konread 10.06.05, 19:15 Na szczęście to nie zaślepieni fani swym "idolem" będą wydawać wyrok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tishbite wyrok w sprawie Michaela Jacksona... what ever... 10.06.05, 19:53 ...obojetnie - i tak przestalem lubic jego piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Klasyka ! Znakomity artysta wielbiony przez 10.06.05, 21:34 miliony fanów dotknięty nieszczęściem nadmiernych zarobków,słaby psychicznie ,stacza się na dno nudy,szuka nowych doznań w seksualnych perwersjach,"wybiela" swoja twarz i podejmuje tysiące głupich decyzji. Mysle że zostanie skazany a spłate swoich długow powierzy wydawcom pisanych w wiezieniu pamiętników. W sumie mały człowieczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
ulas Re: Klasyka ! Znakomity artysta wielbiony przez 10.06.05, 23:24 Myślę, że jest to przede wszystkim człowiek głęboko nieszczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek24 Re: Klasyka ! Znakomity artysta wielbiony przez 13.06.05, 10:10 A Ja myślę, że jesteś przesiąknięty bzdurami, które wypisują brukowce na temat Michael'a. Skazujesz człowieka nie znając kompletnie faktów. Ciekawe jak ty byś się czuł jakby ktoś oskarżył cię o cokolwiek wiedząc, że nic złego nie zrobiłeś a twój oskarżyciel to nałogowy kłamca i oszust - zastanów się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
c97 Re: Czekając na wyrok w sprawie Michaela Jacksona 11.06.05, 00:45 kto by pomyslal o czyms takim 10 lat temu... heh, jak to sie wszystko potrafi pozmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd.tomczorek żadna nowość 11.06.05, 00:55 tak wygląda każdy reportarz w stanach. w tym przpadku jest zwyczajnie dużo ludzi. ale nawet taki as wywiadu jak max kolonko mówiąc o braku ataku nuklearnego na biały dom, wymienia rodzaje min jakie stroili ochroniarze, i co żarły wiewiórki tego dnia. ameryka. zmian brak. Odpowiedz Link Zgłoś
nickowy_blues Re: Czekając na wyrok w sprawie Michaela Jacksona 11.06.05, 00:58 taki jesteś pewien, Konreadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Problem z gejami 11.06.05, 11:12 Problem z gejami jest taki, jak to określił jeden z psychologów polskich: "można gejów TOLEROWAĆ, ale niekoniecznie trzeba ich (i ich zachowania) AKCEPTOWAĆ. Natomiast gejom ni wystarcza jak są tolerowani, oni chcą być za wszelką cenę akceptowani, i by ludzie o innej orientacji seksualnej (cóż za omówienie - bo to po prostu znaczy normalni) ich akeptowali". A ja gejów mogę tolerować, ale ich i ich zachowań NIE AKCEPTUJĘ. W demokratycznym kraju mam takie prawo. W dodatku to jest prawo znaczącej większości (poki co) Pozdraiam gejów (z daleka) A pedofilom powinno się z odbytu robić "jesień średniowiecza" (patrz: "Pulp Fiction") Odpowiedz Link Zgłoś
nickowy_blues Re: Do M.G. 11.06.05, 11:37 Popatrz jak się ludzie potrafią różnić. Ja akceptuję i toleruję wszystkie odmienności. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 od kilkunastu lat wiadomo, ze M.J. ma cos z glowa 11.06.05, 11:42 wiec mozna bylo przypuszczac, ze wybielony murzyn, zrobiony na kobiete bez jaj, z maska na twarzy, z tlenem w lozku, z picowatym malzenstwem z corka Presley'a, z majtajacym sie dzieckiem (nie jego, bo juz nie ma jajec) w jego rekach z ktoregos pietra, itp. skonczy jako pedofil i szmaciarz Odpowiedz Link Zgłoś
faklapolis forumowa...lawa przysieglych...huehuehue 11.06.05, 14:22 taaaa.... nic dodac nic ujac, poco wogole sad jakikolwiek, jak bede chcial troche wiecej kasy to podesle bachora M.J. do tego jego landu, a potem oskarze o molestowanie!! Wszyscy chetnie temat podlapia bo lubi dziedci taki juz jest!ja tez taki jestem, co nie robi ze mnie pedofila!!zreszta z zadnego chlopa ktory np.jest ojcem i ktory zabawia chociazby sie z wlasnym dzieciakiem w lazience!!gdzie jest granica!! Jak ktos perfidnie szuka kasy to ja znajdzie nie patrzac ze niszczy drugiego czlowieka!! Padofil to dla mnie taki czlowiek co potrafi zgwalcic dziecko wiele dzieci! dzisiatki i nawet je zabic!!jak ostatnio odkryto takich indywiduum we francji A Michael jest ofiara spisku! jezeli mu zazdroscicie fortuny i sukcesu to tym gozej dla was! to swiadczy o waszej miernocie!! ech...polaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: forumowa...lawa przysieglych...huehuehue 11.06.05, 16:36 faklapolis napisał: > A Michael jest ofiara spisku! jezeli mu zazdroscicie fortuny i sukcesu to tym > gozej dla was! to swiadczy o waszej miernocie!! ******************************* Zazdrościć fortuny? Jakiej, skoro ma kilkanaście mln usd długu? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek24 Re: forumowa...lawa przysieglych...huehuehue 13.06.05, 10:17 Otwórz oczy człowieku na fakty i prawdę, a nie wierz w to co wypisują brukowce. Jeśli Michael Jackson jest bankrutem to Ja też chcę być takim bankturem jak On, posiadając aktywa warte setki milionów dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś