abe_ltd 23.06.05, 03:33 Nudno mi bez ciebie. Wszyscy sie pospali. Kiedy cie wypuszczaja ze te szwindele w handele? Podeslac limuzyne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosz_the_great Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:44 eee tam! juz lepsi byli "Kumba" i "Conti" pamietasz? :-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=328597&a=328597 Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:47 Ojej!!!!! Nie pamietam bo mnie jeszcze wtedy na swiecie nie bylo (znaczy sie na tym forum) Ale mocny material :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:49 chlopaki nie bawily sie w dyplomacje, a najlepsze byly ich kurtuazyjne wymiany z "Twoim" jojem! ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:50 Popatrz co cenzura robi na inspiracje! ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:55 dokladnie! Za moich starych studenckich czasow, po autobusach warszawskiego MZK (w okolicy DC) grasowala wyjatkowo wredna kanarycha. Tak sie zastanawiam, czy ona sobie teraz nie dorabia na cenzorstwie... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 03:58 No przeciez sie nie rozplynela! (Kropka to nie o tobie. Ty jestes rowniacha.) Zauwazyles ze perony na DC smierdza teraz tak samo jak za komuny? Mocz z rzygowina. Tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 04:07 Mysle, ze teraz jeszcze gorzej! PS W linku, ktory Ci przed chwila pokazalem, ostatni wpis - "EGON" - to JOJO... Oj, mialo chlopisko kilka pseudonimow artystycznych... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: JOJO WROC!!!! 23.06.05, 04:34 kokosz_the_great napisała: > eee tam! juz lepsi byli "Kumba" i "Conti" pamietasz? :-))) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=328597&a=328597 > > 5 minut nie mozna was zostawic bez opieki,zara mi tu swintuszo. te teksty to az czleka nostalgia sciska,kiedys takie sliczne wiersze na mnie polaczkowaty,czy jak mu tam, pisal. co nie chuchnal to rozkladajacy sie mocznik jechal,a tera to nic,tylko jakies niedopieszczone felusiaki z mankami ganiaja. niedobrze,ze z jojem sie nie umowilam,teraz rzeczywiscie przepadl jak kamien w atlantyku. Odpowiedz Link Zgłoś