maniekxxx 11.11.04, 18:25 Przegral sromotnie wybory w USA -ale za to ma szanse zablysnac wsrod swoich w PLO.Tam jego miejsce ! A moze lewaki z tego forum deleguja jakiegos Yassira -vel Polish kobasa na nowego szefa PLO ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buszynski a BUSHA na prezydenta Afganistanu IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.04, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Nie chcial. Pami Rice juz to potwierdzila, Bush IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 20:45 nie lubi wysokogorskiego klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor maniek czy podszywka.? Ale masz racje. Kerry z IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 20:25 glowa owinieta obrusem w czerwono-biala szachownice, wyglada jak stuprocentowy Arab. Plusy takiego wyboru: znany na calym swiecie jako obronca islamu, przechrzta wiec moze to zrobic jeszcze raz jako bisurman, nie musi krasc jak Arafat bo ma troche swojego szmalu, wzrost sprzedazy keczapu na Bliskim Wschodzie dobry dla Heinza, Teresa bylaby wreszcie pierwsza dama, Ted Kennedy moglby uzyskac stanowisko premiera 'palestyny' a Dean tytul generala brygady Gazy. Minusy - naprawde tylko jeden. Hamas by go zalatwil jako agenta Mossadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Bush nareszcie w cyrku.Tam pajaca wyslali. :=) IP: *.h.pppool.de 11.11.04, 20:57 cagle.slate.msn.com/working/041108/boligan.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor A tu malpa Borek nagle przemowila. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 21:26 Juz po wyborach. Czy kalendarz Ci stanal na pazdzierniku, gnojku islamsko- faszystowski? Nabardziej jednak cenie fakt, ze ja wybralem zwyciezcze, a Ty mozesz co najwyzej pieprzyc glupoty. Bush synu decyduje i Bush zrobi co Ameryka mu polecila zrobic drugiego listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
watto maniekxxx na szefa kibucu, albo kołchozu 11.11.04, 21:39 Tam jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś