aaki 15.05.05, 19:15 www.tuesdaycomic.com/strips/bored.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: nudy na pudy :-( 15.05.05, 19:20 aki, nudno????? cus ty.... rozejrzyj sie dobrze.... nie mam czasu sie nudzic w tej chwili wlasnie czekam, az mi hans da link po hebrajsku do jednego swojego twierdzenia i drugi do drugiego.... czekam w napieciu, jakbym czytala swietny kryminal..... who did it?????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nudy na pudy :-( 15.05.05, 19:37 no to ty-przecież wiesz,ze nie znam sie na tych waszych"robaczkach" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nudy na pudy :-( 15.05.05, 19:47 ja wiem. ale jak widac hansi nagle sie poznal, bo sie zapytal, czy chce po hebrajsku czy po jiddysz. a i to i to pisze sie robaczkami.... nu, wiec czekam w napieciu. wyobraz sobie hansi zna hebrajski!!!!! czy to nie cuda nad cudami??????? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
omnicorp mam rozwiazanie dla pana... 15.05.05, 20:09 poleje sie pan benzyna i podpali. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dziękuję ; a to moja propozycja w rewanżu 15.05.05, 20:40 www.steakandcheese.com/downloads/Fuck%20You.jpg Odpowiedz Link Zgłoś