Gość: N_natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:56 Które biuro robi wycieczki LATEM do Tajlandi lub Chin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.cukier Re: taj lub chiny 07.01.06, 21:58 jedź sama do Tajlandii, to nic trudnego a dużo taniej niż z biurem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: taj lub chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:52 w tym problem że niemogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: taj lub chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 13:32 dziewczyno jedz tam sam !! dasz sobie rade bez problemu !! jestem pewien biura kroja ile sie da no chyba ze leżysz na kasie a t przepraszam CHINY I TAJLANDIA a szczególnie taj. to kraje nastawione tylko na torytykę ! pozdrawiam neronek neronekbyd.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: taj lub chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:06 Osoba z którą jadę w życiu nie pojdzie bez biura:( I wiem, że ni da się jej przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: taj lub chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:58 szkoda tracicie wiele ! wolność samego własnego podróżowania ! to bardzo ważne zostawia wiele niezapomnianych wrazeń ! ale tak czy inaczej życze miłych wakacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: taj lub chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:56 Niestety żadne biuro nie ma Tajlandii latem :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: taj lub chiny 09.01.06, 00:55 bo latem Tajlandia nie ma sensu ze względu na środek pory deszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: taj lub chiny IP: *.eranet.pl 10.01.06, 01:33 ale fajnie mam ten sam problem ,,facet nie chce jechac bez biura ,,bo sie boi ze go zgubie w tlumie ,,,:),,tylko jest troche rozsadniejszy i latem sie nie wybierze ,,,stanowczo polecam zime ,,,wogole mam propozycje ,,zostawmy ich w domu i polecmy same ,,:),,jesli juz ,,to sprobuj szukac w neckermanie niemieckim lub thomas cook tylko u przedstawicieli z pelnym dostepem do ofert z niemiec ,,z polskich zapytaj w logostour,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_natalia Re: taj lub chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:05 A tam wszędzie pada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: taj lub chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:55 Nie,ja lece co roku na Koh Samui w lipcu i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: taj lub chiny IP: 210.245.53.* 14.01.06, 13:45 zmien osobe z ktora lecisz bo podroz na wlasna reke jest o wiele przyjemniejsza i tansza niz podroz z biurem. i nie jestes uzalezniona od nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
piszonka Re: taj lub chiny 27.01.06, 22:19 ja jadę do Chin z Itaką w lipcu. Mam nadzieję że nie bedzie za bardzo padało.... Odpowiedz Link Zgłoś