Gość portalu: staszek napisał(a):

> Cool, I'll have to try evry single one

to badz w poblizu kibelkow,tak na wszelki wypadek. czy wiesz,ze Polski Zywiec
        zostal wykupiony prze SA , to skandal.
        • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:25
          ignorancje musze wykazac, czy SA to Heineken? Boz e Zywca kupil Heineken to juz
          stare wiesci
          • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:30

> ignorancje musze wykazac, czy SA to Heineken? Boz e Zywca kupil Heineken to juz
            >
            > stare wiesci
            nope SABMiller plc, South African brewery,bodajze najwiekszy na swiecie.
            • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:31
              To chyba nie zywca tylko Kompanie Piwowarska, chyba ze zywca teraz juz tez, ale
              bylby to wtedy monopol
              • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:34

> To chyba nie zywca tylko Kompanie Piwowarska, chyba ze zywca teraz juz tez, ale
                >
                > bylby to wtedy monopol
                wydawalo mi sie,ze Zywca,ale moge sie mylic.
                • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:36
                  Moge nie byc na czasie, ale jak bylem w kraju ostatnio w grudniu 2002 to wtedy
                  Zywiec jeszcze byl Heineken a Kompania Piwowarska juz SA
            • krystian71 Re: dla tych co lubia pyfko 08.11.04, 19:32
              a ja nie lubie pyfka,wole mocniejsze alkohole
              • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:33
                a jedno wyklucza drugie? ja lubie to i to
                • krystian71 Re: dla tych co lubia pyfko 08.11.04, 19:36
                  a ja tylko tamto
              • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:36
                krystian71 napisała:

> a ja nie lubie pyfka,wole mocniejsze alkohole
                e pyfko dobre na upal i do steaka, poza tym tez lubie winko,dalej nie jade,za
                slaba mam glowe i szkoda alkoholu marnowac, no chyba ,ze szampan:)
                • krystian71 Re: dla tych co lubia pyfko 08.11.04, 19:38
                  ani winko,ani piwko,ani szampan
                  ani ani
                  • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:43
                    krystian71 napisała:

> ani winko,ani piwko,ani szampan
                    > ani ani
                    e krystek to ty porzadny ruski chlop,stakanczyk i kozaka:)
                    • krystian71 Re: dla tych co lubia pyfko 08.11.04, 19:45
                      no chyba,kto by sie jakims slodkim zajzajerem zalewal!!!
                      • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:49
                        no nie badz taki chojrak, na szklanki kiedys piles?
                      • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:51
                        krystian71 napisała:

> no chyba,kto by sie jakims slodkim zajzajerem zalewal!!!
                        po pierwsze nikt sie nie zalewa,a po drugie winko najlepsze wytrawne,lekoslodkie
                        to siem dawniej w bramie ciaglo,oj dawno temu. co bardziej odwazni wybijali
                        korek reka, a potem czlowiek od razu na bok lecial:) byli czasy,byli. nu czas na
                        mnie ide opony zimowe zakladac,he,he pewnie i lancuchy trza zabrac. az mi sie
                        zimno robi na mysl:)pozdr
                        • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 19:52
                          no wiesz rachelko to winko co korek reka wybijali to pewnie nie bylo za super,
                          ja bym chianti albo bordeaux tak nie potraktowal!!!
                          • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:56

> no wiesz rachelko to winko co korek reka wybijali to pewnie nie bylo za super,
                            > ja bym chianti albo bordeaux tak nie potraktowal!!!
                            he,he a tos walnal. to byli stare czasy i chianti sikacza nie bylo,nawet na
                            kartki, za to chlopaki byli z mocnymi recamy:)
                            teraz mamy te wszystkie fanaberyjne winka,jak rowniez otwieracze a co uzylismy
                            to nasze.
                            • Gość: staszek Re: dla tych co lubia pyfko IP: 209.101.135.* 08.11.04, 20:00
                              a no to o tych czasach pisolas, fakt ze tem razem nie zajarzylem
                            • krystian71 Re: dla tych co lubia pyfko 08.11.04, 20:00
                              jakie znowu oponu zimowe i lancuchy,przeciez tu jak zwykle zlota polska jesien panuje
                              • Gość: rachelka Re: dla tych co lubia pyfko IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 20:02
                                krystian71 napisała:

> jakie znowu oponu zimowe i lancuchy,przeciez tu jak zwykle zlota polska jesien
                                > panuje

nu ja jade na polnoc i to mocna polnoc,tam juz snieg i lod:)
    • superspec Jak byłem w średniej szkole to mówiło się tak: 08.11.04, 20:17
      "Nie pij wódki
      Nie pij wina
      Kup karabin
      Zabij skina"
      • Gość: ABE Beer to jest to: IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.11.04, 20:26
        Heineken
        Grolsh
        Corona
        Budweiser
        Pilsner
        i
        Lech

To sa podstawy piwa. Na tej liscie to chyba jakies napoje wysokocukrowo-
        gazowane sa, ale czy piwa?
        • Gość: staszek Re: Beer to jest to: IP: 209.101.135.* 08.11.04, 20:27
          no Heineken to jest piwo, a reszta to rzeczywiscie soczki
    • Gość: pijak Re: dla tych co lubia pyfko co tutaj knaipa ? IP: *.red.bezeqint.net 08.11.04, 20:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka