Dodaj do ulubionych

madrosci antosiowe

03.08.05, 00:25
no i jak tu nie lubic naszego faworyta forumowego pana scana vel antosia,ktory
takie teksty sadzi:

"Jednak jeśli spojrzeć
na całość wojennych doświadczeń Cukiermana, to odpowiedź na tytułowe pytanie
jest nader prosta: - zrobiliśmy o wiele za mało, by ratować Żydów"

a ja sie pytam o te dluga liste dobrych uczynkow,ktore zydzi robia dla polakow
i dla swiata,no kto zaczyna?
ps. ciekawe czy cyganie,kaszubi,slazacy,wielkopolanie i inne mniejszosci
narodowe tez uwazaja,ze w czasie brutalnej zawieruchy wojennej,gdzie
zostalismy napadnieci i bezlitosnie mordowani jak psy ,powinnismy sie
troszczyc o zydow,ma sie rozumiec zydow jedynie,tak by antos sie wreszcie nam
rozchmurzyl?
jak tu nie kochac tych wybranych polakow,zawsze niosacych bezinteresownie
pomoc drugim?
Obserwuj wątek
    • al_fateh Re: madrosci antosiowe 03.08.05, 00:27
      cytat z jego idola:
      "Mozesz sobie wyobrazic, co by sie stalo ostatnim Zydom polskim, jesli
      pozostaliby w Polsce. Jakkolwiek byloby, jest jasne, ze AK by ich zniszczyla".

wart cham chama!
      • i-love-2-bike Re: madrosci antosiowe 03.08.05, 00:28
        ach ta elokwencja i erudycja staropolska

Autor: antek_cukierman
        Data: 03.08.2005 00:20

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
        Tobie kop w szeroką i tłustą styję, lumpie. I na kompost.
        Spadaj szambonierre!
        • al_fateh poeta o antku :) 03.08.05, 00:36
          " Czym ten człowiek tak wywija? Mieczem? Kijem? Nie, to jest język. Potrafi
          zadawać nim ciosy, rany, potrafi lizać, zamiatać, zamazywać. W tej chwili
          właściciel języka występuje w roli wściekłego. Widzicie, jakie ma czarne
          podniebienie, białe kły, czerwone uszy. Dawniej wypożyczał język. Teraz go
          odebrał. Język był wytarty, plugawy, gąbczasty, zapleśniały, zakurzony. Owinął
          go w szmatkę i poszedł do domu. W ukryciu czyścił go, mył, prał, nicował,
          skrobał, wykręcał, oliwił. Po przeprowadzeniu tej kuracji wziął język do ręki i
          machnął nim kilka razy. Język świsnął, syknął, strzelił jak bicz.
          Właściciel wsadził sobie odnowiony język do pyska i rozpoczął znów ożywioną
          działalność.

Ten piesek jest wściekły? Ten puszysty piesek, który tak piszczy? Ten
          piesek, co jadał z ręki? Ta psinka? Zaraz mu zawiążemy kokardkę. Ten piesek
          jest z gumy. Ma w brzuszku powietrze. Naciśnięty na brzuszek piszczy. Co? On
          gryzie? Ten piesek gryzie? Ależ on nie ma zębów. Podaj, piesku, łapkę. Zdechł
          pies. Służyć! Bierz go! Do nogi, piesku! Ależ to prawdziwy piesek. Czy można mu
          dać kostkę do ogryzienia? Można."
        • antek_cukierman Straganiara pisze kokieteryjnie po polsku: 03.08.05, 00:36
          Re: Czy izrael pamięta o Powstaniu Warszawskim ..

Autor: i-love-2-bike
          Data: 02.08.2005 15:19

fredzio54 napisał: > jAK pARTOSZEWSKI JEST ZYD TO JA SZWEDEM> u WAS WSZYCY SA
          ZYDY NAWET JAN pAWEL ii

nie Fszyscy sa zydami freciu,ty np. jestes niewyzeta szmata do scierania
          obornika.
    • i-love-2-bike Re: madrosci antosiowe 03.08.05, 00:56
      no dalej jedziemy panie antos z tym koksem. tu nasz wybitny erudyta z MPO zadaje
      kokieteryjne pytanie retoryczne:

"Ta klamra oddaje najgłębszy sens pytania,
      które musi sobie zadać każdy przyzwoity Polak i w miarę inteligentny czytelnik:
      czy nie można było zrobić więcej, by ratować przed nazistowską Zagładą
      obywateli Polski - Żydów? "

a ja sie pytam panie cukrzyk,co zydzi zrobili dla polakow i jesli marychy nie
      cmisz o tej porze lub nie lezysz pijany jak swinia pod lustrem w salonie to
      odpowiadaj wojtus,no nie wstydz sie to nie boli,nie bedziemy cie mocno bili.
      • antek_cukierman Gdybyś, straganiaro, miast zachęcać do kupna 03.08.05, 01:10
        śmierdzących pyz przeczytała link (taki czerwony) poniżej:

www.historiazydow.edu.pl/biblioteka/czytelnia/h_pw002.pdf

to byś ewentualnie zobaczyła, że to co napisałem, to cytaty z linkowanego (cały
        czas na czerwono) opracowania.

Pyyyzyy gorące, pyzyyy!!!!
        • i-love-2-bike Re: Gdybyś, straganiaro, miast zachęcać do kupna 03.08.05, 01:18
          antek_cukierman napisał:

> śmierdzących pyz przeczytała link (taki czerwony) poniżej:
          >
          >
          > www.historiazydow.edu.pl/biblioteka/czytelnia/h_pw002.pdf
          >
          > to byś ewentualnie zobaczyła, że to co napisałem, to cytaty z linkowanego (cały
          >
          > czas na czerwono) opracowania.
          >
          > Pyyyzyy gorące, pyzyyy!!!!

no a ty dalej nic tylko o kuchni,czy ty antos niedozywiony? kotus ile ty masz
          lat,bo mowisz jezykiem moich rodzicow? a poza tym mysle,ze jak ktos ma dobra
          zone to o 1 w nocy nie poci sie nad pyzami,nu nie?
          • antek_cukierman O "intelekcie" teraz, straganiaro, nie o kuchni 03.08.05, 01:27
            Czytałaś link, czy też tak jak mucha plujka - strzykiem do przodu przez
            pożółkłą, dziurawą jedynkę forumowej strzygi - nie na temat?

Ten link, przekupo od bigosu.

www.historiazydow.edu.pl/biblioteka/czytelnia/h_pw002.pdf

Biiigooos, gorąąącyyyy, biiigoos!
            • i-love-2-bike Re: O "intelekcie" teraz, straganiaro, nie o kuch 03.08.05, 01:31
              antek_cukierman napisał:

> Czytałaś link, czy też tak jak mucha plujka - strzykiem do przodu przez
              > pożółkłą, dziurawą jedynkę forumowej strzygi - nie na temat?
              >
              > Ten link, przekupo od bigosu.
              >
              >
              > www.historiazydow.edu.pl/biblioteka/czytelnia/h_pw002.pdf
              >
              >
              > Biiigooos, gorąąącyyyy, biiigoos!

no i znowu mowisz jak moi starzy,nie nie czytalam bo jak ty mi cos nakazujesz to
              ja tego nie robie,ot tak dla zabawy. zwykle czytam co chce panie poznonocny,juz
              taka mam nature,nienawidze rozkazow,chamskich chlopow i tzw.mucho muchachos,tych
              jem na sniadanie. nu bywaj bo czas na cesar salad ze szklanecznka przedniego..
              • antek_cukierman Nie zapomnij mniotły, przekupo z Kercelaka. 03.08.05, 01:40
                Wódka tanio na mecie, wódka tanio,pod zakąskie,pod pyzy gorące, niedrogo.
                ----
                Rabaty dla stałych klientów.
                • i-love-2-bike Re: Nie zapomnij mniotły, przekupo z Kercelaka. 03.08.05, 02:34
                  antek_cukierman napisał:

> Wódka tanio na mecie, wódka tanio,pod zakąskie,pod pyzy gorące, niedrogo.
                  > ----
                  > Rabaty dla stałych klientów.

no misiaczku i co jeszcze,bo cos nudnawy sie robisz,jak kazdy smutnie starzejacy
                  sie dziad,od ktorego nawet stara ucieka na mete.
    • i-love-2-bike Re: madrosci antosiowe 03.08.05, 04:04
      e tam juz wiem antos po prostu jest glupol i cierpi na bezsennosc spowodowana
      madroscia.
    • bam_buko mamy jeszcze innego eksperta 03.08.05, 04:40
      opuscil FS wzial sie za sport
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=27222583
    • bloczek4 Czy istniał by problem polskiego antysemityzmu... 03.08.05, 11:48
      ...gdybyśmy 400 lat temu wyrzucili z Polski i Litwy Żydów, tak jak zrobiły to
      wszystkie inne kraje w Europie? Nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale nie
      można ciągle udawać, że deszcz pada, kiedy cię opluwają
      • 1ja Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm+ 03.08.05, 11:59
        Uwazaj,durniu,by ciebie nie obes..li!
        • bloczek4 Co też czynią. W czym masz swój udział... 03.08.05, 12:06
      • krystian71 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:09
        przychodzi taki moment na tym forum, ze kazdy to powie lub pomysli.Jeden
        wczesniej drugi pozniej.
        Rabina warszawy za niepolityczne gadanie zapakowali ciupasem do samolotu i
        odeslali do kraju,ale to forum wolne jest, wiec kazdemu wolno plesc co chce nie
        baczac, ze tak naprawde na szkode swych wspolplemiencow dziala.
        I to jest dobre, ja kocham szczerosc
        • 1ja Re: I ty z tegoz+ 03.08.05, 12:17
          dobrodziejstwa korzystasz
          • 1ja Re: P.S+ 03.08.05, 12:18
            Uj,jak ja tego krzsia mam gleboko w .......
            • 1ja Re: P.S2+ 03.08.05, 12:19
              Lukaszence tez samoloty wystarcza?
              • krystian71 Re: P.S2+ 03.08.05, 12:31
                czy ty , przyglupie, wogole lapiesz o czym ja pisze.
                Ja pisze o faktach, a nie domniemaniach,wiec po xuj tu z lukaszenka wyjezdzasz
        • bloczek4 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:21
          To niech ktoś mi wyjaśni wreszcie, skąd w tym antysemickim piekle wzięło sie te
          pare milionów Żydów?! Dlaczego z tego matecznika antysemityzmu nie migrowali
          masowo przez te kilkaset lat do Hiszpanii, Czech, Francji, Niemiec, Włoch,
          Rosji?
          • krystian71 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:28
            a po coz ci jeszcze wyjasnienia, czyzbys nie wiedzial?
            Jest masa opracowan na ten temat i na tym forum dziesiatki postow i watkow o
            tym bylo.
            Ja ,tak szczerze, wychodze z tego zalozenia, ze prawdziwi polscy zydzi na tym
            forum nie pisza.Zupelnie inne mam ich wyobrazenie bazujac na przedwojennych
            wspomnieniach mojej rodziny.I tym co mozna w literaturze znalesc.
            To jakies komusze popluczyny i kacapskie emigranty, dla ktorych Polska byla
            tylko chwilowa stacja przeladunkowa.
            No i ten kompletny brak wrodzonej inteligencji-rzecz niepojeta u prawdziwie
            polskiego Zyda.:)
            • bloczek4 Właśnie, cholera, nie rozumiem!!!! 03.08.05, 12:33
              Z tych bzdur wszystkich wynika, żeśmy się w sojuszu z Niemcami sami okupowali,
              żeby mieć pretekst do budowania tych słynnych polskich obozów koncentracyjnych.
              • wyrodnamatka Re: Na bloczka 03.08.05, 12:49
                puknij się w pałe i myśl :)
                bo żydzi tylko czatują żebyś popadł w błogą bezmyślność i cap
                oderwą ci napletek , albo jeszcze gorzej utoczą ci
                krwi i zrobią macę i łuuuch jesteś już ich
                zajrzyj pod łóżko :D
                • bloczek4 O czym ty bredzisz? 03.08.05, 12:55
                  wyrodnamatka napisała:

> puknij się w pałe i myśl :)
                  > bo żydzi tylko czatują żebyś popadł w błogą bezmyślność i cap
                  > oderwą ci napletek , albo jeszcze gorzej utoczą ci
                  > krwi i zrobią macę i łuuuch jesteś już ich
                  > zajrzyj pod łóżko :D
                • i-love-2-bike Re: Na bloczka 03.08.05, 15:56
                  wyrodnamatka napisała:

> puknij się w pałe i myśl :)
                  > bo żydzi tylko czatują żebyś popadł w błogą bezmyślność i cap
                  > oderwą ci napletek , albo jeszcze gorzej utoczą ci
                  > krwi i zrobią macę i łuuuch jesteś już ich
                  > zajrzyj pod łóżko :D

radzisz mu z dobrego serca,bo jak widac to przytrafilo sie tobie i od tego czasu
                  tylko lustereczko i gorzaleczka....oj wej jak widzisz wojtusia to....
              • krystian71 Re: Właśnie, cholera, nie rozumiem!!!! 03.08.05, 13:16
                od dawna tu bloczku jestes?
                Tylko spoko, nie daj sie tymi glupotami przez tych przyglupow przegonic.
                Tak jak danka, beda ci wciskac, ze oni, nie, przeciez nigdy, na Polske zlego
                slowa nie powiedza, ale wszystkimi porami i przy kazdej okazji ta nienawisc z
                nich bedzie wyciekac, bo za GLUPI sa, by ja umiejetnie ukryc.
                Beda ci cytowac urywki z tych samych komuszych podrecznikow, ktore do lat 60-
                tych i w Polsce obowiazywaly, za glupi, by sie zorientowac, ze sami sie tym
                zdradzaja.
                Bo po pierwsze, nieomal wszyscy Polacy PRAWDZIWA historie znali z przekazow
                rodzinnych, kto na gruncie towarzyskim podrecznikowe teorie zdradzal , sam sie
                dyskredytowal jako OBCY.
                Bo po drugie , juz od dziesiecioleci, od glebokiej gierkowskiej komuny, wladza
                spasowala, widzac bezcelowosc wciskania spoleczenstwu pseudohistorycznego kitu,
                rowniez w tym zamiarze, by bron Boze spoleczenstwo jako OBCYCH ich nie
                traktowalo.
                Te sieroty po Rozanskich i Bermanach jeszcze tego nie zajarzyly.
          • al_fateh to jest ten slynny paradoks :) 03.08.05, 13:09
            te same kretynki mowia antysemitom ze w polsce antysemityzm nie przystoi z
            uwagi na wielowiekowa tradycje tolerancji! :)

nie przeszkadza im to bredzic w innych miejscach o genetycznej i odwiecznej
            polskiej ksenofobii!
        • wyrodnamatka Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:28
          współplemieńcy :)
          współplemieńcy bardzo się różnią , dlatego 20 lat temu
          obalili , nie , nie flaszeczkę tylko komunizm
          i ogłosili demokrację i tak jest do dziś :)
          i mają w dupie jak ktoś im wytyka że działają na szkodę , czy tam lezą w szkodę

łachha chaa , ale pojechałeś w starym stylu - wtbory tak podziałały ,
          a co mówiłem nie tak dawno , kocyczek , czapeczka ...a może za dużo tego było :(

wyrodny wspłóplemieniec , wzespół zespół z innymi współplemieńcami
          olewającymi jedyną słuszną ideę , czy tam inne bzdety ideopodobne
          • wyrodnamatka Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:43
            krystian pało :)
            ty byś tylko ciupasem wyrzucał do izraela , bez gadania , pakuj się i wypad
            a to przyszły polski nowy noblista może być . co tam jednego mundrolka mniej
            i tyle . niewygodny współplemieniec był . won i nie ma co beczeć .
            danka , w końcu zgarnie ci wszystkich luzaczków , zacznij się martwić :(

niewygodne współplemieńce łączta się :)
            • wyrodnamatka Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 12:53
              bo nas krystian wywali ciupasem ( całkiem nowy środek transportu , ten ciupas )
              ciucka , go wymyśliła żeby łatwiej było przewalać całe plemiona , które
              krystek skazuje , nieodwołalnie na banicję
              hihi :D
              • bloczek4 Co ty palisz, że tak bredzisz? 03.08.05, 12:57
                • krystian71 Re: Co ty palisz, że tak bredzisz? 03.08.05, 13:06
                  slowa prawdy sprawiaja,
                  ze wszelkie hamulce puszczaja

rzadki idiota , mocno przestraszony, wiec zupelnie nie skumal, ze ja o tych ,
                  ktorych od dawna, chwala Bogu tu juz nie ma.
          • krystian71 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 13:02
            a ty mamuska do czego pijesz, i czemu kopyto nadstawiasz.
            Nie wiem ktorzy wspolplemiency , jaka komune i to 20 lat temu...
            Bo nic sie tu nie zgadza.
            Jesli moi, to raczej wspolobywatele, czy wspolrodacy, bo tzw "prawo krwii" i
            urodzenie z "matki Polki" mnie i prawo mojego kraju nie interesuje-wiec trudno
            mowic o jakims plemieniu i wspolplemiencach.
            Jesli mieli obalic te komune, to napewno nie 20 lat temu-20 lat temu ledwie o
            gorbaczowie swiat cos uslyszal.
            I jeszcze jedno, do prawdziwego obalenia komuny, tego smrodu ,co sie za nia
            ciagnie i "ludzi honoru" ,ktorzy do wladzy wciaz pretenduja i przez zawodowych
            obalaczy są promowani, ciagle nam jeszcze daleko.
            Moze TY , matuchna,tak , ale NAM jeszcze nie wolno spoczac na laurach.
            I juz ostatnie, cytuje z pamieci-wybacz, z czystego lenistwa.
            Ja pamietam o czym pisalem w poscie, do ktorego sie ustosunkowalas.
            A ty, wogole wiesz, o co chodzi?
            Co tu ma komuna,co tu ma zreszta pokraczna i mafijna , demokracja.
            Tylko tyle,ze w ten sposob brak inteligencji z mojego ostatniego zdania
            potwierdzilas.
            Wiec twoj post, jakby nie bylo ma cos do rzeczy.
            • wyrodnamatka Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 13:19
              dla mnie obalenie komuny to lolek , może przesadzam :) ale tak mam
              jeszcze paru historyków do tego dojdzie , zobaczysz :)

a że nie rozumiesz demokracji to jasna sprawa , demokracja to tolerancja
              ty zaś jesteś mundrolkiem z całą pewnośćią nietolerancyjnym .
              wsiowy demagog i tyle :)
              pisz precyzyjnie , bez ludzi humoru i innych takich ozdobników .
              konkretnie (nazwiska , imiona , pseudonimy , nazwy własne) , do kogo nam
              niby tak daleko ?
              • krystian71 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 13:35
                1/matuchna, tu akurat za przeproszeniem sie odwal, czasu szkoda,bym mial z
                kieszonkowymi znawcami o imponderabiliach pisac.
                Przeciez zreszta ,to nie ten temat.Demokracja i Zydzi, demokracja i Israel.
                Nie widzisz smiesznosci w tym co piszesz a co sie do narodu WYBRANEGO i
                panstwa narodu WYBRANEGO odnosi?
                2/tak trudno zrozumiec co powyzej napisalem?
                Nie do kogo,a do czego.Do prawdziwego obalenia komuny nam daleko.
                ( znasz ten kawal-matka to aniol, aniol to stroz, stroz to dozorca)
                Kazdy , kto takie glupoty napisze do orderu z kartofla pretenduje z powodu
                swojego naiwniactwa.
                A ludzie honoru- popytaj AAAdasia,- Kiszczak z agentem Jaruzelskim,
                To ze twoj guru polecil ci na pismie odpierd... sie od generala , nie znaczy ,
                ze JA poslusznie mam to uczynic.
                A teraz poraz drugi jako nowosc Cimoszke zza pazuchy wyciaga.
                Cimoszko w 1997 mial jedna rade dla Wroclawian, ze powinni ubezpieczyc sie od
                grozby powodzi.
                Czy jest gdzies Towarzystwo Asekuracyjne, ktore WAS od WASZEJ naiwnosci
                ubezpieczy?
                • wyrodnamatka Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 19:23
                  no , jestem :)
                  nie mam tyle czasu co wy , bo po prostu żyję sobie na luzie ...
                  ale odpowiem , tym razem
                  - lista
                  lubię henocha , latał sobie z aniołamy , potem óg go zabrał do siebie , bo
                  lubił gościa :) no może to zbyt stary przykład
                  tak bardziej współcześnie , to lubię bardzo mistrza jezusa
                  ...
                  żyjecie palanty w kolorowym i skomplikowanym świecie , którego nie rozumiecie
                  ni cholery , ale to nie problem . problem tkwi w tym że nie akceptujecie
                  swojego miejsca w realu . upraszczacie rzeczywistość do swojej miary ,
                  przycinacie różnorodność i wydaje wam się że uproszczenia w stylu zły wróg są
                  bardzo mądre . szukacie wroga uniwersalnego , który byłby odpowiedzialny za
                  wszystkie nieszczęścia i niesprawiedliwośći .
                  proponuję rozwinąć galerię o garbatych , rudych ... itp podarzająć taką drogą
                  bardzo się rozwiniecie :D
                  można znaleźć wiele uzasadnień hist- psychologicznych drążąc taemat
                  np kurdupli w historii świata
                  powodzenia

ps. a teraz łaaaapy od kompaaaa :D
                  co , powiedzialem rattelaa , łaaaaaaaapy
                  • bloczek4 Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 04.08.05, 07:20
                    Kataryniarska piosenka, grana bez względu na kontekst, jak sławetne
                    radzieckie "A u was to Murzynów biją". Z tego co bredzisz wynika, ze nie masz
                    pojecia czego dotyczy ten wątek o którym rozmawiamy, ale poczułaś się w
                    obowiązku odegrania korbką swojej melodyjki. Bez żadnego związku z tematem.
                    Stanowczo za dużo palisz tego swiństwa.
              • i-love-2-bike Re: Czy istniał by problem polskiego antysemityzm 03.08.05, 15:58
                wyrodnamatka napisała:

> dla mnie obalenie komuny to lolek , może przesadzam :) ale tak mam
                > jeszcze paru historyków do tego dojdzie , zobaczysz :)
                >
                > a że nie rozumiesz demokracji to jasna sprawa , demokracja to tolerancja
                > ty zaś jesteś mundrolkiem z całą pewnośćią nietolerancyjnym .
                > wsiowy demagog i tyle :)
                > pisz precyzyjnie , bez ludzi humoru i innych takich ozdobników .
                > konkretnie (nazwiska , imiona , pseudonimy , nazwy własne) , do kogo nam
                > niby tak daleko ?

a ty mundrolku zamiast rymy czestochowskie z berecikiem na lbie klecic,to wymien
                nam tu liste zaslug narodu wybranego,w ktorym sie kochasz. w koncu chyba psia
                kosc sie doczekam na te liste,za ktora mamy ich kochac i za co nasi przodkowie
                poswiecajac siebie mieli ich bronic? no dawaj gieroju z otwocka,nie miel jezorem
                tylko podaj liste.
    • i-love-2-bike Re: madrosci antosiowe i scezujowe 03.08.05, 19:45
      ale,ale panowie byli lepsi od was,wlasnie o nich cztam i choc kazdy byl na swoj
      sposob oryginalny,to jednak kazdy byl inny.
      ps.nie mieszkali w otwocku i nie gawedzili non stop o zydach,moze to
      spowodowalo,ze byli tak popularni,no bo w koncu ile do cholery mozna na jeden
      temat...

"Writers should work alone.they should se each other after their work is
      done,and not too often then."
      "A man work for a fairly simple range of things:money,women,glory; all nice but
      glory's the best,and the best of glory is from his peers,like the soldier who
      has the good opinion not of man but of other soldiers,who are themselves good too."

ps. nie kopiujcie tego dla danki,ona tego nikak nie pojmie,watpie,ze nasz
      cukrzyk sie zalapie rowniez,jako,ze dla niego chwala to sluzyc wiernie
      obcemu,reklamujac jednoczesnie wlasnie slabosci w najgorszym wydaniu.
    • 1ja Re: madrosci antosiowe+ 04.08.05, 10:00
      >>>>>>>>>><<Re: P.S2+
      krystian71 03.08.2005 12:31 + odpowiedz

czy ty , przyglupie, wogole lapiesz o czym ja pisze.
      Ja pisze o faktach, a nie domniemaniach,wiec po xuj tu z lukaszenka wyjezdzasz
      • 1ja Re: madrosci antosiowe+ 04.08.05, 10:01
        P.S
        Uj,jak ja mam krzysia gleboko w .......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka