Gość: misiek IP: *.z064003176.stl-mo.dsl.cnc.net 14.08.02, 00:40 gdyby ktos nie wiedzial ps.oh,and bylbym zapomnial "JUDEN SWINIE MUST DIE A.S.A.P" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MR.CONTI TY=TO=IT=HUJ IP: *.milnernet.com 14.08.02, 01:03 ps.oh,and bylbym zapomnial SKURWYSYN. BO CHYBA TYLKO KURWA TAKIEGO SKURWYSYNA MOGLA WYCHOWAC. MAMUSIA MUSI BYC Z CIEBIE DUMNA, KAZDA QKURWA BY BYLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz Re: _helga = Mr.Conti = kochanka IP: *.proxy.aol.com 14.08.02, 01:03 Gość portalu: misiek napisał(a): > gdyby ktos nie wiedzial > > ps.oh,and bylbym zapomnial > "JUDEN SWINIE MUST DIE A.S.A.P" Spierdalaj bachorze mojej zony zolwicy,do konca ciazy niedonoszony Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka oh! Jewhater i nowe IP 14.08.02, 01:11 Gość portalu: misiek napisał(a): > gdyby ktos nie wiedzial > > ps.oh,and bylbym zapomnial > "JUDEN SWINIE MUST DIE A.S.A.P" jaki inny debil pisze takie zdania? Powiedz nam kretynie niedorozwiniety czy to jest polskie czy angielskie zdnie? "JUDEN SWINIE MUST DIE A.S.A.P" Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Ciezko macie z tym Waszym Misiem... 14.08.02, 23:40 Wspolczuje Wam, ciezko macie z tym Waszym Misiem... (kazdy musi miec swojego...) Ja tak za nim tesknie, a on nie chce sie do mnie odezwac... Odpowiedz Link Zgłoś