Dodaj do ulubionych

Program zniszczenia Niemiec

29.09.26, 12:41
likwidacja policji, w zamian społeczne patrole
dopuszczenie podczas manifestacji zakrywania twarzy
zaprzestanie działalności Urzędu Ochrony Konstytucji
zakaz działalności AfD
odrzucenie wniosków o wydalanie zagranicznych aktywistów z terenu Niemiec
przejmowana zostanie własność pustostanów przez osoby mieszkające w nich co najmniej rok
żadnych kar za jazdę na gapę transportem miejskim
areszt absolutnym wyjątkiem
aresztowani w trakcie aresztowania mają otrzymywać płacę minimalną
zakaz deportowania kogokolwiek
wyznaczenie miejsc do zażywania narkotyków
koniec kontroli tożsamości przy wejściu na basen
szpitale nie będą uczestniczyć w ćwiczeniach na wypadek wojny
zakończona zostanie współpraca szkół z Bundeswerą
w szkołach brak ocen aż do klasy dziewiątej
zakaz budowy domów jedno i dwurodzinnych

Partia z takim programem wygrała wybory w Berlinie.
W Polsce nikt tego nie zauważa, mówi się tylko o pojedynczych wyskokach ludzi z AfD.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Kilka precyzujacych pytan 29.09.26, 13:01
      basia_nobile napisała:

" ...koniec kontroli tożsamości przy wejściu na basen...

Nareszcie mozna sie kapac :) A serio czy: a) durnas?; b) placa ci ruskie?; c) jestes Niemra, ktora lubi prowokowac?

PF
      • opa34 Re: Kilka precyzujacych pytan 29.09.26, 13:27
        Obojetnie kim jest,lubi rzucac lajno na wentylator
        • petronella.kozlowska Linke 29.09.26, 14:02

Mój komentarz z
          23.09.26, 06:41

forum.gazeta.pl/forum/w,50,180299342,180299342,Wybory_w_Meklemburgii_Pomorzu_Przednim_i_Berlinie.html

Program wyborczy Lewicy

mniej policji s .290-291
          celem jest likwidacja policji S. 288

nikt nie zostanie deportowany do kraju pochodzenia s. 278

po 5 latach pobytu prawo wyborcze bez obywatelstwa RFN oraz specjalny dowód osobisty dla osób bez dokumentów s. 276

program dla przyjęcia w Berlinie Syryjczyków, Irakijczyków, Afganczyków , Sudańczyków, Libańczyków i z Gazy s. 279

dielinke.berlin/fileadmin/download/2026/Wahlprogramm_AGH_2026_Die_Linke_Berlin.pdf

• senioryta13 Re: Kilka precyzujacych pytan 29.09.26, 14:05
        Co ty taki nie kumaty? Znowu Spiegel w robocie?
        Kilka punktow wziete z planow naszych demokratow.
        Plus amnestia dla wszystkich.
        • monalisa2016 Re: Kilka precyzujacych pytan 29.09.26, 14:16
          senioryta13 napisał:

> Co ty taki nie kumaty? Znowu Spiegel w robocie?
          > Kilka punktow wziete z planow naszych demokratow.
          > Plus amnestia dla wszystkich.

No coz jakie zrodlo taka i wiedza nie wspominajac juz o nienawisci.
      • petronella.kozlowska polski_francuz przetłumacz 29.09.26, 14:05
        Program wyborczy Linke w Berlinie

dielinke.berlin/fileadmin/download/2026/Wahlprogramm_AGH_2026_Die_Linke_Berlin.pdf
        strona 318

Die Höhe des Eintritts für Berliner Bäder sollte nicht abhängig vom Wohnort sein. Der Eintritt in die Berliner Bäder wird für alle Kinder und Schüler*innen unter 18 Jahren kostenlos. Wir wollen keine Stigmatisierung an der Kasse, sondern freien Zugang für alle. Da Ausweiskontrollen in Schwimmbädern Menschen ohne sichere Dokumente faktisch
        ausschließen, werden wir diese abschaffen. Sicherheit schaffen wir durch die Stärkung Sozialer Arbeit vor Ort, mit sportpädagogischen Projekten und Konfliktmanagement in den Bädern.
      • felusiak1 Re: Kilka precyzujacych pytan 29.09.26, 20:52
        A tobie co? Dekiel ci zaczyna trzeszczeć? Derszpigiel nic nie pisał o zadymach na berlińskich basenach?

www.the-berliner.com/english-news-berlin/mandatory-id-swimming-pools-cdu-colombiabad-prinzenbad/
      • boomerang Re: Kilka precyzujacych pytan 30.09.26, 02:10
        > jestes Niemra, ktora lubi prowokowac?

Walnąłeś, profesorze, jak łysy o beton. Przecież to nasza perła kochana, dumny mieszkaniec puszczy.
    • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 14:05
      Zniszczą Niemcy nie będzie pieniędzy dla pasożytów żyjących na koszt innych. No, no mały Napoleonik też by chciał, próbował podchodzić Niemcy, a one powiedziały "nix da*" przez to iskrzy między nimi.

* „Nix da!” to potoczne wyrażenie, które oznacza coś w rodzaju „Nie ma mowy!”, „Zapomnij o tym!” lub „Odrzucony!”.

Czy w Berlinie (żyjącego na koszt innych Land'ów) się to uda zobaczymy, bojkot Berlina już się formuje.
      Przyjdzie czas że każdy będzie musiał skrobać w "unii" własną rzepkę. Liderzy Niemiec, Austrii, Danii, Finlandii, Holandii oraz Szwecji mówią NIE rozbuchanemu budżetowi unii. Potrzebna jest tu jednogłośność.
      Unia potrzebuje 32 tysiące nowych pracowników, kto to ma płacić ich koncert życzen?
    • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:13
      na jutubie są filmiki Niemców o Polsce, Niemczech, i sytuacji.
      Na 1000 komentarzy 990 to jest bluzg na to co się dzieje w ich kraju i niekłamana zazdrość Polsce.
      Skoro są takie opinie to skąd taki wynik wyborów?
      Czy tam przewagę głosujących mają Turcy i inni islamiści właśnie?
      • opa34 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:19
        Wlasnie ciebie tu brakowalo
      • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:21
        Powiedz czego Niemcy moga pozazdroscic Polsce? Glupoty, ograniczenia wiedzy, rusofobii czy innych rzeczy? My mamy Kindergarten ale polskiego cyrku nie zazdroscimy Polsce, u nas zanosi sie z czasem na poprawe, a w Polsce? Nawet ludzi nie macie do tego bo co macie poza POPiS'em czy Konfederacja albo Braunem? NIC!:-)
        • opa34 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:39
          Wielki pysk maja
        • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:41
          monalisa2016 napisał(a):

> Powiedz czego Niemcy moga pozazdroscic Polsce?

no ja tego nie wiem, sam jestem zdziwiony.
          Ale to Niemcy sami piszą, że u nich brud, niebezpiecznie, pełno migrantów nieprzyjemnych, itp.
          I twierdzą, że Polska to ostoja cywilizacji europejskiej a Niemcy już przepadły.
          Ty jesteś Niemka to poszukaj sobie na jutubie takich filmików, włącz się do dyskusji w waszym języku i napisz, że kłamią bo w Niemczech jest lepiej.
          O, np. tu właśnie:

www.youtube.com/watch?v=BBNAoVnYYDQ
          • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 15:50
            Skad wiesz ze to Niemcy, bo ja nie bylabym tego pewna. Ja nie musze szukac filmikow na YT wystarczy ze przejrze media w Polsce i widze o co biega i jak was informuja. Polska nie jest ostoja cywilizacji europejskiej ona jedzie na tym samym wozku co inni, a moze, a kto wie czy nie gorszym perelko.
            • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 16:11
              monalisa2016 napisał(a):

> Skad wiesz ze to Niemcy, bo ja nie bylabym tego pewna.

sądzisz więc, że to jakiś troll założył te tysiące kont i pisze po niemiecku?
              Widzisz Monia, jak mi oddacie pieniądze za ukradzione 14 kur i rower to ja nic do was nie będę miał.
              Chociaż od czasów republiki Weimarskiej staliście się wyjątkowo wredną i wrogą nacją.
              Was należy wygnać z unii europejskiej i zostawić samych z zadartym nosem.
              Bo tylko mieszacie w Europie i jesteście przyczyną nieszczęść.
              Umyliście sobie ten zielony ład i wszyscy cierpią.
              Wynocha z UE i kiście się sami właśnie.
              • opa34 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 16:35
                Znowu chlejesz?
              • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 16:45
                Myslisz ze oczekiwalam czegos innego? Nie! Zapisales sie do osoby streotypowej w prowadzeniu dyskusji kiedy brakuje argumentow zaczyna walic sie z grubej rury. W miedzyczasie sie juz do tego przyzwyczailam poniewaz niejednokrotnie juz to przezylam kiedy dyskutantowi przedstawi sie fakty ze jego swiatopoglad bazuje na falszywej narracji, wtedy zaczynaja wchodzic w rachube negatywne emocje. Oj jakie to polskie.:-)
                • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 16:56
                  monalisa2016 napisał(a):

> Myslisz ze oczekiwalam czegos innego? Nie! Zapisales sie do osoby streotypowej
                  > w prowadzeniu dyskusji kiedy brakuje argumentow zaczyna walic sie z grubej rury
                  > . W miedzyczasie sie juz do tego przyzwyczailam poniewaz niejednokrotnie juz to
                  > przezylam kiedy dyskutantowi przedstawi sie fakty ze jego swiatopoglad bazuje
                  > na falszywej narracji, wtedy zaczynaja wchodzic w rachube negatywne emocje. Oj
                  > jakie to polskie.:-)

no dobrze Monia, to mnie uświadom jak właściwie w tych Niemczech jest.
                  Bo to, że bywałem w Monachium, Frankfurcie, Berlinie czy Dreźnie to za mało aby coś wiedzieć o tym nieszczęsnym kraju.
                  Również wiedza z jutuba i te setki filmików z komentarzami to za mało.
                  Więc napisz coś o tym jak wspaniały jest to kraj właśnie.
                  • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 17:10
                    Mieszkam w bardzo ladnej miescinie gdzie jest jeszcze przatulnie i swojsko nie odczuwam tego co jest w wielkich miastach, a czy w Warszawce czy Krakowie, czy Szczecinie, czy ... jest inaczej? NIE, tak samo grasuja tacy czy inni i jest ich coraz wiecej, wiec jaki jest powod do samozadowolenia? Zaden. Jak jestes w Polsce, wracasz po polnocy rodzina goszczaca juz nie spi i martwi sie czy cos mi sie nie przydarzylo, czy to mowi samo o sobie? Niejedno juz przezylam w Polsce wiec wiem o czym mowie i nie zachwycam sie artykulami czy YouTuberami ktorzy nie maja pojecia a pieja niesamowite hymny o tym bespiecznym jak i poprawnym kraju.
                    • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 17:29
                      monalisa2016 napisał(a):

> Mieszkam w bardzo ladnej miescinie gdzie jest jeszcze przatulnie i swojsko nie
                      > odczuwam tego co jest w wielkich miastach, a czy w Warszawce czy Krakowie, czy
                      > Szczecinie, czy ... jest inaczej? NIE, tak samo grasuja tacy czy inni i jest ic
                      > h coraz wiecej, wiec jaki jest powod do samozadowolenia? Zaden. Jak jestes w Po
                      > lsce, wracasz po polnocy rodzina goszczaca juz nie spi i martwi sie czy cos mi
                      > sie nie przydarzylo, czy to mowi samo o sobie? Niejedno juz przezylam w Polsce
                      > wiec wiem o czym mowie i nie zachwycam sie artykulami czy YouTuberami ktorzy ni
                      > e maja pojecia a pieja niesamowite hymny o tym bespiecznym jak i poprawnym kraj
                      > u.

miałaś napisać o plusach Niemiec a nie o minusach Polski.
                      Ja też nie rozumiem tych niemieckich zachwytów nad Polską więc o co biega właściwie?
                      Czemu jest im tak źle i tęsknią do Niemiec z lat 90-tych właśnie?
                      • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 17:48
                        Jesli chodzi o moje otoczenie, o moje warunki nie mam nic do narzekania. Wiesz jak to jest z tymi zachwytami, ano opisze ci na przyklad jeden z wielu przypadkow. Szwajcar byl w ktoryms tam roku na tym slynnym marszu w Polsce, zachwyt byl ogromny jak mi opowiadal. Jak spytalam sie ile dni i gdzie spedzil je w Polsce, byla odpowiedz: dwa dni. Z tych dwu dni spedzonych w Warszawie mial juz caly obraz o Polsce, dobre co nie. Drugi taki sam przypadek z pewnym Austriakiem ktorego znam, brzmial tak samo. Ale ludzie ktorzy spedzali dluzsze urlopy w Polsce maja inne zdanie. Sama bylam wielokrotnie w Polsce, jak do niej jechalam cieszylam sie ze zobacze znajomych, a jeszcze bardziej cieszylam sie jak wracalam do domu. Wiec jaka jest roznica? Jedziemy na tym samym wozku z ta roznica ze u nas jest widok na zmiany, w Polsce niestety NIE.
                      • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 18:06
                        Czego nie rozumiem perelko ze przez tyle lat nie potrafila sie zebrac grupka kompetentnych ludzi (na pewno sa, temu nie przecze) w Polsce i nie utworzyli nowej partii na wzor niemieckiej AfD czy austriackiej FPÖ by przeciwstawic sie temu dwupartyjnemu marazmowi. Nawet tacy Wlosi wystartowali z niezadowolenia jak i toatalnego zawodu z G. Meloni i zorganizowali nowa opozycyjna partie na ktorej czele stanal natowski general. To co jest w Polsce to nie jest materialem na odnowe suwerennej, niezaleznej Polski, to partyjna, zawodowa oligarchia.
                        • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 18:31
                          monalisa2016 napisał(a):

> Czego nie rozumiem perelko ze przez tyle lat nie potrafila sie zebrac grupka ko
                          > mpetentnych ludzi (na pewno sa, temu nie przecze) w Polsce i nie utworzyli nowe
                          > j partii na wzor niemieckiej AfD czy austriackiej FPÖ by przeciwstawic sie temu
                          > dwupartyjnemu marazmowi. Nawet tacy Wlosi wystartowali z niezadowolenia jak i
                          > toatalnego zawodu z G. Meloni i zorganizowali nowa opozycyjna partie na ktorej
                          > czele stanal natowski general. To co jest w Polsce to nie jest materialem na od
                          > nowe suwerennej, niezaleznej Polski, to partyjna, zawodowa oligarchia.
                          >

wiesz Monia, ja nie mieszkam w mieście, ani w miasteczku czy na wsi.
                          Mieszkam w puszczy i to w sensie dosłownym. Sarny i jelenie łażą mi po podwórku, lisy wykopały sobie norę, podobnie borsuk. Inni lokatorzy też są.
                          Więc polityka tu nie dociera i nie żyję emocjami duopolu rządzącego na zmianę Polską.
                          Słowem, ja jestem trochę oderwany od tego co tam się dzieje w świecie. Czasami wsiadam do auta i jeżdżę do miasta, głównie do Zamościa.
                          Mam małą firmę, która działa na całą Polskę i codziennie odbieram ze 20 telefonów i oprócz rozmów biznesowych czasami rozmowy zbaczają na luźne tematy. Moi kontrahenci jeżdżą po całym świecie i mi mówią, że niewiele jest krajów w których chcieliby zamieszkać zamiast w Polsce.
                          Nie mam telewizora i dodatkowe info mam z radia i netu.
                          Niemniej skala narzekania Niemców na Niemcy jest tak duża, że nie może to być przypadkowa sprawa.
                          Ty się przerobiłaś na Niemkę i masz zapał neofitki ale rodowitym Niemcom nie jest do śmiechu.
                          I Polacy też coraz częściej wracają do Polski z tej niemieckiej bajki.
                          Chciałbym dowiedzieć się co tam naprawdę dzieje się ale widzę, że ty mi nie pomożesz w tym właśnie.
                          • hordol Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 18:47
                            w puszczy mieszkasz ale co piszczy na swiecie i w kraju to jednak wiesz
                            chyba niedaleko od hamerni ;-)
                            • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 18:57
                              hordol napisała:

> w puszczy mieszkasz ale co piszczy na swiecie i w kraju to jednak wiesz
                              > chyba niedaleko od hamerni ;-)

no niedaleko, tak na kilka rzutów siekierką właśnie.
                              • hordol Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 19:12
                                perla.roztocza napisał(a):

> hordol napisała:
                                >
                                > > w puszczy mieszkasz ale co piszczy na swiecie i w kraju to jednak wiesz
                                > > chyba niedaleko od hamerni ;-)
                                >
                                > no niedaleko, tak na kilka rzutów siekierką właśnie.
                                jezdzilem tam na rowerze. rzeczka sopot sobie płynie.pięknie jest.zazdroszczę.lepiej niż "w niemcach"
                          • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 19:01
                            Znaczy nie interesujesz sie co dzieje sie "w okolo" ciebie, kasa, kasa dla ciebie jest miernikiem a nie twoja, twoich dzieci czy innych przyszlosc.Dla ciebie jest to schnuppe czyli mowiac po polsku obojetne. Dla mnie niestety nie, jesli chodzi o Niemcy czy unie. Tak samo jak ty mamy nasz swiat ktory sobie wypracowalismy i chcemy by ten swiat mial przyszlosc jak i byla przyszlosc dla naszych dzieci. Naturalnie kasa sie tez liczy ale nie ma kasy bez przyszlosci. Swiat wyskoczyl poza swoje ramy nie tylko w Niemczech ale na calym swiecie. Czy tylko w Niemczech jest niezadowolenie? NIE, w calej Europie, o Stanach juz nie wspomne bo tam jest ten sam dwupartyjny marazm co w Polsce. Ale to ich zycie, niech sobie zyja jak chca skoro to akceptuja.

Typowo po polsku z gory sie wie kto kim jest bez znajomosci osoby czy to nie dyskwalifikacja?

Perelko przestan wierzyc w propagande spojrz rzeczywistosci w oczy ze ktos tam z wysp powraca do Polski nie oznacza ze wszyscy wracaja, ja juz ci raz zalinkowalam pewne wiedeo w ktorym bylo dobitnie powiedziane kto i co, chyby drugi raz nie musze ci tego przypominac skoro stawiasz sie tu ze tego nie pamietasz. Oj slodza wam slodza te "powroty".
                            • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 19:10
                              monalisa2016 napisał(a):

> Oj slodza wam slodza te "powroty"

Ot takie pytanie, w jakim celu to robia?
                              • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 19:21
                                Szkoda ze nie znasz j. niemieckiego, dobitna wypowiedz pewnej mlodej pani pochodzacej z Ua.

www.youtube.com/watch?v=pw9ziCcgcLI
                                • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 20:12
                                  jest Monia jednak między nami różnica.
                                  U was Niemców aktywował się gen samozniszczenia, a u nas Polaków przeciwnie (z wyłączeniem tego barana stefana4 ale on to chyba rusek bo coś często do Królewca jeździ).
                                  Nie macie narodowej dumy, wstydzicie się patriotyzmu, nabraliście hołoty z obcych kulturowo krajów i myślicie, że będą na was robić.
                                  My nabraliśmy Ukraińców i Białorusinów i oprócz incydentów nie ma z nimi większych problemów.
                                  No i my jesteśmy dumni z naszej flagi.
                                  A wy Niemcy skoro przyjęliście trzeci świat to takim się stajecie właśnie.
                                  • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 20:56
                                    Perelko kto ci wmowil takie bzdury, ci Youtube'rzy albo poklepujace was po ramieniach media by odwrocic wasza uwage od spraw rzadzacych?

Nie chce obrazac nikogo ale jak slysze wielu PL-dziennikarzy glownych czy alternatywnych mediow jestem ich wiedza rozczarowana nawet nie potrafia sie przygotowac solidnie do audycji czy wywiadow skoro temat dotyczy Niemiec czy unijnej polityki. Wiec co wymygac od was, z tego wzgledu, no no nie wspolczucia bo przeciez macie internet do dyspozycji, a mimo tego nic.
                          • boomerang Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 02:24
                            > Mieszkam w puszczy

a moja krakowska Puszcza (Niepołomice) spędziła nawet 2 sezony w futbolowej ekstraklasie, a twoja co?
                    • hordol Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 17:44
                      "jeszcze jest"
          • j0rl.1 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 20:08
            perla.roztocza napisał(a):

> Ale to Niemcy sami piszą, że u nich brud, niebezpiecznie, pełno migrantów niepr
            > zyjemnych, itp.
            > I twierdzą, że Polska to ostoja cywilizacji europejskiej a Niemcy już przepadły

A moja qrwa/kochanka mieszka na wsi, w Polsce. Jej dom troche z ulicy cofniety, jej samochod stoi nie na pdwrorku a przy ulicy i jak idzie do niego jak jest ciemno prawie biegnie aby jak najszybciej sie w nim zamknac. Jej corka 16 lat nie chce na noc zostac sama w domu jakby co bo sie boi ze sie wlamia do domu.
            Boja sie Polakow.

Poza tym macie Ukraincow a ten problem narosnie im bardziej beda w d... na Ukrainie dostawac. Bo beda mieli pretensje do was i slusznie ze napuszczaliscie ich aby walczyli z Rosjanami bo beda mieli swietlana przyszlosc a tu tylko gory trupow i ruiny dostali. I beda wsrod nich tacy ktorzy beda nic lepsi jak Arabowie mszczacy sie za pomaganie Izraelowi.
            Cos juz was tam zabijaja, idajecie ze to nie Ukrainsy, ukrywacie to, ale krwawo u was juz sie zaczyna. A to dopiero poczatek.
            • perla.roztocza Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 20:26
              j0rl.1 napisał:

> A moja qrwa/kochanka mieszka na wsi, w Polsce. Jej dom troche z ulicy cofniety,
              > jej samochod stoi nie na pdwrorku a przy ulicy i jak idzie do niego jak jest c
              > iemno prawie biegnie aby jak najszybciej sie w nim zamknac. Jej corka 16 lat ni
              > e chce na noc zostac sama w domu jakby co bo sie boi ze sie wlamia do domu.
              > Boja sie Polakow.

no to żeś sobie znalazł obiekt do dmuchania w nieoświetlonej wsi, pogratulować.
              To jakaś desperatka więc nie bądź cham i zabierz ją do szkopskiej cywilizacji.
              Choć moim zdaniem ona ściemnia tym stanem zagrożenia aby więcej forsy od ciebie wyciągnąć.
              Bierze cię tłuku na litość.

> Poza tym macie Ukraincow a ten problem narosnie im bardziej beda w d... na Ukra
              > inie dostawac. Bo beda mieli pretensje do was i slusznie ze napuszczaliscie ich
              > aby walczyli z Rosjanami bo beda mieli swietlana przyszlosc a tu tylko gory tr
              > upow i ruiny dostali. I beda wsrod nich tacy ktorzy beda nic lepsi jak Arabowie
              > mszczacy sie za pomaganie Izraelowi.
              > Cos juz was tam zabijaja, idajecie ze to nie Ukrainsy, ukrywacie to, ale krwawo
              > u was juz sie zaczyna. A to dopiero poczatek.

jednak szkopie nie znasz się na statystyce.
              Faktem jest, że zagnieździło się trochę bandytów z Ukrainy ale jest ich ze 2 miliony więc te przykre przestępstwa to kropla.
              No i oni nie chcą nam wprowadzić szariatu.
              A propos, ty szkop z Berlina i też pewnikiem głosowałeś na tych ordoksyjnych komunistów właśnie.
              • monalisa2016 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 20:59
                Perelko czy stac cie na dyskusje bez wyzwisk?
                • opa34 Re: Program zniszczenia Niemiec 29.09.26, 21:17
                  Podpowiem: nie stac tego polaczka
        • oszo-lom-z-rm Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 07:42
          względnej jeszcze jednorodności etnicznej!
    • hordol Deutschland, Deutschland unter alles :-) 29.09.26, 17:35
      w dużych miastach totalny syf
    • boomerang Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 00:00
      a w Polsce inny świat, aktualnie nacechowany euforią po zdobyciu mistrzostwa Europy w siatkówce i apetytem na mistrzostwo olimpijskie, podczas gdy w Europie brakuje piłek do siatkówki, bo polski rząd wszystkie wykupił.
      • hordol Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 06:30
        boomerang napisał:

> a w Polsce inny świat, aktualnie nacechowany euforią po zdobyciu mistrzostwa Eu
        > ropy w siatkówce i apetytem na mistrzostwo olimpijskie, podczas gdy w Europie b
        > rakuje piłek do siatkówki, bo polski rząd wszystkie wykupił.
        euforii nie widzę.dla większości społeczeństwa wydarzenie marginalne.
        a w temacie wątku to australia ma dosyć rygorystyczne podejście do imigracji,nieprawdaż?
    • oszo-lom-z-rm Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 06:57
      eurokalifat herzlich wilkommen. Linke to V kolumna islamistów, strefa Gazy w Berlinie staje się faktem.
      • oszo-lom-z-rm Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 07:04
        a jeszcze nie zostało tu zapowiedziane najważniejsze - rozkułaczanie deweloperów
        www.onet.pl/informacje/deutsche-welle/lewica-wygrywa-w-berlinie-czy-beda-wywlaszczenia-koncernow/bx1g0dj,0666d3f1
        mają za sobą poparcie ludu (napływowego). Już we 2021 roku przeprowadzono referendum n/t wywłaszczania deweloperów. 56% głosujących było za. Sami ten problem sobie stworzyli bowiem przeze większość XXI wieku w Berlinie rządziła lewica w różnych konfiguracjach. Także z udziałem die Linke a teraz się przedstawiają jako formacja nie umoczona w sprawowaniu władzy w tym mieście. Element napływowy może nie wiedzieć ale miejscowi autochtoni?
      • stefan4 Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 07:37
        oszo-lom-z-rm:
        > Linke to V kolumna islamistów

A które to są te pozostałe cztery kolumny ,,islamistów''?
        I ile kolumn mają ,,chrześcijaniści''?

- Stefan
        • oszo-lom-z-rm Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 07:44
          żadnej! zostaliśmy zinfiltrowani przez lewactwo a to co się dzieje w Niemczech dziś będzie naszym udziałem za paręnaście lat jeśli ie POgonimy naszego rodzimego lewactwa z PO Nowej Lewicy i Razem
          • stefan4 Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 07:58
            stefan4:
            > A które to są te pozostałe cztery kolumny ,,islamistów''?

oszo-lom-z-rm:
            > żadnej!

Skoro nie ma żadnych 4 kolumn ,,islamistów'', to może oni zakładają pierwszą a nie piątą? Liczebniki, Misiu, braliśmy w szkole podstawowej, wstyd ich nie kumać w wieku dorosłym.

oszo-lom-z-rm:
            > zostaliśmy zinfiltrowani przez lewactwo

Kto ,,my''? Oszołomstwo? RM?
            No to co Ty robisz na forum dyskusyjnym, zamiast pracowicie odfiltrowywać się w pocie czoła?
            Ale czy Ty masz jakieś czoło?

- Stefan
            • oszol-lom-z-rm Re: Program zniszczenia Niemiec 30.09.26, 08:49
              Dywersyjnymi kolumnami islamu są grupy dywersyjne skrajnej lewicy w tym obyczajowej one mają doprowadzić do rozkładu moralnego zachodu s potem jako remedium ma być zaproponowany islam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka