Dodaj do ulubionych

Papież chory na grypę

IP: *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:54
o tym, ze papiez jest chory wiemy przynajmniej przez dekade. co myslicie o
wyslaniu go na (zasluzona) emeryture?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Papież chory na grypę IP: *.client.comcast.net 01.02.05, 08:22
      Co myslimy ? Ze Twoje pytanie jest prowokacja.
      • Gość: arap Re: Papież chory na grypę IP: 5.6.1D* / 212.25.109.* 01.02.05, 08:24
        nie mozna dozywotny adwokat BOGA
      • Gość: yyy do ja IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:56
        a to dlaczego? myslisz ze starzy i chorzy nie zasluguja na emeryture?
        • Gość: ToJa Re: IP: *.zory.msk.pl 01.02.05, 11:02
          W czym papiez wam tak przeszkadz, ze ostatnio ciagle ktos wspomina o jego
          emeryturze? to nie jest kwestia tego czy zasluguje na nia juz czy nie, sek lezy
          w tym ze jest jednym z niewielu ludzi ktorzy glosno i nieprzerwanie glasza te
          same prawdy, niezaleznie czy sie to komus podoba czy nie. pomimo swojego wieku i
          stanu adrowia ten czlowiek jest w stanie zrobic wiele, wiele dobrego- wiecej niz
          niejedni "wielcy", zdrowi tego chorego swiata
          • Gość: yyy do ToJa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:51
            jestes pewny ze to schorowany papiez, a nie jego swita, powtarzaja te same
            slogany? ja mysle, ze nalezaloby wyslac wojtyle na zasluzona emeryture i
            znalezc kogos mniej schorowanego, kto mogly podjac ciezar odpowiedzialnosci te
            te slogany. przynajmniej znalibysmy autora...
            • Gość: ToJa Re: do ToJa IP: *.zory.msk.pl 01.02.05, 15:48
              o odpowiedzialnosci mowisz? a kto na swiecie jest odpowiedzialny za to co robi?
              papiez zyje zgodnie ze swoja nauka-pokaz mi druga taka osobe, ktora co mowi to i
              robi, a co do swity to jak wyobrazasz sobie obiac nauka caly swiat w pojedynke,
              skoro nawet taka mala polska a rzadzi cala banda- oczywiscie w niczym nie
              przypominajaca ani nauka ani zachowaniem papieza
    • Gość: arap Re: CIEKAWE kto winen TSUNAMI co na to PAPA??? IP: 5.6.1D* / *.red.bezeqint.net 01.02.05, 15:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka