Dodaj do ulubionych

kultura wymiany slowa na forum

11.03.05, 19:45
no mamy tu rzeczywiscie dzisiaj popis bon-tonu w wykonaniu naszych
przyjacieli,ktorzy to mieli nas bojkotowac. czego mozna sie spodziewac po
krasuli to wiadomo,ale dzisiaj mamzerek sie uaktywnil kulturalnie.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21567743
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: kultura wymiany slowa na forum 11.03.05, 19:50
      perelki jenteligenta-mecenasa
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21567726
    • i-love-2-ski Re: kultura wymiany slowa na forum 11.03.05, 20:10
      rozwijamy sie lingwistycznie na tym forum,az radosc bieze czytajac te poezje z
      ust pierwszej damy izraela.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21520342&wv.x=2&a=21560128
      • manny_ramirez to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:11
        podawaj konteksty rachelciu, inaczej to manipulacja:)))))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21520342&wv.x=2&a=21530842
        • i-love-2-ski Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:14
          kazdy chyba odpowiada za swoje slowa,czyzbys nie byl dorosly manius? ja sie
          upajam tymi wpisami dzisiejszymi,poszukam jeszcze meerkata,starego
          wyjadacza,draggera,aby zrobic dokumentacje co kto pisze i jak? o inwektywach pod
          moim katem z ust damy nawet nie wspomne,bo i po co.
          • manny_ramirez Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:15
            czarny rycerzyk dzis pare razy chocby w mym kierunku tez by sie kwalifikowal i
            che_guevara i tomson. Chyba ze dla nich czujesz poblazliwosc??
            • i-love-2-ski Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:19
              manny_ramirez napisał:

> czarny rycerzyk dzis pare razy chocby w mym kierunku tez by sie kwalifikowal i
              > che_guevara i tomson. Chyba ze dla nich czujesz poblazliwosc??

nie poprostu czytam co innego,ale cytuj,cytuj jak znajdziesz. ja uwazam,ze
              chamstwo na tym forum siega zenitu, a wiec zostanie juz sam trzon pokroju
              krasuli,mamzerka,gucia,gieroja i innych,bo mnie osobiscie robi sie juz niedobrze
              czytajac ten poziom wpisow. musze powiedziec,ze strona izraelska wiernie
              sekunduje chamom polskim,tak,ze forum chyba pozostanie wlasnie w ich rekach,gdyz
              cenzurze tego typu chamstwo nie przeszkadza.
          • drzewo_snu Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:20
            > ja sie upajam tymi wpisami dzisiejszymi

ze sie tak nieladnie wtrace - jesli sie Pani upaja, to jak rozumiem je tez Pani
            prowokuje, coby tej przyjemnosci bylo jak najwiecej? czy moze tez zle
            zrozumialam Pani slowa, za ktore wszak wypada odpowiadac? ;-)
            • i-love-2-ski Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:27
              drzewo_snu napisał:

> > ja sie upajam tymi wpisami dzisiejszymi
              >
              > ze sie tak nieladnie wtrace - jesli sie Pani upaja, to jak rozumiem je tez Pani
              >
              > prowokuje, coby tej przyjemnosci bylo jak najwiecej? czy moze tez zle
              > zrozumialam Pani slowa, za ktore wszak wypada odpowiadac? ;-)

owszem zle. nie gustuje w chamstwie,zostaje ono mi narzucone przez tych,ktorzy
              zle myja zeby,lub obcuja z chamami na co dzien.
          • dana33 Re: to byla odpowiedz na to 11.03.05, 21:30
            inwektywy????? w liczbie mnogiej????? a gdzie????? bo ja mm tylko jedna, i to
            nawet nie inwektywa, lecz stwiedzenie faktu: rachelcia-szmatelcia, wot i
            szto..... :)
        • krystian71 Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:28
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21520342&a=21530128
          • manny_ramirez zgoda 11.03.05, 20:30
            a wszystko to bylo jedno wielkie chamskie, podle i obrzydliwe lajno. Zreszta
            juz tam o tym pisalem
            • krystian71 Re: zgoda 11.03.05, 20:44
              To jest to o czym pisalem ci wczesniej ,gdy pytales czemu RAZ nazwalem go
              Ickiem.
              Ale przyznaje sie , ale tylko tobie i Rachelce,ze troche mnie ponioslo ale ile
              czasu mozma sluchac spokojnie namolnych insynuacji?Calymi miesiacami.
              • i-love-2-ski Re: zgoda 11.03.05, 20:46
                krystian71 napisała:

> To jest to o czym pisalem ci wczesniej ,gdy pytales czemu RAZ nazwalem go
                > Ickiem.
                > Ale przyznaje sie , ale tylko tobie i Rachelce,ze troche mnie ponioslo ale ile
                > czasu mozma sluchac spokojnie namolnych insynuacji?Calymi miesiacami.

niestety krystian przybywa nickow,ktych nie mozna czytac,gdyz chcac nie chcac
                tym chamstwem czlowiek potem nasiaka w realu. lepiej poprostu olewac te nicki,z
                ktorymi kontakt powinni miec marsjanie,bo i tak kazda rozmowa konczy sie na
                brukowych argumentach, a to chyba ani tobie ani mnie potrzebne nie jest.
                • krystian71 Re: zgoda 11.03.05, 21:03
                  jasne rachelko , przyjmuje do siebie i kajam sie , kobiety maja lepsza intuicje.
                  Juz tu kiedys ktos mi zwracal uwage , po co ja wchodze w dyskusje z tym
                  lechowym barachlem , podbijajac im watki pelne nienawisci.Watki ktore, gdyby
                  kropka dobrze sie przykladala do pracy , powinny byc natychmiast kasowane.Bo
                  glosza nienawisc do religi i narodu arabskiego , wzywaja do mordu i czystek
                  etnicznych.Mowilem,ze dla zabawy i z wrodzonej dobroci bo serce mi sie kroi jak
                  widze jak lechu musi sam z soba rozmawiac pod roznymi nickami.Ale teraz
                  przegial pale.Wracam do zabawy w starym sprawdzonym gronie, wsrod swoich :)))
          • i-love-2-ski Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:34
            no ja jestem podbudowana panami na forum,wczoraj gieroj mnie wysylal do pewnej
            grupy samcow po szczescie,dzisiaj psy rzucily sie na krystianka, a jutro...
            na forum coraz ciekawiej,nie ma to jak kultura slowa (danusia ja zawsze miala w
            stosunku do mnie),tolerancja i wzajemne poszanowanie.
            jak mowie zostana tu ludzie pokroju gucia i krasuli,do nich to forum
            nalezy,wszystko dzieki reguliminowi gazety,ktory tak skrzetnie jest respektowany.
            • z_daleka Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:37
              rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na krystianka" :)
              • i-love-2-ski Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:39
                z_daleka napisał:

> rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na krystianka" :)

rachelka donosi,ze dzisiaj chamstwo na forum osiagnelo zenitu,krystian byl
                jednym z przykladow, a wiec nie manipuluj, to wasze ukochane slowo z-daleka.
                chamstwo jest chamstwem i chyba nie masz ochoty go bronic.
                • z_daleka Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:52
                  i-love-2-ski napisał:

> z_daleka napisał:
                  >
                  > > rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na krystianka" :)
                  >
                  > rachelka donosi,ze dzisiaj chamstwo na forum osiagnelo zenitu,krystian byl
                  > jednym z przykladow, a wiec nie manipuluj, to wasze ukochane slowo z-daleka.
                  > chamstwo jest chamstwem i chyba nie masz ochoty go bronic.
                  -----------------------------
                  mnie sie po prostu wydawalo, ze porownanie ludzi do psow nie jest szczytem
                  dobrego wychowania: "rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na
                  krystianka"
                  • i-love-2-ski Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 20:54
                    z_daleka napisał:

> i-love-2-ski napisał:
                    >
                    > > z_daleka napisał:
                    > >
                    > > > rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na krystianka" :)
                    > >
                    > > rachelka donosi,ze dzisiaj chamstwo na forum osiagnelo zenitu,krystian by
                    > l
                    > > jednym z przykladow, a wiec nie manipuluj, to wasze ukochane slowo z-dale
                    > ka.
                    > > chamstwo jest chamstwem i chyba nie masz ochoty go bronic.
                    > -----------------------------
                    > mnie sie po prostu wydawalo, ze porownanie ludzi do psow nie jest szczytem
                    > dobrego wychowania: "rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na
                    > krystianka"

jak rowniez porownanie ludzi do swin,ochota bicia ich po gebach,przeklenstwa
                    etc. mam nadzieje,ze to pietnujesz, bo chwalebne to nie jest. a psy rzucily sie
                    na.. to popularne stwierdzenie, akurat najmniej chamskie,porownujac wpisy
                    przytoczone przeze mnie.
                  • krystian71 Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 21:06
                    > mnie sie po prostu wydawalo, ze porownanie ludzi do psow nie jest szczytem
                    > dobrego wychowania: "rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na
                    > krystianka

podobnie jak zakonczenie dyskusji zdaniem :"pocaluj mnie w d..."(bez kropek)
                    Poszukac linka , moj ty magistrze elegantiarum?
                    • z_daleka Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 21:15
                      krystian71 napisała:

> > mnie sie po prostu wydawalo, ze porownanie ludzi do psow nie jest szczyte
                      > m
                      > > dobrego wychowania: "rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily sie na
                      > > krystianka
                      >
                      > podobnie jak zakonczenie dyskusji zdaniem :"pocaluj mnie w d..."(bez kropek)
                      > Poszukac linka , moj ty magistrze elegantiarum?
                      --------------------------
                      Niemniej, moj ty krystianie. Ja tu nie udzielam na okraglo lekcji savoir-vivre
                      jak nasza przeurocza Rachelci. Przypomnialem jej po prostu i delikatnie
                      staropolskie przyslowie o kociulku, kroty przyganial garnkowi.:)
                      Ps. nigdy nie twierdzilem, zem mr.elegantiorum. Powiem wiecej, zle bym sie czul
                      w takiej roli.:)
                      • i-love-2-ski Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 21:23
                        z_daleka napisał:

> krystian71 napisała:
                        >
                        > > > mnie sie po prostu wydawalo, ze porownanie ludzi do psow nie jest s
                        > zczyte
                        > > m
                        > > > dobrego wychowania: "rachelci donosi, ze...."dzisiaj psy rzucily si
                        > e na
                        > > > krystianka
                        > >
                        > > podobnie jak zakonczenie dyskusji zdaniem :"pocaluj mnie w d..."(bez krop
                        > ek)
                        > > Poszukac linka , moj ty magistrze elegantiarum?
                        > --------------------------
                        > Niemniej, moj ty krystianie. Ja tu nie udzielam na okraglo lekcji savoir-vivre
                        > jak nasza przeurocza Rachelci. Przypomnialem jej po prostu i delikatnie
                        > staropolskie przyslowie o kociulku, kroty przyganial garnkowi.:)
                        > Ps. nigdy nie twierdzilem, zem mr.elegantiorum. Powiem wiecej, zle bym sie czul
                        >
                        > w takiej roli.:)

z daleka,przykro mi,ze ktos wam chlopcom musi od czasu do czasu powiedziec,ze
                        przeginacie pale. myslalam,ze robili to twoi rodzice,ale jesli nie byles
                        pojetnym dziecieciem to splywa to niechcacy na mnie. przyznasz,ze grzecznosci
                        nigdy nie za wiele,zwlaszcza jesli wiekszosc rozmow zchodzi do poziomu bruku.
                        nie sadzilam,ze wlasnie ty bedziesz taki opor temu stawial,ale najwyrazniej
                        tobie to nie przeszkadza a mnie bardzo. koniec kropka.
                      • krystian71 Re: a to byla odpowiedz na to 11.03.05, 21:30
                        nie badz taki skromny,wiem,ze sie starasz:)
    • negevmc bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeżytki 11.03.05, 21:07
      i-love-2-ski napisał:

> no mamy tu rzeczywiscie dzisiaj popis bon-tonu w wykonaniu naszych
      > przyjacieli,ktorzy to mieli nas bojkotowac. czego mozna sie spodziewac po
      > krasuli to wiadomo,ale dzisiaj mamzerek sie uaktywnil kulturalnie.

Wiesz Rachelciu co myślę o nieeleganckim języku ale przyznaje się tu
      i niech będę potępiony za to - wobec strony, do której link podał stranger
      nic sie nie umywa.

Czytałem gdzieś wypowiedź z Radia Maryja, że była w TVP jakaś pani co ładnie
      mówiła i wszystkim się podobało bo ładny i elegancki język a tymczasem
      sączyła ona jad i kłamstwa tylko w uszy widzów. Tak to znana taktyka,
      przecież używając obelg i krzyków traci się tylko argumenty.
      Właśnie dlatego wydaje Ci się, ze dyskutancji z tamtego wątku ich nie mają.

Radze Ci Rachelko spojrzeć na ten link ze strangerowego wątku.
      Radzę Ci spojrzeć na źródło jego natchnienia.
      Jakakolwiek dyskusja z tym nie ma sensu a ludzi o słabszych nerwach i mniej
      opanowanych, którzy stracili panowanie w TYM KONRETNYM PRZYPADKU
      USPRAWIEDLIWIAM.

• i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 21:27
        negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
        >
        > > no mamy tu rzeczywiscie dzisiaj popis bon-tonu w wykonaniu naszych
        > > przyjacieli,ktorzy to mieli nas bojkotowac. czego mozna sie spodziewac po
        > > krasuli to wiadomo,ale dzisiaj mamzerek sie uaktywnil kulturalnie.
        >
        > Wiesz Rachelciu co myślę o nieeleganckim języku ale przyznaje się tu
        > i niech będę potępiony za to - wobec strony, do której link podał stranger
        > nic sie nie umywa.
        >
        > Czytałem gdzieś wypowiedź z Radia Maryja, że była w TVP jakaś pani co ładnie
        > mówiła i wszystkim się podobało bo ładny i elegancki język a tymczasem
        > sączyła ona jad i kłamstwa tylko w uszy widzów. Tak to znana taktyka,
        > przecież używając obelg i krzyków traci się tylko argumenty.
        > Właśnie dlatego wydaje Ci się, ze dyskutancji z tamtego wątku ich nie mają.
        >
        > Radze Ci Rachelko spojrzeć na ten link ze strangerowego wątku.
        > Radzę Ci spojrzeć na źródło jego natchnienia.
        > Jakakolwiek dyskusja z tym nie ma sensu a ludzi o słabszych nerwach i mniej
        > opanowanych, którzy stracili panowanie w TYM KONRETNYM PRZYPADKU
        > USPRAWIEDLIWIAM.
        >
        jak mowie,ja tepie chamstwo,gdyz jak widac po kazdym watku do niczego i nikogo
        do dobrego nie prowadzi. coraz czesciej wszyscy chwytaja za ten tani argument,ze
        ktos inny go sprowokowal, prawda,ze kazdy z nas jest tu wiecej lub mniej
        prowokowany,ale sa nicki,ktore niestety co wpis wywalaja z siebie chamstwo bedac
        niesprowokowanym. mysle,ze dla podniesienia kultury rozmow,niech kazdy odpowiada
        za siebie i niech nikt nie usprawiedliwia chamstwa, to ogolnie poziom sie
        poprawi. jesli nie to chyba pozostanie tu 5 osob i tym sie to skonczy.
        • negevmc Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 21:33
          i-love-2-ski napisał:

> mysle,ze dla podniesienia kultury rozmow,niech kazdy
          > odpowiad a za siebie i niech nikt nie usprawiedliwia chamstwa, to ogolnie
          > poziom sie poprawi. jesli nie to chyba pozostanie tu 5 osob i tym sie to
          > skonczy.

Nie zrozumiałaś moich intencji. Ja wogóle nie wdaję się w dyskusje o kulturze
          języka - bo nie ma o czym.
          Wybacz mi teraz drastyczne porównanie:
          Używać przekleństw i wyzwisk to jak za przeproszeniem puszczać bąki w
          towarzystwie no ale co normalny człowiek ma począć biedaczek jesli nabawił sie
          ostrej biegunki przez wizyte we wspomnianym linku.
          • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 21:58
            negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
            >
            > > mysle,ze dla podniesienia kultury rozmow,niech kazdy
            > > odpowiad a za siebie i niech nikt nie usprawiedliwia chamstwa, to ogolnie
            >
            > > poziom sie poprawi. jesli nie to chyba pozostanie tu 5 osob i tym sie to
            > > skonczy.
            >
            > Nie zrozumiałaś moich intencji. Ja wogóle nie wdaję się w dyskusje o kulturze
            > języka - bo nie ma o czym.
            > Wybacz mi teraz drastyczne porównanie:
            > Używać przekleństw i wyzwisk to jak za przeproszeniem puszczać bąki w
            > towarzystwie no ale co normalny człowiek ma począć biedaczek jesli nabawił sie
            > ostrej biegunki przez wizyte we wspomnianym linku.

negev nie udawaj,ze nie wiesz o co chodzi,bo mam na twoj temat nieco inne
            zdanie. w koncu to ja ciebie bronilam przed chamskimi wypowiedziami zbika. znasz
            powiedzenie wszysto dobre z ale z umiarem,bo nikt,ja rowniez nie jest swiety,ale
            chodzi o jakas granice dla naszego wspolnego dobra. w koncu zobacz ile osob
            ciekawych po dwoch stronach bylo tu rok temu i kto zostal,jak myslisz dlaczego.
            podpowiem ci,nie sadze,ze odeszli z powodu niestrawnosci zolodkowych,gdyz nie
            magli puscic baczka:)))
      • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 21:29
        a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516
        • negevmc Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 21:35
          i-love-2-ski napisał:

> a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516

To nie chamstwo Moja Droga to glupota. Trudno ocenic co gorsze.
          A moze to inteligentna prowokacja - wtedy byloby to juz niebezpieczne wrecz.
          • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:00
            negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
            >
            > > a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
            > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516
            >
            > To nie chamstwo Moja Droga to glupota. Trudno ocenic co gorsze.
            > A moze to inteligentna prowokacja - wtedy byloby to juz niebezpieczne wrecz.

a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale porownaj jego
            styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest chamem. kazdy z
            nas moze miec takie czy inne zdanie,w koncu to forum dyskusyjne,ale chodzi
            wlasnie o te mala rzecz-o forme.
            • z_daleka Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:04
              i-love-2-ski napisał:

> negevmc napisał:
              >
              > > i-love-2-ski napisał:
              > >
              > > > a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
              > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516
              > >
              > > To nie chamstwo Moja Droga to glupota. Trudno ocenic co gorsze.
              > > A moze to inteligentna prowokacja - wtedy byloby to juz niebezpieczne wre
              > cz.
              >
              > a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale porownaj
              jeg
              > o
              > styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest chamem. kazdy z
              > nas moze miec takie czy inne zdanie,w koncu to forum dyskusyjne,ale chodzi
              > wlasnie o te mala rzecz-o forme.
              ------------------------------------
              I tu sie z toba nie zgadzam. Wcale nie o forme chodzi-to jast male piwo. Chodzi
              o tresc wlasnie, o TRESC - i to jest duze piwo.
              • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:08
                z_daleka napisał:

> i-love-2-ski napisał:
                >
                > > negevmc napisał:
                > >
                > > > i-love-2-ski napisał:
                > > >
                > > > > a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
                > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516
                > > >
                > > > To nie chamstwo Moja Droga to glupota. Trudno ocenic co gorsze.
                > > > A moze to inteligentna prowokacja - wtedy byloby to juz niebezpiecz
                > ne wre
                > > cz.
                > >
                > > a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale porown
                > aj
                > jeg
                > > o
                > > styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest chamem. ka
                > zdy z
                > > nas moze miec takie czy inne zdanie,w koncu to forum dyskusyjne,ale chodz
                > i
                > > wlasnie o te mala rzecz-o forme.
                > ------------------------------------
                > I tu sie z toba nie zgadzam. Wcale nie o forme chodzi-to jast male piwo. Chodzi
                >
                > o tresc wlasnie, o TRESC - i to jest duze piwo.

a ja myslalam,ze my juz duze dzieci, a skoro kazdy mysli inaczej to poprostu
                rzucamy hasla do rozmowy. jesli o tresc chodzi to wiele polakow rowniez jest
                obrazonych trescia wypowiedzi fredzia,arapa,mamzerka,dany etc. ale to nie powod
                aby im np.morde obic. chyba sie zgodzisz? nie jest mozliwe ustalanie tematow do
                rozmow tak,aby nie byly drazliwe dla kogos tam,ale jest do ustalenia forma
                wypowiedzi. nazywamy to regulaminem forum i czas abys sie z tym zapoznal,jesli
                tego nie czytales.
                • z_daleka Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:12
                  i-love-2-ski napisał:

> z_daleka napisał:
                  >
                  > >
                  > > > negevmc napisał:
                  > > >
                  > > > > i-love-2-ski napisał:
                  > > > >
                  > > > > > a oto najlepszy przyklad niesprowokowanego chamstwa.
                  > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21571516
                  > > > >
                  > > > > To nie chamstwo Moja Droga to glupota. Trudno ocenic co gorsz
                  > e.
                  > > > > A moze to inteligentna prowokacja - wtedy byloby to juz niebe
                  > zpiecz
                  > > ne wre
                  > > > cz.
                  > > >
                  > > > a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale
                  > porown
                  > > aj
                  > > jeg
                  > > > o
                  > > > styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest cham
                  > em. ka
                  > > zdy z
                  > > > nas moze miec takie czy inne zdanie,w koncu to forum dyskusyjne,ale
                  > chodz
                  > > i
                  > > > wlasnie o te mala rzecz-o forme.
                  > > ------------------------------------
                  > > I tu sie z toba nie zgadzam. Wcale nie o forme chodzi-to jast male piwo.
                  > Chodzi
                  > >
                  > > o tresc wlasnie, o TRESC - i to jest duze piwo.
                  >
                  > a ja myslalam,ze my juz duze dzieci, a skoro kazdy mysli inaczej to poprostu
                  > rzucamy hasla do rozmowy. jesli o tresc chodzi to wiele polakow rowniez jest
                  > obrazonych trescia wypowiedzi fredzia,arapa,mamzerka,dany etc. ale to nie
                  powod
                  > aby im np.morde obic. chyba sie zgodzisz? nie jest mozliwe ustalanie tematow
                  do
                  > rozmow tak,aby nie byly drazliwe dla kogos tam,ale jest do ustalenia forma
                  > wypowiedzi. nazywamy to regulaminem forum i czas abys sie z tym zapoznal,jesli
                  > tego nie czytales.
                  -------------------------------------
                  Racelci!
                  ps. *********** i ************
                • negevmc Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:17
                  i-love-2-ski napisał:

> obrazonych trescia wypowiedzi fredzia,arapa,mamzerka,dany etc. ale to nie
                  powod
                  > aby im np.morde obic. chyba sie zgodzisz?
                  Wlasnie to ze nie jestesmy dzicmi kaze nam traktowac fredzia tak jak on CHCE
                  byc traktowany - z przymrozeniem oka. Tak jak wszyscy traktujemy kowala czy
                  guzia. To mi wogole nie przeszkadza. Brzydzi mnie ale nie przeszkadza.
                  starnger reprezentuje cos zupelnie innego. On chce byc traktowany powaznie.

Z pogladami mamzerkia sie nie zgadzam i wiem, ze potrafi on stracic zimna krew.
                  Dane i mamzerka znam i darze obojga szacunkiem
                  • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:23
                    negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
                    >
                    > > obrazonych trescia wypowiedzi fredzia,arapa,mamzerka,dany etc. ale to nie
                    >
                    > powod
                    > > aby im np.morde obic. chyba sie zgodzisz?
                    > Wlasnie to ze nie jestesmy dzicmi kaze nam traktowac fredzia tak jak on CHCE
                    > byc traktowany - z przymrozeniem oka. Tak jak wszyscy traktujemy kowala czy
                    > guzia. To mi wogole nie przeszkadza. Brzydzi mnie ale nie przeszkadza.
                    > starnger reprezentuje cos zupelnie innego. On chce byc traktowany powaznie.
                    >
                    > Z pogladami mamzerkia sie nie zgadzam i wiem, ze potrafi on stracic zimna krew.
                    > Dane i mamzerka znam i darze obojga szacunkiem

nie zgodze sie negev, tu kazdy w mniejszym lub wiekszym stopniu chce byc
                    traktowany powaznie,ale ty rozgrzeszasz chamstwo jednych,nawet dany. sorry ale
                    jesli kobieta,matka i zona odzywa sie do drugiej kobiety co wpis per
                    szmatelka,to jak bys sie czul gdyzbym ja co chwile nadawala do dany "per ty
                    stara dziwko". chyba cos mi w tym stylu nie odpowiada. jak mowie kazdy moze
                    sobie pisac o czym chce ale powinnismy wszyscy starac sie o jakas forme,inaczej
                    pozostana tylko te najgorsze,chamskie argumenty z samym "trzonem inteligencji".
            • negevmc Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:09
              i-love-2-ski napisał:

> a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale porownaj
              > jeg o styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest chamem.

Chamstwo pozostaje tylko chamstwem czyli brakiem kultury.
              Cytowanie glupot i jeszcze ich obrona jest tylko glupota - to mi nie przeszkadza
              Przeciez nie musze w tym brac udzialu
              Moze jednak to oznaczac brak podstaw moralnosci lub co gorsza cos odwrotnego:
              wrodzone zlo a to juz sie staje niebezpieczne.
              • i-love-2-ski Re: bąton,sawuarwiwr i inne polit.poprawne przeży 11.03.05, 22:19
                negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
                >
                > > a jesli chodzi o strangera, to ja sie z nim czesto nie zgadzam,ale porown
                > aj
                > > jeg o styl wypowiedzi z innymi,czarno na bialym wychodzi kto tu jest cham
                > em.
                >
                > Chamstwo pozostaje tylko chamstwem czyli brakiem kultury.
                > Cytowanie glupot i jeszcze ich obrona jest tylko glupota - to mi nie przeszkadz
                > a
                > Przeciez nie musze w tym brac udzialu
                > Moze jednak to oznaczac brak podstaw moralnosci lub co gorsza cos odwrotnego:
                > wrodzone zlo a to juz sie staje niebezpieczne.

no wlasnie ale mozna sobie rozne rzeczy roznie interpretowac,np.codzienne
                zlosliwosci fredzia,czy arapa do wszystkiego co polskie, jak rwniez zlosliwe
                komentarze dany na kazdy moj wpis, co nam pozostaje tego samego typu inwektywy?
                mysle,ze nie.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21568027&wv.x=2&a=21571853
    • i-love-2-ski Re: kultura wymiany slowa na forum 11.03.05, 22:25
      i-love-2-ski napisał:

> no mamy tu rzeczywiscie dzisiaj popis bon-tonu w wykonaniu naszych
      > przyjacieli,ktorzy to mieli nas bojkotowac. czego mozna sie spodziewac po
      > krasuli to wiadomo,ale dzisiaj mamzerek sie uaktywnil kulturalnie.
      > <a
      href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21567743"
      target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21567743</a>

a oto odpowiedz na wyzwanie. poprostu wspaniale,moze sobie nagramy walke na
      video i bedziemy pokazywac na forum.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21573917
      • negevmc czyżbyś zapomniała, że 11.03.05, 22:30
        i-love-2-ski napisał:

> a oto odpowiedz na wyzwanie. poprostu wspaniale,moze sobie nagramy walke na
        > video i bedziemy pokazywac na forum.
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21573917

mężczyzni są z Marsa ?
        • i-love-2-ski Re: czyżbyś zapomniała, że 11.03.05, 22:35
          negevmc napisał:

> i-love-2-ski napisał:
          >
          > > a oto odpowiedz na wyzwanie. poprostu wspaniale,moze sobie nagramy walke
          > na
          > > video i bedziemy pokazywac na forum.
          > > <a
          href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21573917"
          target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21563030&wv.x=2&a=21573917</a>
          >
          > mężczyzni są z Marsa ?

no wlasnie nie zapomnialam i podaje dalej. wiekszosc z was jest przeciwko mej
          ingerencji w sprawach jak sie na forum odzywac,mowiac ,ze ktos sprowokowany ma
          brawo sie bronic. no to sie broni i bedziemy mieli mordobicie. kazdy chlop i co
          niektora baba beda pewnie przeszczesliwi,ze ta droga zalatwimy wymiane
          pogladow,bo jak nas ktos kopnie to mamy prawo do obrony,ma sie rozumiec kazdej
          obrony.
    • negevmc Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury :( 12.03.05, 18:50

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21583520&a=21593351
      cyt: "Dotarło do twojej pały?"

wobec takiego obrotu sprawy musisz sama przyznać, że kultura słowa i wymiany
      mysli na forum jest ważna ale ... MUSI iść w odstawkę gdy ktoś Cię wqur...
      Niniejszym przyjmuję to za normę i od dzisiaj jestem kulturalny do pewnych
      granic.

• i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 18:53
        negevmc napisał:

>
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21583520&a=21593351
        > cyt: "Dotarło do twojej pały?"
        >
        > wobec takiego obrotu sprawy musisz sama przyznać, że kultura słowa i wymiany
        > mysli na forum jest ważna ale ... MUSI iść w odstawkę gdy ktoś Cię wqur...
        > Niniejszym przyjmuję to za normę i od dzisiaj jestem kulturalny do pewnych
        > granic.
        >
        > owszem zgadzam sie,tylko przyjmij fakt tego jak czesto to sie zdarza i komu.
        ja moge przytoczym multum przykladow dany,starego-wyjadacza,arapa, ba nawet
        siebie (oj tak tak mea culpa) chodzi o proporcje. jak wiadomo tego typu
        podniecanie sie prowadzi tylko do eskalacji, a wiec wlaczmy sie razem do walki,
        lub bierzmy za szczote i do roboty negev,bo to nic chlubnego:(((
      • krystian71 Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:02
        • wygladasz mi na takiego
        awicenna 12.03.2005 17:09 + odpowiedz

co gdy moi szaleni wspolbratymcy wysadza bombe w okolicy gdzie mieszkasz to
        wtedy bedziesz pierwszym aby za tymi torturami optowac. I bedziesz krytykowal
        wtedy USA ze za malo tych tortur stosowala.
        Twe posty sa pelne falszywej moralnosci
        jako czlowiek jestes zerem

• Re: wygladasz mi na takiego
        stranger.pl 12.03.2005 17:16 + odpowiedz

Słuchaj gostku - w krajach cywilizowanych i praworządnych m.in. zbrodniarz,
        gwałciciel, złodziej czy terrorysta (oskarżony, skazany a tym bardziej
        podejrzany) również ma prawa. I nigdy nie byłem i nie będę za torturami w celu
        wymuszenia zeznań - nawet jako ptencjalna ofiara (czy moja rodzina) w/w osób.
        Dotarło do twojej pały?
        • z_daleka Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:04
          krystian71 napisała:

> • wygladasz mi na takiego
          > awicenna 12.03.2005 17:09 + odpowiedz
          >
          >
          > co gdy moi szaleni wspolbratymcy wysadza bombe w okolicy gdzie mieszkasz to
          > wtedy bedziesz pierwszym aby za tymi torturami optowac. I bedziesz krytykowal
          > wtedy USA ze za malo tych tortur stosowala.
          > Twe posty sa pelne falszywej moralnosci
          > jako czlowiek jestes zerem
          >
          >
          >
          > • Re: wygladasz mi na takiego
          > stranger.pl 12.03.2005 17:16 + odpowiedz
          >
          >
          > Słuchaj gostku - w krajach cywilizowanych i praworządnych m.in. zbrodniarz,
          > gwałciciel, złodziej czy terrorysta (oskarżony, skazany a tym bardziej
          > podejrzany) również ma prawa. I nigdy nie byłem i nie będę za torturami w
          celu
          > wymuszenia zeznań - nawet jako ptencjalna ofiara (czy moja rodzina) w/w osób.
          > Dotarło do twojej pały?
          >
          • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:11
            co chciales nowego do dyskusji wlozyc z_daleka? moze pare wypowiedzi arapa by
            sie tu przydalo,dzisiaj chlopak mial dobra wene.
            • krystian71 Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:21
              hi,Rachelciu .I znow mam odczucie,ze nasi tropikalni przyjaciele utracili
              bliski kontakt z jezykiem polskim.
              Powiedziec do kogos-pan jest zerem, to chamstwo czystej wody , cytat z premiera
              Millera.
              Powiedziec -dotarlo do twojej paly , nic takiego.Sam tak sie do swego przyglupa
              zwracam, per ty pusta palko
              • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:28
                krystian71 napisała:

> hi,Rachelciu .I znow mam odczucie,ze nasi tropikalni przyjaciele utracili
                > bliski kontakt z jezykiem polskim.
                > Powiedziec do kogos-pan jest zerem, to chamstwo czystej wody , cytat z premiera
                >
                > Millera.
                > Powiedziec -dotarlo do twojej paly , nic takiego.Sam tak sie do swego przyglupa
                >
                > zwracam, per ty pusta palko

no pewnie powinienes brac przyklad wlasnie od nich,gdyz negev jakos
                niedowidzi,gdzie sie sciemnia:))
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21592320&a=21593479
                • krystian71 Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:36
                  ooo, ten watek to juz przestudiowalem , slowo w slowo .Czekalem tylkp na
                  interwencje danusi ,gdy aakiego zbluzga.To sa te stale uroki ze strony
                  BOJKOTUJACYCH.Masz jakas Krysie wsrod znajomych ?Ja mam wiec wybywam.Do
                  jutra :)))
                  • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 19:39
                    krystian71 napisała:

> ooo, ten watek to juz przestudiowalem , slowo w slowo .Czekalem tylkp na
                    > interwencje danusi ,gdy aakiego zbluzga.To sa te stale uroki ze strony
                    > BOJKOTUJACYCH.Masz jakas Krysie wsrod znajomych ?Ja mam wiec wybywam.Do
                    > jutra :)))

czy ty na lekach jestes dzisiaj,czy za duzo czosnku spozyles,ze masz takie
                    marzenia krystian:)))
                    jak tam twoj piesio,niegdy nie wspominasz jak sie twoja sobaka miewa? u nas
                    marcowe slonce pali i niestety nasze balwanki coraz smutniej wygladaja. wyglada
                    na to,ze moze ze 2 tygodnie jeszcze tych muldek zostalo a potem totalna
                    depresja,bo czas rower wyciagnac:)))
                    • krystian71 Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 20:25
                      ty Anteuszu , tez musisz dotknac rodzinnej ziemi.O co mnie podejrzewasz ,
                      zapomnialas , ze jutro(dzis)imieniny Krystyny?I na nie wybywam za pol godziny.
                      A piesia strasznie kochana , tylko wciaz sika.Symetryczna z dwoch stron , rowno
                      okudlona , trzeba jej kielbase podsunac , by poznac gdzie ma pysk.Ma na imie
                      Majunia (jak sie zsika to Majka) i spi u nas w nogach
                      • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 20:30
                        krystian71 napisała:

> ty Anteuszu , tez musisz dotknac rodzinnej ziemi.O co mnie podejrzewasz ,
                        > zapomnialas , ze jutro(dzis)imieniny Krystyny?I na nie wybywam za pol godziny.
                        > A piesia strasznie kochana , tylko wciaz sika.Symetryczna z dwoch stron , rowno
                        >
                        > okudlona , trzeba jej kielbase podsunac , by poznac gdzie ma pysk.Ma na imie
                        > Majunia (jak sie zsika to Majka) i spi u nas w nogach

no i tak to sie rozpuszcza pieska jak dzieci podrosna, a do tego tlusta
                        kielbaske podsuwajac. my niestety coraz mniej imienin obchodzimy tutaj:((( a do
                        tego krysi nie uraczysz:((( pozdr.
                        • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 22:10
                          oj padaja,padaja o ile juz nie padly:)))
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21569655&wv.x=2&a=21594528
                          • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 22:15
                            coraz wiecej ich pada negev,gdzie ty?
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21597387&wv.x=2&a=21601496
                            • i-love-2-ski Re: Rachelko ! padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 22:37
                              no i co negev,czy juz czas za miotle:)))
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21577386&wv.x=2&a=21602200
                              • chemiczny.jasiu nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kultury : 12.03.05, 22:59
                                Uczestniczylem ostatnio w miedzynarodowym sympozjom w Moskwie ,ktore poswiecone
                                bylo sprawom koltury.
                                Musze Panstwa zapenic ze po wielogodzinnych(zakrapianych oczywiscie)
                                dyskusjach, koncowe oswiadczenie ktore przeszlo przez aklamacje stwierdzilo ze:
                                MY KULTURNYJ NAROD

dobranoc
                                wasz dr.

pszepraszam za literuwki
                                • i-love-2-ski Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 12.03.05, 23:00
                                  chemiczny.jasiu napisał:

> Uczestniczylem ostatnio w miedzynarodowym sympozjom w Moskwie ,ktore poswiecone
                                  >
                                  > bylo sprawom koltury.
                                  > Musze Panstwa zapenic ze po wielogodzinnych(zakrapianych oczywiscie)
                                  > dyskusjach, koncowe oswiadczenie ktore przeszlo przez aklamacje stwierdzilo ze:
                                  >
                                  > MY KULTURNYJ NAROD
                                  >
                                  > dobranoc
                                  > wasz dr.
                                  >
                                  > pszepraszam za literuwki

jasio, a czy okszyki nie konczyly sie literofkami "twoju mac" czasem?
                                  • chemiczny.jasiu Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 12.03.05, 23:20
                                    i-love-2-ski napisał:

> chemiczny.jasiu napisał:
                                    >
                                    > > Uczestniczylem ostatnio w miedzynarodowym sympozjom w Moskwie ,ktore posw
                                    > iecone
                                    > >
                                    > > bylo sprawom koltury.
                                    > > Musze Panstwa zapenic ze po wielogodzinnych(zakrapianych oczywiscie)
                                    > > dyskusjach, koncowe oswiadczenie ktore przeszlo przez aklamacje stwierdzi
                                    > lo ze:
                                    > >
                                    > > MY KULTURNYJ NAROD
                                    > >
                                    > > dobranoc
                                    > > wasz dr.
                                    > >
                                    > > pszepraszam za literuwki
                                    >
                                    > jasio, a czy okszyki nie konczyly sie literofkami "twoju mac" czasem?

hmmmmmm no jesli ktorys z dyskutantow mowil cos o czyjejs mamusi,byc morze
                                    Zapewniam Ciebie jednak kochanie ze w koncowym komunikacie nie ma na ten temat
                                    ani slowa.
                                    Dodam jeszcze,ze uczestnicy sympozjum to kwiat swiatowej kultury i co do tego
                                    nie masz zapewne watpliwosci.
                                    Znasz mnie ,z pospolstwem sie nie zadaje-minimum dr.
                                    • i-love-2-ski Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 12.03.05, 23:22
                                      chemiczny.jasiu napisał:

> i-love-2-ski napisał:
                                      >
                                      > > chemiczny.jasiu napisał:
                                      > >
                                      > > > Uczestniczylem ostatnio w miedzynarodowym sympozjom w Moskwie ,ktor
                                      > e posw
                                      > > iecone
                                      > > >
                                      > > > bylo sprawom koltury.
                                      > > > Musze Panstwa zapenic ze po wielogodzinnych(zakrapianych oczywiscie
                                      > )
                                      > > > dyskusjach, koncowe oswiadczenie ktore przeszlo przez aklamacje stw
                                      > ierdzi
                                      > > lo ze:
                                      > > >
                                      > > > MY KULTURNYJ NAROD
                                      > > >
                                      > > > dobranoc
                                      > > > wasz dr.
                                      > > >
                                      > > > pszepraszam za literuwki
                                      > >
                                      > > jasio, a czy okszyki nie konczyly sie literofkami "twoju mac" czasem?
                                      >
                                      > hmmmmmm no jesli ktorys z dyskutantow mowil cos o czyjejs mamusi,byc morze
                                      > Zapewniam Ciebie jednak kochanie ze w koncowym komunikacie nie ma na ten temat
                                      > ani slowa.
                                      > Dodam jeszcze,ze uczestnicy sympozjum to kwiat swiatowej kultury i co do tego
                                      > nie masz zapewne watpliwosci.
                                      > Znasz mnie ,z pospolstwem sie nie zadaje-minimum dr.

wiem jasio wiem,ze ty tylko brylujesz z samym wierchem moskiewskim,ale jestem ci
                                      wdzieczna za odruchy czlowiecze i rozmofki ze mna od czasu do czasu,zwlaszcza po
                                      tym jak mnie wyzucales na forum towarzyskie,to bylo bardzo bolesne:)))
                                      • chemiczny.jasiu Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 13.03.05, 00:18
                                        i-love-2-ski napisał:

> chemiczny.jasiu napisał:
                                        >
                                        > >
                                        > > > chemiczny.jasiu napisał:
                                        > > >
                                        > > > > Uczestniczylem ostatnio w miedzynarodowym sympozjom w Moskwie
                                        > ,ktor
                                        > > e posw
                                        > > > iecone
                                        > > > >
                                        > > > > bylo sprawom koltury.
                                        > > > > Musze Panstwa zapenic ze po wielogodzinnych(zakrapianych oczy
                                        > wiscie
                                        > > )
                                        > > > > dyskusjach, koncowe oswiadczenie ktore przeszlo przez aklamac
                                        > je stw
                                        > > ierdzi
                                        > > > lo ze:
                                        > > > >
                                        > > > > MY KULTURNYJ NAROD
                                        > > > >
                                        > > > > dobranoc
                                        > > > > wasz dr.
                                        > > > >
                                        > > > > pszepraszam za literuwki
                                        > > >
                                        > > > jasio, a czy okszyki nie konczyly sie literofkami "twoju mac" czase
                                        > m?
                                        > >
                                        > > hmmmmmm no jesli ktorys z dyskutantow mowil cos o czyjejs mamusi,byc morz
                                        > e
                                        > > Zapewniam Ciebie jednak kochanie ze w koncowym komunikacie nie ma na ten
                                        > temat
                                        > > ani slowa.
                                        > > Dodam jeszcze,ze uczestnicy sympozjum to kwiat swiatowej kultury i co do
                                        > tego
                                        > > nie masz zapewne watpliwosci.
                                        > > Znasz mnie ,z pospolstwem sie nie zadaje-minimum dr.
                                        >
                                        > wiem jasio wiem,ze ty tylko brylujesz z samym wierchem moskiewskim,ale jestem
                                        c
                                        > i
                                        > wdzieczna za odruchy czlowiecze i rozmofki ze mna od czasu do czasu,zwlaszcza
                                        p
                                        > o
                                        > tym jak mnie wyzucales na forum towarzyskie,to bylo bardzo bolesne:)))

Przepraszam rachelko kochanie jesli tak to odczulas.Osobiscie nie mialem takich
                                        intencji.Wiesz jednak,ze jako czlowiek swiatowy ,bywajacy na salonach wsrod
                                        najwybitniejszych ludzi tego
                                        swiata:politykow,biznesmenow,ekonomistow...chemikow rowniez,podlegam roznym
                                        stresom jak rowniez naciskom wiec czasami cos sie we mnie gotuje i stad moja
                                        frustracja.
                                        Czasami(b.rzadko) mysle ze szatam mna kieruje wiec myje sie teraz tylko w
                                        swieconej wodzie zeby sytuacja o ktorej wspominasz wiecej sie nie powtorzyla.

Nastepnym razem ignoruj taki post,on napewno nie wyszedl z serca Twojego jak
                                        zawsze jasia.

dobranoc
                                        twoj dr.

przepraszam za literowki
                                        • i-love-2-ski Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 13.03.05, 00:32
                                          jasio jeszcze pare tego typu fpisow a zakocham sie w tobie,a jak wiesz ty masz
                                          ciemna zone,latasz za spodniczkami na lewo na prawo i co ja biedna zrobie ze
                                          sobom,jak mie rzucisz,tak jak to innym robisz co chwila? ty jednak jestes bardzo
                                          madry jasio,przepraszam,ze cie od barankow wyzwalam w przeszlosci,dlatego ten
                                          wpis jest tak wazny,aby ludzie byli grzeczni dla drugich,bo nigdy nie
                                          wiadomo,kiedy oni nagle zrobiom sie pszyjemni, a ftedy czujesz sie glupio:)))
                                          • chemiczny.jasiu Re: nieprawda !! ze padają ostatnie bastiony kult 13.03.05, 00:54
                                            i-love-2-ski napisał:

> jasio jeszcze pare tego typu fpisow a zakocham sie w tobie,a jak wiesz ty masz
                                            > ciemna zone,latasz za spodniczkami na lewo na prawo i co ja biedna zrobie ze
                                            > sobom,jak mie rzucisz,tak jak to innym robisz co chwila? ty jednak jestes
                                            bardz
                                            > o
                                            > madry jasio,przepraszam,ze cie od barankow wyzwalam w przeszlosci,dlatego ten
                                            > wpis jest tak wazny,aby ludzie byli grzeczni dla drugich,bo nigdy nie
                                            > wiadomo,kiedy oni nagle zrobiom sie pszyjemni, a ftedy czujesz sie glupio:)))

Rachelko kochanie co za pech!! kiedy zaczyna sie cos dziac to ja musze isc spac.
                                            Jutro mam b. wazne spotkanie w so..i musze wstac skoro swit o 10.

Na dobranoc opowiem Tobie kawal bo wiem ze lubisz ich sluchac (czytac)

a wiec: meza wieczorem naszly chucie i probuje podlaczyc sie do swojej!! zony
                                            ta odmawia mowiac zeby poczekal poniewaz dziecko jeszcze nie spi.
                                            po jakims czasie maz ponawia proby- znow podobna odpowiedz zony.
                                            kiedy chucie calkowicie minely maz poszedl do kuchni otworzyl lodowke znalazl
                                            szampana ,otworzyl.... zona pyta co sie stalo??
                                            dziecie odzywa sie z drugiego pokoju
                                            nie chcislas dac mu dupy to sie zastrzelil

dobranoc
                                            twoj dr
    • i-love-2-ski negev helppppppppp 12.03.05, 19:40
      mile zlego poczatki:))))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21594148&a=21597350
      • i-love-2-ski Re: negev helppppppppp 12.03.05, 19:42
        a swoja droga to brzmi jak ciekawa propozycja, tylko malo szczegolow jesli
        chodzi co by fiktor ze mna zrobil. moze sie jeszcze chlopak rozwinie,jak wiadomo
        najlepsze mysli przychodza dopiero wieczorem,przy butelce.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21594148&a=21597192
    • i-love-2-ski rozwijamy sie negev 12.03.05, 20:09
      slowa leca niczym piora pawie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21592320&wv.x=2&a=21598282
    • quan-ti Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:28
      • i-love-2-ski Re: Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:32
        no to prawda,ale czasem na forum lepiej, a czasem frustracje meskie wraz z
        nieparlamentarnym jezykiem zwyciezaja:(((
        • quan-ti Re: Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:34
          A frustracje kobiece to nie ?
          • i-love-2-ski Re: Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:35
            quan-ti napisał:

> A frustracje kobiece to nie ?

smiem twierdzic,ze mniej wulgarne i niezbyt czeste pomimo usilnych zaczepek.
            • i-love-2-ski Re: Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:46
              przydazylo sie to nawet naszemu zacnemu aaki,ktory dzisiaj dal nieprzyzwoite
              odpowiedzi rysunkowe,nie bedac sprowokowany:))))) oto jedna z nich, a fe
              widocznie ta curry zaszkodzila. ciezkie jedzenie nie pomaga w dobrym zachowaniu:)))
              www.tim-morris.com/images/funny/pictures/homer_kiss_my_ass-t.jpg
              • i-love-2-ski Re: Z kim przystajesz takim się stajesz. :/ 12.03.05, 20:47
                i-love-2-ski napisał:

> przydazylo sie to nawet naszemu zacnemu aaki,ktory dzisiaj dal nieprzyzwoite
                > odpowiedzi rysunkowe,nie bedac sprowokowany:))))) oto jedna z nich, a fe
                > widocznie ta curry zaszkodzila. ciezkie jedzenie nie pomaga w dobrym zachowaniu
                > :)))
                > <a
                href="www.tim-morris.com/images/funny/pictures/homer_kiss_my_ass-t.jpg"
                target="_blank">www.tim-morris.com/images/funny/pictures/homer_kiss_my_ass-t.jpg</a>

ma sie rozumiec nasz cnotliwy fiktor tylko raczyl spytac:

Re: mówiłem ci już
                Autor: arap1
                Data: 12.03.2005 20:08

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                tym palcem aaki sprawdz czy nie masz himoroidow w gebie?????
    • i-love-2-ski Re: kultura wymiany slowa na forum 12.03.05, 23:03
      o mamo dobrze,ze siedze i to od tego,ktory raciczkami skakal po zarobionych
      $$$$$,co za straszne slowa:)))))

napisze Ci na maila :)
      Autor: marcus_crassus
      Data: 12.03.2005 22:48

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
      ale jak bedzie wszystko zrobione :) chodzi o mala sprawe bardziej techniczna.od
      razu zastrzegam ze nie chodzi mi o pisanie
      czegokolwiek.lubie USA ale dla mnie rubbikon jest zbyt pro-USA.

prawda jest taka ze Polska chcialaby USA jako swojego sojusznika ale USA nie
      traktuje Polski jako sojusznika tej rangi jak
      chcialaby Polska.

podam przyklad :wiesz ile dostaja z kasy USA takie panstwa jak egipt lub
      pakistan??a ile dostaje Polska???

a nie zauwazylem zeby te kraje afiszowaly sie wszedzie ze swoja miloscia do
      USA.gre z USA trzeba rozegrac na zasadzie takiej samej
      gry jaka tocza USA z nami.a wiec gry interesow.naszym celem nie jest sojusz z
      USA bo taki sojusz nam nie jest do niczego
      potrzebny.naszym srodkiem do celu jakim jest budowanie pewnego bloku panstw
      europy wschodniej jest sojusz z USA i umijetne
      wygrywanie na rozdzwiekach miedzy UE i USA - ale mamy uzywac tego jako elementu
      naszej polityki a nie jako celu naszej polityki.

prawda jest taka - za nasz sojusz USA oprocz wielu cieplych slow palcem nie
      kiwneli.dlaczego wiec nasz sojusz opiera sie na
      czynach a ich na slowach????

my tez powinnismy nie szczedzic im slow poparcia w ich polityce.ale za nasza
      pomoc w postaci czynow oni powinni zrewanzowac sie
      czyms wiecej niz slowami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka