lajkonik521 Nie zapomnij TAM o nas i o Polsce, nasz Ojcze! 03.04.05, 10:52 Polacy Cię nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:56 Mój Panie... Mój Panie, Mój Boże Wszechmocny Nie jestem sam, Ty jesteś ze mną W każdym miejscu na świecie W każdej życia mego godzinie Nie jestem sam, Ty jesteś ze mną Tobie ufam, Boże mój jedyny Tylko w Tobie posiadam nadzieję Nie jestem sam, Ty jesteś ze mną Gdy błądzę w życiu na rozstajach I błagam Ciebie, Twej pomocy Nie jestem sam, Ty jesteś ze mną Bo cały jestem w Twojej mocy Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:56 to oczywiste że nam - pozostałym na ziemi - jest ciężko... ale przecież JEMU jest teraz na pewno lepiej! i o tym powinniśmy myśleć :) byłoby nam wygodniej i bezpieczniej gdyby pobył jeszcze trochę między nami - ale dla NIEGO byłaby to męczarnia... jest mi smutno ale inaczej niż jak umiera ktokolwiek inny - bo teraz jestem spokojna i mam tę pewność, że ON jest teraz "w niebie skąd nigdy dotąd nie wrócił nikt bo po co" :) życzę wszystkim pogody ducha, którą ON zachował do samego końca Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 12:21 W zupełności się z tym zgadzam. Oto, by był uśmiechnięty tam na górze, musimy postarać się my sami, tutaj na ziemi.Wg mnie to najlepszy sposób na okazanie mu szacunku, ponieważ ON na pewno właśnie tego by pragnął. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
czolk Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:01 ['] ['] ['] ['] Odszedł Wielki Człowiek, będzie Go, nam wszystkim brakować Dorota, Bartek i pewnie Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
karusik Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:02 Ojcze Świety Spoczywaj w spokoju. Modlimy się za ciebie i ubolewamy nad utratą Ciebie. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka172 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:03 Tak bardzo nam go brak ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:12 Ojcze, dla nas zawsze bedziesz żył [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_t Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:05 na zawsze Będziesz w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
paqu Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:06 Nie ma słów by wyrazić nasz żal. Żadne słowa nie opiszą wspaniałości naszego Ojca, a największą wdzięcznością naszą dla Niego będzie modlitwa. Teraz jeszcze gorliwsza, jeszcze bardziej szczera. Nas ogarnia smutek, po stracie bliskiej osoby, Jan Paweł II jest szczęśliwy. Dobiegło końca jego życie, życie którego lepiej przeżyć nie mógł. Teraz osiągnął swój cel, bo dostąpił Bram Niebios. Wieczny Odpoczynek i Światłość Wiekusita. Dziękujemy Ojcze Święty. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrng Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:09 Niech Pan Bóg ma Go w Swojej opiece Rest In Peace Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaziom Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:09 Dopiero w obliczu Jego śmierci wszyscy uświadomiliśmy sobie jak bardzo był nam bliski mimo, że niewielu z nas mogło Go spotkać naprawdę. Dziękujemy Ci za to że zawsze byłeś dla nas. Spoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
soltys1978 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:10 zmarł wielki człowiek i wielki Polak, który zrobił tyle dla świata jak nikt inny chwała mu za to i cześć! Kochamy Go za to i wielbimy, żeby jeszcze nauczyć się go słuchać i czynić dobro tak jak On. Cześć jego pamięci!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rudart Jesteśmy Twoim pokoleniem 03.04.05, 11:11 Jesteśmy Twoim pokoleniem.... pokoleniem Jana Pawła II... i tak juz zostanie... Byłeś kiedy się rodziłem, Byłeś kiedy się żeniłem, i Będziesz w mym sercu kiedy bedę umierał...BÓG i TY i TWOJA NAUKA... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszstr Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:11 spotkajmy sie na krakowskich błoniach w trakcie pogzebu JANAPAWŁA II NIECH KTOŚ ZORGANIZUJE TELEBIM. CZEKAM NA ZGŁOSZENIA 606200383 Odpowiedz Link Zgłoś
wierzbicki78 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:11 agatak napisała: > Czesc Jego pamieci > [*} Niech Odpoczywa w spokoju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:11 Nie wiedzialam, ze czlowiek moze tylko plakac... Pamietam, jak bylam w 1999 w Wadowicach na rynku i On powiedzial wskazujac palcem na druga strone rynku: "A tam byla taka cukiernia... Po maturze chodzilismy na kremówki..." I pamietam wadowicka piosenke dla Ojca Swietego ze slowami: "Twoje, Twoje miasto Wadowice" i "Dom Twoj ukochany". I znowu lzy same cisna sie do oczu... Nic juz nie bedzie takie jak kiedys... Janie Pawle II, my Polacy, Twoj Narod z Twojej, tej ziemi-nigdy nie zapomnimy!!! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
krystek_2004 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:12 Niech spoczywa w pokoju WIECZNYM.... [*] Amen.... Odpowiedz Link Zgłoś
bornholmski Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:12 OBYŚMY NIE UTRACILI MĄDROŚCI I NIC Z JEGO NAUK ORAZ WSKAZÓWEK Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:12 Oszedł największy Polak - człowiek, który tak wiele zrobiła dla kraju i dla ludzkości. Niech zawsze pozostanie w naszych sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 11:18 Takie pracowite, ciężkie życie. Czas swój wykorzystał do ostatniej kropli. Dla nas. Nikogo jeszcze świat tak nie żegnał, bo nikogo takiego przed Nim na świecie nie było. Pusto, cicho, chłodno mimo słońca... Odpowiedz Link Zgłoś