21.11.06, 09:38
bożżżżżżżż te chłopaki mają serca jak zwony...
jeszcze przez pół godziny po filmie rechotałem z powodu tego
ekg, erg, czy innego kgb?

a ogród Nożycorękiej z odcinak na odcinek coraz wiekszy!
czy oni maja psa?
bo jesli nie , to po co Włóczykij owijał drzewka w ogrodzie płoteczkiem?
Obserwuj wątek
    • jolecka-22 Re: puls geja 21.11.06, 09:48
      Ja wczoraj wogóle wymiękłam przy MjM. Totalna porażka, co to za wątek z tą
      koleżanką papugi? A ten rozhisteryzowany Edi? Janeczka napierdziela kawki z
      miodkiem, normalna idylla bleee
      • drzejms-buond Re: puls geja 21.11.06, 09:52
        bo to som prze pani kawoholiczki!!! (suma nałogów jest stała)
        a garden jaki ma, bożżżż
        dokładnie wczoraj byłem na planie tegoż ogrodu, szkoda,ze nie pokazują tego co
        jest WOKÓŁ . oni chyba muszą robić jakieś jednorazowe nasadzania roslin, bo na
        około jest taki pierdzielnik jakby dopiero co bomba wpadła..na kawkę
        ?

te ichnie problemy tak cudownie wymuszone są, nie?
        • mozambique Re: puls geja 21.11.06, 10:24
          1.pierdzielnieta przyjaciółka Papugi w gaciach w przymierzalni popijająca
          kawkę !!! gdzie to we stolycy w przymierzalniach kawę dają????

potem ta sama kretynka przychodzi do Papugi i pierwsze co to spodnie sciąga i
          gacie pokazuje
          ki czort z tymi gaciami ? prodakt plejsmęt Tryumpha ?

2. zuch Edi - w koncu meżczyzne z siebei wykrzesał i opieprzył zapracowaną po
          łokcie Goszę. TYlko czy on moze zwolnic z pracy wspólniczke ?

3.Giej z prawą ręką w gipsie napisal list miłosny odręcznie . Czy on juz
          wczesniej mańkutem był ? ktos przyuważył ?

4. Janeczka przepowiada nowe młode u Ewuni i Toledo - czy Ewunia prywatnie
          znowu zaciążyła czy co ?

5. pani sędzio , JAKA PANI MĄĄĄDRA !!!!!
          • drzejms-buond Re: puls geja 21.11.06, 10:51
            jak mądra ona, prawda...?
            a inteligentna jaka...
            i do tego taka...mądra

to ja nie wiem, czemu po godzinach bawi się w brudną robotę z mafią
            "ZAŁATWIONY", jezzzzzzu czy u was też tak ten flamaster piszczał?
            • mozambique Re: puls geja 21.11.06, 10:57
              nie flamaster tylko marker !!!!
              nie jestes mądry to nie wiesz ze sędziny tylko markerami piszą :))))
              owszem zapiszczał,

a czemu panie sędzi musi na kazdym papierze pisac ZAŁATWIONY skoro wie ze
              załatwiony
              ja załatwione oznaczam krzyzykem na ten przykład, no ale ja mądra nie jestem
          • stephen_s Re: puls geja 21.11.06, 11:21
            > 1.pierdzielnieta przyjaciółka Papugi w gaciach w przymierzalni popijająca
            > kawkę !!! gdzie to we stolycy w przymierzalniach kawę dają????

W ogóle ten wczorajszy wątek z przyjaciółką oraz jej facetem był tragiczny... Z
            jednej strony ex-więzień wysławiający się jak XIX-wieczny dżentelmen, z drugiej
            40-letnia kobieta histerycznie piszcząca "Kupiłam sobie nowy fluid!!!". To nie
            są postaci, tylko chodzace karykatury mające ilustrować tezę...

> 2. zuch Edi - w koncu meżczyzne z siebei wykrzesał i opieprzył zapracowaną po
            > łokcie Goszę. TYlko czy on moze zwolnic z pracy wspólniczke ?

To samo pomyślałem. Ona jest współwłaścicielką tej firmy, czemu więc musi prosić
            Ediego o pozwolenie, żeby wyjść z biura?
            • mozambique Re: puls geja 21.11.06, 11:36
              "jednej strony ex-więzień wysławiający się jak XIX-wieczny dżentelmen, z drugiej
              > 40-letnia kobieta"
              ex-więzien wygladający na dobrze odzywionego maminsynka, z wyraznym brzuskziem
              piwnym i początkiem drugiego podbródka, do którego histeryczna 40-stka
              piszczy "on mnie nie obchodzi ALE TE JEGO MIĘĘĘĘŚNIEEE!!!.

jakby Salete wzieli to bym uwierzyła i w te miesnie i w to więzienie
              • stephen_s Re: puls geja 21.11.06, 11:45
                > ex-więzien wygladający na dobrze odzywionego maminsynka, z wyraznym brzuskziem
                > piwnym i początkiem drugiego podbródka

No wiesz, powiedzmy, że popracował trochę w tej siłowni, więc się dożywił :)

Ale ten jego język!!! Przecież on się wyraża bardziej kulturalnie i
                dystyngowanie o wszystkich innych facetów w tym serialu! I mamy uwierzyć, że on
                w więzieniu siedział - za kradzieże samochodów???

> histeryczna 40-stka
                > piszczy "on mnie nie obchodzi ALE TE JEGO MIĘĘĘĘŚNIEEE!!!.

To akurat z jej strony był racjonalizacja :) "Ja WCALE go nie kochałam, ja NA
                PEWNO na te jego mięśnie poleciałam! Ja teraz się nawet nie przyznaję, że go
                znałam!!!".

Ten cały wątek wygląda jak wyjęty z jakiejś zaangażowanej nowelki
                pozytywistycznej: sympatyczny człowiek próbujacy wrócić na drogę uczciwości...
                odrzucony przez pustą materialistkę! Istne "Szkice węglem"...
                • drzejms-buond Re: puls geja 21.11.06, 12:31
                  40-letnia kobieta histerycznie piszcząca "Kupiłam sobie nowy fluid!!!". To nie
                  są postaci, tylko chodzace karykatury mające ilustrować tezę...

wierzaj mi Miszczu , są takie postaci w realu
                  a ze przy okazji karykatury...

wczoraj usłyszałem tekst od koleżanki z pracy, który brzmiał mniej wiecej tak:
                  jak on śmie mnie pouczać przecież on zarabia 200 złotych mniej ode mnie!!!!
                  i dalej
                  KAŻDY człowiek dąży do tego żeby mieć rodzinę i dzieci a ty co? Przecież TO jest
                  najważniejszy priorytet ( tak! najważniejszy priorytet) w życiu!

-kobitki mają różne priorytety,
                  czasem fluid czasem tips świecący a czasem bogaty mąż i dziecko!

dzisiaj wręczyłem jej kartkę z białą różą od Romana
                  :P
                  • mozambique Re: puls geja 21.11.06, 12:52
                    piszczała z uciechy?????

jak obserwuję takie baby to czasami mi wstyd ze zaliczam sie do tego samego
                    gatunku
                    • drzejms-buond Re: puls geja 21.11.06, 14:19
                      jest to bardzo barwna postać. pewnie jeszcze nie raz o niej wspomnę.
                      zastanawiam się czy nie założyć bloga ku jej czci?
                      dziewczyna ma 27 lat, męża, dziecię i oczywiscie zarabia najwiecej z nas
                      wszystkich, a to dlatego,ze oszukuje firmę jak tylko moze, bierze prace
                      dodatkowe...
                      i jest ...największą chamką jaką znam! nie słyszałem, wsród moich samczych
                      znajomych,żeby któryś tak rzucał mięchem!
                      codziennie przez telefon wydziera sie na swojego męża, bidulę..bożżż
                      czemu on z nia jest?
                      a najlepsze jest to,ze dziewczę, mimo dość wątpliwej urody, ma sie za ostatni
                      cud świata i poucza innych jak powinni wygladać.
                      wyobraźcie sobie, co się dzieje jak ma "jeden z tych dni"
                      :-/
                      • gregorz Re: puls geja 21.11.06, 14:24
                        cyknij fote w koncu jako agent jej krolewskiej mosci umiesz to robic zeby nikt
                        nei zauwazyl. A pozniej pokaz nam, mozesz zamazac oczka zeby nikt cie o nic nei
                        posadzil :)
                        • drzejms-buond Re: puls geja 21.11.06, 14:39
                          oj kusi mnie...ale mógłbym za to wylecieć z roboty jakby się wydało.
                          tak apropos wątku..
                          własciwie to ona jest bardziej "męska" niż niejeden facet z budowy
                          • gregorz Re: puls geja 21.11.06, 14:58
                            przeciez nie musisz publikowac go dla wszystkich. male grono znajomych sie
                            tylko dowie :)))
                            • dragon_fruit Re: puls geja 21.11.06, 15:21
                              no!:)
    • mnietka.kokietka gieja!!!! 21.11.06, 15:26

• jolecka-22 Re: puls geja 21.11.06, 19:06
      drzejms-buond napisał:
      > czy oni maja psa?
      > bo jesli nie , to po co Włóczykij owijał drzewka w ogrodzie płoteczkiem?

Bo Janeczka jak jest na kawowym haju to popuszcza pod krzaczki :)))
      • drzejms-buond Re: puls geja 23.11.06, 10:01
        ja juz wiem, wiem !!!
        co sie stało Grzechowi
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=52634280
        pewnie przy montażu kabelków go poszarpało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka