Gość: Eric IP: *.210.220.136.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.06.02, 08:14 Pojebanca z Czikago ? Ludzie,synek zony PULSA z ARABA POCZETY,durniowi z PGR- u ,compa na sale garage kupil i teraz lysy eunuch internaute udaje . Olewajcie gnoja niemytego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Israel Kto ja jestem?-Israel-czyk IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.06.02, 08:17 to wesoly to radosny w uchu kolczyk w fiucie kolczyk w dupci zawsze slad milosny. Jestem z wyroznionej nacji trojkat na trojkat sie rzuci nalozone w kopulacji tworza gwiazdke-symbol chuci. Kto ja jestem?-Israel-ita dwa trojkaty w moim herbie dwa bo jak z gwiazdki widzita symbol ze zyd zyda jebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eric Re: Kto ja jestem?-Israel-czyk IP: *.210.220.136.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.06.02, 08:20 Gość portalu: Israel napisał(a): > to wesoly to radosny > w uchu kolczyk w fiucie kolczyk > w dupci zawsze slad milosny. > > Jestem z wyroznionej nacji > trojkat na trojkat sie rzuci > nalozone w kopulacji > tworza gwiazdke-symbol chuci. > > Kto ja jestem?-Israel-ita > dwa trojkaty w moim herbie > dwa bo jak z gwiazdki widzita > symbol ze zyd zyda jebie. > > Hujem po prostu niedoksztalconym jestes , ! I u nas i w swojej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Kto ja jestem?-Israel-czyk IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.06.02, 08:23 Gość portalu: Eric napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > to wesoly to radosny > > w uchu kolczyk w fiucie kolczyk > > w dupci zawsze slad milosny. > > > > Jestem z wyroznionej nacji > > trojkat na trojkat sie rzuci > > nalozone w kopulacji > > tworza gwiazdke-symbol chuci. > > > > Kto ja jestem?-Israel-ita > > dwa trojkaty w moim herbie > > dwa bo jak z gwiazdki widzita > > symbol ze zyd zyda jebie. > > > > > > Hujem po prostu niedoksztalconym jestes , ! I u nas i w swojej Polsce. What did you say?. Odpowiedz Link Zgłoś