Dodaj do ulubionych

Czy dadzą mi zgodę?

26.05.26, 09:34
Brutalna przemoc Izraela, tortury, gwałty, pirateria, porywanie i turturowanie innych jest w Izraelu na porządku dziennym.
Postanowiłem zmienić moje nazwisko na Łapicki.
Wg Was moje prośba zostanie zaakceptowana?

Tekst linku
Tekst linku
Obserwuj wątek
    • igor_2025 Bardzo niebezpeczny temat 26.05.26, 10:54
      Watek prawdowodobnie bedzie skasowany, a jesli nie, to mozna dorobic sie tu bana. Temat zbrodnie popelnione przez Izrael, jest tematem zakazanym, i karany bardzo surowo.
    • igor_2025 Dziwny ten swiat - przygoda ukrainskiego Zyda 26.05.26, 12:51
      Poniewaz na to forum nie mozna nic zlego pisac o Izraelu, postanowilem napisac o przygodach malego, ale bardzo ambitnego, ukrainskiego Zyda.
      Wiec o co mnie chodzi - w maju 2026 roku szczatki Andrzeja Mielnika zostaly ponownie pochowane (tym razem napisze zgodnie z ukr.nowomowa) w Ukrainie na Narodowym Cmentarzu Wojskowym w obecnosci Wladimira Zelenskiego, Zyda z narodowosci. Gdyby w 1941 roku spelnily sie marzenia Mielnika o panstwie ukrainskim, Zelenski oczywiscie nie mialby szans na kierowanie tym panstwem, poniewaz na zlecenie Mielnika jeden z glównych ideologów OUN, Mykola Sciborski, przygotowal Konstytucje przyszlego kraju, zgodnie z która obywatelami Ukrainy mialy zostac osoby wszystkich narodowosci, które mieszkaly na jego terytorium na dzien 1 sierpnia 1914 roku. Wszyscy - z wyjatkiem Zydów, co w tej "konstytucji" bylo zaznaczono. Rowniez, gdyby Mielnik spelnil swoje marzenia, to Zelenski prawdopodobnie nie urodzilby sie, poniewaz melnikowcy, podobnie jak banderowcy, po ataku Niemiec na Zwiazek Radziecki prowadzili szeroko zakrojone akcje eksterminacji Zydów. Katy z kurenia Bukowinskiego, którzy brali udzial wraz z esesmanami w zabójstwach w Kijowskim Babim Jarze, to wlasnie byli mielnikowcy.

"Pulkownik Andriej Melnik wrócil na Ukraine, o której marzyl i tysiace innych tak znaczacych ukrainskich postaci" - oswiadczyl Zyd Zelenski podczas ponownego pochówku. Gdyby Mielnik mogl to uslyszal z ust Zyda, z pewnoscia bylby tym bardzo zaskoczony.
      Rowniez trzeba pamietac, ze Mielnik aktywnie walczyl i z Polakami, ktore obecnie wspieraja banderosko-melnikowska Ukraine na wszelkie mozliwe sposoby.

Dziwny ten swiat, jak spiewal Czeslaw Niemen.
      • dunajec1 Re: Dziwny ten swiat - przygoda ukrainskiego Zyd 26.05.26, 15:13
        Znam takiego co to jego ojciec nazywal sie Niemiec, jako ze jemu(synowi) nie podobalo sie nazwisko postanowil je zmienic, dostal zgode sadu i nazywal sie Polak. Ale jak sie ozenil to zaczelo sie mu Polak nie podobac> A wiec znowu do sadu bo chce zmienic na nazwisko zony i bedzie Wrobel. Sad sie jednak nie zgodzil wychodzac z zalozenia ze po jakims czsie znow ten Wrobel sie mu nie spodoba i bedzie chcial zmienic na np. Ptaszek.

Tak ze.....
        • boavista4 Re: Ty dunajec nie plec piate przez dziesiate! 26.05.26, 18:45
          Polak nie zmienił nazwiska, jest prymasem/rabinem Judeopolinu. Dostal niedawno nagrodę Jana Karskiego i tyle. Sa fałszywe pogłoski ze Polak ma zamiar jechać do Waszyngtonu DC zrobic egzorcyzmy na Donaldzie razem z Beniem, GRysiem i Lindseyem Grahamem.
          Wsadza ręce na głowę Donalda i odmówią Psalm:
          Psalm 92:6-7: "Stupid people don't know this. Fools don't understand that the wicked might sprout like grass and all who do evil might blossom, but they will be destroyed forever."
      • bywszybywszy Re: Dziwny ten swiat,zaiste+ 26.05.26, 19:11
        gdyby Zyd Trocki rewolucji nie zrobi,a polak Dzierzynski mu w tym nie pomogl,to pan ajgor nie byl by panem,a siedzial w swoim gnoisku i nie czytaty,nie pisaty.
        P.S
        Jako ze jestem zainteresowany historia,
        poprosilbym o umieszczenie zrodla,bo jestem ciekaw,co do
        obywatelami Ukrainy mialy zostac osoby wszystkich narodowosci, które mieszkaly na jego terytorium na dzien 1 sierpnia 1914 roku. Wszyscy - z wyjatkiem Zydów, co w tej "konstytucji" bylo zaznaczono.

Cos mi sie popiepszylo,poniewaz:
        Jego zawarte w 1934 małżeństwo z Żydówką, emigrantką z ZSRR, wywołało w okresie rozłamu w OUN krytykę Stepana Bandery, który w liście do Andrija Melnyka z 10 sierpnia 1940 oskarżył Sciborskiego o zdradę ideałów nacjonalistycznych i bycie „bolszewickim agentem”[4
        • bywszybywszy Re: Dziwny ten swiat,zaiste+ 26.05.26, 21:13
          Panie Ajgor,chciałbym poczytać coś o myślach tego pana tworzącego konstytucję niedoszłego państwa.
          Jestem zainteresowany historia mojej bywszej Ojczyzny.
          • igor_2025 Re: Dziwny ten swiat,zaiste+ 27.05.26, 09:18
            bywszybywszy napisał(a):

> Panie Ajgor,chciałbym poczytać coś o myślach tego pana tworzącego konstytucję n
            > iedoszłego państwa.
            > Jestem zainteresowany historia mojej bywszej Ojczyzny.

Tu masz skopiowany tekst z tej "konstytucji":

Артикул 4.
            Українське громадянство в хвилі проголошення Української Держави мають:
            1. всі особи української народности, що мешкають у межах Української Держави.
            2. особи інших народностей, яких батьки, чи вони самі стало мешкали в межах Української Держави з 1 серпня 1914 року.
            Примітка: згаданим у точці 2 цього Артикулу особам може бути відмовлено в наданні українського громадянства.
            Вийняток з Артикулів 3 і 4 становлять особи жидівської народности, що підлягають окремому законові.

Tu masz link do tej "konstytucji":
            web.archive.org/web/20121106230455/http://constituanta.blogspot.com/2012/04/1939.html
            Zeby dlugo nie szukales zacytowanego przez mnie fragmentu, od razu idz do - РОЗДІЛ XI — ОБОВ’ЯЗКИ Й ПРАВА ГРОМАДЯН. i tam znajdz - Артикул 4.

• igor_2025 Bywszy.... 27.05.26, 09:30
              Czy teraz dotarlo do Ciebie, co za swolocz jest Zelenski, ktory oblizuje doopy tym, kto pozbawial wszystkich praw, a nawet zycia Zydow, chociaz on sam jest Zydem. A i Ty nie wiele od niego lepszy, poniewaz wspierasz tych, kto zabijal twoich rodakow.
              • bywszybywszy Re: Bywszy,Ajgor zaczyna przezywac....+ 27.05.26, 13:59
                1.
                igor_2025 napisał:

> Czy teraz dotarlo do Ciebie, co za swolocz jest Zelenski, ktory oblizuje doopy
                > tym, kto pozbawial wszystkich praw, a nawet zycia Zydow, chociaz on sam jest
                > Zydem. A i Ty nie wiele od niego lepszy, poniewaz wspierasz tych, kto zabijal t
                > woich rodakow.

------------------------------------------------------
                Co do swoloczy, to najlepszym jej przykladem jest osobnik o wikingowskim imieniu Ajgor.
                Tym bardziej,ze jest swoloczju glupia,ktora ni ...ja nie rozumie:
                Вийняток з Артикулів 3 і 4 становлять особи жидівської народности, що підлягають окремому законові.
                Ten wyjatek byl stworzony,by usunac wszystkie przeszkody w celu osiagniecia jego najwiekszego celu jego zycia:
                marzeniem zyciowym - polaczenia z narodem,w lonie ktorego nie udalo sie jemu urodzic.Wiec zrobil to po swojemu:
                Jego zawarte w 1934 małżeństwo z Żydówką, emigrantką z ZSRR, wywołało w okresie rozłamu w OUN krytykę Stepana Bandery, który w liście do Andrija Melnyka z 10 sierpnia 1940 oskarżył Sciborskiego o zdradę ideałów nacjonalistycznych i bycie „bolszewickim agentem”[4].
                2.
                Tu masz skopiowany tekst z tej "konstytucji":
                Prosze o podanie zrodla,z ktorego skopiowales.
                3.
                Jako P.S
                Prosze o podanie,co nastepuje:
                Rozumiem,ze jako sieksot masz dostep do materialow innych niedostepnych.
                Wiec prosze o podanie zrodla,w ktorym w czasie naszej Wojnie Ojczyznianej w czasie ogolnej mobilizacji Zydow ich nie dotyczyla:
                chowali sie w Taszkencie - tak poprzednio wypisywales.Szczegolnie w tym swoim forum.
                Ty k...,moj ojciec Zyd pod Krolewcem zginal,ojczym przyszly(Zyd polski) na Syberii zapier....,a twoj ojczolek(wlasowskaja duchownie morda) po szfach niemieckich bauerow lazil,
                ttps://se.search.yahoo.com/search?fr=mcafee&type=E210SE714G0&p=солдатские+посылки+из+германии
                Potem na na Ukrainie studia tobie zalatwil(sam pisales wiec chody mial).
                No i wyrosl z ciebie inzynier technolog.Tylko czy sieksot mial czas na technologie.
                Russkije?
                Russkije dziela sie na :
                1.Russkije Ludi..
                2.Russkie tak siebie
                3.Russkie nicztovestwa
                4.Russkie podlecy i swoloczi.
                Pana odnosze do dej czwartej kategorii.
                Chociaz bylem oktiabrionkom,pionierom i komsolcem(октябренком,пионером и комсомольцем) wiezrzem,ze w koncu sprawiedziliwosc nastapi i takim ku... jak pan ku... obrzezaja,a i ikonke ze swietym Zielenskim na scianach wieszac beda.
                A o jego dupe nie martw sie pan.Pilnuj swoja.
                Фу,мерзлость какая!
                • igor_2025 Mam za swoje 27.05.26, 14:04
                  Zapomnialem o slynnym przyslowiu: Не тронь говна — вонять не будет.

Zamiast tego, zeby po prostu podziekowac za przedstawienie informacji, ten psychicznie niezrowazony forumowicz, dostal sraczki slownej.

• bywszybywszy Re: Mam za swoje 27.05.26, 17:52
                    igor_2025 napisał:

> Zapomnialem o slynnym przyslowiu: Не тронь говна — вонять не будет.
                    >
                    > Zamiast tego, zeby po prostu podziekowac za przedstawienie informacji, ten psyc
                    > hicznie niezrowazony forumowicz, dostal sraczki slownej.
                    /////////////////
                    Chciałbyś tego gówna zjeść ale musisz na to zasłużyć.
                    Nie każdaja ruskaja blad' czwartej kategorii .na to automatycznie zasługuję.
                    A możemy ty i nie russkij?Dworniazka podworotniaja.albo szpicel.
                    Do nogi szpicli!!!
                    >

ja bywszy Russkojewriej,Ukrainskojewriej,PolakoZyd a obecnie tylkoSzwed
                    z zona geologiem z rodziny katolickich gornikow.
                    Jestem za Ukraina i Izraelem.
                    Niech bedzie pokoj na calym swiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka