brolly3 Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:34 [*] NA zawsze pozostaniesz w Moim Sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia [*] 02.04.05, 22:34 Całe moje 23-letnie życie byłeś... po prostu byłeś. Teraz wciąż będziesz, ale inacze... i już nic nie będzie takie samo. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
shwagier Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:35 Będziesz zawsze. Nie lękam się Odpowiedz Link Zgłoś
poki_4 Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:35 ŻEGNAJ, NAJWIĘKSZY Z NAJWIĘKSZYCH... Odpowiedz Link Zgłoś
magwat Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:53 Kochaliśmy Cię gdy byłeś z nami, kochamy Cię teraz i kochać będziemy zawsze. A Ty nigdy od nas nie odejdziesz. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajmalecki Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:36 Boże, zabrałeś nie tego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek19733 Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:46 ODSZEDŁ DO RAJSKICH OGRODÓW.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:37 miej nas i cala Polske w opiece Nasz Ukochany Ojcze Swiety [*] Odpowiedz Link Zgłoś
avantgarde Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:36 JEST NA NIEBIE! W MOIM SERDCU BEDZIE ZYL NA WIEKI. Z ZALEM M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
akson1 Idz juz do Niej umeczony Pielgrzymie... 03.04.05, 11:05 Urodzilem sie rok przed tym jak zostales papiezem. Razem dorastalasmy - Ty do wielkosci ja doroslosci. Kiedy ja mowilem pierwszy raz mama, Ty mowiles Niech zstapi duch Twoj i odnowi oblicze ziemi, tej ziemi. Razem stalismy w Radomiu - Ty jako papiez ja jako dzieciak w harcerskim mundurku w I sektorze. A dzis - dzis kiedy swiat Cie potrzebuje bardziej niz kiedykolwiek Ty odchodzisz. Prosto i zwyczajnie gasniesz dla swiata, by odrodzic sie w Nim - Bogu i Niej - Maryi. Czesc Ci i chwala Papiezu. Polaku. Ojcze. Arkadiusz J. Stawicki. Odpowiedz Link Zgłoś
domrep Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:36 brak mi slow!!!!!!!!!!! i tak jakos strasznie smutno.......... Odpowiedz Link Zgłoś
donald122 Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:37 dlaczego??;( przecież na to niezasluzyl! dluzej od nieo ludzie żyją !!jak Bóg mógł odebrać nam takieg wielkiego człowieka? módlmy się o Jego duszę i miejmy nadzieję, że będzie Mu Tam lepiej niż na naszym świecie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Jan Paweł II nie żyje 02.04.05, 22:37 ['] Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie a światłośc wiekuista niechaj Mi świeci na wieki wieków amen Odpowiedz Link Zgłoś