maly_jasio1 17.03.05, 17:48 >english.aljazeera.net/NR/exeres/6890A8DA-AF79-45AD-BB4F-42C060978A07.htm > The Great Satan at its best! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny_ramirez Re: This is AMERICA!!! 17.03.05, 20:00 Czy nie zastanawia Cie ze w tych opowiesciach naocznych swiadkow takich jak ta "She stayed for three days with the bodies of her family who were killed in their home. When the soldiers entered she was in her home with her father, mother, 12 year-old brother and two sisters. She watched the soldiers enter and shoot her mother and father directly, without saying anything. They beat her two sisters, then shot them in the head. After this her brother was enraged and ran at the soldiers while shouting at them, so they shot him dead," Jamail relates." Ci swiadkowie nie mowia konkretnie jakiej narodowosci ci "zolnierze" byli. I to ze mowi zolnierze a Nie po prostu Amerykanie. Nie wydaje Ci sie to dziwne??? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jasio1 Wystarczy chcec wiedziec 18.03.05, 05:39 >www.sundaymirror.co.uk/news/tm_objectid=14920109&method=full&siteid=106694&headline=fallujah-napalmed-name_page.html > dahrjamailiraq.com/gallery/view_album.php?set_albumName=album28&page=1 >www.atimes.com/atimes/Middle_East/FL02Ak02.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: This is AMERICA!!! 17.03.05, 20:06 to jest rowniez ameryka.ostrzegam dosyc szokujace zdjecia. www.warforum.net/gallery/displayimage.php?album=topn&pid=115 Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga_00 Myslalem ze Faludza jest w Iraku, a nie w Ameryce 17.03.05, 22:34 al-jazeera, kavkazcenter,vivaplastelina, indymedia,i wiele innych "niezaleznych" mediow maja dla mnie taka sama wiarygodnosc jak trybuna ludu za komuny, albo radziecka prawda.pokazuja jakas czesc prawdy z odpowiednio zmanipulowanym komentarzem i na dodatek okraszona zdjeciem, najlepiej dziecka i propagandowa papka gotowa. Rachel Corrie 2 lata temu nazad przejechal izraelski spychacz. Byloby mi jej szczerze zal, ale poczytalem troche i nie ma co tak bardzo szat rozdzierac.Ot, zginela na wlasne zyczenie, z wlasnej glupoty. Pacyfisci rozdarli morde strasznie, nazywajac jej smierc mordem itp, a wyglada to na zwykly wypadek kogos, kto myslal, ze zatrzyma spychacz:) Ale dorobiono wielka ideologie, a dla mnie jej smierc sie raczej do nagrody darwina nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Myslalem ze Faludza jest w Iraku, a nie w Ame 18.03.05, 02:45 olaboga_00 napisał: > al-jazeera, kavkazcenter,vivaplastelina, indymedia,i wiele > innych "niezaleznych" mediow maja dla mnie taka sama wiarygodnosc jak trybuna > ludu za komuny, albo radziecka prawda.pokazuja jakas czesc prawdy z odpowiednio > > zmanipulowanym komentarzem i na dodatek okraszona zdjeciem, najlepiej dziecka i > > propagandowa papka gotowa. > Rachel Corrie 2 lata temu nazad przejechal izraelski spychacz. Byloby mi jej > szczerze zal, ale poczytalem troche i nie ma co tak bardzo szat rozdzierac.Ot, > zginela na wlasne zyczenie, z wlasnej glupoty. Pacyfisci rozdarli morde > strasznie, nazywajac jej smierc mordem itp, a wyglada to na zwykly wypadek > kogos, kto myslal, ze zatrzyma spychacz:) Ale dorobiono wielka ideologie, a dla > > mnie jej smierc sie raczej do nagrody darwina nadaje. fajnie myslisz,ze smierc pacyfistki jest niewazna,ale smierc cywila izraelskiego w ataku samobojcy palestynskiego to akt zbrodni. ja mam taki sam respekt dla zycia dla obu stron i jakos nie widze powodu dlaczego czolgista izrealski w bialy dzien mialby rozjezdzac kobiete, tylko dlatego,ze ona protestuje. pamietasz pamietne zdejecie protestujacego chinczyka,on zatrzymal czolg i czolg go nie rozjechal tylko zawrocil. to zdjecie i ten akt podbil swiat. Odpowiedz Link Zgłoś