Dodaj do ulubionych

J.Kerry na szefa PLO !

11.11.04, 18:25
Przegral sromotnie wybory w USA -ale za to ma
szanse zablysnac wsrod swoich w PLO.Tam jego miejsce !
A moze lewaki z tego forum deleguja jakiegos
Yassira -vel Polish kobasa na nowego szefa PLO ?
Obserwuj wątek
    • Gość: buszynski a BUSHA na prezydenta Afganistanu IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.04, 20:07
      • Gość: igor Nie chcial. Pami Rice juz to potwierdzila, Bush IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 20:45
        nie lubi wysokogorskiego klimatu.
    • Gość: igor maniek czy podszywka.? Ale masz racje. Kerry z IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 20:25
      glowa owinieta obrusem w czerwono-biala szachownice, wyglada jak stuprocentowy
      Arab. Plusy takiego wyboru: znany na calym swiecie jako obronca islamu,
      przechrzta wiec moze to zrobic jeszcze raz jako bisurman, nie musi krasc jak
      Arafat bo ma troche swojego szmalu, wzrost sprzedazy keczapu na Bliskim
      Wschodzie dobry dla Heinza, Teresa bylaby wreszcie pierwsza dama, Ted Kennedy
      moglby uzyskac stanowisko premiera 'palestyny' a Dean tytul generala brygady
      Gazy.
      Minusy - naprawde tylko jeden. Hamas by go zalatwil jako agenta Mossadu.
      • Gość: Borek Bush nareszcie w cyrku.Tam pajaca wyslali. :=) IP: *.h.pppool.de 11.11.04, 20:57
        cagle.slate.msn.com/working/041108/boligan.jpg
        • Gość: igor A tu malpa Borek nagle przemowila. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 21:26
          Juz po wyborach. Czy kalendarz Ci stanal na pazdzierniku, gnojku islamsko-
          faszystowski? Nabardziej jednak cenie fakt, ze ja wybralem zwyciezcze, a Ty
          mozesz co najwyzej pieprzyc glupoty. Bush synu decyduje i Bush zrobi co Ameryka
          mu polecila zrobic drugiego listopada.
    • watto maniekxxx na szefa kibucu, albo kołchozu 11.11.04, 21:39
      Tam jego miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka