Dodaj do ulubionych

Meerkat prowokator FSB

15.04.05, 15:07
Wielu z nas sie dziwilo, jak mozna az tak zohydzac Ameryke proponujac
bezczelne, zlosliwe i chamskie posty i podajac sie dziennikarza Voice of
America.

Powoli prawda wyszla na jaw, to za brudne srebrniki, rosyjskie Sluzby
Bezpieczenstwa "zakupila uslugi" bezrobotnego dziennikarza rodem z cyganskiej
rodziny na Czerniakowie.

Zmien legende prowokatorze!

PF
Obserwuj wątek
    • aaki Re: Meerkat prowokator FSB 15.04.05, 15:31
      można więcej szczegółów?
      • polski_francuz Komu 15.04.05, 15:36
        jest na reke az takie zohydzanie Ameryki poprzez brutalne posty na GW i
        chamskie traktowanie dyskutantow? Na pewno nie dziennikarzom Voice of America.
        Ich job polega na atrakcyjnym przedstawieniu USA.

No wiec trzeba sie przypatrzec komu jest takie zachowanie na reke?

No i nie widze innego kandydata niz FSB. Ma i tradycje i perfidie potrzebne w
        takiej dzialalnosci.

PF
        • manny_ramirez czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 15:55
          do biedronki ktora we wszystkich tutaj widzi agenture?
          • polski_francuz Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 16:27
            Niech bedzie, ze nie FSB. Ale mnie po prostu wkurzyl.

I ta znajomosc realiow polskich i jezyka rosyjskiego.

Co to robisz jak ktos Cie denerwuje? Glebokie wdechy?

PF
            • manny_ramirez Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 16:28
              zazwyczaj bluzgalem ale od paru tygodni nadstawiam nawet "trzeci" policzek:)
              • polski_francuz Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 16:48
                No to ja jestem na Twoim pierwszym etapie.
                • biedronka24 Ignorer cet imbecile. Vous avez raison 15.04.05, 17:05
                  Il n´est bon a rien. Si en ca consiste sont ´marketing of USA´ il doit chaumer
                  depuis longtemps. C´est peut etre la raison pour laquelle il passe tant de temps
                  devant son ordinateur.

Quand a moi je ne parle plus avec ceux qui sont en dehors de ce que j´appelle
                  acceptable.
                  Le pire- c´est quand il me suivent comme c´etait le cas d´une certaine ´dame´.
                  S´ils restent moin nombreux a parler c´est meme mieux par ce qu´on peut etre
                  plus sincere, on a plus de temps pour ceux dont les opinions sont interessantes
                  ou simplement avec lequels on peut echanger d´avis sans s´epuiser et se demander
                  d´ou viennent des creatures qui ne savent meme pas qu´un autre etre vivant c´est
                  deja assez pour un miracle- il ne faut pas cherchez d´autres, et que une
                  depreciation de tel peux amenner a deprecier soi meme
                  • manny_ramirez biedronusiu 15.04.05, 18:56
                    "cet imbecyl" potrafi doskonale czytac po francusku i bedzie z niezmiennym
                    uporem propagowal pro-amerykanskie stanowisko bez znaczenia na to do jakiej
                    agentury go zaliczysz.
                    • biedronka24 nie chodzi o twoj poziom ´propagacji´ 15.04.05, 19:03
                      chodzilo o zwulgaryzowanego gluptasa M
                      Czy juz?
                      ´Bez znaczenia ´na to- tu wyrzucic´ do jakiej agentury go zaliczysz´. Chyba, ze
                      bez wzgledu :)
                      Ale to nie zmienia faktu ze tobie jakos nie moge zaufac.
                      Nic na to nie poradze. To moj instynkt. Nawet jak czasem mnie myli- to jest.
                      Jezeli o to ci zas chodzi- to czy nie mozesz istniec bez ´propagowania pro´.
                      Czy to jest twoja racja bytu? A wyobrazasz sobie zeby byc soba i komentowac to
                      co jest bez propagowania? ;) Na pro czy anty wystarcza calkowicie wlasne
                      doswiadczenia a nie sztuczna propaganda. Nie sadzisz?
                      • manny_ramirez Re: nie chodzi o twoj poziom ´propagacji´ 15.04.05, 19:07
                        A popros grzecznie tych co propaguja anty zeby przestali to ja tez przestane.
                        Jak juz gdzies napisalem. ja sie czuje Amerykaninem i wkurza mnei jak ludzie
                        pisza to co w moim pojeciu jest bzdurami. Jak przestana to przestane bronic. A
                        zaufac mi nie musisz tylko przestan bzdury pisac ze jestm moderatorem GW czy
                        agentem jakiejkolwiek wedlug Ciebie agentury
                        • biedronka24 a co to znaczy pisac ´anty´? 15.04.05, 19:19
                          i jak mozna ´bronic przed bzdurami´ piszac ´pro´ w stylu surykatkowym..
                          Wlasciwie surojadkowym.
                          A ja nie pisze bzdur tylko to co czuje. Poki co nie znalazles srodkow zeby mnie
                          przekonac poza swoim ´przestan pisac bzdury´ i trudno. Nie zarzucisz mi jednak
                          szukania argumentow by tu kogos na sile obrazac lub nieslusznej niecheci - bo
                          tak nie jest. Jesli ktos szukal sposobu by mnie dotknac - nie musze go lubic ani
                          wyrazac w stosunku do niego sympatii, zwlaszcza jesli robil to w sposob
                          szczegolnie perfidny. Jesli chodzi o wczorajsza dyskusje to byla to zalosna
                          reklama cienkiej propagandy i nie zmienila zdania. Z USA chyba nie mialo to nic
                          bezposrednio wspolnego poza deklarowanym miejscem pobytu paru wystepujacych tam
                          dyskutantow. Mnie tylko - jesli juz drazni taka przewidywalnosc pogladow. Jesli
                          akceptacja tego typu taniej propagandy jest w twoim pojeciu ´amerykanska´ to
                          mozesz tak uwazac. Ja nie chcialabym jednak sadzic ze wszyscy amerykanie tak
                          mysla, i brak rzetelnosci akceptuja...
                          • manny_ramirez biedronko 15.04.05, 19:26
                            ja tez pisze to co ja czuje i bynajmniej nie w stylu meerkatowym
                            openmindedness to ladna cecha
                      • manny_ramirez Re: nie chodzi o twoj poziom ´propagacji´ 15.04.05, 19:10
                        no jesli brak zaufania wynika z tego ze jestem historykiem a lubie pilke nozna
                        to przepraszam biedronko ale bardzo zle o Tobie cos takiego by swiadczylo:(
                        • biedronka24 jak jestes historykiem 15.04.05, 19:20
                          a wiec humanista to powinienes umiec nazwac zabieg retoryczny, ktory teraz
                          dokonales wlasnie ;)
                          • manny_ramirez Re: jak jestes historykiem 15.04.05, 19:27
                            umiem moja droga umiem:)
                            wiec nie dokonuj go wobec mnie
                            choc lubie ogladac pilke nozna nie znaczy ze nie znam sie na erystyce
            • naf-naf Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 16:46
              To Poanu, Profesorze, wydaje sie, ze Meerkat dobrze zna rosyjski? Pan sie myli.Wiec, jak jest prowokatorem rzeczywiscie, dobrze udaje antykomunistycznego oszoloma. Zochydzac Ameryke? A moze to poprostu przejaw imperyalnej buty- brak troski o to jak wygladasz?
              • polski_francuz Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 16:52
                Mowiac szczerze, to chce mu dac posmakowac smak tych lekarstw, ktore on
                przepisuje innym.
                • naf-naf Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 17:26
                  Mysle, ze wybral Pan bledna metode.Meerkat jest taki samotny! Tak potrzebuje towarzystwa! Wydaje mi sie, ze trzeba mu wykazywac wiecej wyrozumialosci, troski i wspolczicia.Osobiscie, to nieraz mu dziekuje mu za wysilek i nawet chwale, kiedy jest bardziej lagodny!
                  • i-love-2-bike Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 17:32
                    naf-naf napisał:

> Mysle, ze wybral Pan bledna metode.Meerkat jest taki samotny! Ta
                    > k potrzebuje towarzystwa! Wydaje mi sie, ze trzeba mu wykazywac wiecej wyrozumi
                    > alosci, troski i wspolczicia.Osobiscie, to nieraz mu dziekuje mu za wysile
                    > k i nawet chwale, kiedy jest bardziej lagodny!

uwazaj jak dajesz jedzenie wscieklemu zwierzeciu,ono potrafi ugryzc. ja jestem
                    za niedokarmianiem wscieklych zwierzat, to niebezpieczne i dalece niepozadane.
                  • krystian71 Re: czy przylaczasz sie francuzie 15.04.05, 20:07
                    to zle robisz.Sluchaj dam , one maja intuicje.
                    Z takim jak M nie ma dyskusji, bo nigdy sie wasze mysli nie spotkaja, nawet
                    jesli chwilowo i przypadkowo napisze to co ci jest na reke.
                    On deklaruje sie jako antykomunista, ja niby tez.Ale w tym jest cos dziwnego,
                    jakas tyajemnica, jakbys rozmawial z komputerem , jakas sztuczna inteligencja,
                    ktoremu do pamieci wrzucono cala mase faktow , poczynajac od Gomulki,dowcipow
                    wtedy krazacych po rynku, studenckich piosenek spiewanych gdy wiadomo bylo , ze
                    sa sami swoi.
                    On ta wiedze przetrawia,piosenki przerabia, interpretuje i udaje,ze to jest
                    jego.
                    Jakbys rozmawial ze sciana.I zauwazylem,ze ludzie tez intuicyjnie w ten sam
                    sposob do niego podchodza,raczej unikajac kontaktu.
                    Tak jakbys mial zamiar porozmawiac o seksie, czy popodrywac osobe, ktora
                    podejrzewasz o bycie hemafrodyta.
                    • biedronka24 hema? 15.04.05, 20:11
                      to cos z hemoglobina? ;)
        • aaki myślę że FSB stać na bardziej subtelne metody 15.04.05, 15:59
          a nie mniej skuteczne.
          "nie należy mnożyć bytów bez potrzeby" więc stawiam nie na FSB tylko głupotę pana m.
        • i-love-2-bike Re: Komu 15.04.05, 17:06
          polski_francuz napisał:

> jest na reke az takie zohydzanie Ameryki poprzez brutalne posty na GW i
          > chamskie traktowanie dyskutantow? Na pewno nie dziennikarzom Voice of America.
          > Ich job polega na atrakcyjnym przedstawieniu USA.
          >
          > No wiec trzeba sie przypatrzec komu jest takie zachowanie na reke?
          >
          > No i nie widze innego kandydata niz FSB. Ma i tradycje i perfidie potrzebne w
          > takiej dzialalnosci.
          >
          > PF

nie sadze,ze to platny prowokator,ale juz dawno ci mowilam,ze to cham i psychol
          i nalezy go ignorowac. on nie tylko atakuje ludzi,ale i ich swietosci,religie
          sam przy tym operuje zupelnie rynsztokowym jezykiem. takich czy innych trolli
          trzeba olewac,nie podawac im tlenu odpisujac na ich wpisy a bedzie ok. to jedyna
          obrona przed tymi psychopatami a jest tu ich kilku.
          • polski_francuz Re: Komu 15.04.05, 17:12
            Testowanie czyjejs cierpliwosci jest jak napelnianie garnka woda. Jedna kropla
            moze przelac cale naczynie.

Co sie wlasnie mojej cierpliwosci przytrafilo.

PF

• krystian71 Re: Komu 15.04.05, 17:22
              znam ten bol
              • i-love-2-bike Re: Komu 15.04.05, 17:25
                krystian71 napisała:

> znam ten bol

to jak bol zeba,ale sa i dentysci,aby pomoc:)))
                • krystian71 ta jest, pani doktor!!! :) nt 15.04.05, 20:08

• biedronka24 jezeli 15.04.05, 17:42
                kiedys drodzy panstwo wpadniecie na pomysl jakiegos spotkania przy szklance wina
                czy panache (jedyna forma piwa ktora znosze) to ja- bardzo chetnie. Nie jestem z
                tych co nie lubia porozmawiac i posmiac sie w milym gronie. Zwlaszcza w takim, w
                ktorym wogole jest szansa na rozmowe.
                Ja teraz na prawde mam kupe roboty- dzis musialam sie troche tu odstresowac choc
                znow mialam zamiar nie zagladac- ale szkoda mi takich znajomosci wlasnie -
                dlatego zapowiadam ze odezwe sie na namiar rachelkowy- i jesli ona bedzie
                wiedziala o jakims zjezdzie przeciwnikow patosu, przesady i naciaganej
                propagandy to pozwole sobie od niej sie dowiedziec.
                Ahoj, jak to mowia i szerokich wiatrow.
                Co zas sie tyczy kuchni to nigdy w zyciu nie jadlam takiej tarte au citron i
                nigdy w zyciu wogole tak dobrego ciasta jakie jadlam gdzies w polu, na trasie
                wycieczek rowerowych w plenerze - jak we Francji. To bylo arcydzielo smaku i raj
                dla oczu. W zupelnym polu. Nawet jesli ktos sie czepia walecznosci Francuzow to
                nie ma racji bo w takim kraju - z taka tradycja nie chce sie po prostu walczyc.
                Martwi tylko ze to co tam lata tradycji i kultury wybudowaly powszednieje na
                tyle ze juz malo sie to ceni. Tak malo ze koscioly pustoszeja, gdzieniegdzie
                rozpadaja sie...
                Mam nadzieje ze nie doczekam czasow, gdy Francuzi przestana byc smakoszami,
                krytykami sztuki, gdy porzuca nonszalancje i rozmach w sztukach inzynieryjnych,
                brytyjczycy zapomna o swoich nastrojowych zamkach, ogrodach o wysublimowaniu, o
                ekscentryce i surowosci stylow, ze Niemcy porzuca zapal dla Bacha, dyscypline w
                sztuce i nauce i rzetelnosci w obliczeniach inzynierskich...
                • polski_francuz Re: jezeli 15.04.05, 18:20
                  Zarezerwuj jakas role dla Polakow Biedronko :)

PF
                  • biedronka24 nie umiem bo sama zbytnio jestem zaangazowana 15.04.05, 18:30
                    to chyba brzmi szczerze?
                    Powinno - bo jest- naprawde.
                    Nawet z Bulgarami mialabym problem.

Mysle ze Polacy potrafia uszanowac innych - jesli tylko chca i jest w tym cos
                    pieknego. Potrafia walczyc o wolnosc i innym wskazac do niej droge.
                    Mysle tez ze w praktyce jednak sa zbyt poblazliwi w sprawach waznych- tam gdzie
                    sie ich krzywdzi, gdzie trzeba surowosci i dyscypliny, a zbyt twardzi w
                    sprawach w ktorych czasem trzeba wiecej ciepla i cierpliwosci. Tak jest na
                    codzien poza wielkimi zrywami. I to mnie troche martwi.
                    No tyle chcialam powiedziec. Dzis jakos mi nie idzie- sama nie wiem czemu. Jakis
                    trudny dzien- chyba sie wyeksploatowalam.
                    No duzo energetyzujacych konkluzji a mniej wszechobecnych wampirow
                    energetycznych zycze.
                    • polski_francuz Re: nie umiem bo sama zbytnio jestem zaangazowana 15.04.05, 18:32
                      OK, sounds fair.

PF
                    • krystian71 Re: nie umiem bo sama zbytnio jestem zaangazowana 15.04.05, 20:19
                      oszczedzaj sie biedronko, zawsze z przyjemnoscia czytam twoje wpisy.Ty jedna
                      jestes nieprzewidywalna i dzieki temu inspirujaca.Uwagi nt Francji zapamietam,
                      tez kocham ten kraj, ktory zblakal sie gdzies na manowcach,ale mam nadzieje,
                      ba, jestem pewien , ze sie wkrotce odnajdzie , doceni swoja wartosc, to , co
                      kulturalnie dal swiatu i jeszcze zawalczy o swoje stare tradycyjne miejsce.
                      Jakos tak wierze w mlodych.Nawet Francuzow.Moze jestem nudny, moze jestem
                      mdly , ale tym razem tez nawiaze do Papieza i jego spotkania z mlodymi w Paryzu-
                      wbrew wszelkim spekulacjom i czarnowidztwu zostal entuzjastycznie przez nich
                      przyjety, choc ostro grozil palcem najstarszej corze Kosciola.
                      My , to rasa juz na wymarciu,jak ci Israelici 40 lat po pustyni wloczeni , w
                      mlodych wierze, im nalezy przekazac paleczke.A cos sie zaczyna dziac, nie tylko
                      w Polsce.
            • i-love-2-bike Re: Komu 15.04.05, 17:24
              polski_francuz napisał:

> Testowanie czyjejs cierpliwosci jest jak napelnianie garnka woda. Jedna kropla
              > moze przelac cale naczynie.
              >
              > Co sie wlasnie mojej cierpliwosci przytrafilo.
              >
              > PF
              >
              >
              > no to jestes normalnym czlowiekiem,gdyz kazdy z nas tak samo reaguje na
              chamstwo i prymitywne zaczepki. ja mam juz dluga liste tych, z ktorymi wogole
              nie rozmawiam i wierz mi tak najlepiej robic,wogole nie otwierac ich wpisow,albo
              sobie te nicki permanentnie zablokowac. czlowiek ma za malo czasu,aby z tym
              bagnem wdawac sie w pojedynek slowny,szkoda na nich twojego oddechu:))
    • st.piran Re: Meerkat prowokator FSB 15.04.05, 16:33
      To wiele tlumaczy. Dziwie sie jednak FSB, ze taka miernote zatrudnili. Meerkat
      przed wyjazdem z Polski byl Zomowcem i taki wlasnie zomowcowy poziom reprezentuje.
      • karmin-cynober Re: Meerkat prowokator FSB 15.04.05, 18:41
        a skad wiesz ? Mi sie wydawalo ze krassule i podobni to nie maja wiecej niz 25
        lat.
        • polski_francuz Re: Meerkat prowokator FSB 15.04.05, 18:43
          Ja to sobie wydedukowalem. Zadajac pytanie komu moze sluzyc jego "dzialalnosc"
          na forum.

PF
    • mosiek.crappus Nie, to tepy moSSadowiec 15.04.05, 18:52
      Tam innych nie mają. Cała elita izraelska jest na pierwszej linii frontu, strzelając do palestyńskich dzieci, wiec tutaj zostają tylko kibucowe głupki.
      • karmin-cynober Re: Nie, to tepy moSSadowiec 15.04.05, 18:59
        Wasze podejrzenia to dla niego same komplementy.
        A tak w ogole to duzo tutaj agentow ?
        • st.piran Sami agenci 15.04.05, 19:13
          Ja np. jestem agentem cyklistow.

karmin-cynober napisała:

> Wasze podejrzenia to dla niego same komplementy.
          > A tak w ogole to duzo tutaj agentow ?
          • bazyliszek_i_jego_pies Re: Sami agenci 15.04.05, 19:22
            st.piran napisał:

> Ja np. jestem agentem cyklistow.

ech, ci cykliści. nie dość, że rzadza światem, to nawet nie manipulują ludźmi
            osobiście, lecz poprzez swoich agentów...
            • volgamac Do agenta Meerkatz. Szyfrogram z Moskwy. 15.04.05, 20:07

987 654 321
              321 683 987
              987 614 654

423 654 984
              357 984 885
              145 456 852

357 954 653
              789 852 665
              159 357 854

Срочная шифровка ФСБ для агента Meerkatz:

Руководство просило передать, что
              за срыв операции вы понижены
              в воинском звании до ефрейтора.
              Вам приказано:
              Ник уничтожить, легенду сменить.
              Ничего не предпринимать до особого распоряжения.
              Ждите указаний. С вами свяжутся…
              • biedronka24 niezle... ;) nt 15.04.05, 20:09
                • karmin-cynober Re: Carrrammba ! 15.04.05, 20:56
                  zaklal szpieg z krainy deszczowcow.
              • polski_francuz Re: Do agenta Meerkatz. Szyfrogram z Moskwy. 15.04.05, 21:00
                A co nie mowilem?

Brawo McWolga.

PF
                • meerkat1 POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-))))))))))))))))))) 16.04.05, 10:08
                  "Wydedykowal"!

Przy pomocy naukowych metod! :-))))

Pedagog!!! :-)))))

"Eletronik" z Breslau, "prastarego polskiego miasta po wiekach odzyskanego"!:-))

Po prosty spusc sie z woda w klopie, bo smierdzisz "Polski" francuziku!

<meerkat>,agent FSB/CIA, Zyd/mahmut, bushevik/bolszewik, ateista-oczywista!:-)))

"KLAMCIE, KLAMCIE, A COS Z TEGO ZAWSZE W KONCU PRZYLGNIE!" (dr Joeph Goebbels)
                  • naf-naf Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 10:14
                    Wszystcy sa w bledzie! Juz ja to wiem, ze agentem jestes wywiadu polnocnokoreanskiego!
                    • meerkat1 [...] 16.04.05, 10:23
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • krystian71 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 10:31
                        b le,ble ,ble duzo slow, malo tresci.Tu nie same malolaty siedza, by tego
                        jezyka i bagazu doswiadczen zyciowych nie rozpoznaly.
                        Rocznik 45-48 , jesli nie przypruszony siwizna, to lysy.
                        Kto by chcial cos takiego na agenta.Tylko do parafrazowania CUDZYCH utworow sie
                        nadaje.
                        • meerkat1 [...] 16.04.05, 10:41
                          • krystian71 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 11:35
                            dzieki za epitafium , nawet chocto parafraza, ale zawsze przyjemnie , ze non
                            omnia...Co do wieku, meerkat, to mylic sie nie moglem, starszy (doslownie)
                            bracie.Choc gdzies tam wczoraj pisales, ze do siwizny ci daleko :)))
                            Strzez sie chlooopie, kto potrzebuje zdekonspirowanego agenta, a TY jestes taki
                            latwy do rozszyfrowania.
                            Pokolenie 56-rodzicow zmuszonych przestac ulubione zajecia wykonywac?
                            68-emigracja ostateczna?
                            Wczesniej byc nie moglo, znajomosc studenckich piosneczek o tym swiadczy
                            etc,etc
                            • naf-naf Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 11:41
                              Czesc,Krystianku! Widzisz, pod twoja nieobecnosc musimy z nudy zajac sie oswojeniem Meerkata! Jakie wrazenia z Rzymu?
                              • krystian71 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 13:13
                                czesc nafiku , juz jestem , od paru dni.
                                A wrazenia , coz , jakie moga byc , gdy sie poszukuje SILNYCH i chce sie choc
                                przez chwile pobyc miedzy tymi , co mysla tak jak ty.
                                O co na tym forum nielatwo :)))
                                Bylem w Wojtylowskim Rzymie wiele razy , mozna powiedziec, ze znam to miasto od
                                podszewki , czuje sie w nim jak w Polsce, jak mowil Sienkiewicz , dla Polaka
                                papieski Rzym to jest druga Ojczyzna.
                                I cos w tym jest , nawet w charakterze Wlochow, nawet w tym , ze sie na migi
                                rozumiemy w lot.
                                Co mnie zawsze zdumiewalo...To to , ze jadac tam po raz pierwszy bylem
                                przekonany , ze tylko MY Polacy mamy taki sentyment do Papieza, przez wspolne
                                pochodzenie, doswiadczenia zyciowe rozumiemy Go w lot.
                                A tym czasem ku mojemu zdumieniu okazalo sie , ze Wlosi , a juz szczegolnie
                                mlodzi te same uczucia podzielaja.
                                I zawsze sie tym zdumiewalem , gdy ten kraj odwiedzalem.
                                Ostatni raz tez.To nie polskie transparenty z napisem SANTI wisialy, to nie
                                polski spiew Jovanii Paolo bylo slychac.
                                I tak wogole , ten tego , smutno mi i zal.
                            • yann17 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 12:13
                              stopien oszolomstwa i frustracji Meerkata przewyżasza nawet o. Rydzyka,
                              chociaz "merytorycznie" są do siebie bardzo podobni.

Meerkat zadeklarowany ( zapiekły} antykomunista prowadzi walkę z czyms czego
                              juz dawno nie ma. Nalezy dodac walkę z wiatrakami. Tworzy fronty rozgrywa bitwy.
                              Szuka wrogów , których nie ma i nie bedzie. Paradoksalnie upadek komunizmu to
                              upadek Meerkata. I on nie może dac sobie z tum rady, co objawia się chamstwem i
                              psychodelicznym wulgaryzmem ocierającym sie o skatologię.
                              Jest to załosne, bo w sumie facet jednak ma jakąś wiedzei orientację w sprawach
                              o których pisze , ale sposób ich ekspresji dyskwalifikuje go chyba nawet w
                              oczach jego potencjalnych protagonistów.
                            • meerkat1 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 17:38
                              Nie , kochany, tym razem nie rtafiles.

ani 56, ani 68. Sorry! :-(((

Urodzony w Pn. Kalifornii, tata- Anglik ( z Kornwalii) mama- Polka (z Wolynia).

Po prostu jak kazdy dobry amerykanski sowietolog, znam wiecej ruskich,
                              polskich, itd. dowcipow i anekdot ( a takze- horrible dictu!- faktow) niz
                              rodowici "Europejczycy" z Lubianki czy Rakowieckiej.:-)))
                              • naf-naf Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 17:43
                                Meerku,/ pozwolisz cie tak nazywac?/ Mozebys na anegdotach i poprzestalbys?
                              • meerkat1 [...] 16.04.05, 17:45
                                • meerkat1 A tera, kristanku, to najgorsze! ;-((((((((((((((( 16.04.05, 17:48
                                  Twoj "starszy brat" nie jest lysy, ale nie ma ANI JEDNEGO SIWEGO WLOSA!!!

[moj ojciec do smierci zreszte tez nie mial!] Musi te GENY, czy jak im tam...:-)
                                  • meerkat1 O.K. Anekdota specjalnie dla naf-nafa! 16.04.05, 17:57
                                    Zjazd przewodniczacych kolchozow w Moskwie.

Wszyscy licytuja sie na osiagniecia.

Wstaje jeden i mowi:
                                    "A my w kolchozie "Krasnyj Prazdnik" posadili pod kuricu LEBIEDIE JAJCA.
                                    Noi krasnyje, priekrasnyje lebiedie.. itd.

Na to drugi: Ech, tam! Naplewat'
                                    My w kalzchozie "Mirowaja wojna" posadili pod kuricu...
                                    Mowiac krotko wykluly sie doooopne strusie. Itd. Itp.

W koncu dochodzi do przewodniczacego z siewiernego
                                    go wostoka, ktory nijakich spektakularnych osiagniec nie mial.

Duma wiec, duma, i w koncu mowi:

"A u nas w kolchozie "Slawa Lenina" zywiot' taki oczen' starenkij czielowiek.
                                    U niewo na jajcach MEND....Bozesz ty moj!!!

A syn...INZYNJOR!!!
                                • krystian71 Re: Kristian, a taka studencka pisoenke pamietasz 16.04.05, 18:04
                                  wstyd sie przyznac, meerkat, ale pierwsze slysze.
                                  To chyba dlatego, ze los nas inaczej rzucil.
                                  Starzy nigdyby sie nie zgodzili na studia w Moskwie, nawet gdybym zapragnal
                                  studiowac kosmonautyke, lub budowe metra
                                  W twoim klanie, to byla rzecz normalna.Znalem takich,wiec sie nie martw
                                  meerkat, nie byles jedyny.
                                  Chociaz powinienes miec do swoich starych zal.Swoje coreczki Ochab na Sorbone
                                  wyslal
                                  • meerkat1 Krystian i jewo komanda! :-))) 16.04.05, 18:09
                                    Nie, "Nie mam zalu do nikogo" (wiesz chociaz ignorancie, z czego to?)

Bo rodzice najpierw na USC poslali, a potem na Stanford!

Slyszales moze o takich freblowkach??? :-)))

A ty twoich rodzicow z zemsty co?..Ochabowi... jak twoj starszy brat- Pawka M.?
                                    • krystian71 Re: Krystian i jewo komanda! :-))) 16.04.05, 18:28
                                      "tylko do ciebie niebogo"
                                      kretyn jestes, nudny i namolny dzieciol
                                      I zle sie maskujesz.
                                      Qrwa, a moze to kropa ty?Tak gdzies tu zniknelas?
                                      To w twoim stylu, bryta udawac, a teraz Kalifornijczyka , he,he
                                      Co bez polskiego wychowania wie z czego pochodzi nie mam zalu do nikogo.
                                      Taki tam sobie cienki chlam.
                              • krystian71 Re: POLSKA FRANCA ! "PROFESUR"! :-)))))))))))))) 16.04.05, 17:59
                                bujac to my, koles
                                Tata co? z kornwalii?
                                Zupelnie jak kropekuk,he,he
                                nie ma tam madrzejszego od wymyslenia madrzejszej legendy?
                                A ta cala reszta to co ,z dokumentow CIA?
                                buhahahaha*

cyt Marcuss Dz.Zebrane t.1 str 1, wiersz 1
    • krystian71 Re: A jak sie nazywa MENDA wsrod ruskich kosmonau 16.04.05, 18:08
      chyba sie mylisz,klamiesz po prostu to nie Tiereszkowa, ona zanurzona w
      rosyjskim jezyku takich skojarzen miec nie mogla.
      Kto nie wierzy niechaj zmierzy , jakie jeszcze znaczenie w tym jezyku ma slowo
      LUNA
      • meerkat1 Re: A jak sie nazywa MENDA wsrod ruskich kosmonau 16.04.05, 18:12
        To moze HERMAN ...Titow. On w czym innym zanurzal, nie w ruskim, bo rodzice
        byli wielbicielami "Hermana und Dorotei" :-)))
        • krystian71 bredzisz koles.Jesli juz to Hermaszewski 16.04.05, 18:22
          jemu i tylko jemu LUNA sie mogla kojarzyc
    • krystian71 a czemu mialbym sie zdenerwowac 16.04.05, 18:19
      przeciez to ty , a nie ja ciagle dajesz doopy.
      Nie mnie na Lomonosowie ksztalcili, nie ja musialem brykac, by za tate
      ubeckiego nie odpowiadac.
      I po co sie mam denerwowac swoim nie obrzezaniem, wszak wszelkie autorytety
      medyczne stwierdzaja , ze zabieg ten jest nie uzasadniony, nienaturalny i
      szkodliwy potencjalnie .Na BBC byl caly wielki program.Pokazywano
      zniekztalcenia,przykurcze, niezamierzone amputacje i obsmiewano
      tych ,merkantylnie zainteresowanych dalszym propagowaniem tego zacofanstwa.
      Bo jak sam wisz i rozumisz na pustyni to insza inszosc.Zwlaszcza jak myjesz sie
      jak kazdy Zyd tylko na Wielkanoc,a ci juz latem pod skorke mase extrementow
      najdzie.To lepiej tej skorki nie miec, zawsze mozna brodki otrzepac, albo
      rekawem przetrzec
      • biedronka24 mama z Wolynia 16.04.05, 19:46
        a on ma wlosy, ktore nie siwieja ;)....
        www.getmarriedincornwall.co.uk/wedding/sitemakegmic.asp?customtemplate=pages/homepage.txt
        Rozumiesz ten bol Krystianie?
        Zostaw go. Zalosny. Tak reaguja ludzie, ktorzy sami maja sobie cos powaznego do
        zarzucenia. Zauwazylam to np po niektorych tu. Takie niespelnione ambicje- np
        znania jezykow wtedy, gdy trzeba z kims w innym niz rodzimy porozmawiac, przy
        jednoczesnym braku tego czegos - wyniesionego z domu, ktore pozwala przypomniec
        sobie, ze zyczliwosc wobec ludzi wazniejsza.

Zostaw te sprawy anatomiczno higieniczne- prosze Cie i nie daj sie tak glupio
        prowokowac. Ten czlowiek klamie bo sie czegos w sobie wstydzi, a Ty z kolei
        prowokujac go w ten sposob nic nie zmienisz bo najgorsze juz z siebie wydal i
        przeciez nie zastanowil sie nad soba ani na moment.
        Mowisz cos co obraza innych - niepotrzebnie a jego i tak niczego nie nauczy.
        Po prostu go zignoruj. On juz nic poza tym nie moze zrobic.
        Zajrzalam na chwilke- po tym Twoim poscie wczoraj bo bylam w pelni zaskoczona ze
        moje wady moga byc uznane czasem za cos korzystnego..
        Jak wiesz tak nie jest bo Zydzi teraz w Izraelu wylewaja wode nawet na fontanny
        wiec juz z nich takich proekologicznych nie rob :).
        Trzymaj sie tam- i tez sie oszczedzaj.
        Nie warto.
        • krystian71 ok biedronko, jak mi ty i rachelka to samo w glowe 16.04.05, 20:15
          wkladacie, to glupi bym byl , gdybym nie usluchal
          Tzw sila zlego na jednego.]
          Ale , mimo wszystko , czy nie ciekawi cie jego zyciorys , zawsze myslalem
          sobie , jak to musi byc , gdy twoj wlasny ojciec okaze sie byc oprawca.
          Jak sie musza czuc jego dzieci , gdy prawda do nich dotrzr
          To musi byc straszne, nie uwazasz?
          I co on im wtedy , pry szabasowych swiecach opowiada?
          Brrr,to naprawde jest straszne
          • biedronka24 Wogole nie potrafie sobie wyobrazic 16.04.05, 20:18
            szczerze mowiac. Tu moja dosc bujna wyobraznia szwankuje poza tym. Jak to
            niektorzy opisywali w tzw. fantastyce politycznej to te dzieci nie sa zbyt
            dobrze wychowywane- bo jak tez mozna wychowywac w klamstwie...
            Ale czy tak jest? Diabli wiedza..
            Uciekam.
          • i-love-2-bike Re: ok biedronko, jak mi ty i rachelka to samo w 16.04.05, 20:30
            krystian71 napisała:

> wkladacie, to glupi bym byl , gdybym nie usluchal
            > Tzw sila zlego na jednego.]
            > Ale , mimo wszystko , czy nie ciekawi cie jego zyciorys , zawsze myslalem
            > sobie , jak to musi byc , gdy twoj wlasny ojciec okaze sie byc oprawca.
            > Jak sie musza czuc jego dzieci , gdy prawda do nich dotrzr
            > To musi byc straszne, nie uwazasz?
            > I co on im wtedy , pry szabasowych swiecach opowiada?
            > Brrr,to naprawde jest straszne

zupelnie mnie nie ciekawi jego zyciorys,tak samo jak nie ciekawia mnie jego
            wpisy i wpisy paru innych gierojow z asfaltowa glowa,draggerow a pewnie i
            dojdzie do tego dana na jakis czas,az wyparuja z niej te serniki,ktore ciagle
            piecze. nadmiar cukru powoduje nadmiar agresji,dlatego ja tu propaguja wlasciwa
            diete i ruch na powietrzu w celu zrzucenia frustracji,ze o dobrej postawie nie
            wspomne. jak tam te piosenki,cos pamietasz,bo teraz ciezka artyleria wyszla i
            czas sie posmiac inaczej,jak nie to ide pluc pestkami pod sosne:)))
            • krystian71 Re: ok biedronko, jak mi ty i rachelka to samo w 16.04.05, 20:33
              jakie znowu piosenki , Rachelciu, co ci zaspiewac?
              • i-love-2-bike Re: ok biedronko, jak mi ty i rachelka to samo w 16.04.05, 21:21
                krystian71 napisała:

> jakie znowu piosenki , Rachelciu, co ci zaspiewac?

zalozylam watek o piosenkach studenckich,masz sobie jakas przypomniec:))
                • krystian71 Re: ok biedronko, jak mi ty i rachelka to samo w 16.04.05, 22:32
                  daj linka
                  jedyne co mi sie teraz przypomina

"partia ci wszystko wybaczy ,
                  smutek zamieni ci w gniew
                  partia tak dobrze tlumaczy ,
                  zdrade i klamstwo i grzech
                  -----
                  raz mi mowila moja dziewczyna
                  dlaczego ty nie przypominasz mi Lenina
    • biedronka24 Kolego - ty przeciez lubisz napalm 16.04.05, 19:49
      przemoc i kulture sily - prawda?
      no coz- jak masz tyle co piszesz to jestes juz chyba wtornie infantylny..
      Niektorzy tak maja. Myslalam ze tylko panie a tu prosze....
      Troszke konsekwencji agencie - i jak ci polecono zmien nick bo juz bardziej
      zalosny w tym kontekscie byc nie moze.
    • i-love-2-bike Re: Krystian i jewo komanda! z JEDWAWNEGOI 16.04.05, 20:04
      krystian71 napisała:

> wytlumacz mi tylko jedna linijke
      > coz to jest takiego
      >
      >
      > > zamnij pier..na glace
      >
      > ujeles pare sylab , by do rymu pasowalo?
      > Tylko, ze niechcacy sens stracilo
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > a od kiedy cokolwiek co on zdola wysylabizowac ma jakikolwiek sens?

nie karmic trolla:)))
      >
      • krystian71 Reok, rachelciu, od teraz ciebie slucham 16.04.05, 20:06

• i-love-2-bike Re: Reok, rachelciu, od teraz ciebie slucham 16.04.05, 20:11
          krystian71 napisała:

> sluchaj dziecie sluchaj,bo ja dobra zaprawe mam w dyrygowaniu panami:))
          moze ty jakas stara piosenke studencka tu zanucisz,he,he a moze cos ze studium
          wojskowego:)))
    • krystian71 Re: Krystian i jewo komanda! :-))) 16.04.05, 20:05
      rachelciu, czemu tak pozno na odsiecz i na wytlumaczenie przybywasz???
      bo tymczasem leze pod grusza
      na dowolnie wybraanym boku
      • i-love-2-bike Re: Krystian i jewo komanda! :-))) 16.04.05, 20:09
        krystian71 napisała:

> rachelciu, czemu tak pozno na odsiecz i na wytlumaczenie przybywasz???
        > bo tymczasem leze pod grusza
        > na dowolnie wybraanym boku

jakto pozno,trzeba dom wysprzatac ,reszte trawy dopalic (bardzo uzyznilam ogrod)
        a po robocie niczym pan jasio z mleczki odpoczac pod sosna jak 20C bije cie w
        glowe. jak tak sie elegancko poopalasz i policzysz te cirrusy na niebie,to czas
        na piosenki przychodzi,potem czas cos upichcic i dalej na rower wsiadac,aby
        sadlo zrzucac. mnie w domu od zandarmow kazdy wyklina,bo nic tylko leniwcow
        pedze:)) a co dzisiaj na forum,tylko niedobitki z tworek,czyli gryzonie
        meerkatowe. ja z nimi nie rozmawiam a wiec zaraz uciekam pod ma sosne liczy... i
        spiewac....(dobrze,ze tu nikt polskiego nie rozumie):)))
        • biedronka24 uwazaj na wiewiory 16.04.05, 20:14
          pod ta sosna..
          U mnie sa tak wyszkolone ze w psy trafiaja szyszkami;).
          Tez uciekam.
          • i-love-2-bike Re: uwazaj na wiewiory 16.04.05, 20:27
            biedronka24 napisała:

> pod ta sosna..
            > U mnie sa tak wyszkolone ze w psy trafiaja szyszkami;).
            > Tez uciekam.

moje hooolery podgryzaja cale galazki,aby dojsc do szyszki. to naprawde potworki
            i sa bardzo sprawne:)))
    • biedronka24 Jakby ci tu powiedziec 16.04.05, 20:10
      chyba sie domyslam czegos na twoj temat. Ale nie chce tego powiedziec, czego sie
      domyslam. Wiesz dlaczego? Dlatego, ze ludzie religijni z ktorymi mialam kontakt
      nauczyli mnie szacunku do drugiego czlowieka- nawet calkiem innego.
      Proponuje zebys poszukal w tym jednym jedynym wierszu ktory ci sie udal - wiem
      juz ze nie tobie ze ten wiersz poruszyl pewna strunke, ktora gra tez w tobie a
      tak jak ten ktos daleko nie umialbys napisac.
      Podaruje ci pewna moja- drobna obserwacje...
      To taka analogia. Gdyby - jak niektorzy twoi koledzy wyrokuja, ten kto ´uwalnia
      nasienie´ robil sie dobry, to lekarstwem na przestepstwa kryminalne bylyby domy
      publiczne, oraz takie osrodki- jak ten w Palm Springs o ktorym ja sie domyslam
      tylko a ty pewno wiesz dokladnie czemu one sluza.
      Niestety mimo ze rozne podobne instytucje kwitna od lat- dobru to jak widac nie
      sluzy. Zastanow sie nad tym.
      Zanim cie ktos zalatwi twoja wlasna bronia albo sam siebie i pare innych osob
      zastrzelisz jak ten ktos ostatnio w Holandii, albo jeszcze zawisniesz na jakims
      kawalku drutu u siebie w domciu - aby inni mogli doswiadczyc tego ´pelnego
      nadziei´ widoku.
    • krystian71 Re: Krystian i jewo komanda! z JEDWAWNEGOI 16.04.05, 20:31
      Fajnie, tyle czasu minelo , czy pytales sie tate co mial na mysli gdy musial z
      Polski uciekac, w tym 56, gdzie sie cierpliwosc ludu przepelnila.?
      Czy ON zmienil nazwisko, wrocil do starego , a moze zupelnie inne przyjal???Nie
      zalamuj sie meerkat, zmiana nazwiska u was, to jak zmiana bielizny.
      Nie wazne,ze to tylko raz na rok wystepuje , nazwisko zawsze mozna zmieniac
      czesciej. I mniej wredy smierdzi
      -------------------------------------------------
      jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
      • meerkat1 Antysemity zydowski temat NIGDY nie nuuudzi!:-(((( 16.04.05, 21:16
        przciez ty jestes monotematyczny patologiczny antysemita, ktoremu sie tylko
        wszystko z jednym kojarzy! :-((( Co na to twoj psychiatra?

Zal mi ciebie, i nie bede na ciebie wiecej reagowal- polaczku/zydozerco!
        • yann17 Re: Antysemity zydowski temat NIGDY nie nuuudzi!: 16.04.05, 22:16
          Ty zaś Meerkat jesteś żywym przykładem tezy , ze największymi antysemitami są
          sami Żydzi ( w sensie świadomego kreowania antysemityzmu)
          Powątpiewałem w tą teorie ale czytając twoje posty morze w nią uwierzyc nawet
          najwiekszy sceptyk.
          • meerkat1 Re: Antysemity zydowski temat NIGDY nie nuuudzi!: 17.04.05, 12:17
            No i drugi polaczek/antysemita, bo dla takiego na swiecie istnieje tylko
            ludzie dwojakiego pochodzenia : Prawdziwi Polacy(i katolicy) i ZYDZI!

A nie wie jeden z drugim glupol, zeuon NIEGR z pochodzenia, (z dzisiejszej
            Kenii i Etiopii), jak my wszyscy! BUHAHAHAHAHAHAHAH! BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
        • krystian71 a coz cie tu tak powycinali , moj ty biedny meerka 16.04.05, 22:44
          i powiedz mi coz jest takiego anty semickiego w stwierdzeniu faktu powszechnie
          znanego, ze w 56 z Polski brykali glownie zydowscy ubecy.
          Przeciez o tym kazde polskie dziecko wie.
          Ty musiales dawno temu wyjechac, wiec jeszcze co do tej powszechnosci wiedzy
          nie jestes uswiadomiony,
          Byc moze.
          Ale podpytaj tate, zawsze mnie to interesowalo , ale wszytcy sprawcy zbrodni
          brykli do Israela i teraz nawet nie ma kogo spytac.
          Jak to bylo na tych torturach.
          Czy twoj TATE sie slinil w ich trakcie?
          I co go najbardziej rajcowalo
          Troche smy juz w TV tego obejrzeli , ale nie wiem , ktory z tych dlugonosych
          byl twoim TATE...
    • resekcja_trzustki Re: Meerkat prowokator FSB 17.04.05, 04:54
      prawda to li klamstwo??
      zdementuj to meerkacie lub potwierdz a uczynisz wszystkich szczesliwymi
      • meerkat1 DEMENTUJE, A NAWET (!!!)...POTWIERDZAM!!! 17.04.05, 12:23
        A agentem FSB jestem tak tajnym, ze sam do wczroaj o tym sie wiedzialem, i
        uswiadomil mnie o tym dopiero <prawdziwy francuz> z prastarego polskiego miasta
        [BRESLAU] po wiekach odzyskanego"

'TRUMAN TRUMAN
        SPUSC TA BANIA
        BO TU NIE DO
        WYTRZYMANIA!
        (warsiawska piosenka z wczesnych lat 50tych)

[A tyn skapiec na banie odzalowac nie chcion, ino STONKE ciegiem na nasze pola!]
        • meerkat1 POTWIERDZAM ROWNIEZ, ze Krystian to moj ...brat!!! 17.04.05, 12:25
          ...przyrodni!

Bo moj tatele,w ramach tortur, zgwalcil jego mamele 9x, no i stad...:-(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka