Dodaj do ulubionych

sekta wyznawców trampka ma swoja biblię

15.04.24, 14:33
Donald Trump przedstawił we wtorek najnowszy produkt sygnowany swoim nazwiskiem. Tym razem jest to Biblia. A dokładniej Pismo Święte - Boże Błogosław USA, czyli wzbogacona o patriotyczne dodatki i najważniejsze dla ustroju USA teksty wersja chrześcijańskiej księgi. Cena jednego egzemplarza to 60 dolarów, czyli równowartość około 240 złotych.

Ciekawe czy trampek usunął ze swojej biblii teksty o zakazie cudzołóstwa, złodziejstwa, kłamstw, pychy czy bałwochwalstwa, bo przecież jego biblia nie będzie go potępiać :P

czy wyznawcy trampka mogą to zweryfikować we własnych egzemplarzach biblii trampka?
Obserwuj wątek
    • j-k Donald ma szanse wygrac - gnebi cie to ? 15.04.24, 14:39
      gnebi to tez Demokratow i Liberalow - ktorzy szykuja mu kolejne procesy sadowe...
      • lowca_ruskich_trolli Re: Donald ma szanse wygrac - gnebi cie to ? 15.04.24, 14:46
        j-k napisał:

> gnebi to tez Demokratow i Liberalow - ktorzy szykuja mu kolejne procesy sadowe.
        > ..

czy analfabeta trampkarski umie czytać?
        jeśli tak to niech pisze na temat a nie wywleka swoje frustracje z powodu procesów sądowych jakie toczą sie przeciwko twojemu bożkowi :P
        • szwampuch58 Re: Donald ma szanse wygrac - gnebi cie to ? 15.04.24, 16:10
          New York:Proces Trump przeciwko Daniels rozpoczety…to koniec debila
          • szwampuch58 Re: Donald ma szanse wygrac - gnebi cie to ? 15.04.24, 17:54
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30888995,rozpoczal-sie-proces-karny-donalda-trumpa-w-sadzie-grzmial.html#do_w=60&do_v=1006&do_st=RS&do_sid=1481&do_a=1481&s=BoxNewsImg4&do_upid=1006_ti&do_utid=30888995&do_uvid=1713192887256
    • prze.nick Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 15.04.24, 15:53
      60 dolarów za książkę w USA to nie jest wcale tak dużo w porównaniu np z podręcznikami szkolnymi
      w zeszłym roku średnia cena podręcznika uniwersyteckiego wynosiła 105 dolarów i 37 centów.
      • engine8t Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 15.04.24, 21:56
        prze.nick napisał:

> 60 dolarów za książkę w USA to nie jest wcale tak dużo w porównaniu np z podręc
        > znikami szkolnymi
        > w zeszłym roku średnia cena podręcznika uniwersyteckiego wynosiła 105 dolarów i
        > 37 centów.

Nawet jak to jest podrecznik do CRT?
        • prze.nick Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 15.04.24, 23:07
          o tym mówisz? :D
          z amerykańskiego Amazona
          www.amazon.com/Critical-Race-Theory-Third-Introduction/dp/147980276X
          audiobook darmowy dla tych z okresem próbnym Audible
          na Kindle 17,09 $
          w miękkiej oprawie 10,99 - 17.99 $
          ale uwaga! tym którym zechce się twardej oprawki książki, cena wynosi 83,58 - 88,76 dolara
          • engine8t Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 15.04.24, 23:48
            prze.nick napisał:

> o tym mówisz? :D
            > z amerykańskiego Amazona
            > www.amazon.com/Critical-Race-Theory-Third-Introduction/dp/147980276X
            > audiobook darmowy dla tych z okresem próbnym Audible
            > na Kindle 17,09 $
            > w miękkiej oprawie 10,99 - 17.99 $
            > ale uwaga! tym którym zechce się twardej oprawki książki, cena wynosi 83,58 - 8
            > 8,76 dolara

O widzisz.. Ksiazka z ktorej madrzy studenci moga sienauczyc czegos dobrego to sednnio kosztuje $105 a glupim sie oferuje za $18 CRT albo nawet za polowe tego - to dla polglowkow chyba? A za $83 to dla twardych czyli zakutych pal?
            • bmc3i Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 16.04.24, 05:21
              engine8t napisał:

> prze.nick napisał:
              >
              > > o tym mówisz? :D
              > > z amerykańskiego Amazona
              > > www.amazon.com/Critical-Race-Theory-Third-Introduction/dp/147980276X
              > > audiobook darmowy dla tych z okresem próbnym Audible
              > > na Kindle 17,09 $
              > > w miękkiej oprawie 10,99 - 17.99 $
              > > ale uwaga! tym którym zechce się twardej oprawki książki, cena wynosi 83,
              > 58 - 8
              > > 8,76 dolara
              >
              > O widzisz.. Ksiazka z ktorej madrzy studenci moga sienauczyc czegos dobrego t
              > o sednnio kosztuje $105 a glupim sie oferuje za $18 CRT albo nawet za polowe te
              > go - to dla polglowkow chyba? A za $83 to dla twardych czyli zakutych pal?

Jakbyście towarzysze czytali ksiazki, to ni robilibyście takich błędów jak Wielki Przywodca w 1958 roku w Chinach, kiedy stwerdził że przebrzydłe wróble zjadają za dużo zboża. Postanowił je więc wymordować. Urządzali nawet oficjalne zawody wśród dzieci, w mordowaniu wróbli. Akcja była tak skuteczna ze namnożone w efekcie robactwo wyżarło całe zboże, i miliony Chinczyków umarły z głodu.
              • a.jej.rkoniak Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 16.04.24, 09:15
                a książeczka została
      • lowca_ruskich_trolli Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 18.04.24, 17:19
        prze.nick napisał:

> 60 dolarów za książkę w USA to nie jest wcale tak dużo w porównaniu np z podręc
        > znikami szkolnymi
        > w zeszłym roku średnia cena podręcznika uniwersyteckiego wynosiła 105 dolarów i
        > 37 centów.

To ile egzemplarzy kupiłeś już trampkowej biblii?
        • prze.nick Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 18.04.24, 20:50
          żadnej i nie mam zamiaru kupować
          wolę niektóre amerykańskie podręczniki akademickie
          chciałbym żeby tak tanie jak książka Trumpa
          • prze.nick Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 18.04.24, 20:51
            chochlik coś zżarł :D
            powinno być:
            chciałbym żeby tak tanie jak książka Trumpa
            • prze.nick Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 18.04.24, 20:51
              chciałbym żeby były tak tanie jak książka Trumpa
            • lowca_ruskich_trolli Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 26.04.24, 08:27
              prze.nick napisał:

> chochlik coś zżarł :D
              > powinno być:
              > chciałbym żeby tak tanie jak książka Trumpa

A skąd wziął tekst tej książki trampek? Ile zapłacił jej autorowi za jej napisanie?
    • pies.na.czarnych Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 16.04.24, 20:28
      Sprzedawca Biblii Trumpa. To jest idealna robota dla Dudy, może dlatego ostatnio tak bardzo wazelinuje się Trump'owi.
    • engine8t Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 16.04.24, 20:32
      Wina Bidena

www.youtube.com/shorts/zVdUalmQsxA
    • caesar_pl Re: sekta wyznawców trampka ma swoja biblię 18.04.24, 13:55
      lowca_ruskich_trolli napisał:

> Donald Trump przedstawił we wtorek najnowszy produkt sygnowany
      > swoim nazwiskiem. Tym razem jest to Biblia. A dokładniej Pismo Święte - Boże
      > Błogosław USA, czyli wzbogacona o patriotyczne dodatki i najważniejsze dla ust
      > roju USA teksty wersja chrześcijańskiej księgi. Cena jednego egzemplarza to 60
      > dolarów, czyli równowartość około 240 złotych.

>
      > Ciekawe czy trampek usunął ze swojej biblii teksty o zakazie cudzołóstwa, złodz
      > iejstwa, kłamstw, pychy czy bałwochwalstwa, bo przecież jego biblia nie będzie
      > go potępiać :P
      >
      > czy wyznawcy trampka mogą to zweryfikować we własnych egzemplarzach biblii tram
      > pka?

98% Polaków to katolicy, którzy wiodą życie na podstawie wskazówek z Biblii.
      Dlaczego Lewakom, Demokratom, Socjalistom i wyznawcom LGBT Biblia tak przeszkadza?

• lowca_ruskich_trolli Dobry żart 18.04.24, 17:18
        caesar_pl napisał:

>
        > 98% Polaków to katolicy, którzy wiodą życie na podstawie wskazówek z Biblii.
        > Dlaczego Lewakom, Demokratom, Socjalistom i wyznawcom LGBT Biblia tak przeszkad
        > za?
        >

Czy pedofilia, kradzieże i morderstwa, nie mówię już o przemocy domowej to jest życie na podstawie wskazówek z Biblii?
        Po pierwsze czy te 98% ludzi kiedykolwiek przeczytało Biblię? Sam jesteś przykładem, że nie czytałeś i nie wiesz co tam jest napisane
        • hadrian_pl Re: Dobry żart 18.04.24, 20:15

> caesar_pl napisał:
          >
          > >
          > > 98% Polaków to katolicy, którzy wiodą życie na podstawie wskazówek z Bibl
          > ii.
          > > Dlaczego Lewakom, Demokratom, Socjalistom i wyznawcom LGBT Biblia tak prz
          > eszkad
          > > za?
          > >
          >
          > Czy pedofilia, kradzieże i morderstwa, nie mówię już o przemocy domowej to jest
          > życie na podstawie wskazówek z Biblii?
          > Po pierwsze czy te 98% ludzi kiedykolwiek przeczytało Biblię? Sam jesteś przykł
          > adem, że nie czytałeś i nie wiesz co tam jest napisane

JUŻ TRZECI RAZ MÓJ POST WYCIĘLI.TO DOWÓD NA TO ZE MAM RACJE , ZE KAŻDY KTÓRY INACZEJ MYŚLI NIŻ CI PONIŻEJ WYMIENIENI ,JEST SZYKANOWANY.

Nie czytałem Biblii gdyż chodziłem naście lat na naukę religii.Tam Wikary nam wszystko objaśnił.
          A pedofilia, kradzieże i morderstwa, nie mówię już o przemocy domowej ma miejsce we wszystkich społeczeństwach,obojetnie jakiej religii a także wśród niewierzących,LGBTowcow,szwuli itd.Chodzi o to ze ci ostatni chcą zwyrodnienia typu kazirodztwo,szwu..,pedof..,zoofilie chcą narzucić wszystkim jako normę społeczna a tych którzy się nie zgadzają,szykanowac,sabotowac,osmieszac.
          Jak ci Biblia nie pasuje to może sięgnij po Koran?Jak ci sie dorwą do władzy w Europie,co nastąpi za 50 lat to biada tym których wspomniałem powyżej.
          Kapitaliści sprzedadzą nam sznur, na których ich powiesimy - miał powiedzieć Lenin.
          Zachód sprowadzi tyle Muzułmanów,ze ci im się kiedyś "odwdzięcza."
          • lowca_ruskich_trolli Re: Dobry żart 19.04.24, 12:02
            hadrian_pl napisał:

> Nie czytałem Biblii gdyż chodziłem naście lat na naukę religii.Tam Wikary nam w
            > szystko objaśnił.
            >

Acha czyli tak jak myślałem nie czytałeś tak jak te 98% o których mówisz.
            Wikary na wciskał ci kit ty łyknąłeś i tak jak większość stałeś się pelikanem co to tylko łyka co mu przygotują 😂😜
            • hadrian_pl Re: Dobry żart 19.04.24, 12:56

> hadrian_pl napisał:
              >
              > > Nie czytałem Biblii gdyż chodziłem naście lat na naukę religii.Tam Wikary
              > nam w
              > > szystko objaśnił.
              > >
              >
              > Acha czyli tak jak myślałem nie czytałeś tak jak te 98% o których mówisz.
              > Wikary na wciskał ci kit ty łyknąłeś i tak jak większość stałeś się pelikanem c
              > o to tylko łyka co mu przygotują 😂😜

Tak, łyknąłem co wikary mi wcisnął i jestem przeciw pedofilom,LBGTowcom,zoofilom,, małżeństw homoseksualnych,przedszkoli szwul...,samowolna zmianę płci w zależności od humoru itd,itd
              Pewnie jesteś jednym z nich..he,he...
              • lowca_ruskich_trolli Re: Dobry żart 19.04.24, 13:56
                hadrian_pl napisał:

>
                > Tak, łyknąłem co wikary mi wcisnął

Ale taki coming out tutaj na forum?
                Tutaj nikogo nie interesuje co ci wikary wkładał i gdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka