polski_francuz 21.06.26, 18:45 Rod Stewart, 81 lat, daje ciagle koncerty. Ale na trybunie w Utah omc stracil przytomnosc i ratowano go butelka tlenu. Zasluguje na sympatie fanow, do ktorych i ja naleze :) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontent6 Re: No doubts, he is sexy 21.06.26, 19:05 Ulubiony piosenkarz mojej żony. Ja też go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bez obrazy - tez go lubie, ale... 21.06.26, 19:18 malkontent6 napisał: > Ulubiony piosenkarz mojej żony. Ja też go lubię. bez obrazy - tez go lubie, jest sympatyczny i spiewa sympatycznie... tyle ze (dla mnie) to 100 % pop. nie ma w jego muzyce indywidualnego wyrazu - jak chocby u Phila Collinsa... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: bez obrazy - tez go lubie, ale... 21.06.26, 19:32 j-k napisał: > tyle ze (dla mnie) to 100 % pop. A to źle czy dobrze? > nie ma w jego muzyce indywidualnego wyrazu - jak chocby u Phila Collinsa... No i co z tego? BTW, Phila Collinsa też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: bez obrazy - tez go lubie, ale... 21.06.26, 19:52 Przez krótki czas Rod Stewart był brany pod uwagę przez Jimmy Page, gdy ten kompletował skład przyszłego Led Zeppelin, dobrze ze wolal pop Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: bez obrazy - tez go lubie, ale... 21.06.26, 20:08 Tego nie wiedziałem. To trochę dziwne, bo Led Zeppelin to zupełnie inna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord sexy to byly jego kobiety 21.06.26, 21:07 Sporo ich bylo i kazda lepsza od drugiej...mlodsza rowniez(ostatnia o 26 lat) Piosenkarz ma ośmioro dzieci z pięcioma różnymi partnerkami. Trzeba uczciwie przyznac -facet ma zdrowie do spiewania rowniez. muzyka.interia.pl/zdjecia/news-rod-stewart-i-jego-kobiety,nId,7641457 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: sexy to byly jego kobiety 21.06.26, 22:00 1.melord napisał(a): " Sporo ich bylo i kazda lepsza od drugiej...mlodsza rowniez(ostatnia o 26 lat). Piosenkarz ma ośmioro dzieci z pięcioma różnymi partnerkami. Trzeba uczciwie przyznac -facet ma zdrowie do spiewania rowniez." Przyznaje, ze i jego partnerki ladne :) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Cos takiego... 21.06.26, 22:02 opa34 napisał(a): " Przez krótki czas Rod Stewart był brany pod uwagę przez Jimmy Page, gdy ten kompletował skład przyszłego Led Zeppelin, dobrze ze wolal pop" pewnie Jimmy Page szukal charakterystycznego glosu PF Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Cos takiego... 21.06.26, 22:06 Jak Rod nie charakterystycznego glosu to ja jestem Robert Plant Odpowiedz Link Zgłoś