Dodaj do ulubionych

Link, MANIUS , LINK

15.07.05, 15:03
Przez ciebie to sie czuje jak ten kapral w Bundeswerze , co chwile musze
pokrzykiwac :
LINKS,LINKS,LINKS

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26480898&a=26499438
Autor: manny_ramirez
Data: 15.07.2005 13:40

zapominasz mirmila:)) on ciagle placze ze Papiezowi poswiecono wiecej smutku
niz Jaserowi

Obserwuj wątek
    • schlagbaum Re: Link, MANIUS , LINK 15.07.05, 15:11
      krystian71 napisała:

> Przez ciebie to sie czuje jak ten kapral w Bundeswerze , co chwile musze
      > pokrzykiwac :
      > LINKS,LINKS,LINKS
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26480898&a=26499438
      > Autor: manny_ramirez
      > Data: 15.07.2005 13:40
      >
      >
      > zapominasz mirmila:)) on ciagle placze ze Papiezowi poswiecono wiecej smutku
      > niz Jaserowi
      >
      >

Latwiej bedzie mu moze zalatwic wszystko hurtem

Re: maniek, co ty pitolisz, jakim to szowinista j
      Autor: manny_ramirez
      Data: 15.07.2005 14:51 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      pewnie, towarzyskie koneksje wazniejsze na topie

wystarczy poczytac jego teksty o amerykanach

nie mowie juz o innych narodowosciach

Poprasze o link o nienawisci ze ezczegolnym uwzglednieniem "innych narodowosci"

Pinokio juz sie za niego wstydzi.

>
      • marouder Maniek, prosiemy serdecznie o linki do wypowiedzi 15.07.05, 15:13
        schlagiego, pelnych nienawisci do innych narodow.

schlagbaum napisał:

> krystian71 napisała:
        >
        > > Przez ciebie to sie czuje jak ten kapral w Bundeswerze , co chwile musze
        > > pokrzykiwac :
        > > LINKS,LINKS,LINKS
        > >
        > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26480898&a=26499438
        > > Autor: manny_ramirez
        > > Data: 15.07.2005 13:40
        > >
        > >
        > > zapominasz mirmila:)) on ciagle placze ze Papiezowi poswiecono wiecej smu
        > tku
        > > niz Jaserowi
        > >
        > >
        >
        >
        >
        > Latwiej bedzie mu moze zalatwic wszystko hurtem
        >
        > Re: maniek, co ty pitolisz, jakim to szowinista j
        > Autor: manny_ramirez
        > Data: 15.07.2005 14:51 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > skasujcie post
        >
        > + odpowiedz cytując + odpowiedz
        >
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > pewnie, towarzyskie koneksje wazniejsze na topie
        >
        > wystarczy poczytac jego teksty o amerykanach
        >
        > nie mowie juz o innych narodowosciach
        >
        >
        > Poprasze o link o nienawisci ze ezczegolnym uwzglednieniem "innych narodowosci"
        >
        >
        > Pinokio juz sie za niego wstydzi.
        >
        >
        >
        >
        > >
        >
        >
        • manny_ramirez i tak nic to nei pomoze 15.07.05, 15:20
          Blask słońca i
          księżyca oświeca cały świat, ale nie zdoła ślepemu wzroku przywrócić

a to i szowinista i klamca i tyle mam w tym temacie do powiedzenia
          • marouder acha, to poczekam az ty bedziesz nagabywal 15.07.05, 15:21
            innych o linki, co masz przeciez w zwyczaju czynic.

manny_ramirez napisał:

> Blask słońca i
            > księżyca oświeca cały świat, ale nie zdoła ślepemu wzroku przywrócić
            >
            > a to i szowinista i klamca i tyle mam w tym temacie do powiedzenia
            • manny_ramirez bawilem sie kiedys w to marouder 15.07.05, 15:37
              ale co z tego?

krystian jak mu sie cos nie spodobalo to zaraz urobil mi pochodzenie--zreszta
              jakby to jakas obraza byla

szlagiemu zwrocilem uwage zeby na mnie nie plul to zarzucil klamstwo, dalem
              linki to on stworzyl ordynarny watek na poziomie 4 latka, wiec po co mi sie w
              to bawic? Na tumanstwo lekarstwa nie ma

nauczylo mnie tylko ze z draniami, idiotami, rasistami i szowinistami powaznie
              gadac sie nie da

jesli Ciebie to bawi Twoj wybor ale wiesz z kim przestajesz taki sie stajesz
              • marouder Lo jezu maniek(tu zlapalem sie za glowe):)) 15.07.05, 15:44
                ja juz od cwiercwiecza dorosly chlop jestem.
                Na forum w wielu sprawach nie zgadzam sie z krystianem, schlagiem,
                goldiem,mirmilem, danka, z-daleka, z Toba, z I love i...nikt z tej grupy mnie
                zlym slowem nie potraktowal. Moze to ty zmien otoczenie, bo to w ktorym obecnie
                przebywasz sprawia, ze masz kopoty z akceptacja dla siebie i swoich pogladow.

manny_ramirez napisał:

> ale co z tego?
                >
                > krystian jak mu sie cos nie spodobalo to zaraz urobil mi pochodzenie--zreszta
                > jakby to jakas obraza byla
                >
                > szlagiemu zwrocilem uwage zeby na mnie nie plul to zarzucil klamstwo, dalem
                > linki to on stworzyl ordynarny watek na poziomie 4 latka, wiec po co mi sie w
                > to bawic? Na tumanstwo lekarstwa nie ma
                >
                > nauczylo mnie tylko ze z draniami, idiotami, rasistami i szowinistami powaznie
                > gadac sie nie da
                >
                > jesli Ciebie to bawi Twoj wybor ale wiesz z kim przestajesz taki sie stajesz
              • schlagbaum Re: bawilem sie kiedys w to marouder 15.07.05, 15:45
                manny_ramirez napisał:

>
                > nauczylo mnie tylko ze z draniami, idiotami, rasistami i szowinistami
                powaznie gadac sie nie da

I dlatego uganiasz sie nawet prywatnie za takimi jak marcus_crassus ?
                Czy ty nie widzisz jak brniesz w smiesznosc ?

Synku, gdybys mial chc odrobine honoru to przeprosilbys i wiecej nie klamal.
                Ty jednak jestes wyjatkowej masci karaluchem.

Takim jak ty daje sie normalnie w pysk i potem dlugo myje rece.

Jestes nieodpowiedzialnym, glupim gowniarzem .
                • manny_ramirez szlagus tak na pozegnanie 15.07.05, 18:57
                  chcialbym bardzo abysmy sie kiedys spotkali twarza w twarz. Wyszloby na jaw kto
                  tak naprawde jest nedznym tchorzliwym klamca

latwo ordynarne watki na forum zakladac i chelpic sie odwaga
                  • marouder cos sie dzisiaj tak nabzdyczyl, jak indyk? 15.07.05, 20:07
                    schlagie mial prawo zapytac cie o linki do swoich"szowinistycznych"wypowiedzi.
                    Mam nadzieje, ze ci przejdzie zlosc.

manny_ramirez napisał:

> chcialbym bardzo abysmy sie kiedys spotkali twarza w twarz. Wyszloby na jaw kto
                    >
                    > tak naprawde jest nedznym tchorzliwym klamca
                    >
                    > latwo ordynarne watki na forum zakladac i chelpic sie odwaga
                    >
                    • krystian71 maniusia nie znasz :)))jego poprosic o linka 15.07.05, 20:25
                      to czysty antysemityzm i polskie chamstwo.
              • krystian71 klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawisz. 15.07.05, 16:07
                nigdy nikomu linku nie dales!!!!
                I tak sie dziwnie sklada,ze zawsze prosila o to osoba.ktorej w usta cudze
                slowa wkladales.
                Strangerowi wciskales,ze powiedzial,ze Papiez jest heretykiem.
                Mirmilowi,ze ciagle rozpacza,ze zaloba po JPII byla wieksza niz po Arafacie.
                Teraz szlagiemu nienawisc do "innych"
                CIEBIE SIE POWINNO W KAMASZE ODZIAC I :
                LINKS,LINKS,LINKS
                zebys wreszcie wydoroslal
                • i-love-2-bike Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 18:10
                  krystian71 napisała:

> nigdy nikomu linku nie dales!!!!
                  > I tak sie dziwnie sklada,ze zawsze prosila o to osoba.ktorej w usta cudze
                  > slowa wkladales.
                  > Strangerowi wciskales,ze powiedzial,ze Papiez jest heretykiem.
                  > Mirmilowi,ze ciagle rozpacza,ze zaloba po JPII byla wieksza niz po Arafacie.
                  > Teraz szlagiemu nienawisc do "innych"
                  > CIEBIE SIE POWINNO W KAMASZE ODZIAC I :
                  > LINKS,LINKS,LINKS
                  > zebys wreszcie wydoroslal

a jak un moze dac link jak ma nielegalne programy na swoim kompie. przeciez
                  zaraz by go za d.. nasze RIAA wzielo,oni nie zartuja.
                  • krystian71 Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 19:03
                    czesc rachelciu, cie wreszcie dorwalem , i pozdrowienia od biedronki, bo
                    obiecalem.
                    Ja to chyba nie jestem na czasie, nic nie wiem o programach, ale watek wojtka
                    zauwazylem i wymowne , jak zwykle milczenie maniusia.
                    I gabryche wzieliscie w kolko celem poboksowania .To lubie , chiba sobie dzis
                    dluzej posiedze...:)
                    • i-love-2-bike Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 19:07
                      krystian71 napisała:

> czesc rachelciu, cie wreszcie dorwalem , i pozdrowienia od biedronki, bo
                      > obiecalem.
                      > Ja to chyba nie jestem na czasie, nic nie wiem o programach, ale watek wojtka
                      > zauwazylem i wymowne , jak zwykle milczenie maniusia.
                      > I gabryche wzieliscie w kolko celem poboksowania .To lubie , chiba sobie dzis
                      > dluzej posiedze...:)

no a gdzie ty balowales? u nas upaly od miesiaca tak okropne,ze zabki(te co
                      kumkaja) sie gotuja w stawkach:))) nic robic nie mozna,ale tak czy tak
                      robimy,ale czlowiek nic tylko o sniegu marzy,albo o poludniowej afryce bo tam
                      chlodniej.chyba trzeba sobie jakies spotkanie zorganizowac w starym
                      kraju,oczywiscie tylko tych normalnych:))
                      • krystian71 Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 19:22
                        nu , rachelciu , juz uchem strzyge :DDDD
                        A balowalem w ten sposob,ze swoim obiecalem kazde popoludnie do poznego
                        wieczora na pazy , albo nad jeziorkiem.Bo z powodu pracy o wyjezdzie sobie
                        narazie pomarzyc moge.
                        Wszystko przez ta popitolona wiosne, gdy pracy bylo malo, cukierman mnie wtedy
                        podsumowal :DDDD ile czasu na forum spedzalem, dziwne , ze teraz sie jakos moja
                        absencja nie dziwi.:DDD
                        • i-love-2-bike Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 19:27
                          krystian71 napisała:

> nu , rachelciu , juz uchem strzyge :DDDD
                          > A balowalem w ten sposob,ze swoim obiecalem kazde popoludnie do poznego
                          > wieczora na pazy , albo nad jeziorkiem.Bo z powodu pracy o wyjezdzie sobie
                          > narazie pomarzyc moge.
                          > Wszystko przez ta popitolona wiosne, gdy pracy bylo malo, cukierman mnie wtedy
                          > podsumowal :DDDD ile czasu na forum spedzalem, dziwne , ze teraz sie jakos moja
                          >
                          > absencja nie dziwi.:DDD
                          >

takim z plaza to dobrze,my biedni amerykancy nawet jak mamy plaze to nie
                          chodzimy bo robota goni,a dzieci wyja co wieczor:))) ja nawet nie wiem co antos
                          moFi,bo go nie czytam,jak chce sobie pokreta zobaczyc to mOm lokalne bro:))) oby
                          do sniegu wytrzymac:)))
                          • krystian71 Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 20:04
                            nie daj sie rachelciu zwariowac, bo latem bedziesz tesknila za sniegiem , a jak
                            przyjda mrozy za cieplym morzem.Trzeba garsciami brac co daja , tu i teraz.
                            Chociaz mi z kazdego wloska scieka , a mam ich jeszcze troche:)
                            I to nie sa zadne tropiki, jakies 26 st, dla mnie i tak za duzo.

Chlopak zlapal pierwsza w zyciu prace, mowi , ze body guard, ale kiedys sie na
                            takiego mowilo nocny stroz.Pilnuje budki z lodami, goframi, etc przy plazy
                            noca, oczywiscie przesypia cala noc, tylko narzeka,ze w nocy marznie.
                            Wiec az tak goraco nie jest :)
                            • i-love-2-bike Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 20:23
                              krystian71 napisała:

> nie daj sie rachelciu zwariowac, bo latem bedziesz tesknila za sniegiem , a jak
                              >
                              > przyjda mrozy za cieplym morzem.Trzeba garsciami brac co daja , tu i teraz.
                              > Chociaz mi z kazdego wloska scieka , a mam ich jeszcze troche:)
                              > I to nie sa zadne tropiki, jakies 26 st, dla mnie i tak za duzo.
                              >
                              > Chlopak zlapal pierwsza w zyciu prace, mowi , ze body guard, ale kiedys sie na
                              > takiego mowilo nocny stroz.Pilnuje budki z lodami, goframi, etc przy plazy
                              > noca, oczywiscie przesypia cala noc, tylko narzeka,ze w nocy marznie.
                              > Wiec az tak goraco nie jest :)

he,he u nas prwie 40 wali,przy pelnej wilgotnosci,ja zaloze sie z toba,ze
                              wloskow mam wiecej wiec cholery jeszcze grzeja do tego. widze,zes wyrodny rodzic
                              jak ja,tylko ja wykopywalam moich do roboty juz od lat,wiec oboje pracuja na
                              swoje potrzeby,a te sa wielkie:))
                              • krystian71 Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 20:30
                                ja wiem, to taki amerykanski zwyczaj, mnie nigdy do roboty nie wypychali,
                                wakacje to byly wakacje.
                                Ale my ciezko w szkole pracowalismy, nie tak jak te obiboki teraz, no i nie
                                bylo takiej potrzeby.
                                teraz ciutke inaczej, zachcialo sie wyjazdu, to niech choc na polowe zarobi :)
                                I pozna ten smak, ciezko zapracowanej zlotowki
                                • i-love-2-bike Re: klamczuszku,raczki na becik, brzydko sie bawi 15.07.05, 20:34
                                  krystian71 napisała:

> ja wiem, to taki amerykanski zwyczaj, mnie nigdy do roboty nie wypychali,
                                  > wakacje to byly wakacje.
                                  > Ale my ciezko w szkole pracowalismy, nie tak jak te obiboki teraz, no i nie
                                  > bylo takiej potrzeby.
                                  > teraz ciutke inaczej, zachcialo sie wyjazdu, to niech choc na polowe zarobi :)
                                  > I pozna ten smak, ciezko zapracowanej zlotowki

mowiesz jak moja mama,co to mnie wyklina,ze biedne robaczki do pracy wyrzucam,a
                                  one i sie ucza i pracuja. przynajmniej glupot nie maja czasu robic,a tak czy tak
                                  pracuja tam,gdzie jest fajnie no i czasem matke zaprosza do restauracji czy na
                                  golfa,tylko musze sie konserwatywnie ubrac,te spadajace spodnie,motylki i
                                  pierscionki z nog musze zdjac.oni sa gorsi od mojego chlopa:)))
          • schlagbaum Oj ty zalosna Pacyno nt 15.07.05, 15:24

• wojcd Re: i tak nic to nei pomoze 15.07.05, 15:29
            Manny
            Ty zapominasz o czymś takim jak odpowiedzialność
            za swoje słowa.

Podbije wątek o którym zapomniałeś.
            • manny_ramirez nie wojciusiu 15.07.05, 15:39
              tylko mam dosc bandy intelektualnych lobuzow co zamykaja oczy na dranstwo,
              zaklamanie, rasizm i szowinizm
    • schlagbaum Lubie te Amerykanke. 15.07.05, 15:36

www.sorryeverybody.com/gallery/single/se24.jpg/
      Sporo wsrod tych ludzi mlodziezy. Glownie mlodziez wiec jest nadzieja, ze wysla
      pinokiowatych na Madagaskar.
      • dana33 nu, ferajna prawdziwych polakow.... 15.07.05, 18:29
        wy nawet do paznokcia u malego palcy manny nie dosiegacie, jesli mowic tutaj o
        prawdzie, uczciwosci i zyczliwosci czlowieka do czlowieka.... i nigdy go nie
        dosiagniecie.... mirmilek i krystianek i goldbamek, oooo, to experta w
        dziedzinie klamstw i manipulacji... tak ze holotko, nie tutaj z tymi numerami
        waszymi....
        • wojcd Dano nie denerwuj się 15.07.05, 18:32
          bo Ci makijaż spłynie.
          • i-love-2-bike Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 18:34
            wojcd napisał:

> bo Ci makijaż spłynie.

wojtus teraz to juz mnie zmartwiles,najpierw dyszysz na gabcie,teraz na danke,
            co ty jakis pro-feminista sie zrobiles,jeszcze troche i antosia polubisz:))?
            • marouder a antek jest baba?/nt 15.07.05, 18:35
              i-love-2-bike napisała:

> wojcd napisał:
              >
              > > bo Ci makijaż spłynie.
              >
              > wojtus teraz to juz mnie zmartwiles,najpierw dyszysz na gabcie,teraz na danke,
              > co ty jakis pro-feminista sie zrobiles,jeszcze troche i antosia polubisz:))?
            • wojcd Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 18:40
              i-love-2-bike napisała:
              > wojtus teraz to juz mnie zmartwiles,najpierw dyszysz na gabcie,teraz na
              danke, co ty jakis pro-feminista sie zrobiles,jeszcze troche i antosia
              polubisz:))?
              ------------------------------------------------------------
              • dana33 Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 18:59
                boli glowa, a? ja ci mowie wojtus, zapisz sie do AA, glowa przestanie bolec.
                moze to nie bedzie norma, ale zdrowiej...
              • i-love-2-bike Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 19:02
                wojcd napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                > > wojtus teraz to juz mnie zmartwiles,najpierw dyszysz na gabcie,teraz na
                > danke, co ty jakis pro-feminista sie zrobiles,jeszcze troche i antosia
                > polubisz:))?
                > ------------------------------------------------------------
          • dana33 Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 18:57
            nie poplynie wojtusiu.... nie mam zadnego.... pieknosc au nature...
            • krystian71 Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 19:06
              wreszcie sie po ludzku odezwalas.Taka cie lubie , bo nie lubie starych
              wymalowanych pudernic.
              Zreszta ty wiesz,ze cie lubie
            • i-love-2-bike Re: Dano nie denerwuj się 15.07.05, 19:08
              dana33 napisała:

> nie poplynie wojtusiu.... nie mam zadnego.... pieknosc au nature...

au naturel siem mowi,jesli juz te naturel siem ma.ale naturel tez trza pomoc
              kochana,bo rzadko kto jest rachelka:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka